Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Válasz a PC Guru írására: Igenis fejlődik a sorozat!

Nagyon sok hírportál - érthető okokból - igyekszik a szenzációra hajtani, próbálja úgy csavarni a cikkeit, hogy minél elképsztőbb legyen az írás tárgya. Ezzel nincs is gond, de sajnos néhányan hajlamosak átlépni a határt, és egyenesen baromságokat ostobaságokat írnak. Vannak dolgok, amik mellett már nem lehet szó nélkül elmenni, tegyünk hát rendet.

Sokatok kedvence kerül most terítékre, hiszen a PC Guru Online egy igencsak közkedvelt videojáték-orientált oldal, viszont ami a Grand Theft Auto sorozatot illeti, megkérdőjelezhető, hogy a szerkesztők kellő tudás birtokában vannak. Korábban már észrevettem egy első ránézésre apró, de végiggondolva egy elég nagy bakit. Nemrég ugyanis a GTA3 tervezett PS3-as megjelenése kapcsán azt írták, hogy a játék idén ünnepli tizedik évfordulóját. Persze rá lehet fogni, hogy véletlenül elszámolták, csak azt nem tudom, hogy hol a fenében voltak az igencsak népszerű 10 Year Anniversary Edition megjelenésekor, hiszen a tavaly megjelent kiadás nem véletlenül kapta ezt a nevet.

Örömmel nyugtázom, hogy időközben rájöttek erre a hibára, és a nemrég publikált eszmefuttatásukban ezt már jól írták, maga a cikk viszont kicsit kiveri a biztosítékot. Aggodalmukat fejezik ki, hogy a játéksorozat az elmúlt tíz évben nem rukkolt elő forradalmi újítással. Szerintük, az egyes epizódok egyhangúak, aligha fejlődtek, ami igencsak elkapkodott kijelentés, és az nonszensz, hogy eleve leírják a GTA V-öt, amiről mint ők maguk is elmondják, még vajmi keveset tudunk. Engedjétek meg, hogy bemutassam, milyen sokat fejlődött a franchise az elmúlt 10 esztendőben.

Nos valóban, a Grand Theft Auto III megreformálta a játékipart, de hogy a későbbi részek nem hoztak különösebb újítást, azt vitatom. Még mielőtt rátérnék az epizódok boncolgatására, hadd mondjam el, hogy a játékmenet, melynek az az alapja, hogy egy karaktert irányítva küldetések sorozatát kell teljesítenünk, melyek egy történet apró szeletei a GTA ismérve, vagyis logikus, hogy ez megmarad alapnak, mint ahogy az Olimpián még ma is különböző sportágakban mérkőznek meg a sportolók, különböző lobogók színe alatt. Továbbá felületes elemzésre vall, ha valaki azt álljtja, hogy az epizódok története teljesen egyforma, mindig ugyanaz a nóta. A GTA3 egy átlagos bűnöző bosszúját mutatta be, a Vice City egy ambíciózus bérgyilkos feltörekvését, a San Andreas egy szegény néger történetét a gettóból, aki próbálja rendbehozni a hibáit. A GTA IV-nek már nincsenek lényeges előzményei, a történet a jelenre összpontosul, ahol alakulnak az események, az aktuális csávából kell valahogy kimászni. A Chinatown Wars pedig egy család becsületéről szól, egy hatalmi harcot mutat be. Azon, hogy az alvilág maffiózókból, dílerekből, bűnszervezetekből és korrupt rendőrökből, ügynököből, politikusokból áll, szerintem senki sem tud változtatni, értelemszerűen ezek kerülnek a játékba, és mutasson rá valaki egy olyan emberre, aki valamilyen formában nem felfelé törekszik, nem azért él, hogy a maga értékrendjében elérjen valamit. Mit akarna egy bűnöző, ha nem pénzt és tekintélyt, esetleg bosszút? Most pedig vegyük sorba, mi újat mutattak az egyes GTA-k. Ígérem, csak legszembetűnőbb változásokat fogom bemutatni, a részletekre még csak ki sem térek...

Nem elhanyagolható a tény, hogy a Grand Theft Auto: Vice City csupán egy mellékepizód, amolyan kiegészítés, noha ehhez képest megannyi újdonsággal szolgált a rajongóknak. Nos igen, a grafikai motor ugyanúgy a RenderWare, de pótolták azokat a hiányosságokat, amiket a GTA3-ban nélkülöznünk kellett. Vegyük csak a lehetőségeket. A legszembetűnőbb, hogy megjelentek arepülő járművek, illetve a motorok nem csak egyszerű modellekként tértek vissza, de a fejlesztők a különleges lehetőségekre is gondoltak, mint például az egykerekezés, vagy ott van az is, hogy már menet közben kiugorhattunk a járműből. A főszereplő kezdetlegesen testreszabható lett - gondolok itt a ruhákra -, a karakterek és a küldetések pedig sokkal kidolgozottabbak. Ami a játékmenetet illeti, egyedülálló újítás volt a szériában, hogy felbontották a játékmenet kötöttségét, és már nem csak adott pontokban választhattunk küldetések között. A cégek vásárlása lehetővé tette, hogy a játéknak gyakorlatilag a felét tetszőleges sorrendben teljesítsük. Egyúttal megmutatkozott valami teljesen új: egy alvilági birodalom képítése. Az pedig csak hab a tortán, hogy egy letűnt kort elevenítettek fel újra, ami egy nem kis feladat, hiszen egy város korábbi képének megalkotása eleve nem egy egyszerű feladat.

Senkit sem kell emlékeztetnem rá, hogy a Grand Theft Auto: San Andreas valóságos kultuszt hozott létre. Mindig elmondjuk - talán már nem sokáig -, hogy eddig San Andreas a legnagyobb játékterület, ami valaha GTA epizódban volt. A nyílt világ új értelmet kapott azáltal, hogy egy teljes állam bejárható lett, és nem mellesleg elképesztő részletességgel lett megalkotva. A játékterület egyszerűen kihasználatlan maradt, talán még mindig vannak olyan helyek, ahol máig nem fordultunk meg. Megjelent a karakterfejlesztés, ami a szériában teljesen új volt, és máig egyedülálló, és még ezt fűszerezik a fejlődő tapasztalatok, technikák, stb. Az új lehetőségeket, mint a torok elvágása, a rengeteg fegyver és eszköz, vagy a tuningolás pedig már ne is említsem. A rádiók repertoárjait is már véletlen sorrendben hallhattuk. További hiányosságok kerültek pótlásra, mint az úszás, vagy a mászás. Rengeteg új küldetést élvezhettünk, amelyekhez hasonlóval korábban még nem találkoztunk. Megannyi küldetés sikerült rendkívül pergősre és izgalmasra. A történet egyszerűen zseniális, tele van meglepetésekkel, és olyan atmoszférát teremt, ami mindannyiunk számára felejthetetlen lett. Ne hagyjuk ki a bandaháborúzást sem, amely lehetővé tette a játékos számára egy saját birodalom kiépítését és irányítását a játékban, mindemellett elfoglaltságot nyújtott nem csak a fő küldetések, de a 100% teljesjtése után is.

A Stories részek előre nem tervezett epizódok voltak, így sok újítást nem tartalmaznak, de mégis épp eleget ahhoz, hogy érdemes volt őket megvásárolni PlayStation Portable kézikonzolokra, a fanatikusoknak pedig PlayStation 2-re. Az ismert játékterületeket változatossá tették, gondoljunk csak a város folyamatos átalakulására a Liberty City Stories-ban, ezzel megválaszolva néhány nyitva maradt kérdést. Viszont itt is történt egy lényeges előrelépés, ugyanis visszatért a multiplayer funkció, amely hasonló formában csak a felülnézetes epizódokban volt jelen. Ekkor jött be az az érdekesség is, hogy néhány küldetés után a rádióban visszahallhattuk az általunk elkövetett bűncselekményeket.

Vitatják, hogy a Grand Theft Auto IV miért hagyta el azokat a lehetőségeket, amiket elődeiben már élvezhettünk, viszont ha azt vesszük, hogy az új éra tiszta lappal indult, valamelyest érthető, hogy más játékelemekre fókuszáltak a játék készítői. Merthogy gyökeres változások léptek be a sorozatba. A legszembetűnőbb a grafika, hiszen a sorozat váltott az új generációs (nextgen) technológiára, illetve ott van a fizikai motor, az Euphoria, ami számításokkal generált egyedi helyzeteket, és megjelent a járművek modelljeinek vizuális törése is. Korábban nem repülhettünk ki az ablakon, most már ez is egy lehetséges kimenetele lett az ütközéseknek. A lövedékek nyomot hagytak. A NaturalMotion lélegzetelállítóan részletes mimikát kölcsönöz a karaktereknek. Sohasem láthattunk még olyan kidolgozott játékterület, mint az új Liberty City. A történet nemhogy komolytalanabb, hanem sokkal kidolgozottabb és reálisabb lett, mint valaha. A küldetések során nagyon sok érdekes lehetőség mutatkozik be, melyek közül a legjelentősebbek, hogy több helyen is dönthetünk az áldozatunk sorsáról, néhol választhatunk alternatívák közül, a játék végén pedig a sztori többféle befejezést is kaphat. Az ingame mobiltelefon kaput nyitott új lehetőségek, megoldások felé. Teljesen új körözési rendszert dolgoztak ki, e mellett a rendőrök mesterséges intelligenciája is továbbfejlődött. Kidolgozottabb lett az online multiplayer is. Az A.I. fejlődése természetesen a városlakókra is érvényes, akik élik a saját kis életüket - a város életre kelt, és lélegzik. Az alapjáték pedig két olyan mértékű letölthető kiegészítőt (DLC) kapott, ami ritkaságszámba megy a játékiparban. A GTA IV nem egy remake, teljesen új irányba lökte a sorozatot. A Rockstar sohasem mondta azt, de még csak nem is utalt rá, hogy a játék egy remake lenne.

Nehéz volt visszatérni a GTA Chinatown Wars-ban egy egyszerű grafikára, és az izometrikus nézetre, azonban aki már játszott vele, annak mindenképp egy felejthetetlen élményt nyújtott. Olyan fantasztikus lehetőségek mutatkoztak be az érintőképernyőnek köszönhetően, amely minden missziót egyedivé tesz. Talán a legváltozatosabb az összes rész közül. Nem véletlenül az eddigi legmagasabbra értékelt Nintendo DS játék. A drogdílerkedés mondhatni visszahozza a birodalomépítés lehetőségét, a bandaháborúzástól egy teljesen eltérő élményt nyújtva. Bár a játékvilágban nem, de a sorozatban új volt, hogy a küldetéseket, de még a mellékküldetések közül is néhányat módunkban állt újrajátszani. A körözésen is finomítottak a srácok, és pazar apróságok jelentek meg. Még kaparós sorsjegyet is vásárolhattunk.

Hogy mivel fog előrukkolni a Grand Theft Auto V? Ez még a jövő zenéje. Mivel nincsenek információink a játék tartalmát illetően, még korai megmondani, hogy hoz-e valami "forradalmian új" változást a sorozatban, vagy az egész játékiparban (nyilván mérföldkő volt a GTA3 külsőnézetes nyílt világa, de manapság mit várunk? Százdimenziót?). Egy biztos: nem lenne logikus lépés visszatérni San Andreas-ba, ha kevesebb lehetőséget kapunk, mint az elődben.

2012.08.11 20:36 ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 12. 17:04
Ezek a PCgurusok tényleg hülyék!Méghogy a San Andreas nem fejlődés???Meg hogy a többe epizód is egyhangú???!!!Ezt csak és kizárólag az EFLC-ről lehet elmondani,de a régebbi epizódokról meg az alap GTA4ről nem!És nem fejlődött semmit a Call of Dutyval szemben sem??!Ez orbitálisan nagy hülyeség.Én is így vagyok vele,hogy igenis fejlődik a sorozat,bár a gta4 alapjátékkal 85%ban megegyező EFLC az tényleg kicsi visszafejlődés!Ha erre gondolt volna a PCguru,akk igazuk lenne részben.De hogy mindegyik rész ugyanarról szól,hogy van egy sötét múltú gengszter,és h minden sztori ugyanolyan,ennél nagyobb baromságot még életemben nem hallottam

bD.^
Offline
2012. 08. 12. 17:04
Perfekt!
Visali: ennél jobban kiselehetett volna fejezni!
Köszi a cikket!

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 12. 17:06
tényleg kösz a cikket,végre össze van foglalva a dolog

arni20
Offline
2012. 08. 12. 17:10
szeretnék ilyen fizetett PC guru szerkesztő lenni, lehet jelentkezni felvételre? én is tudok véleményt írni olyan játékokról amikkel még nem is játszottam, csak az a baj hogy néha mellélövök

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 12. 17:10
Ehh, a szerkesztő közben rosszul mentette ki a cikket, de megpróbáltam gyorsan helyrepofozni. Ha valaki valahol egy olyan szövegrészt talál, ami nem illik oda, kérem szóljon.

insanity06
Offline
2012. 08. 12. 17:47
köszi a cikket!Tényleg kellett hogy elolvassak most egy ilyet!A PC guruban meg hatalmasat csalódtam!Ilyeneket én is tudnék írni.De hogy összehasonlítsa a GTA-t a COD-al...eszméletlen áááá

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 12. 17:50
insanity06: A GTA és a CoD nagy nevek a játékiparban, ezért szeretik összeereszteni őket.

insanity06
Offline
2012. 08. 12. 17:51
ezt nem is tagadom.De olyan dolgokkal dobálózik amikben a GTA és a COD még köszönő viszonyban sincs

NikitaDragovich
Offline
2012. 08. 12. 18:11
Én pont tegnap láttam meg ezt a GTA V-ös hírt a PC Gurun, csalódtam bennük! Mondtam magamban, hogy ezek biztos, hogy nem játszottak a GTA-val! Amúgy kösz Visali a cikket .

Gaby86
Offline
2012. 08. 12. 18:27
Jó cikk! Engem is idegelt a Pc Guru tudatlansága.

Hiba: Még mielőtt rátérnék az epizódok boncolgatására, hadd mondjam el, hogy a játémenet, melynek.... Látom már javítva.

dvflls
Offline
2012. 08. 12. 18:41
Visali egyre jobban tetszenek az írásaid, gratula tényleg! A távoli/közeli (?) jövőben pedig elvárnánk Tőleg egy nagyjából mindenre kiterjedő 7-8000 karakteres GTA V tesztet az elmúlt epizódokkal kapcsolatos tapasztalatok fényében. Csak legyél itthon a megjelenés idején Mert ugye mi PC-sek még fél évig írigykedünk majd a konzolosokra ha papírforma szerint jön a játék bár ugyan nekem van Boxom de megmondom őszintén nem vagyok már kiváncsi a korlátozott grafikára meg a nulla látótávolságra, ráadásul utálok kontroller-el lőni, de ha a kezem közé kerül egy példány nyilván ki fogom próbálni 1080p-n. De az igazi orgazmus úgyis megint PC-n fog megelevenedni.

Még annyi kérdésem van, ami nekem a GTA SA-val kapcsolatban újdonság ként ért:

"A rádiók repertoárjait is már véletlen sorrendben hallhattuk."


Ez mit jelent? Hogy a számokat a műsörvezetők véletlenszerűen játszották a rádióban? Mert én határozottan úgy emlékszem, hogy futószalagszerűen játszották a számokat ugyanabban a sorrendben már tudtam hogy melyik szám következik. Kvázi mintha egy 2 óra hosszúságúra mixelt mp3 fájl ismétlődne rendre.

rgds.

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 12. 18:51
dvflls: A GTA3-ban és a GTA Vice City-ben még egy fájl volt a rádiók műsora, a GTA San Andreas-ban már igényesebbek lettek, és elosztották őket, külön vágtak minden számot, beszélgetést és konfot, így random sorrendben következhettek a számok. Ezt onnan lehet tudni, hogy különböző modder programokkal megnyithatók a játék fájljai, melyekben ezek mind külön vannak, és kinyerhetőek.

A dicséretet pedig köszönöm!

Pacal17
Offline
2012. 08. 12. 19:11
2012-ben minek foglalkozni egy olyan irreleváns weboldallal/magazinnal mint a PC Guru?

Cube Head
Offline
2012. 08. 12. 19:29
Nekem ott lett belőlük elegem, mikor a Wolfenstein lefikázták az okkult szál miatt...

daniel9501
Offline
2012. 08. 12. 19:42
Bence (Visali): nem kis munka lehetett megírni egy ilyen cikketNagyon jó lett ahogy leírtad minden epizódnak a fő változatosságát.Most,hogy elkezdtem San Adreasozni ismét rengeteg újdonságot fedezek fel,amit eddig nem vettem észre 5 év alatt,ugyan így van a IV-el is.A pc gurunál meg hasükra ütnek és írnak egy fél kész cikket aminek a fele sem nem igaz.
2012. 08. 12. 19:46
dvflls: miért mondja mindenki azt a konzolra hogy gagyi? Miért korlátozott a grafika és a látótávolság? [azt meg kell írjam hogy az én pc-m őskövület, a San Andreas ami még megy rajta, és nekem az xbox 360 volt a mentőöv, csak a GTA IV miatt vettem xboxot]
Szerintem ezért gondolom hogy a konzol csúcsszuper és életet mentett!

Ja és a cikk állat lett! Erős fika a nyomi pc gurus tudatlanoknak! Grat! És remélem ezt a cikket olvassák ők is

AkosAkos
Offline
2012. 08. 12. 19:51
"A Gta3 egy átlagos bűnözú bosszúját mutatta be,a SA egy ambíciózus bérgyilkos feltörekvését..." VAHYIS A GURUNAK OGAZA VAM,MERT ŐK AZT ÍRTÁK HOGY MIMDEGYIK SZTORI UGYANOLYAN:EGY ALSÓBB "RANGÚ" EMBER FELEMELKEDIK!!!! Ti nem vagatok mások mint elvakult fanboyok!!!!!! Ui bocs a hibákért mobilról vagyok

daniel9501
Offline
2012. 08. 12. 19:57
AkosAkos: Ha nem a felemelkedés lenne a fő cél akkor az már nem is lenne GTA

AkosAkos
Offline
2012. 08. 12. 20:04
daniel9501: De hát pont az a baj hogy mindig ugyanaz a sztori(legalábbis majdnem)...

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 12. 20:05
Nagyjából csak az alapfelálláson nem változtattak. Ha megtették volna, most egy "Nem lesz elég GTA-s a GTA V?" cikk lenne a pc gurun

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 12. 20:05
AkosAkos: "...és mutasson rá valaki egy olyan emberre, aki valamilyen formában nem felfelé törekszik, nem azért él, hogy a maga értékrendjében elérjen valamit. Mit akarna egy bűnöző, ha nem pénzt és tekintélyt, esetleg bosszút?"

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 12. 20:13
amúgy megy alapból azt,hogy nem lesz forradalmi,azt már a címe is cáfolja,mert ugye GTA 5,a számozásos részek mindig azt jelezték,hogy forradalmasít valami(ke)t

dabidas
Offline
2012. 08. 12. 20:45
Fúrja az agyam, hogy mit takarhat a GTA V trailer-en az a rész, hogy "Vettem egy nagy házat" Mert ha már az elején Nagy házat vesz, akkor nem egy alsó rangú emberrel kell feltörni.. Esetleg eleinte jól megy aztán nagy problémákba ütközik a főhős.. és a nulláról kezdheti.

massimo
Offline
2012. 08. 12. 21:11
A hazai "gémer" sajtó évek óta a pc guruval és a gamestarral(ahol pl ki van adva parancsba hogy a hír eredeti forrását meg se lehet jelölni) az élen süllyed egyre lejjebb a pöcegödörbe. Amit nem értek a nyomtatott termékeik hogy lehetnek piacképesek... No mindegy szerencsére idehaza is van pár adott játéksorozatra specializálódott blog/oldal ami minőséget szolgáltat. Érdekes módon nem fizetett, hanem a szabadidejüket áldozó emberek "dolgoznak" ott. Érdekes.

Ui: a gamestar meg a red dead redemption esete remélem mindenkinek ismerős DD

Rockstar69
Offline
2012. 08. 12. 22:06
massimo: Nekem nem! Mert? Mi volt?

dvflls
Offline
2012. 08. 13. 00:39
massimo: Nekem se! Linkelnéd az "esetet"? A Gamestar tesztelte az RDR-t?

massimo
Offline
2012. 08. 13. 02:11
http://noob.hu/2011/01/21/rdd.jpg
Tömören: A gamestar hatalmas arccal bejelentette, hogy szupertitkos forrásból,(csak a GS féle elitarcok tudnak róla) látták zárt ajtók mögött pc-n futni a játékot. Sőt még dátumot is tudnak. 1-2 hónapig ment a titkolózás, aztán amikor kibukott a dolog igyekezték kendőzni mennyire mellé lőttek.A cikk azóta le is került az internetről... Hát ja, az oldalon meg minden cikk pc vs konzol, xbox360 vs ps3, cod vs battlefield flamek táptalaja. Mivel direkt így vannak megírva a sok komment miatt. A cikket nem is látni már az axe reklámok alatt...
Évekig vettem a lapot ott kellett volna megéreznem itt gáz van amikor a Half life 2 gigatesztben olyan fegyverről írnak ami a kilopott bétában volt csak. Gyakorlatilag nem is tesztelték a megjelent játékot, de 40 valahány oldalas különszámot kapott...
Mondjuk a külföldi oldalak se jobbak, ott is kilóra megvan véve mindenki. Ha érdemi információ kell akkor maradtak a kisebb blogok, meg a fórumok.

Gera9508
Offline
2012. 08. 13. 10:18
Nekem az egyik kedvenc játéksorozatom a GTA, de szerintem emiatt nem kellene szidni a PC Guru, mivel szerintem itthon messze a legminőségibb lap a piacon és a Gamestar meg sem közelíti, főleg játéktesztek és értékelések terén.

wantoo
Offline
2012. 08. 13. 10:35
massimo: Azt nem mondták, hogy melyik tavasszal

LacroiX
Offline
2012. 08. 13. 10:50
Gera9508: GameTeVe simán veri őket.

insanity06
Offline
2012. 08. 13. 12:47
Gera9508:
épp ezért szidják olyan sokan,mert minőséginek tűnik(én már csak így vagyok képes fogalmazni) és ilyen marhaságokat hordanak össze!Mintha csak képről látnák a játékot, vagy leírva vagy nem is tudom!Elképesztő cikk, nem értem miért nem veszik le!Az egész PcGuru egyet ért ennek a marhának a véleményével???????????(mármint aki a pcguru-s cikket írta)

AkosAkos
Offline
2012. 08. 13. 15:21
Igaz,a PC Guru nagyon minőségi teszteket ír ellenben a GS értelmetlen szarjaival..

Driv3r
Offline
2012. 08. 13. 23:09
DOUBLE FACEPALM

Big Smoke 18
Offline
2012. 08. 14. 18:59
Ennyi volt emberek ma half life 3 gta v helyett én megmondtam ez a sz@r rockstar az emberek idegeivel szorakozik már nagyon unom komolyan......nem is érdekel majd ha kijön akkor kijön 2056 ban..most jól felb@asztak

asd14asd
Offline
2012. 08. 14. 19:12
Big Smoke 18: És most mond már el részletesebben, hogy a Rockstar miért is szar? Talán mert még nem állnak úgy a játékkal, hogy elkezdjék a marketinget? Igaz, már kiadhatták volna nem teljesen kész állapotban, tele bugokkal meg stb. hibával, de állítom, hogy te lennél a legjobban felháborodva.
2012. 08. 16. 10:53
Azért az olvasók is képviselnek egy bizonyos értelmi szintet. Ránézek a kommentekre, és rögtön az első: "Nekem tetszik a GTA4. Nekem sikerült beleélnem magam a sztoriba. Repülőgép valóban nem volt mert a New Yorki terrortámadás óta tiltva van a játékiparnak de megvoltam a helikopterekkel is" Innen nem is mertem lejjebb menni...

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 16. 13:52
A mocsok oltalmazója: ez már fájt mikor értik már meg az emberek,hogy 911 miatt soha nem tiltottak be még semmit sem a játék,sem a könyv,sem a filmiparban. A GTA IV-ben egész egyszerűen azért nem volt repülő,mert nem volt elég nagy a játékterület hozzá,meg amúgy is a repülőtéren kívűl csak szűk utcák voltak benne betondzsungellel

isti1998
Offline
2012. 08. 18. 00:05
valami hír nincs, már 1 hete nincs semmi

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 18. 12:10
isti1998: a Take Two kiadó $1.70 és $1.80 milliárdos bevételt vár, vagyis továbbra is feltételezhető, hogy március 31-ig megjelenik a játék. Mivel egy marketing indőszak a GTA-nál 6 hónap szokott lenni,minimum 6 hónappal március 31 előtt,október 1.-én el kell kezdeniük,szóval októberben már biztos lesz infó,sőt,szinte biztos,hogy előbb is, kitartás

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 18. 13:17
Youtube.com: GTA5Videos...ők próbálnak mindig valamit találni...

isti1998
Offline
2012. 08. 18. 14:04
Mr.Vercetti: köszi,neked is squalle3r

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 18. 14:28
Akiket követek a GTA V-vel kapcsolatban.
1.GTAPlace
2.GTA5Videos
3.GTAForums
Örökre a GTAPlace marad az első számú... A legjobb hírek itt vannak...)))

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 18. 14:55
a trailerben narancssárga rendszámok vannak,Californiában 2008-ban voltak narancssárga rendszámok,és 2013-ban lesznek megint,a rockstar azt mondta,hogy a jelenben fog játszódni,amit a megjelenési évhez képest kell érteni

isti1998
Offline
2012. 08. 18. 16:05
Mr.Vercetti: ebben van valami

Shotgun
Offline
2012. 08. 18. 16:34
Lesz hír lassacskán, tessék megnyugodni

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 18. 16:54
Honnan tudod Shotgun?

NERO007
Offline
2012. 08. 18. 18:32
Big Smoke 18:
Húúú most jól beintettél a társadalomnak. XDXD
Amúgy tényleg jó lenne már valami hírecske, de majd eljön annak is az ideje valamikor. Azt már tudjuk lesz GTA V és amúgy nekem ennyi elég. Már a tudatomba van és én nyugodt vagyok. Majd 2013ba megjelenik azt cső nem kell itt pampogni hogy jajj nincs hír jaaj felakasztom magam ha nem lesz hír majd lesz és kész. Igaz ami igaz én is örülnék a híreknek de ez van attól a R* nem szar mert nem adnak ki semmi infót. Örülj neki ember hogy nekik nem kell szinte végigmutogatni az egész játékot mit az EA-nak vagy az Infinity-nek hogy vegyék már meg valamennyien a játékukat bedobtak 2 képet azt hetekig elemezték az emberek és szerintem ez rohadtul nagy szó. Legalább nem lőnek le minden poént és mikor játszunk majd vele nem lesz az hogy ja ez tudom melyik ezt láttam az E3-n egy 20 perces vidibe ja ezt is tudom melyik rész láttam élő közvetítésbe a gamescomon. Vááágoooddd koma mit akarok kifejteni?

aruha
Offline
2012. 08. 19. 16:45
NERO007: Teljesen igazad van !!! Bár nagyon kíváncsi vagyok mióta megláttam a kutyákat a játékban, hogy vajon lesznek benne valóban? lesznek más állatok is? stb..stb..mit javítanak, mit újítanak, minden érdekes lesz, pl volt egy olyan hír is h ezután az autórádiókba bemondják az aktuális időjárási-közlekedési híreket és megtudhatod majd melyik úton menj h elkerüld a nagy forgalmat... Na... majd kiderül

isti1998
Offline
2012. 08. 19. 17:04
nincs valami fake hír?

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 19. 17:50
aruha: Fake, ilyen részletekbe menő információk nem kerültek még napvilágra, csak az ismert, ami a bejelentő hírben van, illetve a trailer és a két kép hiteles információ, az összes többi kamu.

pcfun
Offline
2012. 08. 19. 22:43
azért érdemes nézegetni őket, néha beletrafálnak.

aruha
Offline
2012. 08. 20. 14:21
Nekem van egy feltételezésem, miszerint lesz 1-2 igazi meglepetésjármű a játékban pl vonat

Ja am nem tudom az elmúlt években ki figyelte a youtube-ot gta hírek után kutatva...egy ideig fent volt egy videó amin annyi látszott h GTAV 2012 CT...és fenyőfák,házak,eső, illetve havas táj volt benne, a videó azóta lekerült... csak mint érdekesség írom ...

isti1998
Offline
2012. 08. 20. 14:58
aruha: az bisztos kamu volt
nem ugy volt hogy a max payne 3 után gta V infok lesznek?

rovoo
Offline
2012. 08. 20. 15:30
3 új kééép a Facebook-on!

https://www.facebook.com/...52540096&type=1

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink