Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elemzők: Ha idén jönne a GTA V, akkor sem javítana a piac helyzetén

Ha valamilyen csoda folytán idén jelenne meg a Grand Theft Auto sorozat következő része, akkor sem okozna különösebb negatív hatást a videójáték ipar többi szektorában – véli Colin Sebastian, a Robert W. Baird & Co´s egyik piaci elemzője.

A VentureBeat lapnak nyilatkozó elemző bár nem biztos abban, hogy idén megjelenik a GTA V, de ha a Take-Two mégis meglepi a nagyérdeműt, akkor sem fog változni az eladások lassú csökkenése.

"Tekintve a piac mostani helyzetét, kételkedek benne, hogy bármilyen nagy megjelenés, legyen az akár GTA V méretű, visszanyomná a piaci eladásokat pozitív irányba." – ezt már Jesse Divnich, az EEDAR elemzője mondta, megerősítve Colin véleményét. "A hagyományos értelemben vett játékipar jelentős negatív nyomás alatt van jelenleg, és valami erős dolognak kell történnie, hogy ez változzon."

A Wedbush elemzője, Michael "idén-jön-a-GTAV" Pachter szerint az új rész bár 700 millió dollár hasznot is hozhat, ez "még mindig kevesebb mint 10 százaléka a várt teljes szoftvereladásoknak idén."

2012.07.12 10:38  ▪ Forrás: VentureBeat  ▪ Írta: Ben Dover

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 12. 12:21
Ezt a PC-guru is írta pár nappal korábban,hogy még a GTAV sem mentheti meg a játékipart.De függetlenül attól,hogy megmenti-e az ipart,vagy sem,jó lenne,ha idén kijönne...

wantoo
Offline
2012. 07. 12. 13:20
Máshol meg olyan cikket olvasni, hogy a játékipar virágzik... Vicces ez

V GTA V
Offline
2012. 07. 12. 14:22
Nem tudom mi ez a 2012 mizéria, wgyrészt a világ véget ér, tehát idén kell jöjjön a játék!

Tényeket nézve még nem volt olyan R*, de talán még más A+ játék sem ami komolyabb fél éves marketing kampány nélkül jött volna, tehát legkorábban is január.
De tételezzük fel újszerű a stratégia, és 3 hónap is elég egy hypehoz és az októberi rajthoz (ami teljsen nyílvánvaló hiszen ott van a rendszámtáblán is a trailerbe, meg 39 másik szám és betű, de nem baj mert fanboy belelát mindent, hiszen R* teli eastereggesi a játékait általába megjelenési dátumokkal ugye?? de...)
Ott az üzleti terv, amit szintén nem sikerült mindenkinek értelmezni mettől meddig tart, és azt sem, hogy a GTA V akár 1 hét alatt százmilliókat hozhat, így kár bármire is gondolni hogy az ez évi rajt látszükség!
Az gondolom meg teljesen látszik a játék olyan beta, mint állat, nincs sérülés a kocsikon, befejezetlen városrészek, és textúrák stb stb. ( hónap sok idő, dé jövő március még több egy játék befejezéséhez!

DaviD0424
Offline
2012. 07. 12. 15:58
EMBEREEEKKK, INFÓÓK A HIVATALOS OLDALON ÉS KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink