Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Max Payne 3: Az első DLC részletek

2012.05.01 19:27  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Két hét van hátra a Max Payne 3 amerikai megjelenéséig, de máris itt vannak az első DLC részletek a Rockstar Games jóvoltából. Ahogy a cég két előző játékánál megszokhattuk, most is kisebb csomagok fognak érkezni a megjelenés után.

A nyártól érkező letölthető tartalmak csak a Multiplayer módot bővítik ki különféle extrákkal. Az első ilyen júniusban jelenik meg, és a Local Justice Map Pack névre hallgat.

A Rockstar továbbá mától elérhetővé tett egy "Rockstar Pass" nevű cédulát is, aminek a megrendelésével olcsóbban lehet majd hozzájutni az összes DLC-hez, mintha külön-külön vásárolnánk azt. A cetliket mától lehet rendelni az USÁ-ban, jövőhéten pedig Európában is elérhető lesz az Xbox LIVE-on és a PSN Store-ban. 2400 MS pont (Xbox LIVE) és $29.99 (PSN és PC) lesz majd a Rockstar Pass ára, és 35%-os kedvezményt ad majd minden DLC-re. Ezeket egyébként a játék saját store-jából lehet majd letölteni.

A júniusban érkező Local Justice Map Pack tartalmazza a "Police Precinct" nevű mapot a Gang Wars, Deathmatch, TDM és Payne Killer módokhoz, valamint két további térképet a DM, TDM és PK módhoz, multiplayer avatar cuccokat, challenge-eket és még sok mást.

Az idén a következő Max Payne 3 DLC-k fognak megjelenni:

2012. június
• Local Justice Map Pack

2012 nyár
• Disorganized Crime Map Pack
• Deathmatch Made In Heaven Mode Pack
• Hostage Negotiation Map Pack
• New York Minute Co-Op Pack

2012 ősz
• Painful Memories Map Pack
• Trickle Down Economics Map Pack

A Red Dead Redemption óta vannak ilyen kisebb DLC csomagok a Rockstar játékaihoz. Talán a GTA V is hasonló csomagokat kap majd?

kreestof

Offline
2012. 05. 01. 21:15
remélem a gta v-t nem aggatják teli dlc-kkel, nincs kedvem még arra is egy vagyont költeni, hacsak nem ingyenesek lesznek...
kulcsar112

Offline
2012. 05. 01. 21:16
remélem a gta V-nek nem lesznek ilyen kis dlcié
inkább olyan dlcé legyen mint a gta IV-ben
ATi0021

Offline
2012. 05. 02. 09:28
A GTA szerintem más stílusú játék. Ott van egy fix nyitott Los Santos és világa nem hiszem, hogy map packot fog kapni. Nagyon bízom benne, hogy az ilyen kicsi DLCk nem fogják a történet részét érinteni. Szerintem egy GTA EFLChez hasonló dologra számíthatunk, de nem többre. Már most tudja a Rockstar hogy milyen lesz a következő XBox, sőt vagy PS és persze, hogy milyen lesz a GTA VI. Szóval inkább arra készülnek. Legalábbis én így gondolom, főleg, hogy a GTA Vnek is 5 év lassan a fejlesztési ideje, pedig ez már ismert konzolokra és ismert rendszerekkel és fejlesztői eszközökkel készült.
Maccs

Offline
2012. 05. 02. 14:26
2400 Ms pontot azért vedd meg hogy 35%-al olcsóbban vehesd meg a DLC-et,+ még a DLC-ért is elkérnek valamennyi MS-pontot!Jól értem?Vagy a 2400 pontba benne van az összes DLC!? Am GtaV DLC-ket ugy tudnám elképzelni mint a RDR-hez is voltak:CO-OP,fegyverek,(kocsik),Deathmatch pályák.
Visali

Offline
2012. 05. 02. 17:51
Maccs: Rosszul érted. Ez magában foglalja az összes DLC-t, így 35%-kal olcsóbban kapod meg őket.

Én ezek után számítok rá, hogy lesz Grand Theft Auto V-höz is Rockstar Pass, és DLC-k, mert a fejlesztők jövőt látnak benne, és ezt nem fogják kimondani, de kis munkáért sok pénzt kaphatnak, viszont én arra számítok, hogy új városokat is kapunk majd.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak