Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Átszervezések a Rockstar Games-nél

2012.07.10 18:32  |  Írta: Visali  |  Forrás: Take-Two Interactive


A Rockstar Games tegnap bejelentette, hogy kibővíti torontói stúdióját, és egy újabb irodát nyit Oakville-ben az Ontario-i kormány támogatásával. Egyúttal a Max Payne 3 fejlesztéséért felelős Rockstar Vancouver 35 fős csapatát is áthelyezik, valamint további 50 ember számára teremtenek új munkahelyet.

"A Rockstar Toronto bővítése, és az, hogy a kanadai fejlesztőink tehetségét egy fedél alá visszük, tükrözi azon törekvésünket, hogy világszínvonalt képviselő csapatokat hozzunk létre, és áttöréseket érjünk el a szórakoztatóiparban, amiről a Rockstar Games mindig is híres volt... Hisszük, hogy egy egyedüli kanadai csapat erős kreatív hatással lesz a jövőbeli projektjeinkre. Emellett ötven új állást tervezünk az összevont csapat bővítéséhez, és örömmel lépünk egy stratégiai partnerkapcsolatba az Ontario-i kormánnyal." - nyilatkozta Jennifer Kolbe, aki a Rockstar Games fejlesztések kiadásáért felelős ügyvezető helyettese.

Ez a döntés nem meglepő, hiszen Ontario-ban virágzik a digitális játékipar. A gazdasági fejlődésért és innovációért felelős miniszter, Brad Duguid a cégnek nyújtott anyagi támogatásokkal és adókedvezményekkel maximalizálni szeretné Ontario versenyképességét a világpiacon, valamint új munkahelyeket kíván teremteni. 

DereX

Offline
2012. 07. 10. 19:17
Vajon milyen hatással lesz ez a GTA V-re nézve?
dvflls

Offline
2012. 07. 10. 19:55
Semmilyen, talán az hogy a távoli jövőben lesz egy esetleges Kanadában játszódó GTA mondjuk Ottawa-ban. De mindenképpen egy új Vice City után majd kizárólag ami szerintem majd az V-öt követő fő epizód lesz úgy 2017-ben

Egyébként is nem a skót részleg fejleszti a GTA-kat? illetve az angliai?
Visali

Offline
2012. 07. 10. 22:09
Én egy Bully 2-t tartok esélyesnek az összevont stúdióktól.
NikitaDragovich

Offline
2012. 07. 10. 23:40
Én meg egy Red dead redemption 2-t.
DereX

Offline
2012. 07. 10. 23:43
Amúgy, ha megtudjátok erősíteni azt, hogy nem lesz kint a R* a GamesCom-on, akkor kiírhatnátok a hírek közé, mert sokan nem értesültek róla, én is csak a fórumon tudtam meg.
dani.szentgali

Offline
2012. 07. 11. 00:02
Red Dead Redemption 2 az valóban jó lenne,de nem hiszem,hogy ezt a vadnyugatot tovább lehetne fokozni.A Rockstarnak 2 lehetősége is volt a vadnyugaton,az egyik a Red Dead Revolver,amiről azt hallottam,hogy nem volt éppen a legkedveltebb játékok egyike.A második lehetőséget a Redemptionnel azonban már 100%ig kihasználták,az Undead Nightmaréval meg 110%ig.Szóval szerintem nem nagyon lesz Red Dead folytatás,max talán egy PC port.A GTA-kat biztos fogja érinteni ez a változás,de a GTAVöt már szerintem se fogja.
Visali

Offline
2012. 07. 11. 00:45
NikitaDragovich: A Red Dead sorozatért, amelynek második tagja a Red Dead Redemption a San Diego-i stúdió a felelős, ahogyan a GTA-ért a Rockstar North.
ATi0021

Offline
2012. 07. 11. 17:54
dvflls: Pontosan így számítok én is. Ésszerű lenne ennyi pihenés után visszahozni a Bully címet. Lehet többre mennévek vele, mint a Max Payneel. A másik kíváncsi vagyok mi van az Agenttel.

A GTA V után én is mindenképpen Vice Cityt várok, viszont ezúttal nem csak egy Miami-t hanem annak teljes környékét, ugyanis azt még soha nem láttunk. Talán így ésszerű is miért LA-t csinálnak és nem Vice City-t és környékét. És természetesen mindezt az új konzolgeneráció nyitányaként...

Plusz jó lenne még egy Midnight Club is.
PSP

Offline
2012. 07. 11. 18:17
ATi0021:

Tök jó, tökéletes lenne amiket leírtál, de mivel a GTA V sem 3-4 éve van fejlesztés alatt, így ezek a kívánságok lehet hogy csak 30 év múlva fognak teljesen beteljesedni, ráadásul a "jó lenne", "várok" szavak nem éppen a legmegfelelőbbek, szerintem. Az egy dolog, hogy Te/másik száz/ezer ember mit szeretne, amikor ők nem Nektek, hanem Mindenkinek csinálnak játékokat.
Addig pedig marad a várakozás, szinte már a végtelenségig.
DereX

Offline
2012. 07. 11. 20:27
Nos állítólag a GTA V fejlesztése már a GTA IV után elkezdődött, gondolom erre azért volt igény, hogy a dolgozók ne pihenjenek túl sokat. Nyilván elkezdték, de csak ilyen apró dolgokat készítettek, ezálltal a játék fejlesztése 2008-2013ig tart kb. Ez ugye 5 év. Teljesen elfogadható, eleget dolgoznak rajta, nem egy hónapos munka stb. Biztos vagyok benne, hogy a GTA VI is a GTA V kiadása után már elkezdődik és rá várhatóan egy 5-6 éven belül megjelenik. Általában, ha visszanézed GTA III 2001-es játék, ha jól tudom, GTA IV már 2008-as 7 év volt közte, de sok volt a köztes epizód. Mindenesetre a GTA epizódokra kb. 2 éveket kell várni, a fő részekre átlagban 5-6 évet. Szóval a 30 év múlva kb. a GTA X jelenhetne meg, persze, ha nem szűnik meg a cég. Remélhetőleg még legalább 10 fő GTA epizódot fogunk kapni.. Visszatérve, szerintem is a következő fő epizód a GTA VI már javában az új generációs konzolokra fog kijönni, ha a játék maga megjelenik 2018-ban. A kövi generációs konzolok pedig mikor jönnek? 2014-15?
dvflls

Offline
2012. 07. 11. 22:30
DereX:
Én szerintem az V már nagyon itt van a küszöbön, a 9 hónappal ezelőtti trailer elég jól nézett ki gyakorlatban. Bár volt egy jelenet ahol a főhős egy kabrió 3mas BMW-re hajazó autóban száguld szemből, ott a háttérben a hegy elég csúnyácska ugyanakkor ha megnézed az útszéli fák alapján elég messzire ellátni lehet hogy csak a látótávolság miatt tompítja. Ezzel szemben a három hátizsákos túristák mögött brutálisan jól néz ki a hegy.

Valójában azt sem tudhatjuk, hogy a trailer mióta volt kész lehet simán hogy a játéknak másfél-két évvel ezelőtti állapotából rakták össze az anyagot. Szoval ez a 9 hónap rettenetesen sok idő egy fejlesztési ciklusban főleg egy ekkora létszámú csapatnál mint a R* rengeteget haladhatott a játék. Szerintem egy 90%-on állhat a dolog a kiadás napjához képest úgyhogy én számítok infókra.
DereX

Offline
2012. 07. 11. 22:40
Igen, viszont a "hegy csúnyaságára"én azt mondanám, hogy láttad gondolom a GTA IV-et. Na most ameddig elláttál minden textúrát tisztán láttál függetlenül a távolságtól. Lehet, hogy olyan távolságban vagyunk, ahonnan in real world nem látnád jól a hegyet. Erre jó, hogy gondoltak a készítők, de a te verziód is előfordulhat. Igazad van, lehet, hogy nem 9 hónappal ezelőtti a videó, hanem régebbi. A játék az is lehet, hogy már rég kész. De nem mindegy az, hogy mikor adják ki. Most októberig még megy a MP3 DLC javában, azután tartanak majd szerintem szünetet és karácsony felé kaphatjuk az első infókat. Utána meg a már megszokott dolgok, jövő ősz felé saccolom a játékot, vagy jövő nyárra. De ne legyen igazam, viszont egyre jobban haladunk efelé.
Gege

Offline
2012. 07. 11. 22:52
Komolyan, csak azért várom a GTA V-öt, hogy vége legyen már ezeknek a semmitmondó, ugyanazt n+1-szer is leíró kommenteknek.
2012. 07. 11. 23:51
Gege: Dettó. Elég már ez a sok találgatás. Éljétek az életeteket és majd jön amikor jönnie kell.
ATi0021

Offline
2012. 07. 12. 12:01
PSP: Valóban mindenkinek készíti a játékait a Rockstar, de az nem azt jelenti, hogy mindenkinek meg lehet felelni. Lehet Te odáig vagy egy San Andreasért, de biza van akinek Vice City a kedvenc, tetszik nem tetszik ez van. Különben se lenne olyan nagy melléfogás egy Vice City hamár a GTAForums topikban is Vice vezette a szavazást, hiába volt SA olyan nagy, úgylátszik a hangulat többetért...

Az meg hogy Nekem mi a véleményem és mit szeretnék enged meg, hogy én döntsem el. Igen is helyén való a VÁROM és JÓ LENNE.

Gege - Lényegileg ugyanolyan tartalmú hírknél szerintem ne várj mást. Mindig jobb hogy van aki véleményezi mint ha csak írnátok ezeket a híreket de a kutya se véleményezni, mintha magatoknak írnátok. Legalább szerintem...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak