Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kérdésed van a GTA V-ről? Tedd fel bátran a Game Informer-en!

Mióta megjelent a Game Informer előzetese, az izgatott rajongók folyamatosan "támadják" Grand Theft Auto V-tel kapcsolatos kérdéseikkel a magazin szerkesztőségét e-mailben és Twitter-en. A szerkesztők készséggel válaszolnak majd, de szeretnék, ha csak egy helyen bombáznánk őket.

A lap kitett egy hírt az online felületére, mely alatt az angolul tudók bátran kérdezhetnek, de mindenkit megkérnek rá, hogy mielőtt megírná a maga kommentjét olvassa át az előzőeket, hogy ugyanazt a kérdést senki se tegye fel  mégegyszer. Természetesen mindehhez regisztálnunk kell a Game Informer oldalán.

A szóban forgó hírt ide kattintva érhetitek el. A kíváncsiskodó játékosok kérdéseire várhatóan a jövőhét végén válaszolnak majd, de addigis figyelmünkbe ajánlják saját kis GTA V hub-jukat, ahol a hónap folyamán több információt is közzétesznek még.

Köszönjük kokain2000 nevű felhasználónknak, hogy figyelmünkbe ajánlotta a hírt!

2012.11.10 00:08  ▪ Forrás: Game Informer  ▪ Írta: Visali

Ragnar
Offline
2012. 11. 10. 00:39
Egész jó. Az év még megannyi meglepetést tartogat úgyérzem

azureknight91
Offline
2012. 11. 10. 01:53
Szépen lassan mindent meg fogunk tudni a gta-ról és ez egész jó hír
OFF:Én azt nem vágom hogy egyesek már elkönyvelték hogy fel fognak sülni az új gta-val. Komolyan az ilyeneket sosem értettem. Az oké hogy én pl egy need for speedről már az elején meg tudom mondani hogy szar lesz mert már évek óta szart adnak ki, de egy gta-nál könyörgöm Meg írták a cikkben hogy hozzányúltak a többi játékukhoz pl Max Payne, RDR. Ez a 2 játék meg eszméletlenül jók a maguk módján. Bár a max payne-el nem játszottam az rdr-el igen. Akkor azt mondták más kiadók hogy azért nem csinálnak vad nyugati játékot mert nem lehet abból jót kihozni. Rockstar ennek ellenére nem félt és megalkotta a legjobb vadnyugati játékot. Ha most ezekből átveszik a legjobb elemeket, és mivel ezt csinálják mert írták csak is 1000X jobbat lehet kihozni mint amit a rockstartól alapjáraton megszoktuk. Hiába vesznek ki 1-2 dolgot, ha jól csinálják és már pedig jól fogják akkor ez a gta odaveri az össze többi játékot és tényleg élő példa lesz másoknak hogy hogyan kell egy tökéletes játékot csinálni. Mindig kivárom hogy milyen lesz egy adott játék mielőtt meg veszem, de erről már most tudom hogy jó lesz és ahogy megjelenik rögtön megyek is majd a boltba érte.

ssee
Offline
2012. 11. 10. 02:54
Köszönjük kokain2000 nevű felhasználónknak, hogy figyelmünkbe ajánlotta a hírt!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink