Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Arcade Mode is lesz a Max Payne 3-ban

2012.05.11 22:04  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games pár napja felfedte, hogy Arcade módok is helyet kapnak az egy hét múlva megjelenő Max Payne 3 single-playerében, ahol a pontgyűjtés lesz a cél. Ezek a "Score Attack" és az első két részből ismerős "New York Minute" nevet kapták.

Az Arcade módokban elért pontszámmal exkluzív multiplayer karaktereket és XP-t is szerezhetsz, ezáltal érdemes akár többször is kijátszani a történetet más-más módban. (Nem mellesleg ezekért Achievement / Trófea is jár.)

A Score Attack és New York Minute platina-szintű teljesítéséért nem csak egy rakás XP üti majd a markodat, de olyan multiplayer karakterek is, mint Fabiana Branco vagy Raul Passos. Egy huszonéves szőke bombázót mindenki szívesebben nézne hátulról, mint egy félmeztelen brazil gengsztert. ;)

 SCORE ATTACK   NEW YORK MINUTE 

Miután teljesítettél egy single-player küldetést, elérhetővé válik Score Attack módban is, ahol a lehető legmagasabb pontszámot kell összegyűjtened a pályán - minden célba talált lövésért és megölt ellenségért pont jár.

GTA

Bővebben a hivatalos honlapon...

Az eredeti Max Payne játékok jól ismert klasszikus módja kirobbanó formában tér vissza. Ha teljesítetted a single-player történetet, elérhető lesz ez a mód, amely során egy perces visszaszámlálóval kell játszanod, de minden megölt ellenség után extra idő jár.

GTA 

És persze ne feledjetek csatlakozni a GTAPlace csapatába, ha fogtok majd multizni a Max Payne 3-ban! Barátokat ismerősöket is lehet hívni :)

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak