Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Arcade Mode is lesz a Max Payne 3-ban

A Rockstar Games pár napja felfedte, hogy Arcade módok is helyet kapnak az egy hét múlva megjelenő Max Payne 3 single-playerében, ahol a pontgyűjtés lesz a cél. Ezek a "Score Attack" és az első két részből ismerős "New York Minute" nevet kapták.

Az Arcade módokban elért pontszámmal exkluzív multiplayer karaktereket és XP-t is szerezhetsz, ezáltal érdemes akár többször is kijátszani a történetet más-más módban. (Nem mellesleg ezekért Achievement / Trófea is jár.)

A Score Attack és New York Minute platina-szintű teljesítéséért nem csak egy rakás XP üti majd a markodat, de olyan multiplayer karakterek is, mint Fabiana Branco vagy Raul Passos. Egy huszonéves szőke bombázót mindenki szívesebben nézne hátulról, mint egy félmeztelen brazil gengsztert. ;)

 SCORE ATTACK   NEW YORK MINUTE 

Miután teljesítettél egy single-player küldetést, elérhetővé válik Score Attack módban is, ahol a lehető legmagasabb pontszámot kell összegyűjtened a pályán - minden célba talált lövésért és megölt ellenségért pont jár.

GTA

Bővebben a hivatalos honlapon...

Az eredeti Max Payne játékok jól ismert klasszikus módja kirobbanó formában tér vissza. Ha teljesítetted a single-player történetet, elérhető lesz ez a mód, amely során egy perces visszaszámlálóval kell játszanod, de minden megölt ellenség után extra idő jár.

GTA 

És persze ne feledjetek csatlakozni a GTAPlace csapatába, ha fogtok majd multizni a Max Payne 3-ban! Barátokat ismerősöket is lehet hívni :)

2012.05.11 22:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink