Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Első képek! - Hamarosan további képek és új trailer

A Rockstar Games végre megszólalt GTA V ügyben, és bár továbbra is azt mondják, hogy javában zajlik a fejlesztés, kárpótlásul kiadtak két képet a játékról. Mindezt a legújabb Asked & Answered cikkben közölték, sok más érdekességgel együtt.

Mindenekelőtt nézzük a GTA V infókat és a 2 képet:

  • "Mi a helyzet a GTA V-tel?" – emailben érkezett kérdés

Rendkívül elfoglaltak vagyunk a játékkal! Minden teljesen rendben zajlik, de a játék egy hatalmas projekt. Hamarosan további információkkal és új tartalmakkal készülünk a számotokra.

  • "Miért nem adtok több hírt?" – emailben érkezett kérdés

Ahogy korábban is mondtuk, gyakran hosszabb szünet is eltelt a tartalmak megjelentetésénél, és előfordulhat ez a jövőben is. Sajnáljuk, hogy emiatt sokan idegesek, de értsétek meg, hogy nem azért tesszük mert "nem érdekelnek a rajongóink", "nem tiszteljük őket" vagy "utáljuk a GTA rajongókat" – épp ellenkezőleg! Azért csináljuk így, mert biztosra akarunk menni, hogy 100%-ig pontos információt adunk ki, illetve a megjelenésig sokmindent nem fedünk fel, hogy meglepetés legyen, amikor először játszátok. Az egyetlen, ami minket érdekel, hogy lenyűgözzön titeket a játékélmény és pontos infókat adjunk ki. Egyszerűen még nem tartunk annál a fázisnál, hogy a trailernél többet is megmutassunk a játékról, és egyelőre ez még így is lesz. Most azonban sikerült egy röpke képet csinálni nektek... nem sok, de szerintünk jól néz ki.

Aztán persze az art csapatunk azt mondta, hogy egyetlen képpel nem lehet kifejezni rendesen a játékot, ezért kaptunk még egyet...

Hamarosan újabb képeket próbálunk kiadni nektek, és utána egy új trailert is, amikor készen állunk rá.

  • "http://www.youtube.com/watch?v=eewX3uhCNkQ Ez a videó, amit találtam egy állítólagos fény teszt a GTA V-ből. Meg tudnátok mondani, hogy igaz-e vagy sem? Előre is köszi :)" – emailen érkezett kérdés
Most, hogy bejelentettük a GTA V-öt, egészen a játék megjelenéséig (és valószínűleg utána is) egyszerűen nincs végük ezeknek a hoaxoknak, fake videóknak és képeknek, túlzó pletykáknak és spekulációnak. Szabály szerint nem fogunk egyenként cáfolni vagy megerősíteni ilyen pletykákat, hiszen túl sok van belőlük. Felüket nem is értjük – például fogalmunk sincs, mi az a "build model", ahogy arról sem, hogy be van-e fejezve. Ehelyett rátok bízzuk, hogy mit tekintetek valósnak és mit kamunak. Viszont azt vegyétek figyelembe, hogy amit nálunk nem láttok, az valószínűleg fake vagy nem a teljes igazság.
 
Amit viszont biztosan állíthatunk, hogy nincs semmilyen "béta" teszt a játékhoz. Ha láttok valamilyen reklámot vagy hirdetést, amely béta verziót ígér, az valószínűleg egy trükkös adathalászat része. A legjobb, ha csak hivatalos információkra támaszkodtok, amelyeket a Rockstar Newswire-ön fogunk közzétenni.
  • "Üdv srácok, remélem minden rendben van nálatok. Csak egy kérdés a GTA 4-ről, a játék remek volt és nagyon élvezem még ma is, de a repülők hiányában kicsit csalódtam... El tudjátok mondani, hogy miért nem kerültek bele, remélem van rá valami konkrét indok?" – emailben érkezett kérdés

A város egyszerűen túl kicsi volt a hatékony és élvezhető repüléshez. Ez volt az első alkalom, hogy részletes, nyílt világot készítettünk, és rengeteg munka volt ekkora méretben dolgozni – egyszerűen nem tudtunk elég nagy környezetet létrehozni a repülők megfelelő működéséhez. De ne féljetek, a repülők visszatérnek az eddigi legnagyobb open world játékunkban...

Eddig tartottak a GTA V-re vonatkozó kérdések, az érdekesebbeket a folytatásban találjátok, a többihez pedig olvassátok el a forrást.

  • "Van rá valami esély, hogy a GTA III vagy a Vice City megjelenik az Xbox LIVE marketplace-en mint a San Andreas?" – PURSER_THEPAIN
Kompatibilitási és más technikai korlátok miatt nem szerepel tervben, hogy a Grand Theft Auto III-at vagy a Vice City-t kiadjuk az Xbox LIVE Marketplace-en.
  • "Minek a mintájára készült Cottonmouth [a Manhunt 2 városa]?" – emailben érkezett
Cottonmouth több amerikai nagyváros alapján készült. Ilyenek például New Orleans, Charleston, Atlanta, de egyik sem emelhető ki igazán.
  • "Hello, mikor jelenik meg a "The History of Rockstar Games" könyv?" – @Gunslinga_M3 (via Twitter)

Nem írunk életrajzi könyvet – sokkal inkább a játékokról írunk könyvet, "Digital + Analogue: The Art and Science of Rockstar Games" címmel. Egyelőre nincs megjelenési dátum, de egész jól fejlődik a könyv.

  • "Csak azt akarom tudni, hogy lesz-e a közeljövőben új Red Dead játék?" – Facebook
  • "Lesz valaha folytatás vagy előzmény a #RDR-hez? Red Dead őrült vagyok!" – @liquidh20stevew (via Twitter)

Remek, mi is szeretjük a Red Dead-et – örülünk, hogy ennyien szerettétek John Marston történetét, és érdeklődve várjátok a vadnyugati folytatást. Ahogy elmondtuk a korábbi Asked & Answered részekben más játék franchiseokról mint a Bully és az L.A. Noire, nem szoktunk sietve folytatást csinálni, de ez nem jelenti azt, hogy le is mondunk róla. Tartsatok ki a Red Dead sorozat további bejelentéseihez.

2012.07.12 16:13  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

DaviD0424
Offline
2012. 07. 12. 16:14
Gyönyörű

insanity06
Offline
2012. 07. 12. 16:15
big LIKE...vagy....big LAKE? ....tetszik a környezet!De a stégen ülő emberek kicsit kidolgozatlanok! de nagyszerűűűűű

DereX
Offline
2012. 07. 12. 16:16
Végre információk kezdete Nem hittem volna ezt!
Csodás az első kép. Az emberek picit furik, de a víz is remek. Várom Gege Visali és a többiek "elemzését" a két képről a megfelelő menüpontokban
Üdv!

kokain2000
Offline
2012. 07. 12. 16:21
fordítsátok le lécci !!!!!!!!!

DereX
Offline
2012. 07. 12. 16:21
Egyébként én az első képen a távolban látok egy szép hidat, na most akkor tuti fellesz osztva valahogy a város, nem lesz "egybe", mint San Andreasban.

fezlergabor
Offline
2012. 07. 12. 16:25
Úgy tűnik, hogy egyre biztosabb, hogy lesznek repülők. S az is kiderült, hogy a gta5 a jelenlegi legnagyobb területtel rendelkező játékuk:

“Hey guys hope everything is good over there in Rockstar. Just a question referring to GTA 4, the game was brilliant and I really enjoyed and still do, but what disappointed me was the lack of planes and jets... Can you tell me why you didn't include them, I'm sure you have a very valid reason?” – via Mouthoff

The city was simply too small for effective and enjoyable flying. It was the first time we made a high definition open world, and it was a massive amount of work to make something on that scale – we simply could not make an environment big enough for planes to work properly. Fear not, they are returning in what is our biggest open world game to date.

ZeroX
Offline
2012. 07. 12. 16:26
gyönyörű szép lesz az már egyszer biztos

DereX
Offline
2012. 07. 12. 16:29
Látom Trailer hamarosan? Na mi történt? Ennyi volt a Max Payne marketing? Bár szerintem párhuzamosan csinálhatnák azt. Mindenki örülne neki.

wantoo
Offline
2012. 07. 12. 16:30
Kicsit megtévesztő ez a trailer hamarosan, azt írták még egy ideig nem fogunk kapni újat . Annyit viszont tudhatunk, hogy a 2012-es megjelenés esélye véglegesen 0-ra csökkent

PSP
Offline
2012. 07. 12. 16:37
DereX:

Ráadásul nem is kis darab híd van ott a háttérben.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 12. 16:46
Ez az VÉGRE,ÚJ INFÓK!EZ GYÖNYÖRŰ LESZ!!!!!!!!!Nem baj,hogy nem idén jelenik meg,legalább tudjuk,h a R*nem fogja hálaistennek azt csinálni,mint az Agenttel,és több évig nem kapunk infót az első traileren és bejelentésen kívül.Én is várom,hogy Gegéjék megírják a 2 kép elemzését.Az emberek pedig nyilván azért nem olyan kidolgozottak,mert még a járókelők modelljei csak másodlagosak,de a játékban biztos hogy ennél jobban fognak kinézni.

ATi0021
Offline
2012. 07. 12. 16:49
Végre valami újdonság a GTA Vből. Plusz ezzel szerintem kijelenthető, hogy a Max Payne 3 a múlté, most már a GTA V-é a színpad. Innen még mindig van fél év karácsonyig szóval bőven megjelenhet idén. A leginkább ez tetszik: "megjelenésig sokmindent nem fedünk fel, hogy meglepetés legyen, amikor először játszátok" korábban én is ezt írtam szóval nem kell sírni, hogy biztos csak 2013.

Grafikát illetően szép, bár szerintem nem sokat változott a GTA IV óta, maximum részletesebb lett, kidolgozottabb lett a város.

Adam Yahya
Offline
2012. 07. 12. 16:51
Még a fák sem az igaziak, de ez 100%, hogy rengeteget fog változni. Ha végre bebizonyosodik a főhős kiléte, az sem lesz biztos, hogy ő teljesen úgy fog kinézni. Nico Bellic is kicsit rövidebb hajat kapott, Tommy Vercettinek is világosabb ingje lett. Még minden változhat. Ebben a fázisban szinte semmi sem végleges, de a leírtak alapján úgy látszi most nagyon akarnak figyelni rá, hogy azok legyenek. Nagyon kíváncsi leszek az új trailerre. Jó lenne még nyáron megkapni.

NVIDIA
Offline
2012. 07. 12. 16:57
hogy korábban is mondtuk, gyakran hosszabb szünet is eltelt a tartalmak megjelentetésénél, és előfordulhat ez a jövőben is,akkor csak 2013-ban lesz GTAV?

DereX
Offline
2012. 07. 12. 16:58
Azt fordítottam segítséggel, hogy Trailert akkor fognak kiadni, ha az elkészült. Gondolom jelenleg is készítik. Nem kis munka egy olyat összetenni, ráadásul a R* különös odafigyeléssel és minőségi Trailereket szokott kiadni. Jövőhónapban, vagy szeptemberben várható lehet szerintem. Bár kitudja jelenleg hogyállnak a trailerrel, nem tud senki se biztosat mondani, bármelyik napon megjelenhet a közeljövőben.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 12. 17:01
Ja igen,valóban látszik az első képen a nagy híd.Mivel a távolban van,ezért nem nagyon tudom beazonosítani,de talán a Golden Gate-híd(?) Ez mondjuk azt bizonyítaná be,hogy nem csak Los Santos és környéke.De elnézést az OFFolásért meg azért,hogy játszom itt az elemzőt,de mint mindenki,én is be vagyok zsongva

Adam Yahya
Offline
2012. 07. 12. 17:04
Én arra leszek baromira kíváncsi, hogy mi lesz az a hatalmas változás ami indokolta, hogy megkapja a játék az V-ös számot. Ugye GTA II után óriási váltás volt a teljes 3D-s megjelenítés. A III-as széria és epizódjai után szintén nagyon nagy váltás volt a grafikai fejlődés. A trailer és a képek alapján viszont itt azért akkora óriási grafikai változás nem valószínű. Az pedig, hogy ez lesz a legnagyobb rész eddig, az nagyon király. De a San Andreas is csinált már ilyet és az nem indokolta a IV-es megnevezést. Szal nagyon kíváncsi leszek végre az első hivatalos információáradatra, ami persze nem csak néhány képet, de konkrét koncepciót is felfed.

wweraw
Offline
2012. 07. 12. 17:05
Azért az utolsó kérdésre a válasz furcsa volt. Nem amiatt nem raktak bele vezethető repülőt hogy nehogy 9/11-et játszunk? Mondjuk az is igaz hogy Liberty-nek kicsi lett volna a hely repülőzni de örömmel hallom hogy visszatér

PSP
Offline
2012. 07. 12. 17:06
Igen, a Golden Gate híd simán lehet. Nekem is ezugrott be, csak hülyeséget inkább nem írtam volna.


Emlékszem, mondta valaki, ha a nyáron nem kapunk SEMMI újat, tuti nem jelenik meg ezévben. Na, hát vannak képek, és várható a trailer is. Kis remény.

Csak most nézem, már a képek alatt is van infó.

ATi0021
Offline
2012. 07. 12. 17:08
dani.szentgali: De most komolyan mit keresne a Golden Gate híd Los Angelesben? Az csak a Vincent Thomas Bridge ami a kikötőbe vezet. Ezt láttuk a trailerben is, amikor a jetskit mutatják. Plusz San Andreasban is ott volt.

Ha esetleg nem tudnátuk, nagyon úgy látszik a Golden Gate híd San Franciscoba van.

Adam Yahya
Offline
2012. 07. 12. 17:10
Belátták, hogy semmi értelme tovább húzni a rajongók agyát. Ahogy olvastam néhány kommentet más oldalakon, a rajongók nagy része szinte kicsattan a boldogságtól. - Ez a zseniális marketing kampány. Kiadsz egy trailer-t, nagyon alap dolgokon kívűl semmi sem derül ki belőle. 8 hónapig kussolsz, majd benyomsz két tulajdonképpen szintén semmitmondó screenshot-ot és mindenki örömtáncot jár. - Csak gratulálni tudok a Rockstar-nak. Korunk legprofibb játékfejlesztői. - Respect!

DereX
Offline
2012. 07. 12. 17:10
Golden Gate San Francisco-ban van. Világosan megmondták, hogy Los Angeles és a környező vidék lesz bent a jáékban. SF pedig Észak-Kaliforniában van, LA pedig Dél-Kalifornia. Los Angelesben is van egy híd, ami szerepelt a Trailerben is, lehet az a híd az, csak távolból. Ami összekötötte valamelyik városrészét. Városrészekre lesz osztva reálisabban szerintem és a GTA IV-es módon juthatunk szerintem át.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 12. 17:11
ATi0021: Ja,tényleg,elnézést kérek,igazad van!Csak annyira megörültem(és megőrültem )hogy végre van új infó,hogy nem gondolkoztam,csak írtam

PSP
Offline
2012. 07. 12. 17:16
"Egyszerűen még nem tartunk annál a fázisnál, hogy a trailernél többet is megmutassunk a játékról, és egyelőre ez még így is lesz. Most azonban sikerült egy röpke képet csinálni nektek... nem sok, de szerintünk jól néz ki.

Visszavonom amit előző kommentben mondtam... Ha ők maguk is így látják a helyzetet, akkor biztos, hogy idén nem fog megjelenni... csak most olvastam.
Mindenesetre nagyon tetszik, ahogy magyarul lett fogalmazva. Angolban is ennyire közvetlenek vajon, vagy csak a mi nyelvünkön látszik így?

MateL
Offline
2012. 07. 12. 17:46
A fák a második képen virágoznak, ami valószínűleg tavasz. A GTA IV ősszel játszódik, és ősszel jelent meg. Hm...
Szerk: az első képen a rendőrhelikoptert valószínűleg egy kapucnis alak vezeti, aki biztosan nem rendőr. A bőre nehezen kivehető, de feketének tűnik.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 12. 18:00
Az a hatalmas pálya a háztetőn,közvetlenül a helikopter alatt,az milyen pálya?(elnézést a nagyon hülye kérdésért,de nem látom,és kíváncsi vagyok)

Americanviking
Offline
2012. 07. 12. 18:07
Amikor először megláttam a facebookon ezt az infót azt hittem behalok XD

fezlergabor
Offline
2012. 07. 12. 18:09
Szerintem is valamelyik LA-i híd lesz az. Még a san andreasban is volt híd los santosban, a kikötő szigetre. Lehet, hogy mostmár kicsit nagyobb lesz a távolság, ergo nagyobb híd kell.

Gege
Offline
2012. 07. 12. 18:10
A helikopter egy Eurocopter AS350 rendőrségi kivitel, Baltimore-ban használnak ilyet.

http://en.wikipedia.org/w...opter_AS350.JPG

Van rajta reflektor, amit biztos használni is fognak.

fezlergabor
Offline
2012. 07. 12. 18:11
MateL: A GTA4 nagyon nem ősszel jelent meg. Ősszel csak a PC-s verzió jelent meg. Ez már nem több túlzott belemagyarázásnál..

Americanviking
Offline
2012. 07. 12. 18:14
Látom a gta 5/képeknél még nem lett kirakva ez a két kép

insanity06
Offline
2012. 07. 12. 18:14
dani.szentgali: először én is azt hittem, hogy az egy pálya, de ha jobban megnézed akkor a talaj színe szürke,szóval az csak egy sima tető,talán egy helikopter leszállóval!De (nekem) tuti nem pálya!

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 12. 18:16
Most,hogy jobban megnéztem,tényleg nem az.Köszi.

dvflls
Offline
2012. 07. 12. 18:17
Na végre! Örülök. És igazam volt tudtam hogy jön hamarosan infó! Bár az a fák nagyon csúnyácskák még remélhetőleg nem a végleges. Ha meg igen úgy is jön kismillió patch majd.

Folytatás 9 hónap múlva újabb két kép + trailer. Türelem

MateL
Offline
2012. 07. 12. 18:21
fezlergabor: Bocs, egy idő után halványodnak az emlékek. A 4. rész 2008 őszén játszódik,ami az eredeti, később elhalasztott bejelentési dátum körül van. A GTAV minden esetre valószínűleg 2013 tavaszán játszódik.

Roland02
Offline
2012. 07. 12. 18:32
dvflls:
Hát mivel ezek szerintem konzolos képek!
PC-s verzió már csak szebb lehet ennél!
Már ha követik a Max payne 3 elvet!

DereX
Offline
2012. 07. 12. 18:34
nem tudom mibajod a fával. Eszméletlen az, hogy milyen változások mentek végbe a GTA IV óta. Sokkal szinesebb és szebb a grafikája, egyre jobban néz ki úgy, mint a való életben. Azért szemmel látható az, hogy MÉG nem olyan a grafikája, még nem lehet ennyire fejlett a technika, vagy csak túlzásban nem akarják részletezni. Én az ilyen grafikát megmutattam egy ismerősömnek, aki azthitte a való világban van.

dvflls
Offline
2012. 07. 12. 18:36
A hídhoz a háttérben pedig ne vizionáljatok sokat, az a Vincent Thomas Bridge ami csak két városrészt köt össze, LA belvárosát illetve az iparnegyeddel (San Pedro) ahol a város kikötője is található hatalmas raktárépületekkel meg kisebb csatornákkal. Ez már a SA-ban is benne volt jóval kisebb variációban persze, ott kellett a targoncával felpakolni a szajrét a küldiben.

http://en.wikipedia.org/w...t_Thomas_Bridge
http://mw2.google.com/mw-...ium/2987069.jpg

illetve itt hasonlít leginkább a trailerben látotthoz a jetskiző ürgénél:

http://cdn.c.photoshelter...omas-Bridge.jpg

Roland02
Offline
2012. 07. 12. 18:40
DereX:
Igaz!
Elég csak megnézni a viz tükröződését,eszméletlen!
És ez még csak a konzolos verzió!
http://www.kephost.com/im...hbnn8ntx5q1.jpg

Gege
Offline
2012. 07. 12. 18:43
Roland02: PC-n fejlesztenek, ezek is onnan készültek egy korai buildből.

dvflls
Offline
2012. 07. 12. 18:43
DereX: Színesebb attól hogy LA is színesebb valóban mint a rideg koszos mocskos New York-i beton tengernél. Ez nem fejlődés hanem a környezet ezt követeli meg. Mediterrán adottságú városról beszélünk aminek köszönhetően rengetegféle növénynek ad táptalajt és bírja ki az év minden napját. Ezért nem ártana majd kicsit jobban ráfeküdni a növényzetre.

Nemtudom de láthatod hogy a fák nem jobbak a GTA IV-belinél legalábbis a lombos mert pálma az nem volt de a pálma is olyan elnagyolt még de úgy sem marad így.

Ragnar
Offline
2012. 07. 12. 18:51
Cant Wait!

DereX
Offline
2012. 07. 12. 18:57
Roland mellékelt egy képet a GTA IV-ből, azon szemmel látható a grafika fejlődése. Igazad van, hogy színesebb városról beszélünk, de csak a víz tükröződését, és látványát nézed, észreveszed, hogy mekkora a változás. Ahogyan az égbolton is észrevehető, hogy több színben pompázik. Az épületek homályosak távolról, az új képen pedig sokkal finomabb és élesebb. Ha azt nézed, hogy átlátsz a tó másik oldalára és ott pl. a t ,ürkizes, zöldes színű fapadot is rendesen kiveszed, vagyis jól látod, addig a GTAIV-nél (legalább is a mellékelt képnél), ami közvetlen melletted van az is homályosabb. Én aláírom, hogy mindkét játék grafikája nagyon jó, de azért azt ne mond, hogy nem veszel rajta észre legalább akkora grafikai új hatást, mint annó Vice City - San Andreas között.

Gaby86
Offline
2012. 07. 12. 19:05
Gege: Szerintem meg a heli: N662PD

http://pix.chibiphotograp...9_eRDYo-L-2.jpg

Végre, van valami kis infó!

Roland02
Offline
2012. 07. 12. 19:09
A második képen ha minden igaz http://www.flickr.com/pho...in/photostream/ látható csónak házzal együtt!

dvflls
Offline
2012. 07. 12. 19:20
Roland02: Roland02: És DereX
Nem tudom ezt a fotót ki csinálta de én nem hasonlítanék össze egy renderelt screenshot-ot egy GTA IV-essel amiről azt sem tudjuk hogy milyen grafikai beállításokkal készült az a 30 fps álló helyzetben sokmindent elárul. Először is teljesen más a new york-i víz mint a nyugati parti. NY-ban a víz tök sötét zavaros néhol már szürke a tükrözödése is más. Másrészt meg amit látsz az is csak illúzió egyikben sötét felhőkarcolók tükröződnek vissza a koszos vízben a másikban pedig kék vízben tükröződnek zöld fák. Persze hogy utóbbi elsőre szebb látványt nyújt de a technikai megvalósításuk szerintem nem különbözik sokban.

Hamár hivatalos screenshot akkor tegyük mellé inkább ezeket:

http://www.thebuzzmedia.c...runk-sunset.jpg
http://media.gtanet.com/i...-on-liberty.jpg
http://www.rockstargames....ens/1280/96.jpg

Rockstar69
Offline
2012. 07. 12. 19:29
ÁÁáááá...de jó!!! "...a megjelenésig sokmindent nem fedünk fel, hogy meglepetés legyen, amikor először játszátok..." ezzel egyetértek, de azért ilyen képek jöhetnének még!

Emperror
Offline
2012. 07. 12. 19:35
wweraw: sose értettem, h mi az alapja ennek a konteónak, de égbekiáltó baromság. Én mondjuk arra tippeltem volna, h egyszerűen akkoriban simán belaggolt volna az egész, ha annyira gyorsan kell betöltenie a dolgokat (ami azért multiban nem lett volna túl jó). No mindegy, oda se neki.
Egyébként jók a képek, igaz, grafika kb semmit nem változott (max a felhők), de inkább a játékélményre feküdjenek rá, minthogy még a falevelek erezetét meg a köröző bogarakat is felvigyék 1024x1024-es textúrákban.

Gaby86
Offline
2012. 07. 12. 19:41
dvflls: Olyan dolgokat megfigyelsz mint én. Első trailerben azt vizsgálgattam hogy a vizet nem e olyan sötét, zavarosra csinálják e mint ahogy http://img.ehowcdn.com/ar...jpg]NY[/url]-be van, hanem olyan kékesre mint ahogy [url=http://arcpointus.com/php...testing.jpg-ben van.

Americanviking
Offline
2012. 07. 12. 19:49
A második kép tiszta VC

Challenger02
Offline
2012. 07. 12. 20:02
Ahogy elnézem, itt kevesebb, olyan "pillanat" lesz, hogy egy szürke-barna utcában kell mennem

Rockstar69
Offline
2012. 07. 12. 20:04
MateL: A GTA IV 2008 Áprilisában játszódik! Meg amúgy se 2008 őszére volt bejelentve, hanem 2007 őszére!

dvflls
Offline
2012. 07. 12. 20:37
Roland02: Rágugliztam a dologra szerintem Echo Park-nak ez egy kicsikét szegényes nem?
Sokkal kevesebb a pálmafa és a tó is kisebb mint valójában persze gondolom a kép mögött kb egy mégegyszer ekkora terület hozzáadódik még a tóhoz. Bár a jelek arra utalnak hogy az akar lenni mert a valós helyszínen is ugyanezek zöld padok vannak a sétány mentén.

http://famouswonders.com/...o-Park-Lake.jpg

Hát nagyon nagy fába vágta a fejszéjét a Rockstar az biztos de reméljük hogy nem túl nagyba, Liberty City-ben sem csalódtam, sőt teljes mértékben visszaadta NY hangulatát. Egyenlőre a tavas képpel kétségeim vannak fenti okok miatt.


ZeroX
Offline
2012. 07. 12. 20:42
Ha már a vízet össze akarjátok hasonlítani:

http://noob.hu/2012/07/12/111.jpg

bond71
Offline
2012. 07. 12. 20:44
Végree GTA V infoo

Miért nem adják ki mire készÍtik, PS3, X360, PC, PS4, X720?? MElyik platform?

Meg fut-e majd Stereoscopic 3D -ben?? ÁÁ Infot méggg

Cube Head
Offline
2012. 07. 12. 20:59
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGREREREEEE!!!

Gege
Offline
2012. 07. 12. 21:20
A park lehet hogy a Glen Park lesz, ami egyébként az Echo Park és a MacArthur Park alapján készült.

dvflls
Offline
2012. 07. 12. 21:46
Gege: Most hogy mondod, az SA Glen Park tényleg a McArthur Park akar lenni az átívelő híd alapján, igaz annak kb csak az 1/10-ed része . Akármelyik verzióról mintázzák ez mindkettőhöz képest hiányosabb különösképp a növényzet meg a fák. Továbbá a tó közepén lévő növények és szökőkútak sincsenek ott :/ Remélem nem kell csalódni majd benne.

Ugyanakkor a tengerpart a trailer-ből megszólalásig ugyanaz mint az igazi.

És azt sem értem, hogy az utcák is miért üresek... Bár annak idején IV anyagokon is üres volt a forgalom, később pedig a opciókba belekerült a Traffic csúszka is amit max-ra állítva mozdulni nem lehetett az utcán, reméljük ebből sem marad ki.

Ez a két kép lerombolt néhány illúziómat sajnos. :/

PS: Az új Patrick Brown rajzokat ki sem teszitek?

http://www.gtagaming.com/.../1341379828.jpg
http://www.gtagaming.com/.../1341379753.jpg

DereX
Offline
2012. 07. 12. 22:37
Nincs is ilyen kép, legközelebb mentsd le és úgy linkeld be ide, ha feltöltötted te magad valahova.

james
Offline
2012. 07. 12. 23:25
Yeee végre egy csepp a sivatagban, locsolhatnának is

Gege
Offline
2012. 07. 12. 23:40
Kiderült közben, hogy a 2. kép az Echo Park lenne, a móló pedig a csónak kikötő épület mellett van, a tető dettó ugyanaz, mint a valódi. Fáradt lusta vagyok képet keresni, de a GTAForumson van kép.

Rockstar69
Offline
2012. 07. 13. 00:09
Amúgy kb milyen árra lehet számítani PS3-ra? Ha arra is megjelenik egyáltalán...

DereX
Offline
2012. 07. 13. 01:18
Gege, ne is tedd Kitettél magadért ennél a hírnél bőven. Viszont én kikerestem és ezt találtam róla a GTAForums-on
http://www.gtaforums.com/...=491242&st=1800

dvflls
Offline
2012. 07. 13. 02:10
Kisebb fajta baki illetve szerintem elég nagy, hogy a helikopteres képen ott van a http://silverluxuryreales...s-City-Hall.jpg rögtön az üzleti negyed mellett.. Ez a kettő a valóságban közúton nagyjából 10 mérföldes távolságra vannak egymástól tehát elég messze... óriási mellélövés a R* részéről.

http://maps.google.hu/map..._group&ct=image

Szerk: Érdemes forgatni a GTA Forums-ot, rengeteg bakit postolnak a kommentelők a helikopteres kép kapcsán. Rengetegen csalódottak a város mérete miatt. (kisebb mint gondolták/tuk) :/

Americanviking
Offline
2012. 07. 13. 07:37
Ha jól megnézitek a 2. képen ott a vinewood felirat

krisk
Offline
2012. 07. 13. 09:23
Nem tudom valaki írta-e már, de ez a Vincent Thomas Bridge. San Pedro és a kikötő közt van, mint Ocean Docks és Willowfield.

Egyébként amiben reménykedem, hogy végre megcsinálják normálisan a rendőrségeket. Mármint aki látta már valaha Los Angeles térképét az tudja, hogy amit SAba beraktak LS-nek, annak a harmada nem is LA-hez tartozik. Pl: Beverly Hills (Rodeo, Mulholland, Richman), Temple (Temple City), Idlewood (Inglewood), Ganton (Compton), Santa Marina Beach/Verona Beach (Santa Monica), és még sorolhatnám... Ezek mind külön városok, és nincsenek úgy beágyazódva Los Angelesbe. Szóval azt remélem, hogy kapunk egy valóshoz hasonlító Los Santost, és ezeket a városrészeket realisztikusan, külön városként, Sheriff hivatal ellenőrzése alá rakják.

Csak a realisztikusság kedvéért.

dabidas
Offline
2012. 07. 13. 09:48
Már nem azért, de szerintem faszág hogy azt várják el, hogy méterről méterre megegyezzen a valósággal.. Nem gondolják egyesek, hogy Los Angeles kicsit túl nagy? És amúgy sem mondták a Rockstarnál, hogy lemintázzák Los Angelest.. hanem hogy ez lesz a legnagyobb területű játékuk..

Ha le is mintázták volna tökéletesen Los Angelest akkor nem lenne benne a környező vidék..
Amúgy nekem tökre mind 1, hogy egykét épület máshogy van mint a valóságban.. nem fogom a GTAV-öt GPS nek használni a való életben

Gege
Offline
2012. 07. 13. 09:57
Americanviking: Én nem látom.

dabidas
Offline
2012. 07. 13. 10:09
Szerintem meg nem látszik a Winewood felirat.. van valami fehér kis darab arrafelé.. de az csak egy másik épület.

insanity06
Offline
2012. 07. 13. 10:50
Hát most nem azért de ez Los Santos,a R* városa ami Los Angeles ALAPJÁN lesz/lett megtervezve,felépítve...ez nem azt jelenti hogy megalkotják Los Angelest mert akkor az lenne a neve a játékoknak hogy GTA4:New York city stories,ember....ez nem "Los Angeles" ez, "Los Santos"...ne akarjanak 100%-os egyezést...az lehetetlen! amúgy ez előtt 69 komment volt A Rockstar kedvenc száma és egy s*x pozíció

Challenger02
Offline
2012. 07. 13. 11:29
Én már a vidékes képeket várom! De jó is lesz megint quadda- felderíteni a Chilliad hegyet és környéket(esetleg leugratni róla )

totyak
Offline
2012. 07. 13. 12:36
A második képen megint feltűnik a léghajó a két épület között a fa takarásában. Azzal szerintem egészen biztosan lehet majd kezdeni valamit. Egyébként örülök, hogy kaptunk végre valami információt, de azért nem vagyok elájulva. A fák, meg a két üldögélő emberke szerintem borzalmasak. Nagyjából GTA IV szintű grafikát látok a képeken, ami annyira nem is baj, legalább elfut majd

Kowi17
Offline
2012. 07. 13. 12:39
Na végre valami kis információ. Remélem jobban optimalizálják majd, mint a IV-et és nem kell majd hozzá atomerőmű, hogy jól fusson. Várós a játék nagyon, szerencse, hogy addig van mivel lekötnöm magam.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 13. 12:42
totyak: Oda van írva,hogy "még javában dolgozunk a pojetken",vágod?Ami azt jelenti,hogy a fenti képek nem a végleges verzió.Biztos vagyok benne,hogy az emberek/fák grafikáján még bőven javítanak,de azt aláírom,hogy ha teljesen készen lesz,akkor se lesz klasszisokkal jobb a grafikája,mint a IV-é volt,ne várjon senki akkora különbséget,mint mondjuk a GTA IV és a San Andreas között!

totyak
Offline
2012. 07. 13. 12:50
dani.szentgali: Mivel nem vagyok analfabéta, így eltudom olvasni mi van leírva. Ettől még megoszthatom a véleményemet. De, ha neked így jobb, akkor azt mondom, hogy jelenlegi állapotában borzalmasak a fák és az emberek.

Gaby86
Offline
2012. 07. 13. 12:51
Szerintem ezek a képek a 2-ik trailerből vannak lopva, csak oda illesztették a GTA V logo-t. (Ha megnézzük a képek tulajdonságát ott van a részletekben, hogy Adobe Photoshop CS6) Ez megmagyarázná a minőséget.

Americanviking
Offline
2012. 07. 13. 12:57
Gege: itt belinkelek egy videót. 1:18-nál megmutatja a Vinewood felirat
http://www.youtube.com/wa...feature=g-all-u

totyak
Offline
2012. 07. 13. 13:04
Szerintem egyébként rengeteg képet lőhettek a srácok a Rockstar-nál és hosszú válogatás után kaptuk meg ezt a kettőt, amin szinte pont semmi nem látszik. Ha a hivatalos oldalon megnézzük a képek tulajdonságait, nem egymás utáni sorszámúak, csak ezekre esett a választás.

Gege
Offline
2012. 07. 13. 13:06
Americanviking: Aha, és te látod a Vinewood feliratot? Mert a videó Vinewood városrészről beszél. (mint ahogy Hollywood is egy városrész)

kokain2000
Offline
2012. 07. 13. 13:09
Csináltok kép elemzéseket ???

Mr.Vercetti
Offline
2012. 07. 13. 13:28
na végre,ez most nagyon jó hír így délutánra ,ez de nagyon durva grafika,látszik hogy sokat haladtak már a trailer óta,ennyi,és köszönöm hogy nem kellet a gamescom-ig várni
már nagyon várom a második trailert,el sem hisem,végre megkedték a marketinget a kép alapján egyébként nem lesz szerintem víz alatti világ,VAGY még nem csinálták meg (vagy csak nem látszik innen)azért a vidékre és a szélerőműves sivatagra is nagyon kíváncsi vagyok már
amúgy lesz kép elemzésetek?

Intenso39
Offline
2012. 07. 13. 13:38
A helikopteres képnél nézzétek meg azt a nagy házat a helikopter alatt.Csak engem emlékeztet a SA-ban lévő kórházra a gazdag negyednél?még a park is ottvan elötte

Gege
Offline
2012. 07. 13. 13:51
kokain2000: Igen, készül, nemsoká kint lesz. Egyébként itt a kommentek közt kb. mindent elmondtak a többiek már.

dvflls
Offline
2012. 07. 13. 14:10
Milyen jó lesz majd onnan a mólóról a vízberúgdosni az ücsörgő embereket. Egyébként, hogy ha a Max Payne 35 GB-t nyom akkor ez mennyit fog? Olyan 60-70-et. Érdekes dolog a fa-kérdés is mivel újra megnézve a trailer-t lehet látni hogy a fák tök rendben vannak ott ha agyban egymás mellé rakod.

Az pedig hogy a város kicsi, talán elhamarkodott kijelentés volt a részemről, mert ha megnézitek a helis képet illetve a trailer-ből azt ahol az olajfúró van a dombtetőn, akkor rájössz hogy a két kép egymással pont szembe néz. A felhőkarcolós belváros mindkét oldalán hatalmas területen fekszik. Ezt azért kárpótol legalább a tegnapi negatív észrevételekért.

bond71
Offline
2012. 07. 13. 14:10
VÍz alatti világ és a Bicajozás érdekel lessz-e? de naggyon most hogy a repülők megerősÍtésre kerültek csak az érdekel velük kapcsolatba hogy leesz a 747 -es utasszállÍtó lophatóba Jó nagy utas szállÍtók nekem az kell
Meg egy rakás san andreas csalás...

dvflls
Offline
2012. 07. 13. 14:37
Remélem ezeket nem hagyják ki. http://farm3.staticflickr...4_b.jpg]1[/url] [url=http://starcarcentral.fil...quad-oscars.jpg

Szerk: Nagyon jó lett az új http://www.gtav.net/!

NikitaDragovich
Offline
2012. 07. 13. 14:47
Hála Istenek végre valami infó! Bár én most elvagyom a Max Payne 3-mal az is egy jó játék .

Gege
Offline
2012. 07. 13. 15:15
Helyesbítek, nem lesz elemzés, ha rajtam múlik. Itt már mindent elmondtatok.

totyak
Offline
2012. 07. 13. 15:44
Nagyon kíváncsi lennék, hogy van-e olyasvalami a játékkal kapcsolatban, amire a fanatikus fórumozók a videó és a két kép alapján rájöttek, viszont a Rockstar nem gondolta, hogy ennyi anyagból az kikövetkeztethető? Tehát, hogy alapvetően még nem akarták, hogy kiderüljön, de az emberek rájöttek. Remélem valamennyire feldolgozható, hogy mit akarok. Persze erre valószínűleg sosem kapok választ, maximum a játék megjelenése után egy hasonló kérdezz-felelek során.

arni20
Offline
2012. 07. 13. 16:30
Srácok, amúgy csak szerintem néz ki úgy az oldalrafordulós csávó a trainer-ből, mint a Vice City főszereplője, csak idősebben..??

egyébként az én véleményem szerint a főhős a néger gyerek lesz, aki fut a zsaruk elől...(közeltávon semmi civil és ha más lenne a főhős akkor minek néznénk azt hogyan kergetnek egy mellékszereplőt.. ?)

még egy kocsi sem várja vagy vmi amiben esetleg mi ülünk, és sztem ebben a jelenetben ott kell h legyen a főszereplő is.. maximum azt tudom még elképzelni h mi vagyunk az egyik zsaru ruhában

NERO007
Offline
2012. 07. 13. 16:50
arni20:
Egyet értek veled, hogy nem ő lesz a főhős, de szerintem nem is a feka. Az én véleményem szerint az öreg fószer egyik fia lesz a FŐ-FŐ hős. Miért? Nos egy tény, hogy biztos hogy lehet lesz benne ismét gyúrni és már csak azért is nem az apuci lesz a főhős mert én valahogy nem tudom elképzelni egy 40-50 éves csávót ahogy a futópadon futkorászik és 80 kilós súlyokat emelget.
Ahol látható mikor kiszálnak a furgonból ilyen piros ruhába na szerintem azok közül a karakterek közül lesz valamelyik.
Amúgy a képek nagyon szépek, de nem hiszem hogy bántanunk kellene a grafikát mert mint mondták a R* arcok ezzel még nagyon sok meló van és biztos hogy változni fog a grafika is még. Nem mérföldkövekkel lesz szebb de biztos lesz élsimítás és élesebb textúrák.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 13. 16:59
arni20]arni20[/url] és [url=NERO007]NERO007[/url] :Bocs,hogy beleszólok a beszélgetésetekbe,de légyszíves ne OFF-oljatok Van a [url=Fórumon egy olyan topic,ahol megoszthatjátok az ötleteiteket arról,hogy ki a főszereplő,ott megbeszélhetitek!

ZeroX
Offline
2012. 07. 13. 17:07
olvastam feljebb olyanokat, hogy kicsi a város és hogy csalódtak, ebből ak ét képből nem derül ki semmi, hogy mekkora lenne a város. ráadásul még kész sincs a játék, sok minden más lesz még benne, úgyhogy ezen ne aggódjatok, GTA az GTA marad és csak is jó lehet.

martonon
Offline
2012. 07. 13. 17:36
És még a forgalmat észre sem vettétek .. hoppá van ott egy jó pár autó is !!

Bence (Visali)
Offline
2012. 07. 13. 18:29
Ahogy a trailerben sem, az első képeken sincsenek jelzőlámpák.

dvflls
Offline
2012. 07. 13. 18:35
Bence (Visali): Nem csak Te én is kiszúrtam de úgy gondoltam érdektelen miután ezzel szemben a trailer-ben rengeteg helyen láthatóak lámpák, igaz a képet le kell hozzá lassítani. Sőt még a gyalogosoknak gomb is van rajtuk a zebra előtt, még akár meg is lehet majd nyomni majd a játékban. Itthon is számtalan átkelőn látni olyat. De akár az is lehet, hogy a Draw Distance miatt nem látjuk.

Egyébként a fórumba írtam nemrég a trailerben pont eltűnik egy jelzőlámpa egyik pillanatról a másikra. Van is egy http://img405.imageshack....350/lightdm.jpg
2012. 07. 13. 22:00
ZeroX: Ez így van csak győzzük kivárni

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 13. 22:29
dvflls: Biztos van rá ésszerű magyarázat.Mármint a jelzőlámpákra.Lehet egy egyszerű hiba is,mert még most,több mint fél év után is "javában zajlanak a munkálatok",szóval elképzelhető,hogy csak egy egyszerű hiba.A Draw Distance szerintem itt nem a leg ésszerűbb magyarázat,de majd meglátjuk

laroy
Offline
2012. 07. 13. 22:38
NAGYON KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!! Végre újra átélhetem gyerekkorom legjobb stílusú játékát. (VC: színes utcák, tengerpart, full MIAMI)
(de csak jövőre.... - mert látszik + ők is mondták, hogy mennyire kezdetleges még a grafika, ez 110%, hogy nem idén jön ne is teóriázzatok. Vagy is lehet teóriázni, silabizálni csak felesleges energia pazarlás )

------------PICTURE 02 --> VICE CITY FEELING YEAAAAAAAAA kibebäszott jó!!!---------------

ZeroX
Offline
2012. 07. 14. 03:22
kíváncsi vagyok a régi san andreasos groove street-re hogy fog ebbe kinézni, ha benne lesz

arni20
Offline
2012. 07. 14. 08:48
ZeroX: sztem nem lesznek olyan bandák, szval sehogy.

Black Hawk
Offline
2012. 07. 14. 09:25
Szépek lettek, remélem több repülő és helikopter lesz mint a GTA IV-be.A San Andreas óta hiányolom a Hydrát és az Apache-ot.

dvflls
Offline
2012. 07. 14. 23:30
arni20: Az hogy nem lesznek olyan bandák az kizárt, a mai napig rengeteg veszélyes latin- és fekete bandák vannak South Central LA környékén (ez a városrész remélhetőleg bekerül az V-be is hiszen a GTA IV-ben is ott volt Bronx negyed). A Ballas bandát például a Crips nevű valós bandáról mintázták többek közt.

Danny
Offline
2012. 07. 15. 00:18
Los Angeles a bandák városa elég csak a Cripsre a Bloodzra és a latin bandákra gondolni ,Comptonra keress rá esetleg ha nem vagy képben...

LacroiX
Offline
2012. 07. 15. 09:11
GTA SA LS bandái:
N.W.A -> Groove Street
Grape Street Crips -> Front Yard Ballas
Rolling 60s -> Varrios Los Aztecas
Mara Salvatrucha -> Vagos

Az N.W.A-n kívül az összes többi banda benne van Los Angeles 10 legkeresettebb bandái között. Az N.W.A-t szerintem csak azért vették bele, mert kellett Eazy-E(Ryder).
Én nem bánnám, ha meghagynák a régi bandákat + melléjük 1-2 új banda.

stonecold
Offline
2012. 07. 15. 12:38
Remélem a rádióba sok N.W.A szám lesz meg Tupac

martonon
Offline
2012. 07. 15. 12:43
stonecold : a rádióban és is szeretném őket hallani főleg 2pac-et

csacsa13
Offline
2012. 07. 17. 10:36
Ez a videó a Maffia 2 vagy 3-ból van , utána jártam

dabidas
Offline
2012. 07. 17. 12:58
csacsa13:

Ha arra a videóra gondolsz ami a cikkben is van mint "fake" GTA V videó.
Akkor szerintem cáfolnám, hogy az a Mafia 2 ből vagy 3-ból lenne..
Egyrészt a Mafiában nem ilyen "korú" autók járnak.. másrészt ennek a videónak van egy "párja" : http://www.youtube.com/wa...h?v=FRD4llFxOzA
Ez koránt sem Mafia stílusú.


Ezen kívül még belemélyedek egy kicsit..
Ezen a videón jól látszik a rendszámtábla." http://www.youtube.com/wa...tailpage#t=940s

8 karakter van rajta és jól látszik a pirosas narancsos SAN ANDREAS felirat, és a jobb felső sarkában a narancssárga téglalap.

Itt jön képbe ez a videó: http://www.youtube.com/wa...h?v=FRD4llFxOzA

Ezen 0:26 nál mikor megáll az autó,"tisztán" látni a rendszámtáblát és látni lehet, hogy 8 karakter van a táblán... és ha jól megnézzük felette van egy hasonló pirosas felirat és ha nagyon nézzük látszik hogy az első szó 3 karakteres a második pedig kb kitesz egy ANDRAS szócskát (narancssárga téglalap itt is kivehető)


Dudee555
Offline
2012. 07. 17. 16:51
Én viszont azt is cáfolnám, hogy a GTA V-ből való, mivel ha megnézzük a videót, oldalt a kiírásoknál láthatjuk, hogy Big Smoke House.... A Rockstar kijelentette, hogy a dimenziókat nem kezdi egymásra helyezni, hanem teljesen különálló részek amit más számmal jeleznek. Ez azt jelenti viszont, hogy a Gta III: San Andreas-ban lévő emberek nem fognak átkerülni a Gta V-be. Plusz ez látszik, hogy egy szimpla 3D modellező programmal lett megcsinálva... Ügyesen, elég sok idő is lehetett, de én biztosra állítanám, hogy nem a GTA V-ből való.

LacroiX
Offline
2012. 07. 17. 17:25
Dudee555: Na és Claude? GTA 3-ban mi irányíthattuk majd, a GTA SA-ban visszatért. Ezen az alapon bármelyik régi szereplővel találkozhatnánk EE-ként.
Amúgy meg azt nehéz lenne bemesélni, hogy 20 év alatt(1992-2012) minden egyes SA szereplő elköltözött vagy meghalt.

hzoli96
Offline
2012. 07. 17. 18:00
LacroiX: De a San Andreas a GTA III-as érába tartozik, úgyhogy ott nem baj ha Claude is benne van.

LacroiX
Offline
2012. 07. 17. 18:17
hzoli96: Na igaz, ezt sose értettem miért kell egy érába venni a 2 részt...

hzoli96
Offline
2012. 07. 17. 20:00
LacroiX: : Ezt én se de amúgy a GTA III-as érába tartozik még a Vice City, Vice City Stories és a Liberty City Stories is. De én is utálom ezeket az érákat.

LacroiX
Offline
2012. 07. 17. 20:12
Azokról tudtam, csak a GTA SA-s részt én mindig is különállónak kezeltem/kezelem.

Dudee555
Offline
2012. 07. 17. 20:14
LacroiX:
Pontosan erre gondoltam, hogy a GTA III érához tartozik a SA és a VC is meg a különböző storik is. Ezeken kívül a többi világát nem keverik egymással. Pontosítanék a előzőhöz képest, szerintem 3D Studio Max-al készítették, hasonlót tudnék készíteni én is azzal a programmal. Persze ez mind csak idő kérdése LacroiX:
Én ahogy eddig néztem, egy éra egy-egy grafikai minőséget is mutatott. Mivel GTA I és II között is volt, nem olyan hatalmas, de volt változás. GTA III teljesen újat hozott 3D-s világával. Majd a IV lett ami megint csak teljesen új grafikai elemeket hozott. Most meg a GTA V jön és ezért várnak valami nagy változást ettől is.

Bence (Visali)
Offline
2012. 07. 18. 11:47
A GTA érák ismérve, hogy mindegyik egy külön sztorit, világot jár körbe, ezért egy éra epizódjai előzményekben és következményekben kapcsolódnak egymáshoz, míg az érák nem.

Én úgy tudom, a GTA1 és a GTA2 azonos grafikai motort, a GameOne-t használnak.

Roland02
Offline
2012. 10. 11. 23:09
Valaki még ezek után sem hajandó a seggén megülni:
R* Q6 minutes ago
Hey guys, we're glad to see everybody's excited about GTA V but anyone that continues to spam the comments will have their posting privileges suspended.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink