Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 PC: Megérkezett az első patch

Meglepően jól fut PC-n a Max Payne 3, legalábbis a GTA IV és az L.A. Noire portjaihoz képest mindenképp. Ennek ellenére többen tapasztaltak hibákat a játék futásában vagy épp indításában, de most megérkezett az első nagyobb update, amely ezeket orvosolja.

A frissítéshez nem kell mást tenni, mint szokásos módon a Launcherrel indítani a játékot, és a fájlok automatikusan települni fognak. Hogy mit is javít pontosan az első patch?

  • Kompatibilitási hibák: Service Pack-el és operációs rendszerrel kapcsolatos hibák javítva.

  • Fagyások: Számos hiba javítva, ami indításnál és játék közben fagyást okozhatott.

  • Audio crash: Hiányzó audio eszköz vagy hangfal / fülhallgató esetén jelentkező hanghibák javítva.

  • Egér érzékenység: A "lomha" egérrel kapcsolatos hibák javítva, melyek főleg hasalásnál és Shootdodgenál jelentkeztek. Magasabb érzékenység is beállítható az 1-10 skálán.

  • Egér gyorsítás: A célzással kapcsolatos egér gyorsítás hibái javítva, -nomouseaccel parancssori paraméter hozzáadva (kikapcsolja az egérgyorsítást). – Ez egy következő javításban a menüben is állítható lesz.

  • Széthúzott kép / Hibás képarány: Teljes képernyőnél jelentkező hibás képarány javítva. Új parancssori paraméter a képarány rögzítésére: "-aspectratio szélesség:magasság" (pl. -aspectratio 16:9). – Ez egy következő javításban a Graphics menüben is állítható lesz.

  • Video Memory: Néhány esetben 0MB videómemóriát észlelt a játék, ami miatt a grafikát sem lehetett állítani. Ezt is javították, illetve a szaggatáson is segíthet.

A fejlesztők tudnak még további hibákról, illetve a multiban tevékenykedő cheaterekről, amiket a következő javítással fognak orvosolni.

Gondod van a Max Payne 3 futtatásával? Segítünk!

2012.06.06 01:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

ZeroX
Offline
2012. 06. 06. 08:38
Na ennek örülök, hogy L.A. Noire-hez képpest is jól fut a Max, így már majdnem, hogy biztos menni fog a gépemen mert az LA tökéletesen futott nálam, alig várom már hogy kipróbálhassam remélem azért nem lesz 8 patch hozzá

Gaby86
Offline
2012. 06. 06. 13:45
Frissítve!

Amíg a következő javítás jön addig nyugodtan banolhatnák a cheatereket.
Szemetek mindig elrontják a más játékát.
2012. 06. 09. 09:38
Elég gyorsak voltak. Ha szabad kérdezni, milyen cheateket használnak? Nem kipróbálni akarom, csak kíváncsiság. Wallhack? Aimbot?

LacroiX
Offline
2012. 06. 09. 12:34
A mocsok oltalmazója: Health,Aimbot,Adneraline,Radar,Teleport,Invisible(bár egyesek szerint csak glitch).Páran pedig állítják, hogy van DMG is.

Gege
Offline
2012. 06. 09. 16:20
Wallhack alapból is van (valamelyik burst)

LacroiX
Offline
2012. 06. 09. 16:56
Valóban, de ott nem lehet látni pontosan az alakot. Szerintem pedig ez a DMG kamu... Szimplán csak el van baszarintva a sebzés.(Pl.: Mini,FMG,Revolver) Remélem javítani fogják...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink