Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Üzlet képek elemzése


A rajongók örömére a Rockstar Games pénteken újabb képeket tett közzé a Grand Theft Auto V-ből, melyeket csakúgy, mint a korábbiakat tüzetesen megvizsgáltunk. Szétnéztünk a legnagyobb GTA fórumon, kutatakodtunk kicsit a neten, hogy kérésetekre ismét összeállítsunk egy olyan elemzést, amely nemcsak a hazai GTA közösség észrevételeit tartalmazza, és pontosabb információkkal tudjunk szolgálni.

Az új képcsokor a Business, azaz Üzlet címet kapta, vélhetően küldetésekből, mellékküldetsekből származnak a jelenetek.

Az esti sötétségben Los Santos kikötője bontakozik ki. A képen egy fickó egy Norinco Type 56-2 gépkarabéllyal céloz a rendőrségi helikopterre, amihez hasonlót már láttunk egy korábbi képen. A gépmadáron lévő lövész célzását egy vörös lézerfény mutatja, mely korábban még nem volt a GTA epizódokban. A háttérben több érdekességet is megfigyelhetünk. Jobbra a képen egy hajót láthatunk, bal oldalt pedig egy épületet, melynek oldalán Jetsam Terminal felirat olvasható. A Jetsam már ismerős lehet, ugyanis a trailer kikötős jeleneténél számos konténer oldalán rajta van ez a logó. A híd, amelyet látunk egyértelműen a Gerald Desmond Bridge (és NEM San Fierro vasúti hídja!). Kicsit balra tőle a Vincent Thomas Bridge pillérei bontakoznak ki. A háttérben a város fényeit csodálhatjuk, és a szemfülesek a US Bank sziluettjét is felfedezték.

A fejlesztők egy izgalmas autós üldözést kaptak nekünk "lencsevégre". Nagyon sok rajongó kedvence az Infernus, ami úgy tűnik, visszatér a GTA V-ben is, a modell pedig a GTA IV-ben megismert változat kisebb módosításokkal. A háttérben a már ismert rendőrségi helikoptert látjuk, amely szokatlanul alacsonyan száll, ennyire még egy GTA részben sem ereszkedett le, ami arra enged következtetni, hogy eleget fejlődött a mesterséges intelligenciájuk ahhoz, hogy ne repüljenek neki az épületeknek. Többen észrevették, hogy nincs elmosódás a rotor körül, mintha nem forgna, pedig a helikopter szó szerint nagy port kavar az úttesten. Ahogy az előző képen is, a lövész fegyverének célzását egy vörös lézer indikálja. Távolabb új rendőrautókat látunk - összesen hármat. A leghátsót nehéz kivenni, mert olyan, mintha az előtte lévő hátulja lenne, de nem az, ráadásul egy másik típus, vélhetően egy Dodge Charger, amiről korábban a Buffalo lett mintázva. Jobbra egy NPC menekül, aki úgy néz ki, mint egy reptéri dolgozó, ebből pedig sokan arra következtetnek, hogy az hajsza valahol a reptér közelében zajlik. Felfedezhetünk egy Vapid logót is, amely a Ford játékbeli megfelelője volt a GTA IV érában. A távolban talán egy híd van.

Elképesztő a környezet kidolgozottsága azon a képen, amelyen egy piros repülő, vélhetően egy Cropduster repül. A vidéki táj csodaszépnek ígérkezik, egyszerűen varázslatos. A sziklák, a fák igencsak részletesek, a folyóról nem is beszélve, hiszen a hullámok össze-vissza csapkodnak, és valami gyönyörű, ahogy megvilágítja a napfény. A folyó egy szakadékba torkollik, vélhetően egy vízesés van ott. A víz tükre alatt főleg a jobb oldalsó part mentén kivehető a meder széle, néhol pedig sziklák, kövek. A repülőgép jobb szárnya (szemből bal) felett elnézve az az amorf forma a vízparton mintha egy állat lenne. A Cropduster a GTA San Andreas-ban egyszemélyes volt, a képen látható modell kétszemélyes.

Az utolsó képen egy autókkal felpakolt kamiont látunk, rajta egy férfit, mögötte egy rendőrautóval. Talán ez az a screenshot, ahol a legtöbb kérdés nyitott marad, hiszen több furcsaságot is tartalmaz. Az egyik legvitatottabb a kamion kerekét érinti, ami talán azért áll olyan ferdén, mert épp egy huppanón zúgott át a jármű, de az is lehet, hogy eltört a tengelye. Szintén érdekes a füst, amit nem tudni, mi bocsátott ki. Ha fékezés után keletkezett volna, akkor látszanának a féknyomok, ha defekt lenne, akkor nem így nézne ki az abroncs, de mindenképp alul kellett történnie valaminek, hiszen a füst rendszerint felfelé száll. Különösek azok a fehér és vörös gömb alakú fények is az utcalámpák felett. Szintén rejtélyes a sárga sportkocsi a kamionon. Sokan úgy vélik, az egy Bullet GT vagy egy Dukes, illetve az a hátsó rész igencsak hasonlít egy Lamborghini Miura hátuljához, esetleg egy kicsit az 1970-es Chevrolet Corvette-hez, talán egy hibrid, mint a Cheetah esetében. Annyit láthatunk, hogy a neve hat betűből áll.A háttérben egy stadion van. Sokan arra tippelnek, hogy ez a Los Angeles Memorial Coliseum, ahol az 1984-es nyári olimpiai játékokat is rendezték, de az a valóságban nem fedett, a képen látható épület sokkal inkább a GTA San Andreas-ban látott Los Santos Forum-ra hasonlít.

A kameraállások, a távolság és a homályosítások miatt nem egyértelmű, hogy az új képek mindegyikén ugyanazt a karaktert látjuk-e, de feltételezik, hogy igen. Többen egyébként azonosságokat véltek felfedezni a trailerben látott alakokkal. Az nem derül ki, hogy ő a főhős, vagy csak egy mellékszereplő.

Örömmel látjuk, hogy többen is használjátok a korábbi képekből készített avatárjainkat. Amennyiben ezekből is szeretnétek profilképeket, kérjük, jelezzétek kommentben. :)

2012.08.25 16:28 ▪ Írta: Visali

isti1998
Offline
2012. 08. 25. 19:27
köszönöm visali!

n00el
Offline
2012. 08. 25. 19:32
"Második"
Csak viccelek!
Nah lássunk neki az olvasásnak!
Köszi, biztos érdekes lesz!

PSP
Offline
2012. 08. 25. 19:39
Pont most, amikor indulnék...
Azért ellesz ez még olvasva... Köszönjük megintcsak az elemzést srácok!

Most nézem csak belelesve, említitek a Miura-t és a Chevi-t is. Ezeket még én (is) mondtam. Örülök neki, hogy nem csak én láttam őket így, hasonlóságra.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 25. 20:06
kösz az elemzést,jó lett. hát remélem lesznek benne állatok a vidéken,az nagyon feldobná de nekem ez a latin fószer egyáltalán nem szimpatikus,remélem,hogy max csak dlc-ben lesz főhős. Ugyebár van ez a latin, meg az az idősebb fehér fószer,aki a trailerben is beszél,hát nagyon remélem,hogy utóbbi lesz a főhős,elvégre a trailerben is ő beszélt,csak nem egy mellékszereplő beszél az első,beharangozó trailerben

Roland02
Offline
2012. 08. 25. 20:09
Remek kis elemzés lett,köszönjük!
Tényleg elég sok minden megválaszolatlan maradt,reméljük a legközelebbi trailer már nyitottabb lesz több dologban is!

"A Cropduster a GTA San Andreas-ban egyszemélyes volt, a képen látható modell kétszemélyes"
Ebből én azt a következtetést vonom le,hogy majd valakivel szárnyalnuk kell a valamelyik küldetés(ekben)ben!
Meg ha lesznek barátnők,majd lehet hogy eltudjuk vinni egy jó kis repcsizésre!

wantoo
Offline
2012. 08. 25. 20:21
PSP: Visali írta, hogy a közösség véleményét is felhasználta az írás során, így lehet az ötlet pont tőled származik

Bigidy
Offline
2012. 08. 25. 20:26
Köszönjük az elemzéseket. Ezt, és az eddigieket is

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 25. 20:31
wantoo: Mindkettő.

bond71
Offline
2012. 08. 25. 20:32
Jó, lett az állatot nem vettem észre elsőre a repülő szárnyánál de már meg van )

Rockstar69
Offline
2012. 08. 25. 20:57
Nem akarok kötölöcködni, de az utolsó képen látható egy Speedo is!

Estilo
Offline
2012. 08. 25. 21:03
Rockstar69: Jaja, meg a kamion előtt egy Manana is


Offline
2012. 08. 25. 21:25
A kép elemzések olvasása közben,rámjött egy kis GTA-zás.Hívtam is Nikot, egy kis balhéra,megpróbáltam eljátszani a kamionos jelenetet,(4.kép)de még mindig nem találtam egy rohadt pótkocsit sem:-)

Ismét szép munka volt Vasali,kösz szépen.

Rockstar69
Offline
2012. 08. 25. 21:31
: Hiába keresed, nem tudod ráakasztani a pótkocsit!

Vasali XD

martonon
Offline
2012. 08. 25. 21:47


Offline
2012. 08. 25. 22:06
Rockstar69:Tudom...tudom csak poén volt.:-)De azért kösz,hogy aggódsz értem.:-):-)

PSP
Offline
2012. 08. 25. 23:04
martonon:
Igen, átírták Top Story-ra a sima Business-ről.

Ott találtam ezt a kommentet, tényleg jó lenne, ha legalább a fele benne lenne:

"
a írta:
In GTA V, I expect a lot because of the amount of time that has passed since the announcement. Vehicles: Transport Trucks with Trailers (I saw one in the trailer, so I hope I can drive one) WORKING Tow Trucks WORKING Fork Lifts WORKING Bulldozers Garage Parking Driveway Parking (NOT ROADSIDE) Complete Vehicle Customization Kayaks/Canoes for Rivers and Waterfalls Character: Hair Styles at Barber Shop Muscle Loss/Gain Weight Loss/Gain Large Variety of Clothes Safe Houses: Purchase More As You Get More Money Enter ALL Rooms of the House AND A LOT MORE! I WANT GTA V TO BE PROTECTED FROM MODDERS ON MULTIPLAYER ONLINE! I hate when they teleport, mess with other players, etc.

n00el
Offline
2012. 08. 25. 23:18
PSP: Igen, tényleg jó lenne, ha legalább ezeknek a fele benne lenne. Akkor már biztos egy fasza játék lenne!

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 26. 00:19
Tökéletes elemzés,köszönjük
Amúgy az állatot nem látom

aruha
Offline
2012. 08. 26. 00:46
Visali köszönjük szépen ebben tényleg minden benne van amiről eddig szó esett a kommentekben illetve amit látni lehet !!
A Profilképeket illetően meg úgy látszik mindenki megoldotta maga
Én személy szerint már valami konkrét infót vagy Trailert várok

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 26. 00:48
amúgy a második képen tisztán látszik,hogy lesz kétajtós rendőrautó is,gondolom gyorsabb,valami sportkocsi lesz,és majd nagyobb körözési szinteknél jön

aruha
Offline
2012. 08. 26. 00:51
Mr.Vercetti: Ebbe a hibába én is bele esetem de Visali leírta és nézd meg jobban te is, az nem egy 2 ajtós rendőrautó hanem 2 rendőrautó ami egynek látszik..

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 26. 00:55
aruha: tényleg,pedig az elemzésben is írva vannak a rendőrautók. na nem baj,az viszont legalább már biztos,hogy többféle rendőrautó is lesz

aruha
Offline
2012. 08. 26. 00:57
Az 100 százalék mivel a trailerben is másmilyen rendőrautó volt.. meg a IVben is, San Andreasban is több fajta volt..

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 26. 10:00
Nagyon jó lett az elemzés!
Remélem a R* a közel jövőben ad 1 Trailer-t!
A rendőrautó meg majd kiderül a játékban vagy a következő Trailerben vagy ha még kapunk képeket akkor azokban...

Mr. Stauton
Offline
2012. 08. 26. 12:48
Az a kocsi lehet egy Super Gt is a kamionon, csak egy kicsit alakítgattak rajta
http://www.youtube.com/wa...h?v=H0HGRG776PE

arni20
Offline
2012. 08. 26. 15:00
hát sztem ma nem lesz új kép

totyak
Offline
2012. 08. 26. 15:05
Vajon kapunk ma is valamit?
Egyébként megnéztem újra a trailert. Miért gondolja mindenki, hogy aki beszél a videó alatt az az idősebb emberke? Nem tudom mennyi lehet, de saccra úgy 45-50 éves. Aki beszél, az meg azt mondja, szeretne jó családapa lenni, labdázni és napozni a gyerekeivel. Ezek szerint még kicsik a gyerekei. Nem hinném (bár lehetséges), hogy egy ilyen középkorú embernek kisgyerekei vannak.
Ebből az egészből megint csak azt akarom kihozni, hogy szerintem nem a három bemutatott alak lesz a főszereplők egyike, hanem egy eddig ismeretlen személy. Egy fiatal ember.

PSP
Offline
2012. 08. 26. 15:14
Valamit? Én a valaminek is örülnék, ami a R*-tól van. De sejtem, ma nem lesz már semmi.
Annyi képet aptunk a hét alatt, hogy ezzel kb. félévig be kellene hogy teljünk, úgy eltekintve az ezelőtti időszakot...

arni20
Offline
2012. 08. 26. 15:14
totyak: mai világban már egyre gyakoribb az ilyen... főleg ha a pali is azt mondja, hogy szeretne már letelepedni stb. ergo ezek szerint eddig mindig úton volt, dolgozott stb.
sztem am ő lesz az, de ez csak az én véleményem és nem is mondom biztosra...

Kép meg sztem nem fog jönni, vmi olyasmit írnak hogy az elkövetkező hetekben lesz kép, legutóbb meg megírták hogy a héten belül lesz, most nem ezt írták...

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 26. 15:45
Emberek, vasárnap van.

1Bull1
Offline
2012. 08. 26. 16:01
Nesztek egy kép: http://i.imgur.com/f2fcK.jpg

ATi0021
Offline
2012. 08. 26. 16:05
Ismét egy remek elemzés, köszi GTAPlace. Csak egy dolog nem értek. Az pedig a képek számozása (képek neve). Ha a hivatalos oldalon nézitek meg így megy a sorrend: 1 - 11 - 21 - 31 - 41 - ... - 111. Olyan mint egy számláló.

1Bull1 - Az a kép volt már.

PSP
Offline
2012. 08. 26. 18:23
ATi0021:
Igen, tehát 2111. január elsején megjelenik.

Estilo
Offline
2012. 08. 26. 19:15
PSP: Jaja, valószínű

isti1998
Offline
2012. 08. 26. 19:41
és akkor honap elvileg leznek még képek?

Estilo
Offline
2012. 08. 26. 19:50
isti1998: Hogy lennének? Senki nem mondta, hogy lesznek.... Azt mondták, néhány hét múlva.

martonon
Offline
2012. 08. 26. 20:01
De amugy nem is képeket említettek hanem h vissza térnek pár hét mulva neem ??

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 26. 20:04
Egyébként, szerintem a jövőhét elején nem valószínű, mert kedden jelenik meg a Max Payne 3-hoz a Disorganized Crime Pack DLC, és szerdán GTA IV és Max Payne 3 Multiplayer Event lesz.

martonon
Offline
2012. 08. 26. 20:23
http://gtaplace.hu/hir/12...zese#kommentek: szerinted csak képekre számíthatunk??

PSP
Offline
2012. 08. 26. 20:35
Bence (Visali):
PC, vagy konzolos event? Pontos infót tudsz róla?

SunVice
Offline
2012. 08. 26. 21:09
HIVATALOS: A kiszivárgott zene a GTA 5-ből KAMU, bevallotta félév után a készítő:
http://www.youtube.com/wa...channel&list=UL

Rockstar69
Offline
2012. 08. 26. 21:16
Szerintem már csak szeptemberbe lesz valami (Remélem most oltári nagy baromságot mondtam, bár azért nincs olyan messze szeptember...sajnos)

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 26. 21:36
PSP: GTA IV: Xbox LIVE, Max Payne 3: PC. A Rockstar oldalán a jobb oldalsó modulban mindig ott vannak a következő események.

kari
Offline
2012. 08. 26. 22:10
a leg job játék

kismercse
Offline
2012. 08. 26. 22:44
SunVice:
De gondoltam, hogy FL Studio-val csinálta.

dvflls
Offline
2012. 08. 27. 00:51
Csak egy apró észrevétel technikai oldalról konstruktív jelleggel: Nemtudom hogy csak nálam fordul e elő de az előző 350+ kommentes bejegyzésnél haldoklani kezd picit a honlap a megnyitáskor illetve időnként szétesik (a szövegmező belelóg a hozzászólásokba stb..) az oldal. Nem kukacoskodok vagy ilyenek, tulajdonképp nem akkora tragédia, de akár utánanézhetnétek, ha van egy kis időtök, hogy felkészüljetek a nagy rohamra mert mondjuk a közeledő új trailer-nél várható 6-700 hozzászólás is az eddigiek alapján. Ígérem én is igyekszem majd kevesebbet pofázni.

Addig is Keep Pushin.

PS.: Lesz megint "hogyan készülj a trailer nézésre" című cikk?

RGDS

PSP
Offline
2012. 08. 27. 02:05
dvflls:
Nálam semmi gond, Win7 32bit legújabb tűzrókával. Kicsit lassabban tölt be, de ez nem mérhető különösebben... teljesen rendben van.

Ma megint GTA IV-ztam kicsit. Így, hogy várjuk a V-öt, egyre figyelmesebb leszek olyan dolgokra, amikre eddig nem... csodálom a roksztár részletességre ügyelését, és mindene egyebet, amit ebbe a játékba belefektettek. Egyre jobban megbizonyosodok, hogy tényleg tökéletes játékot fogunk kapni!
Pláne így, hogy most már tényleg van miből építkezni. Sejtem a RAGE-t is fejlesztgették útközben. Überfakkkjó lesz szerintem, ha egyszer végre kezünkben tarthatjuk a kis tokjában!

james
Offline
2012. 08. 27. 12:19
Hát reméljük szeptemberben lesz majd valami. Amúgy a trailer ezzel a zenével is érdekes: http://www.youtube.com/wa...feature=related

szecsicsaba
Offline
2012. 08. 27. 12:56
én azt várnám, hogy egy olyan képet adjanak ki amely teljesen megváltoztatná az eddigi elképzelésünket a gta 5-ről mert ezeken a képeken látszik, hogy sok ujitas meg sokkal jobb grafika van de én azt szeretném ha olyan újítást vezetnének be amelyről még nagyon nem is álmodtunk vagy ha igen akkor csak reménykedtünk, hogy egyszer majd eljön. Lehet, hogy ez csak az én véleményem de én nagyon sokat várok ettöl a játéktól.

PSP
Offline
2012. 08. 27. 14:00
szecsicsaba:
Nem igazán fognak felfedni sok mindent, pláne nem olyat, ami az eddigi részek után egy ilyen nagy újítás lenne... szerintem.

Kiscserko
Offline
2012. 08. 27. 14:16
SunVice : Nem mintha nagy meglepetés lenne, hogy ez nem az eredeti, de jó nagy munkája lehet benne. Ha pedig szótlanul bírta volna, szerintem az V kijöveteléig elhitte volna a fél GTA rajongótábor.

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 27. 19:46
Hülye kérdést teszek fel+elnézést az offért is,de a gta4:complete editionös multiplayer event az csak a rockstar social club tagjainak van??

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 27. 20:07
dani.szentgali: Social Club profil nélkül nem is tudsz multizni.

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 27. 20:11
Tényleg???Pedig én anélkül is tudok,nem lehet h csak pcseknek van ez h ők nem tudnak,konzolosoknak meg nincs??

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 27. 20:24
dani.szentgali: Elvileg nem tudhatnál, sehogyse, szerintem.
Szerencsés vagy.xD

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 27. 20:26
Hát ja,nekem elég volt a sima xbox live profilom is,nem is tudtam h kell hozzá social clubos regisztráció,azthittem az csak ahhoz kell,h ilyne crews-okba verődve játszhassak.Am a social clubra ingyenes a regisztráció?

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 27. 20:29
dani.szentgali: Igen ingyenes...

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 27. 20:31
Köszönöm,akk nem lesz baj,ha mégis regisztráltam,de én akk is csodálkozom mert nekem nem kellett semmit sem csinálnom,csak elővettem a telefont,felléptem a multiplayerbe és már ment is...

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 27. 21:15
dani.szentgali: Jah bocs, hirtelen azt hittem PC-n játszol, hülye vagyok. Konzolon nem szükséges.

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 27. 21:28

Bence (Visali)
Offline
2012. 08. 27. 21:32
SQUALLE3R: Konzolon nem kell Social Club profil az online játékhoz, csak PC-n kötelező.

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 27. 21:36
Semmi gond Visali és nem vagy hülye

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 27. 21:47
Bence (Visali): Áááá! Most már étem! Csak azt hittem PC-n nyomja...most már mind1, én is HÜLYE vok!

dani.szentgali
Offline
2012. 08. 27. 21:53
Nem vagytok azok,ennyi erővel én is az vagyok,mert én meg nem mondtam h min játszom

PSP
Offline
2012. 08. 27. 22:09
... Egy szó mint száz, hamarosan reméljük jönek újabb képek, vagy egy komolyabb trailer. Bár Náluk a semmitmondó trailer is felér egy komolyabbal...

SQUALLE3R
Offline
2012. 08. 27. 22:21
PSP: Pontosan!

Mr.Vercetti
Offline
2012. 08. 28. 01:36
a második képen a helikopter tényleg nagyon alacsonyan száll,de jó lesz majd kamionnal ledarálni a rendőrségi helikoptereket

elég nagy lett megint a csend,talán szeptember elején jön már egy trailer

james
Offline
2012. 08. 28. 12:54
Én szeptember végére tippelem a 2. trailert aztán októberben a 3dik és november végén jön a játék (de jó is lenne)

MANIAC_CHIPMUNK
Offline
2012. 08. 28. 18:48
Már alig várom hogy az erdőben nyomathassam a deathmatcheket

DanielBellic
Offline
2012. 08. 28. 20:49
Én szeptember-okt-novemberre tippelek legalább még egy trailert, meg részleteket, majd egy március eleji megjelenést. Addig folyamatos apró részletek, esetleg gameplay a fokozott figyelemért

PSP
Offline
2012. 08. 28. 21:29
DanielBellic:
Gameplay biztosan nem lesz, pláne nem trailer vagy kép helyett...

Decemberig viszont csak-csak lesz még legalább egy darab trailerünk.


Offline
2012. 08. 29. 13:19
Nem bánnám,ha lennének szaladgáló pótkocsis nyergesvontatók,és nem csak az amit én vezetek, vagy ami mondjuk küldetés(ek)ben van.Már csak a látvány kedvéért.Persze szigorúan a belvárost elkerűlve a gyorsforgalmikon,mert elég nehezen vennék a sofőrök, a kisutcákba való bekanyarodást ijedtükben...amikor is elengednék mögöttük a levegőbe egy sorozatot az UZI-val.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 21. 14:15
"A gépmadáron lévő lövész célzását egy vörös lézerfény mutatja, mely korábban még nem volt a GTA epizódokban."

Vice Cityben már fel volt ez találva

http://kepfeltoltes.hu/vi...ltoltes.hu_.jpg


Offline
2012. 10. 28. 11:26
Mr.Vercetti: ja ja ahogy mondod

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink