Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 Official PC Trailer – Megjelent PC-re is!


A Rockstar Games közzé tette a Max Payne PC verziójának hivatalos trailerét. Tekintsétek meg.

Miben más a PC verzió?

  • Nem port, hanem párhuzamosan fejlesztették a konzolos verziókkal.
  • Grafikai beállítások
  • 4x nagyobb textúrák és kidolgozottabb modellek
  • DirectX 11 támogatás
  • Multi-monitor és 3D támogatás
  • LAN támogatás
  • 4 lemezes!
2012.05.31 22:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

DaviD0424
Offline
2012. 06. 01. 06:35
Ütős kis trailer Ezzel most véget ért a Max Payne 3 marketing?? Remélem ezután szépen lassan jönnek a GTA V infók

NERO007
Offline
2012. 06. 01. 09:43
Én is remélem hogy mostmár jönni fognak az infók. Amúgy pc párti vagyok de én nem nagyon láttam azt a hűdenagy grafikai változást a konzolos verzióhoz képest.

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 01. 10:11
DaviD0424: Igen, a Max Payne 3 marketineg elvileg június 1-ig tart. Most már jöhetnek GTA V információk, de még mindig a Max Payne 3 letölthető tartalmain lesz a hangsúly, hiszen olyan 2-3 hetente jelennek majd meg szeptember végéig/ október elejéig.

ATi0021
Offline
2012. 06. 01. 10:16
Biztos jó ez a Max Payne de nekem nem ér meg 40 GB helyet, szóval inkább kihagyom. Talán a multi miatt beszerezném, csak hát az épp hogy nem lett valami erős, ráadásul olyan sok mód van és annyira kevés játékos, hogy halott az egész. Őszintén szólva azt se bánnám, ha soha nem készült volna el, csak jönne már a GTA V.

kulcsar112
Offline
2012. 06. 01. 10:30
ATI0021: te eszt nem gondoltad szerintem komolyan szerintem nagyon jó game és az a 40 giga szinte semi

NERO007
Offline
2012. 06. 01. 10:32
ATi0021:
Annyiban igazad van hogyha Max Payne 3 vagy GTA V közül kéne választani a nagynépnek akkor egyértelmű lenne a választás. Amúgy meg nagyon frankó játék én nem bánom hogy elkészítették de ha ezen a játékon múlott volna hogy most jön a GTA V akkor tényleg kihagyhatták volna.

ATi0021
Offline
2012. 06. 01. 10:55
kulcsar112: Komolyan gondoltam ezért írtam és nem mindenkinek van 3TB helye...

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 01. 11:05
ATi0021: Megnyugtatlak, a GTA V ennél jóval többet fog foglalni.

ATi0021
Offline
2012. 06. 01. 11:40
Bence (Visali): Úgy látom én lettem a fekete bárány, nem értitek szóval leírom bővebben. Nem az a baj, hogy 30 GB-ot foglal. Tisztázzuk az MP3 és GTA IV és GTA V is egyforma technológiára épül.

A baj, hogy az MP3 annak ellenére, hogy zárt pályás játék mégis 30GB-ot foglal, mikor a GTA IV megállt 15GB-ból pedig az sandbox stílusú. A bajom, hogy a kedves Rockstar teleszemeteli a merevlemezem felesleges adatokkal.

Ugyanis, ha veszik a fáradságot és a GTA V-re akár IV-re vonatkozó részeket kivágják máris nem lenne ekkora. Vagy ha lenne a telepítőbe egy olyan ma már alap funkció, hogy "köszi nem kérem a 10000000x1000000 felbontású textúrákat" mert nincs 3way GTX680 SLIm és 3db 200"-os megjelenítőm máris nem 30 GB-ot telepítene ki. Ne essen félreértés nincs bajom azzal akinek van pénze és gondoltak erre is, csak akkor a kisebb gépre is illett volna annyira gondolni, hogy emiatt nem szívatom meg 30GBos stb. dologgal, főleg ha optimalizálást ígérek.

Lényegileg a játék egyes állományait soha nem használom mégis ott kell lennie a játékhoz. És megnyugtatlak, ha Los Santos tényleg olyan nagy lesz és olyan szép mint ígérik számomra akár 200GB is lehet se érdekel ha látszik, hogy megéri. Csak könyörgöm nem legyen benne az MP3, LA Noire meg a következő 10 Rockstar játék részállományai.

Mert ha ennyire érdektelenek a helyet illetően vehetek 3TB-ot HDDket azok is megtelnek ilyen felesleges dolgokkal. És nem tudom Te hogy vagy vele, de a mostani árakat nézve nem szívesen vennék 30-40-ért HDD-t. Arról nem is beszélve, hogy csak lassítja a játékot és öli az fpseket amikor X db felesleges elemen kell a motornak végig mennie a .IMG fájlban, mire odaért ahhoz ami kell vagy ami tényleg MP3hoz készült.
Azt mondták, hogy optimalizáltak, de úgy látszik ezt az egyet kihagyták, mert különben nem olvasgatnánk GTA V járműlistákat GTAForumson vagy szimplán megint ba.ztak az egész optimalizálásra. És ha ez így van kétszer is meggondolom a GTA V vásárlást.

NERO007
Offline
2012. 06. 01. 11:47
ATi0021:
Ez egy szép gondolat menet volt és így végigolvasava ROHADTUL igazad van. Én veled vagyok.

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 01. 12:21
ATi0021: Ki mondta, hogy te vagy a feketebárány? Úgy fogalmaztad meg, hogy azzal van bajod, hogy sokat foglal a Max Payne 3, nem pedig azt írtad, hogy a hátrahagyott felesleges fájlok zavarnak, úgyhogy én az előbbire reagáltam.

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 01. 12:46
ATi0021 Ha már azt is felhoztad,h a MP3 miatt is lehet a GTA V késése,és egy GTA-hoz képest időpazarlás(amivel én teljesen egyetértek)akkor én mindenképpen megemlíteném a GTA 4 tök fölösleges kiegészítő részeit,a Lost&Damnedet és a The Ballad of Gay Tonyt is.Mert semmi mást nem csináltak,csak belepakoltak 10 új fegyvert,10 új járművet,egykét extra minijátékot(amit az alapba kellett volna beletenni)egy új karaktert és egy új sztorit,ezt gyakorlatilag bárki más hozzáértő ember simán megtudja csinálni.Ez csak még tovább késleltette a GTAV-t,és szerintem totál fölösleges volt megcsinálni ugyanazt a játékot más sztorival,karakterekkel és egykét kisebb újítással.A Chinatown Wars az meg még az előző két DLC-nél is nagyobb pénz/időpazarlás volt(elnézést kérek a Nintendós társaimtól)A Max Payne3 is a GTAVhöz képest pazarlás volt,de ez a két DLC a IV-hez meg Chinatown.....azt inkább nem kommentálom.Ja és ugyanez van a RDR Undied Nightmare-rel.Meg kéne mondani a R*-nak h DLC-k helyett,amiket a hackerek meg a moderek is meg tudnak csinálni az alapjátékkal,ahelyett inkább az új játékokra feküdjenek rá,mert szerintem ezek a DLC-k teljesen fölöslegesek.Köszönöm a figyelmet!
És ez most komoly,hogy a MP3-hoz is lesznek ilyen pazarló kis DLC-k,nemár,úristen,a falra mászok a DLC-től

totyak
Offline
2012. 06. 01. 13:17
dani.szentgali: Azért az túlzás, hogy bárki hozzáértő meg tudja csinálni ezeket a DLC-ket. Szerintem nagyon sok munka van azok mögött is és én például jól szórakoztam az Episodes from Liberty City részeivel is. És hidd el, nagyon nagy pénzek vannak ezekben is, így a cégnek maximálisan megéri ezekkel babrálni. Sajnos ők nem azt nézik elsősorban, hogy az emberek mit akarnak. Ők azt nézik, hogy mi a jó a cégnek. Mellesleg az EfLC nem is DLC, azok komplett egész játékok. A DLC olyan tartalom, ami önmagában nem használható, csak az eredeti játékkal együtt. Ráadásul a Chinatown Wars sem lett éppen rossz játék. Elég sokan megvették Nintendo-ra és PSP-re, vagy éppen iOS-re. Annyiban viszont egyetértek veled, hogy a DLC-k (a ténylegesen annak szánt DLC-k) teljesen felelslegesek számunkra. Általában nem adnak hozzá a játékhoz annyi újdonságot, mint amennyit az áruk alapján kapnunk kellene. De megint csak kiemelem, a cégnek jó beétel. Teljesen felesleges okokat keresni a GTA V késésére. Nem is beszélhetünk késésről, mert mint eddig sem, most sem tudjuk mikor akarják kiadni.

És így a végére magáról a hírről is pár szót. Nekem ezek a emutató trailerek, meg előzetes képek valahogy mindig szebb képet festenek egy-egy játékról, mint amilyen valójában lesz. Félek tőle, hogy igazuk van azoknak, akik attól tartanak, hogy az ígéretekkel elletétben mégiscsak egy összecsapott munkát kapunk megint.

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 01. 13:30
Na jó,beismerem hogy eltúloztam kissé.De akkor is.Lehet h az EFLC egy teljes játék,és nem egy DLC(és mellesleg tudom,mi a DLC,úgy értettem,h a EFLC-ben van 1 lemezen a két DLC)de akkor is,90%ban ez valójában maga a GTA4.És jó,lehet h ezekkel is sokat dolgoztak,és eltúloztam azt a "bárki megtudja csinálni"-t,de azt be kell ismerned,hogy a DLC-k-nél sokminden már ott volt a fejlesztők orra előtt:az egész Liberty City és annyi fáradtságot nem vettek,h legalább pár új épületet belerakjanak.És igazad van,ez a készítőknek jó üzleti fogás,de nem értem,régen a San Andreast megcsinálták 1X teljesen jól,és nem sz*roztak DLC-kel,hanem szépen mindent beleraktak,és lásd mekkora sikere van még most is,pedig már nem mai játék.Én akkor sem értek egyet a DLC-kel,és nem fogom 3szor megvenni ugyanazt a játékot más sztorival meg egykét extrával,és ha a GTA5 is ilyen lesz,h a 100%-os játékélményhez a DLC-k is kellenek,mint a 4hez,akk magam részéről én meg se veszem.
És a Chinatown Wars meg szerintem egy nagy visszalépés,mert a szép Eupholiás RAGE motor után megint visszamentek vele a gta advance szintjére,de ne értsetek félre,mert biztos h én vagyok a hülye barom,mert nem szeretem ezt a játékot.

totyak
Offline
2012. 06. 01. 13:44
dani.szentgali: Abban teljesen egyetértek veled, hogy a normál DLC-k, amik egy két plusz küldetést, skineket, fegyvereket adnak hozzá egy játékhoz, azok szerintem is feleslegesek. Ilyeneket én sem vásásolok meg. De azt is meg kell érteni sajnos, hogy jelenleg ezeknek a kiegészítőknek az irányába tolódik el a játék piac. Megjegyzem, ha nem arany áron adnák őket, talán meg is vennénk. De pl. én az EfLC-ért inkább kifizettem a pénzt, mint az ilyen vacakokért. Attól szerintem nem kell tartanod, hogy a GTA V az esetleges kiegészítők nélkül nem lesz teljes értékű. Példának felhozhatom a Mafia 2-t. Ahhoz is X számú kiegészítő jött, de nélkülük is élvezetes volt a játék (számomra). Szerintem nagy esély van rá pedig, hogy a GTA V-höz is kiadnak majd mindenféle DLC-t. Én csak aban tudok reménykedni, hogy akkor már olyan formában fognak jönni, mint az EfLC.

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 01. 13:51
Én pedig abban reménykedem,hogy nem lesz mindenféle DLC,benne lesz az alapjátékban minden,úgy,mint annak idején a San Andreasban,és nem kell plusz pénzt költeni a DLC-kre,mert elmondom,h én mind a GTA4nél,mind pedig a Red Dead Redemptionnél sz@rtam a DLC-kre.Mert szerintem ugyanaz a játék,és én egy-két újításért nem veszek meg sokszor 1 játékot,ezt már mondtam.

ATi0021
Offline
2012. 06. 01. 14:06
dani.szentgali: A GTA IV DLCk jók voltak. Szerintem a TBOGT jobb, mint a IV csak kicsit rövid. Igazából egy nagy baj van velük. Nem kezelte le a Rockstar azt az esetet, ha fent van a IV ne rakja fel újra egész Libertyt. Pedig nem lett volna nagy munka megoldani.

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 01. 14:08
dani.szentgali: Én annyit azért hozzátennék, hogy a két epizodikus tartalom története jelentős, mert az egész egy nagy trilógiát alkot. Szerintem érdekes, ahogy figyelemmel kísérjük a gyémánt sorsát.

Gege
Offline
2012. 06. 01. 14:39
dani.szentgali: A San Andreas 2004-ben volt és akkor még nem is volt kiterjedt online hálózat, mint az Xbox LIVE vagy a PSN.

Ma már minden nagyobb játék kap DLC-ket, és ez jó is így. Aki nagy rajongó, megveszi, aki nem, nem. Én biztosan megvenném a legutolsó szar kis fegyvercsomagot is ami a GTA V-höz jönne.

2009-ben a Rockstar azt mondta, továbbra is lesznek DLC-k. (http://www.gtaplace.hu/hir/367)

szerk.: ja és egy mai játékot nem 1 év kifejleszteni. Régebben sokkal primitívebbek, egyszerűbbek voltak, de nő az igény. A GTA3 és a Vice City közötti egy év is azért volt lehetséges (illetve később 2 év múlva a SA.) mert ugyanaz a motor, nagyon kis változtatásokkal. Ha megnézitek a fájlszerkezetet, gyakorlatilag egy és ugyanaz, csak más textúrákkal, más modellekkel és adatokkal. A munka nagy részét talán a motion capture és a szinkronhangok vehették el. (Sokan GTA3: Vice City-nek hívták a játékot anno)

MolGabi
Offline
2012. 06. 01. 15:37
Milyen jó, hogy tele szemetelitek a MaxPayne3-as cikket GTA-val

totyak
Offline
2012. 06. 01. 16:04
Egyébként visszatérve a PC-s Max Payne 3-hoz, szinte mindenhol azt olvasom, hogy nagyon baráti lett a gépigény és gyengébb gépeken is vígan fut élvezhető minőségben. Talán reménykedhetünk egy normális GTA V kiadásban is. Persze, tudom, az sandbox stílus és sokkal több mindent kel megjelenítenie, de azért én drukkolok.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 01. 17:58
most nem mondjátok komolyan hogy még mindenféle letölthető tartalmakon lesz a hangsúly remélem ezeknek a marketingje max egy trailer lesz és most már befejezik ezt a Max Payne "hírhányást" és jönnek a várva várt gta V infók,bocs,de nekem már herótom van a Max Payne 3 hírektől

http://gtaplace.hu/hir/11...max-payne-3-ban

"A nemsoká megjelenő PC verzióban elvileg minden textúra, így ez is nagyobb méretű lesz, tehát élesebb képet kapunk majd a négy repülőről."

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 01. 18:20
Én is így vagyok vele rohogseges]rohogseges[/url].Ja és [url=Gege,lehet hogy te még a legkisebb fegyvercsomagot is megveszed majd a GTA5höz,de nem mindenkinek van rá pénze,vannak szegényebb rétegek is,és pont miattuk szemétség ez a "DLC-be többet rakok,mint az alapjáátékba",mert nem mindenki olyan gazdag,mint te!!!!

totyak
Offline
2012. 06. 01. 18:41
dani.szentgali: Azért olyan még nem fordult elő, hogy a DLC-ben több tartalom volt, mint az alapjátékban. De mondom, én is egyetértek azzal, hogy az apró packokat nem veszem meg. Sőt, ha csak küldetéscsomagok lesznek, azt sem veszem meg. De ha például teszem azt kiadják a GTA V-höz a másik két városrészt úgy, mint az EfLC-t, akkor azt megvenném.

Nem biztos, hogy Gege gazdag, lehet, hogy csak spórolós. De, ha gazdag is, nem kéne a szemére vetni.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 01. 18:46
a GTA IV-hez kiadott "DLC"-k korrektek voltak,tényleg sokat hozzáadtak a játékhoz,és élményteli volt,a TBoGT meg szerintem jobb is volt mint a GTA IV,remélem lesznek még ilyen kiegészítőrészek az 5-nél is,mert itt konkrétan nem arról van szó,hogy az alapjátékból kivettek direkt dolgokat,hogy aztán DLC-ként odaadhassák,a Mafia 2 nevetséges DLC-i voltak feháborítóak,mert ott tényleg arról volt szó,hogy direkt felvágták a játékot darabokra és kiadták az egészet dlc-kben,de a GTA IV esetében nem erről volt szó szerintem,ott tényleg utólag hozzáadtak még,és nem is keveset!

faceplant15
Offline
2012. 06. 01. 18:56
ATi0021, Azért a GTA V-ös autók nem fölöslegesek az MP3-ban mert a new yorkos pályákon azok töltik be az utcákat. Másfelől azok a zárt pályák olyan részletesek hogy beszartam a látványtól kb. Ha GTA V ilyen kidolgozott lesz akkor az is rengeteg helyet fog foglalni. Sokkal szebb így egy játék mintha üres pályákon szaladgálnék. Szerintem azért nem egy összecsapott játék ez a max payne 3, de egy gta-t meg se közelít. A hangulata se olyan jó mint az 1 vagy a 2.

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 01. 19:01
A Max Payne 3 DLC-k nagyjából két-három hetente fognak megjelenni, egy-egy mulitplayer kiegészítést jelentenek. Néhány információnál és képnél, vagy legfeljebb egynél-kettőnél egy videóval több nem lesz róluk. Azt pedig egy héttel a megjelenés előtt meg lehet oldani.

ZeroX
Offline
2012. 06. 01. 19:45
DLC-vel én csak azért nem értek egyet a Max payne-be is van ez a temetős multi map, ezzel mért csak azok játszhatnak akik előrendelték a játékot? alapból miért nincs benne? ráadásul ez multiplayer, akkor induljon már mindenki egyenlő esélyekkel, ne az legyen hogy az egyiknek nincs ilyen fegyvere a másiknak nincs olyan mapja mert nem vette meg, engem csak ez zavar a dlc-kbe.

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 01. 20:09
ZeroX Hát igazából nekem is,meg h aki megvette már az alapot,azoknak fölösleges pénzkidobás,dehát itt én vagyok most a feketebárány.És elnézést kérek előre is az előbbiekért Gegétől,elragadtattattam magam,de akkor is utálom azt,hogy manapság már csak a gazdagoké a világ.

Gege
Offline
2012. 06. 01. 22:18
dani.szentgali: Ebben igazad van. Viszont maga a videójáték sem olcsó mulatság szerintem. Kell egy konzol / PC, előbbinél egyszer megveszed és jó eséllyel működik, utóbbinál 2-3 évente fejleszted. Viszont maguk a játékok elég drágák, 12-15k egy konzolos kezdőár. Aki ezeket kiperkálja, annak szerintem nem gond egy párezres DLC mondjuk 2-3 havonta. (+ XLIVE esetében az arany tagság...)

ZeroX: Ezek az előrendelési bónuszok idővel (vagy már most is?) elérhetőek mindenkinek. A multiban teljesen egyenlő esélyekkel lehet játszani.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 01. 22:38
2008 óta nem kellet semmit költenem a gépemre,minden játék vígan elfut rajta,mekkora tévedés szokott lenni ez a 2-3 évente fejleszteni kell,miért kéne? bár lehet,hogy ez gépfüggő,de azért...(ok,bocsi nem offolok )

a DLC témát meg hanyagoljuk már

ZeroX
Offline
2012. 06. 02. 01:52
Gege: Ez eddig rendben is van és ez így is van, de általába ezért is pénzt kell adni, és ha nem is kell érte, akkor még tuti jön 10 DLC (Max Payne 3 esetébe biztos) Amit hogy ha nem vesz meg az ember akkor már nem ugyanolyan esélye van a multiba mint a többieknek, ez mondjuk igen jó pénz a fejlesztőknek mert ha az egyik játékos is olyan jó akar lenni, akkor vegye meg ő is azt ami hiányzik, pénz van benne, de ezenkívül nem sok értelmét látom sajnos így elveszik a szegényebb játékosoktól azt az élményt amit igazán adhatna a játék és ebből az lesz, hogy a multit az ilyenek abbahadják mert nem olyan jók mint azok akik megvették ezt meg azt, ha így nézem van hátránya meg előnye is, de előnye mindenképp nagyobb.

ATi0021
Offline
2012. 06. 02. 10:22
Mr.Vercetti: OFF Azért nem kell most 2-3 évenként fejleszteni, mert az XBox 360 ennyire visszafogta a fejlődést. Amúgy meg régen volt hogy 200%-al is erősebb lett a korábbihoz képest egy hardver, ma jó ha van 10-30%. Szóval 3 év alatt régen elavultál teljesen.

Shotgun
Offline
2012. 06. 02. 23:45
Azért gyerekek, a fejlesztéses baromságról annyit, hogy nem kell egy 22"-os monitoron fullHD felbontásban futtatni a játékokat, és akkor egy moderáltabb gépen is elfutnak. Persze vannak ez alól kivételek, de nem hiszem, hogy muszáj HDTV-n tolni a tetrist is...

ZeroX
Offline
2012. 06. 03. 02:43
2006-2007ben raktam össze a gépem és még minden mai játék elfut rajta a legtöbb full grafikán ezért nem is nagyon akarok gépre költeni egy egy játék miatt ha netán nem úgy futna ahogy kéne neki.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink