Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Ismét a Game Informer publikálja az első előzetest?


FRISSÍTÉS: Nemrég Andy McNamara, a GameInformer főszerkesztője Twitteren megerősítette, hogy nem a GTA V-ről és nem a Half-Life 3-ról hull le a lepel.

Izgalomra, találgatásra adhat okot a Grand Theft Auto rajongóknak az ausztrál Game Informer egyik Facebook bejegyzése, melyben egy hatalmas bejelentésről, világméretű leleplezésről számolnak be.

A magazinnak rendszerint tegnap kellett volna közzétennie a legújabb szám borítóját, ám annak még titokban kell maradnia, helyi idő szerint egészen pontosan augusztus 14. délután 4:00-ig. Épp emiatt a lap megjelenését is egy nappal későbbre kellett halasztaniuk. Állításuk szerint hiába próbálkoztak, nem sikerült elérniük, hogy korábban fedhessék fel a nagy szenzációt. Jelnleg a kiadóval folyik az egyeztetés, hogy hogyan oldják meg mindezt az előfizetőknél. A szerkesztők elnézést kérnek a késésért, de bizton remélik, a nagyszerű hír mindenkit kárpótol majd. 

A dolog pikantériája, hogy ez a megnyilvánulás teljesen a Rockstar Games politikájára vall, és nem mellesleg a cégnek elég nagy befolyása van. Az is érdekes, hogy a leleplezés egy nappal a kölni Gamesom előtt esedékes. Persze lehet, hogy egy olyan játékról van szó, ami a rendezvényen is szerepel majd - és mint már korábban Franko Fischer, az esemény kommunikációs menedzsere megerősítette, a GTA V nem lesz bemutatva a show-n -, ugyanakkor  nem kizárt, hogy a fejlesztők mégis erre az időpontra időzítik az első információáradatot.

Érdekesség, hogy anno az első GTA IV magazin előzetest az amerikai Game Informer tehette közzé.

MEGJEGYZÉS: Különös, hogy egészen véletlenül épp augusztus 14-én jelenik meg az egyik rivális GTA klón, a Sleeping Dogs, amit eredetileg True Crime: Hong Kong néven kezdtek el fejleszteni. A sorozat kapott már egy paródiát a Rockstar-tól, emlékezzünk csak vissza a GTA San Andreas-ban a True Grime Street Cleaners táblára. Lehetséges, hogy most ezzel csapnának oda? Ne feledjük, hogy a GTA V bejelentését is egy különleges időpontra - Jack Thompson visszatérésére időzítették.

2012.08.10 10:30  ▪ Forrás: Game Informer AU @ Facebook  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 10. 10:39
Ez az!!Most már biztos vagyok,hogy 14-én jön a második trailer!!!!Ez nagyon jó hír,remélem most hosszabb trailerre és több információra lehet számítani,én nagyon bízom ebben a Gamescom előtti dologban .

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 10. 10:44
dani.szentgali: Én nem egy trailert várok. Mindenesetre, eddig minden fontos eseménykor épp úton voltam - a bejelentéskor, amikor megérkeztek az első képek. Nos, augusztus 14-én elvileg megint úton leszek. Ha Murphy törvényei uralkodnak, akkor lehet, hogy tényleg lesz valami GTA V információ.

daniel9501
Offline
2012. 08. 10. 10:51
Egy megjelenési dátum jó lenne De én biztos vagyok benne,hogy a Gta V-ről lesz szó mert a Rockstar-nak nagy marketing fogás lesz ha Gamescom előtt ad információt a játékról,mivel így mindenki az új Gta-val lesz elfoglalva.

martonon
Offline
2012. 08. 10. 10:56
Akk jöhet a GTA V .. !!! ámen

Dudee555
Offline
2012. 08. 10. 10:58
Hát ez egy nagyon szép marketing fogás lenne a Rockstartól, mivel a Gamescom-os játékokról elterelné a figyelmet a saját projectre a GTA V-re.

Maccs
Offline
2012. 08. 10. 11:05
És már csak 4-et kell aludni! Szeretem az ilyen párnappal előtte vagy a hirtelen bejelentéseket!!Hány napos am a Gamescom-os rendezvény?

daniel9501
Offline
2012. 08. 10. 11:08
Maccs: Agusztus 15-től 22-ig,én így tudom.

Maccs
Offline
2012. 08. 10. 11:29
daniel9501: Akkor jönnek ám az infók jövőhéttől!Ima hogy Gta V infó is legyen köv. héten!!
Visali: Jöjjön be a teória: miszerint ha Te utazol, Gta V hír a Place-en landol!

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 10. 12:14
hát én most ebben nagyon reménykedek,csak aztán nehogy csalódjunk
szerintem nem trailer lesz,főleg ha egy magazin csinál leleplezést, inkább screenshot-okat,megjelenési dátumo(ka)t,platformokat,infókat kaphatunk

kdavid94
Offline
2012. 08. 10. 12:15
Én is örülnék neki ha a GTA V-ről lenne valami, de azért ne éljétek bele még nagyon magatokat, ez csak találgatás... Régebben is volt ilyen hogy egy magazin valami nagy szenzációt igért, itt mindenki bemesélte magának és örült neki hogy GTA V lesz, erre ha jól emlékszem a South Park játék volt.

bD.^
Offline
2012. 08. 10. 12:33
Én még egy ici-pici morzsának is örülnék csak a GTA V-ről legyen szó.
Már csak reménykedni tudok.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 10. 12:37
kdavid94: jaja,nehogy aztán megint az legyen,mint a chief magazinnál a "világelső információkkal",aztán kijöttek egy trailer elemzéssel,bár itt egy kicsit más a helyzet,mert ez a szenzáció még tényleg bármi lehet,a másik aminek örülnék,ha az új konzolokat mutatnák be


Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 10. 12:55
Mr.Vercetti: Áh, új konzolokat nem magazinokban fednek fel, ráadásul arra ott van a hivatalos PlayStation és Xbox magazin. Elismerem, felfújtam a dolgot. Nekem igazából az szúrt szemet, hogy ez a titkolózás, befolyás, ami miatt a magazin képes volt a saját bevett rendszerét felborítani, abszolút a Rockstar-ra vall.

baucsek
Offline
2012. 08. 10. 13:19
Ez a rockstar marketingje. Ki más lenne képes egy ekkora rendezvény előtt minden előjel nélkül csak úgy mellékesen odaböfögni, hogy: Ja amúgy itt az új gta.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 10. 13:31
senki,mert csak a rockstar csinál új gta-t de amúgy tényleg igazatok van,ez teljesen a rockstarra vall,szeretik elvenni a szelet mások vitorlájáról,nem ez lenne az első eset,hogy közvetlenül egy nagy rendezvény előtt jönnek új gta bejelentéssel/infókkal,aztán a játékoldalak címlapján máris nem az E3 volt

NVIDIA
Offline
2012. 08. 10. 13:42
szerintem is biztos a gta v mert írta rockstar hogy nemsoká lesz uj trailer

isti1998
Offline
2012. 08. 10. 14:48
yesss gta V ))))))))))
az Sleeping Dogs meg elég gagyinag néz ki

totyak
Offline
2012. 08. 10. 15:43
Mindenki nagyon beszugerálja, hogy ez a GTA lesz, csak nehogy nagy legyen a csalódás. Nem mondom, hogy elképzelhetetlen, mert így két legyet ütnének egy csapásra. Ugye a Sleeping Dogs-ra sem, meg a Gamescom-ra sem vetülne akkora figyelem, de azért én maradok kissé pesszimista. Azt meg nem is értem, hogy miért várnak itt néhányan trailert, mikor ez egy nyomtatott sajtó. Ha csak nem terjedt el a Harry Potter-i újságnyomási technika, akkor trailer biztos nem lesz.

V GTA V
Offline
2012. 08. 10. 17:17
Jól van akkor én leszek az aki kicsit letöri az agancsokat!!!!

1. Arról van szó hogy lelepleznek! GTAV már le van leplepze... Miről rántják le a leplet? MAx a megjelenésről lehet, trailer 2-nek miköze az újsághoz? Ipad2-n jelenik meg? Mert különben nincs sok köze egy újságnak és egy trailernek egymáshoz agyrém ami itt megy egyesek agyába!

2. Nem hiszitek el de 14.-én Sony konferencia lesz! Vajon csak nem ott lepleznek le vmi gagyi exkluzive címet, amit világpremierrel együtt lehet csak? Nahát nahát, ugye hogy van logikus magyarázat! Semmi köze R* ehhez, simán kint lehetne a borító, ugyan miért kéne 14.éig várni? Azért mert Sony konferencia előtt nem lehet lelőni a poént ennyi!

3. az összes nagy bejelentés leszből kb 10% tényleg nagy, a többi marketing, mibe, hogy 4 nap múlva egyteljesen érdektelen új sony címmel leszünk "gazdagabbak"

A többieknek jó álmodozást továbbra is

bD.^
Offline
2012. 08. 10. 20:27
V GTA V: és ha nem?
és ha tévedsz? végülis 4 nap múlva meglátjuk...

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 10. 20:40
szerintem legyünk türelmesek,4 nap igazán nem sok idő már,ha meg nem az lesz,akkor nem az lesz

dvflls
Offline
2012. 08. 10. 20:51
kdavid94: Azért a Game informer egy nemzetközileg is elég komoly lap, nem olyan szenzációhajhász hulladék, mint az általad említett múltkori esetnél az a belga vagy nemis tudom finn magazin.. Most nagyon a GTA V-nek áll a zászló én 60%-ra merem mondani. És valljuk be már nagyon itt az ideje sőt már kicsit megkésve... Ha októberben jön akkor azért, ha pedig tavasszal akkor meg azért. Bár most hogy közölte a Rockstar hogy a játék oroszlánrészét meglepetésnek szánják, tippelni sem tudok, hogy tavasszal vagy ősszel (idén) jön inkább.

Egyébként egy észrevétel a játékkal, hogy ugye a legtöbb részt egy vagy több film inspirálta. Véleményem és a köztudat szerint is a következők:

GTA 3. - (Ezt nem tudom eldönteni, egy korszakalkotó játék volt, nem a tematika volt a lényeg de számos utalás van erre-arra)
GTA VC: - Teljes mértékben a Sebhelyesarcú (Scarface)
GTA SA: - Fekete Vidék (Boyz N' The Hood); Menace II Society
GTA IV: - Itt már több alkotás keveredik többek közt:
- 15 Perc hírnév: Helyszín NY, kelet-európai főszereplő
- Szemtől Szemben (Heat): Three Leaf Clover küldetés.
- Maffiózók c. sorozat. (The Sopranos): Az Alderney-ben való kocsikázás során az egész filmbeli életérzés visszaköszönt illetve ugyanitt megtalálható a sztriptíz bár ami megegyezik a filmbelivel.
GTA IV: TLAD - Sons Of Anarchy c. tv sorozat. A filmben a motoros klub elnökét itt is Clay-nek hívják többek között. Ezt mindenkinek ajánlom hogy darálja le mind a 4 évadot, elég ütős darab és a TLAD is jobban fog tetszeni utána mindenkinek.

GTA V: Itt a fent is említett Szemtől szembent c filmet látom benne megint csak de már sokkal inkább: Helyszín LA, A Trailer-ben láttot rablásnál is egy szolgáltató cég speciális autójával és annak munkaruháiba öltözve törnek valahova. Valamint a főhős Robert De Niro a rablóbanda feje is egy nagy házban lakott fent a hegyen. Illetve a bakrablás jelenetnél is fekete volt a sofőr a menekülő autóban, láthatjuk hogy a trailer-beli kisbuszban is fekete a sofőr.

Remélhetőleg rengeteg ilyen rablásban vehetünk majd részt a játék során, csak sokkal aprólékosabban lesz felépítve a dolog. Már a VC-beli bankrablás is elég jól felépített volt. Nem utolsó sorban arra is kiváncsi vagyok hogy visszatérnek e rendőröknél az útra kitett szögek.

RGDS, és bocs a hosszúért.

Maccs
Offline
2012. 08. 10. 21:22
dvflls: köszi a sorokat! Hasznos volt, legalábbis számomra!

V GTA V
Offline
2012. 08. 10. 21:29
bD.^

Ne haragudj de én érveket hoztam, amik elég racionálisak, ellnbe az és ha nemmel...
Persze én is szeretném, de a vágy nem vakíthat el titeket, ettől még nem lesz semmi 4 nap múlva.
De ha gondolod van még 4. okom is AUSZTRÁL? Most komoly a nagy amcsi gameinformer helyett az Ausztrál ahol amúgy semmi GTA piac nincs mert folyamat be van tiltva, gondolkozzatok már!
És nem csak azt garantálom hogy 4 nap múlva semmi GTA-s hír nem lesz, hanem azt is hogy kalap szart se fog érni amit bejelentenek majd az auzstrálok ....

NikitaDragovich
Offline
2012. 08. 10. 21:32
Ez igazán jó hír! Én 70%-ban hiszem, hogy lesz valami infó 14-én! Remélem tényleg lesz valami .
2012. 08. 10. 22:57
True Crime Street Cleanersz. Ezen szakadtam.

bD.^
Offline
2012. 08. 10. 23:13
V GTA V: Majd meglátjuk, de szerintem itt az ideje hogy a R* adjon valami nagyobb hírt a GTA V-ről, ne csak 2 "értéktelen" screenshot-ot.
Már egy Trailer-t is elfogadnék, már lesz*rom milyen hosszú, csak legyen valami. Mind1 majd 4 nap mulva kiderül.

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 10. 23:22
Srácok, bármi megeshet, nem feltétlenül a GTA-ról van szó, én értelemszerűen azokat az érveket hoztam fel, amik miatt esetleg valóban a GTA V-ről lehet szó. Arra viszont most felhívnám a figyelmet, hogy nagyon kimérten csak leleplezést írtak, nem pedig bejelentést, a kettő között pedig hatalmas különbség van, mert a leplet bármiről le lehet ránmtani, de ha azt írják, hogy "announcement", az többnyire egy új játék bejelentését takarja. Mellesleg, ha egy magazin valami teljesen újat jelent be, akkor bevett szokás, hogy egy rejtélyes címlapot vagy hátlapot csinál neki, ami csak utal rá, de nem árulja el.

PSP
Offline
2012. 08. 11. 00:45
Csak azoknak, akik tudnak angolul:

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Érdemes ezt áttanumányozni, főleg ennek a hírnek a kíséretében, amit most megírtatok.

dvflls
Offline
2012. 08. 11. 02:55
Ha úgy vesszük ez egy leleplezés lenne, mert egy Trailer és 2 screenshot után a játékról még mindig SEMMIT nem tudunk. Csak azt hogy jön valamikor. Viszont a második trailer már erősen érik szerintem nyár végéig valamikor. Ott már biztosan megtudjuk a főszereplőt is hogy ki illetve pár feature-t. Bár a Rockstar-féle "Hamarosan" szó sosem lehet tudni mit jelent de szerintem tuti nem kell megint novemberig várni a második trailerre.

NVIDIA
Offline
2012. 08. 11. 09:55
szerintetek most komolyan mondjatok egy olyan játékot ami hatalmas nagy game max lehetne a maffia 3 de biztos hogy nem az lesz ez már 50% hogy GRAND THEFT AUTO V

isti1998
Offline
2012. 08. 11. 10:38
NVIDIA: a mafia játékot 1 f betűvel kell irni
egyébként ha lesz valami 14-én akor meg tudhatjuk hogy ki lesz a főhös

ATi0021
Offline
2012. 08. 11. 11:22
Részben egyet értek a hírrel, részben nem. Igaz hogy jellemző a Rockstarra a titkolózás, de jellemző a Valvera is. És bizony egy Source 2.0-ra épülő Half-Life 3 se lenne kis meglepetés, főleg hogy már 2007 óta semmit se hallani róla. Szóval ott is elég hosszú idő elment már nagy csendben.

Bár elismerem nagy péon lenne pont a Sleeping Dogsra időzíteni. Főleg, hogy még a GTAForumson is elég "nagy" számban látni, olyanokat akik várják már a GTA V mellett. Jó kis odaszólás lenne Nekik... (megjegyzem én is várom)

isti1998
Offline
2012. 08. 11. 12:46
bár én örülnák a mafia III nak is NVIDIA:

V GTA V
Offline
2012. 08. 11. 13:01
A Mafia új-generációs játék lesz, így biztosan nem azt jelentik be! Igen egyHalf Life, vagy ami 99% hogy valami szaros Sony exkluziv cím lesz.
Továbbra is Sony konferencia lesz, és ott lesz leleplezés ezért kell visszatartani a borítót is, kár spekulálni köze sincs a GTA V-höz továbbra sem!

kdavid94
Offline
2012. 08. 11. 13:07
dvflls:
Szerintem kizárt hogy még idén jelenjen meg. Amúgy énis látok rá esélyt hogy legyen valami 14-én, de szerintem valószínűbb hogy nem a GTA V lesz az. Persze nagyon örülnék neki, hisz tényleg ideje lenne már jönnie valami infónak.
A magam részéről amúgy inkább egy VC android portot várok inkább, de szerintem az is csak idő kérdése, viszont szerintem valószínű hogy hamarabb jelenik majd meg mint a GTA V, hiába hogy még csak be sincs jelentve.

V GTA V: én is ezt tartom valószínűbbnek, de remélem nem lesz igazam.

bD.^
Offline
2012. 08. 11. 13:15
V GTA V: Te ahogy látom szerelmes vagy a Sony-ba...majd 3nap múlva kiderül.
De szerintem a GTA V lesz az....

dvflls
Offline
2012. 08. 11. 16:20
Visali cikke szerint 14.-én csak borító lesz ha jól értelmezem.. És ha netán tényleg GTA V lenne majd, maga a szám mikor jelenik meg?

james
Offline
2012. 08. 11. 17:13
Még pár nap és remélem lesz GTA V infó mert már lassan egy év telik el az első trailer óta nem ezt vártam tavaly mikor láttam a trailert már rég játszani kéne vele

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 11. 19:46
V GTA V: Az időzónákban 8 órát kell levonni (eredetileg 9-et kellene, de nálunk most nyári időszámítás van). Tehát amikor Sydney-ben délután 4 óra van, akkor Németországban reggel nyolc óra. A Sony konferenciája 19:00-kor kezdődik. Mire lenne jó, ha a konferencia előtt 11 órával lelepleznének egy exkluzív címet?

V GTA V
Offline
2012. 08. 11. 23:14
Visali

Jó érv, de még minig valószínűbb, hogy előbb leplezhetnek le valamit, mint hogy egy Ausztrál lap hozná a 9 hónapja csendbe borult GTA V-ről az infókat! Meg miért kéne 14.-éig várni? R* bármelyik napra időzíthené, és a világ sem dőlne össze egy borítotól ami majd később fedi fel a részleteket, mintahogy a trailer is be volt jelentve és ment a visszaszámláló.
Teljesen értelmetlen amit feltételeztek! NEM LESZ GTA infó, de hidd én örülk majd a legjobban ha nem lesz igazam!

bD.^
Offline
2012. 08. 11. 23:19
V GTA V: Pontosan a R* "bármelyik napra időzítheti" és lehet ez a "bármelyik nap" pont 14.-e lesz...és legyen igazam.
Visali: igazad van.

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 12. 00:56
V GTA V: Nyilván azért csak akkor fedhetik fel a borítót, mert azzal egy időpontban kiderül valami. A magazin pedig később jelenik meg. Azt pedig senki nem mondta, hogyha egy GTA V előzetesről van szóm akkor az ausztrálokkal egy időpontban más nem látta a játékot. Mellesleg, szerintem épphogy nem mindegy, mikorra időzítik az információt. A Rockstar-nak van stjlusa, és itt jön képbe a Sleeping Dogs.

Big Smoke 18
Offline
2012. 08. 12. 01:29
Hogy merik összehasonlitani a sleeping dogsot mondjjuk egy gta sorozattal??Én kiprobáltam 3% köze van hozzá kb!!!Lehet autót lopni(autóvezetés kissé arcade lett),lehet aludni,lehet verekedni meg lőni!

NERO007
Offline
2012. 08. 12. 01:43
Én nem élem bele magam annyira lehet nem is GTA hír lesz. Az én véleményem szerint sok új információt fogunk kapni a Cyberpunk című játékról amit a CD Project Red fejleszt. Ugye tudjuk hogy ők készítették a Witcher első és második részét és ez lesz most az új játékuk amit nagyon-nagyon sokan várnak és hatalmasat fog robbanni személyes véleményem szerint. Én annak is örülnék de azért a GTA az GTA.

V GTA V
Offline
2012. 08. 12. 11:59
Most már kezd idegesíteni ez a naív butaság ami itt zajlik! Mégis mi a f&@szom köze van a True Crime vagy sleeping dogs fosadéknak a GTA-hoz, közelébe nincs nem konkurencia, ehhez semmit nem igazít a R*.

Mégis miért jelenne meg a GTA V-ről egy fosadék ausztrál lapban bármi is! Egyrészt ott rendre szénné szopatják a GTA-t, másrészt egy tonna millió dollár lenne exkluzív infókat kapni a R*-tól, de pont egy AU Gameinformer perkálja ki, akiknek van 3000 likeoloja Facen, meg megjelenik egy 20milliós országban a lapjuk, ahol nem lehet GTA-t kapni hmm nice okos eszme futtatás!
Még véletlenül se a fő piacon, Amcsiba ahol 300 millió lakos van, és kicsit nagyobb célközönség, ahol be lehetne vasalni az exkluzív infók árát amit a R* elkérne egy world premierért!.
Baromság ahogy van ébresztő!

daniel9501
Offline
2012. 08. 12. 12:59
V GTA V: lehet,hogy igazad van,de reménykedni szabad.Már majdnem 1 éve jelentették be,hogy készül és azóta nem sok információt kaptunk róla,így most már ideje lenne valami videót vagy információt kapnunk

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 12. 13:02
ha a game informer megvette a világpremier jogát,akkor gondolom az amerikai game informerben is lesz világpremier,csak az nem most jelenik meg,vagy nem szóltak még ilyenről,ha tényleg nagy leleplezésről van szó,akkor most bármilyen játékra rámondhatnánk,hogy miért nem amerikában,és miért kenguruországban,de a game informer az azért elég sok országban van

NERO007
Offline
2012. 08. 12. 15:09
V GTA V:
Igazad van nem tudom én se miért kell összehasonlítani a GTA-t a Sleeping Dogsal én kipróbáltam és annyira vontatott unalmas kaki az a játék hogy az nem igaz. Ráadásul össze vissza lopkodtak más játékoktól de azokból is sikerült a gyöngyszemeket kiválasztani pl.: WheelMan. Hát mondhatom az is (remek játék lett) kőőkemény idézőjelbe. én se hiszem hogy GTA hír lesz de már egy kicsivel fentebb említettem hogy én szerintem a CD Project Red által fejlesztett Cyberpunk című játékra tippelek mert az is felkavarta a vizet rendesen és még csak egyetlen egy kép van a játékról na meg persze a címéből utalva tudhatjuk hogy cyberpunk stílusú lesz.

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 12. 16:17
V GTA V: A megjegyzésben leírtam, hogy hogyan jött képbe a Sleeping Dogs. Megírtam egy hírt, ami talán a GTA V-ről szól, és értelemszerűen felhoztam érveket, amik mellette szólnak, ennyi.

V GTA V
Offline
2012. 08. 12. 16:58
Én leszek a legboldogabb ha nem lesz igazam, csak 99% rá az esély, hogy mégis
Igen jó lenne infókat kapni, és ezekben az ínséges időkben hajlamos az ember elhinni, és mögé látni olyan dolgokat amik nincsenek is! Így van ez a betegeknél a csodaszerek, és placebók esetében is, nincs is ezzel baj! Csak ne éljük bele magunkat!

Az biztos, hogy ez a hónap már a GTA V-ről kell, hogy szóljon, hiszen egy március megjelenéssel, legkésőbb hónap végén el kéne kezdeniük a kampányt.

Amúgy kurvára idegesít a sok baromság, hogy a GTA-nak elég 2 hónap marketing, meg idén jön és társai, egészen elképesztő hülyeségeket hordanak össze az emberek, mindenféle dátumokat keresnek a trailerben amibe még sose tett ilyet a R*, és sorolhatnám. Elkezdik számolni hány nap telt el az első trailer, és a megjelenés között a régebbi GTA-nál, és ezért fog idén jönni az V, és egyéb baromságok sorolhatnám még!

Anno 2006-ban jelentették be a GTA IV-et, és 2 évig kellett rá várni, sőt bejelentés után majd egy év kuss volt róla. Az hogy most kaptunk egy trailert bejelentés után, főleg a már elkészült RAGE motornak volt köszönhető semmi másnak, bezony csodák nincsenek, az fog történni ami eddig! Megjelenés előtt fél évvel indul a kampány, marketing része meg sosem volt semmilyen show, vagy rendezvény, esetleg újság, R* maga oldja meg ezt, megy anélkül is a hype, nem lesz demo semmi más! És majd örülhetnek ha az újságok kapnak egy lemezt 2 héttel megjelenés előtt, és nem csak azokat az evidenciákat sütik el amit mi is tudunk, és ahogy tették eddig is, és valószínű tenni fogják ez után is!

isti1998
Offline
2012. 08. 13. 12:41
V GTA V: gta IV 1 traile után 1 évet kellet várni pffff....
ez mekkora kamu 3 hónapot kellet csak váni!

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 13. 13:58
na emberek,holnap kiderül,hogy mi az a világszenzáció

bD.^
Offline
2012. 08. 13. 14:30
V GTA V: elég jól követted a GTA IV történéseit...
isti1998-nak igaza van...

V GTA V
Offline
2012. 08. 13. 16:18
isti1998

Trailer 1 Marcius 29
Megjelenés Április 29

Van még kérdésed, szívesen segítek!

daniel9501
Offline
2012. 08. 13. 16:35
V GTA V: ők úgy értik,hogy az első trailer után 3 hónappal később jött rá a 2.trailer.

V GTA V
Offline
2012. 08. 13. 17:19
daniel9501

Az fura mert semmilyen módon nem kapcsolódik a mondandómhoz, tehát nem tudom mire válasz, inkább buta kötekedés, de hagyjuk is! Annál is inkább mert már nincs aktualitása, hiszen 9 hónap telt el a GTAV első trailere után, így sajnos az nem ad távpontot már semmihez ami korábban bevett volt R*-nál

daniel9501
Offline
2012. 08. 13. 18:42
V GTA V: Ezt nem kötekedésnek szántam,hanem elmagyaráztam mert félre értetétek egymást,ahogy elmondtam már az előző válaszoban,hogy ők a három hónapot úgy értették,hogy az 1.és a 2.trailer között eltelt időt. Még te az 1.trailer és a megjelenés közötti időről beszélsz az tényleg 1 év abba igazad van.

dabidas
Offline
2012. 08. 13. 19:11
Kérdés, hogy holnap 16:00-után mikor fogunk mi bármi infóról értesülni

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 13. 20:12
dabidas: Az időzónákban 8 órát kell levonni (eredetileg 9-et kellene, de nálunk most nyári időszámítás van). Tehát amikor Sydney-ben délután 4 óra van, akkor Németországban reggel nyolc óra. tehát Magyarországon már reggel megtudjuk,hogy mi a helyzet

bD.^
Offline
2012. 08. 13. 20:23
Köszi az infót Mr.Vercetti.
Remélem GTA V hír lesz...

dabidas
Offline
2012. 08. 13. 21:35
Mr.Vercetti:
"helyi idő szerint egészen pontosan augusztus 14. délután 4:00-ig."
Most akkor mégsem helyi idő szerint ?
Mondjuk kifejezetten örülnék ha már reggel fény derülne a dolgokra

bD.^
Offline
2012. 08. 13. 21:39
(") Most mivan?

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 13. 21:40
a helyi idő ausztráliára értendő,tehát ausztráliában délután 4 órakor lesz leleplezve az ismeretlen szenzáció,tehát magyar idő szerint reggel 8 órakor már le lesz leplezve

a lényeg,hogy ha felkelsz holnap reggel 8 órakor,akkor már meg tudod nézni a game informer új borítóját

dabidas
Offline
2012. 08. 13. 22:02
Mr.Vercetti:
Köszönöm Úgy legyen hát

V GTA V
Offline
2012. 08. 13. 22:52
Hál Isten véget ért az agyrém!!!!!
Sajnos egyesek a legszemetszúróbb darabkákat sem tudájk egy egész képpé összerakni, nem is értem miért gondolta bárki egy fos ausztrál lap leplez le bármit is....

Olvassátok, okosodjatok!

https://twitter.com/gi_an...018320737349633

Remélem pár embert megkíméltem a korán keléstől, ha még aludhat sokáig holnap!
PEACE!

dabidas
Offline
2012. 08. 13. 23:07
Nah akkor most már az érdekel, hogy mi az a nagy szenzáció..?!

vinczegeri
Offline
2012. 08. 13. 23:54
Akkor agent

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 14. 00:58
http://www.facebook.com/p...&type=1&theater

sz*ros CoD ezt aztán nagyon titokban kellett tartani,nincs itt semmiféle világszenzáció,csak leírnak pár dolgot a Cod multiplayerről,amit valószínűleg már eddig is tudni lehetett de most komolyan,miért kellett ezt titokban tartani? ez már egy bejelentett játék,amiről már majdnem mindent tudni lehet,a borítóról meg még nem derült volna ki semmi. És azért most már az is nagyon érdekel,hogy a rockstar miért nem kezdi el a marketinget? legalább screenshotokat,infókat vagy trailert adnának már!

Adam Yahya
Offline
2012. 08. 14. 10:04
Gyűlölöm a Call of Duty-t.

isti1998
Offline
2012. 08. 14. 10:14
Mr.Vercetti: hogy miért nem képes kiadni egy kibaszot trailert a R*

egyébként valaki tud küldeni torrent linket a Sleeping Dogs-hoz?

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 14. 10:42
isti1998: Itt nem.

Egyébként Facebook-on elég keményen oltják most az ausztrál GameInformer-t, merthogy ebben semm szenzációs nincs.

Adam Yahya
Offline
2012. 08. 14. 10:59
Ezt akartam épp én is kiírni. 100-ból 98 komment valami erőteljes beszólás a magazin vagy a CoD irányába. Nem értem egyébként ezt az üzletpolitikát. Ezzel eléggé lejáratta magát az újság. Én sem éltem bele magam a GTA-ba, de azért egy Half Life 3 vagy Fallout 4 bejelentést minimum elvártam volna.

V GTA V
Offline
2012. 08. 14. 11:03
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Ki gondolta volna gyerekek? Egy teljesen érdektelen nagy leleplezés, ahogy 10-ből 9x lenni szokott! Ma már nem alszom! Azt se hittem volna, hogy nem egy 20 milliós ausztráliai gamer lap leplezi le a GTA-t, ahol be is van tiltva, vagy cenzúrázni kell. Milyen meglepő! Én simán odavártam volna ez annyira R*-os nem?

Adam Yahya
Offline
2012. 08. 14. 11:09
V GTA V:

Ok, te megmondtad, de mire ez a nagy "most hú de király vagyok, mert én megmondtam" stílus? - Teljesen érthető, hogy az emberek megragadnak minden kis reményforrást egy ekkora volumenü játéknál, és amit a GameInformer beharangozott az alapján illett volna valami komolyabbat mutatni. Teljesen érthető mindenki csalódottsága és felháborodása. Én sem mertem beleélni magam GTA V-be, de ez azért ennél még is csak többet vártam volna.
GTA ügyben meg marad az Epsilon Program twittere továbbra is. - Az egyetlen pont ahol van mozgás.

bD.^
Offline
2012. 08. 14. 11:13
V GTA V: Most örülsz a fejednek?"
Neked se lett igazad, azt mondtad hogy a Sony jelent be valamit.
Úgyhogy boldog lehetsz...

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 14. 11:34
igazából én számítottam arra is,hogy ez nem GTA V lesz,de azért a nagy titkolózás és hitegetés után legalább tényleg valami nagy leleplezés lett volna,mert ez most kb olyan,mintha valaki megírta volna,hogy holnap fel fog kelni a nap

totyak
Offline
2012. 08. 14. 11:58
Ez sajnos sejthető volt. Mondtam korábban, hogy ne csalódjatok nagyot emiatt, mert nem érdemes. Viszont én sem értem, hogy egy CoD-ban mi a világszenzáció, mikor évente jön egy új rész. Ez a beharangozó kb. ugyan olyan volt most, mint korábban a másik újság, ami meg South PArk játékot mutatott be. Nem is csoda, hogy úton-útfélen beszólnak az újságnak.
Szerintem amúgy sem jellemző R*-ra az ilyen titkos megmozdulás. Legalább is a GTA V-nél eddig nem ez volt tapasztalható. Egyszer csak jött egy trailer, aztán jött két kép, de nem ezzel volt tele már jóelőre a sajtó. Gondolom megint így lesz a következő információkkal is. Egy teljesen jelentéktelen napon bedobnak valamit.

NikitaDragovich
Offline
2012. 08. 14. 12:19
Hát ez kész vicc! Én teljesen bele éltem magamat még a GTA V-ről is álmodtam és semmi! Most nagyot csalódtam, ezen túl én nem fogok semmilyen pletykában sem hinni! Én már nem is várom a GTA-t, teljesen elment az egésztől a kedvem .

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 14. 12:45
totyak: így van,nem érdemes csalódni,bár ezek után én már csak azt fogom elhinni,amit a rockstar oldalán látok

baucsek
Offline
2012. 08. 14. 13:02
NikitaDragovich: Nyugi ez várható volt. De azért a Half Life 3 se kis dolog. Már egy ideje esedékes volt.

kdavid94
Offline
2012. 08. 14. 14:29
NikitaDragovich:
, ez kész XD. Te nem semmi karakter vagy... V GTA V meg én is direkt ezért mondtuk h ne éljétek bele magatokat. Pedig még erről is álmodtál és semmi. XDXD Amúgy nem tudom hányszor írod le h ezentúl nem hiszel semmi pletykában és h már nem is várod a GTA -t (ez hihető amúgy), de már vagy 10-szer biztosan... Következő GTA V hírnél meg már megint kezded, h "hű, de várom már" XD
Amúgy én ezeken nagyon jót birok szórakozni, már csak a hozzászólásaid miatt érdemes GTA Place-t olvasni. XD

ATi0021
Offline
2012. 08. 14. 16:47
Mr.Vercetti: Ez aztán a nagy bejelentés. Hihetetlen. Nem hittem volna hogy lesz multi a CODba. Ez tényleg világszenzáció. Szánalmas ez a magazin. Azért egy GTA V, HL3, Agent, Fallout 4, nagyságú témát elvártam volna.

Erre tessék csak ócska hypeCOD. Lényegileg kiadják a COD 4-et már megint. XD Borzasztó, hogy még az NFSnél is durvábban szétzúzták a COD nevét. Pedig a COD2 után ezt nem vártam volna.

isti1998
Offline
2012. 08. 14. 23:29
ATi0021: ez sajnos így van :/

rovoo
Offline
2012. 08. 14. 23:34
ATi0021: nananaaaa... azért én régebben elég nagy NFS rajongó voltam, de ha valamelyik nagy játékcímet a semmibe nyomták, akkor arra bátran állítani merem, hogy az-az NFS. egyszerűen megutáltatták velem. ezt még a COD sem tudja felülmúlni, meg úgy gondolom, hogy semmi sem. bocsi, hogy nem a hírhez kapcsolódót írtam, de ez kikívánkozott.

kdavid94: ez a hozzászólás pedig haláli. XD

james
Offline
2012. 08. 15. 21:08
Gamescomon nem volt semmi???

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 15. 21:13
james:Nem,és mivel a GTAV nincs betervezve a showra,akárcsak az E3 esetében sem volt,ezért nagy valószínűséggel egy jó darabig nem is fog kijönni semmi infó.Én egy kicsit reménykedtem ebben a gameinformeres leleplezésben,de így,hogy most sem történt semmi,így arra a következtetésre jutok,hogy most már csak és kizárólag a trailer 1 éves évfordulóján lesz valami infó,addig meg nagy kuss és persze Max Payne,de a Rockstarnál ezek után már semmit sem lehet tudni.


kdavid94
Offline
2012. 08. 15. 23:04
dani.szentgali:
Szerintem meg egy full random napon fognak közzétenni bármilyen infót, képeket, vagy trailert, esetleg egy dátumot amikor megjelenhet valami, ahogy azt az első trailernél is tették. Nem szokásuk rendezvényeken, logikusnak tűnő dátumokon, esetleg évfordulókon közzétenni dolgokat, kár is várni vagy hinni, remélni hogy bármi is történhet ilyen alkalmakkor. Egyszercsak váratlanul elő fognak állni valamivel, és szerintem már nem kell sokat várni rá, trailer évfordulóig biztos nem véleményem szerint. Persze ez is csak találgatás...

james
Offline
2012. 08. 16. 00:04
Hát ez egy nagy szívás! nem tudunk mást csak találgatni de még annyit se h mikor lesz a következő infó.. ki érti ezt?

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 16. 08:42
Szerintem a GC 12 után jön a GTA V hír áradat, sztem. a R* most már ott tart hogy hamarosan az utolsó fázisba lép a játék...
De ez az én véleményem.

ATi0021
Offline
2012. 08. 16. 10:26
Nem semmi, hogy mennyi komment van már itt a semmiről. Meg lesz az a 100. komment is?

Felesleges ennyire várni a trailert, úgyis megint véletlenszerűen jön valami. Múltkor a képeket is csak a semmiből húzták elő. Egyszerűen olyan nagy cím a GTA V hogy megtehetik sajnos ezt is, hogy nem mondanak semmit se.

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 16. 11:38
kdavid94:Az a helyzet,hogy az első trailer megjelenését sem egy teljesen random napra rakták,hanem Jack Thompson visszatérésére.Tehát ez nem egy full random nap volt,max nekünk,de nekik "nagy"esemény volt,szerintem ha azt akarjuk kitallózni,hogy mikor lesz új infó,akkor nem a játék körüli dolgokat,hanem a fejlesztők visszatéréseit meg mozgásait kéne figyelgetni ezek után,hogy az egyik alkalmazott visszatérésére időzítették a trailert.(persze nem azt mondom,h figyelgessük reggeltől estig a rockstar dolgozóit,félreértés ne essék én csak azt mondom,h talán akkor kiderülne valami,ha nem a rendezvényeket nézegetnénk,mert azon úgysem lesz semmi.

kdavid94
Offline
2012. 08. 16. 12:56
dani.szentgali:
Az igaz, de a trailer bejelentésekor szerintem nem volt semmi különös dátum vagy évforduló. Egyszer csak jött egy hír tőlük hogy november 2-án bemutatnak egy trailert. Áh, nem lehet ezeknél tudni semmit sem. Amúgy Jack Thompson tudomásom szerint nem egy Rockstar alkalmazott, hanem a cég legnagyobb ellensége.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 16. 16:50
kdavid94: hát azért nem mondanám túl komoly ellenségnek ,csak egy priuszos kirúgott ex ügyvéd,aki abból próbálja fenntartani a hírnevét,hogy minden megjelenő játékot beperel,mert azok szerinte ártalmasak a gyermekekre,így még a simset,és a need for speedet is perelte,több kevesebb sikerrel,aztán ha nem nyeri meg a pereket (nem valószínű,hogy megnyert már egyet is videójáték témában) akkor általában elkezdi szidni a bírót meg a bíróságot,és megy a tv-be panaszkodni. bármilyen gyilkosság,vagy bűntett történik,Jack Thompson mindig a videojátékokat okolja,na de elég vicces kalandjai vannak,érdemes utána olvasni,ő az egyik kedvenc humoristám

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 16. 17:28
Nyugi srácok, legkésőbb októberben kapunk hírt, akkor lesz a GTA sorozat, 15 éves...

Benyo98
Offline
2012. 08. 16. 22:20
Ki mitt szól a SLEEPING DOGS cimű játékhoz lehet hogy nem ide tartozik de lehet hogy nagy ellen fél lessz a GTA 5 (szerintem ez nem fenyeget)

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 17. 00:24
Benyo98: hát,nem egy rossz játék,de azért a GTA V-nek szerintem nem fog nagyon konkurenicát jelenteni

james
Offline
2012. 08. 17. 18:03
Hát szerintem gagyi így elsőre már ha csak a játék fizikáját megnézitek a futás meg a motorral mikor megy hát nem tom gagyesz nekem. Azért is birom inkább a R* játékokat mert nagyon jó a fizikájuk a hátértörténet meg a grafika is szemetgyönyörködtető

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink