Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3: Tippek a kezdéshez

Néhány tipp a Rockstartól a frissen megjelent Max Payne 3-hoz, ami talán holnapra hasznos lesz nektek:

Célzás: a Single Playerben háromféle lehetőség közül – Hard Lock, Soft Lock és Free Aim – lehet választani a New Game után vagy egyenesen a Settings > Gameplay > Targeting menüben. Multiplayerben egy playlist előtt lehet kiválasztani a Soft Lock vagy Free Aim módokat, így csak olyan játékosokkal kerülsz össze, akik ugyanilyen beállítások mellett játszanak. Privát meccseken ezt be lehet állítani.

  • Hard Lock: Célzásnál erősen segít az ellenségre fókuszálni.
  • Soft Lock: Célzásnál kicsit segít az ellenségre fókuszálni.
  • Free Aim: A célzási segítség kikapcsolása, azaz szabad célzás. (Az igazi prók így játszanak :P)

Irányítás: Négy alapértelmezett beállítás közül lehet választani a Settings > Controls menüben illetve a Pause menüben is. Itt be lehet állítani a célzás sebességét és gyorsulását is, be lehet kapcsolni az invertált tengelyeket és az ún. Southpaw funkciót, ami felcseréli a két analóg stick szerepét.

Megjelenés: A Settings menü Display szekciójában a fényerőt és kontrasztot lehet beállítani, illetve Bullet Time vizuális effektjeit és a feliratot is itt lehet ki/bekapcsolni.

Aki egyből rávetné magát a multira, vagy csak fel akar készülni az esti Eventhez, itt egy rövid videó a Multiplayer menü beállításairól:

2012.05.17 22:46  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 18. 12:31
Komoly kis fegyverek
Remélem,hogy a GTAV-be is benne lesz mind
2012. 05. 20. 21:40
lenne egy OFF kérdésem:
Arról mit lehet tudni hogy a GTA V szereplők arcmozgása milyen technikával készül? Mert ha Motion Capture-rel mint az LA Noire akkor az úgy nagyon komoly lenne.

Bence (Visali)
Offline
2012. 05. 20. 23:00
Az öltönyös fickó arcának kidolgozottságát, és a réeebbi pletykákt figyelve elképzelhető, bár szerintem nem illik bele.

Shotgun
Offline
2012. 05. 21. 07:03
Szerintem meg pont beleillő. Ha gondolkodsz egy kicsit, azért a GTA-k legfőbb elemei közé az átvezetők tartoznak... és hááát. De kétlem, hogy ténylegesen használnák a technológiát, mivel nagyon nagy méreteket ölt.

Bence (Visali)
Offline
2012. 05. 21. 09:27
Shotgun: Én azért nem tartom beleillőnek, mert példéául az L.A. Noire-ban lélegzetelállító a technológia, de az emberek mozgása gagyi hozzá. A GTA egy olyan játék, ahol mindent - a várostól kezdve a járműveken át az emberekig - ugyan olyan szinten dolgoznak ki. Nem egy NFS, ahol szép, kidolgozott autók vannak pixelvárosban. Ha mindent olyan részletességgel lesz kidolgozva, mint a mimika, akkor tőlem jöhet.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink