Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nem terjesztik digitálisan a GTA Vice City PC-t

Ideiglenesen megszűnt a GTA Vice City számítógépes verziójának digitális terjesztése egy játékban hallható zene licenc problémái miatt. A Rockstar Games azt ígéri, amint lehet, újra elérhetővé teszik.

"Néhány zenei licenccel kapcsolatos probléma miatt ideiglenesen eltávolítottuk a Vice City PC-t a digitális áruházakból. Amint lehet, újra elérhetővé tesszük." - nyilatkozta a cég.

A CinemaBlend értresülései szerint a szóban forgó szám a Wannabe Startin´ Something című dal Michael Jackson-tól, ami a Fever 105 rádiócsatornán hallható.

A játék még október végén lekerült a Steam-ről, de aki már korábban megvásárolta, az természetesen most is letöltheti. A Rockstar szerint ez nem lesz hatással a játék iOS megjelenésére.

2012.11.16 18:18  ▪ Forrás: Game Informer  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2012. 11. 16. 18:35
Akkor ezért nem találtam már jó ideje Steam-en. Még jó, hogy korábban kaptam egy ajándék kódot hozzá, csak még nem regeltem be.

kdavid94
Offline
2012. 11. 16. 18:51
Lassan jöhetne már valami infó a mobilos kiadással kapcsolatban is... Arról volt szó, hogy most ősszel jelenik meg, de még mindig nincs róla semmi hír.

Master P
Offline
2012. 11. 16. 18:55
Tedd fel a PC változatot , a mobilosba úgy se lesz semmivel se több extra, sőt...

zapo
Offline
2012. 11. 16. 19:24
Ez jó hír, hogy a már megvásárolt Vice City továbbra is letölthető.
Még nyáron megvettem a GTA Complete Packot, de nem próbáltam ki egyiket sem ezidáig, a kérdésem az lenne, hogy a steam-es GTA-k ugyanúgy moddolhatóak?

Kisdave
Offline
2012. 11. 16. 19:52
zapo: Igen, én még karácsonykor vettem meg a GTA Pack-ot.(kemény 2000Ft-t).

rovoo
Offline
2012. 11. 16. 23:48
én arra lennék kiváncsi, hogy átportolják-e ezeket valamikor WP 8-ra... (azon az xbox live-al egész jól meg lehetne oldani, hogy út közben mobilon játszol, aztán hazaérsz és folytatod a gépen) iphone-t elvből nem veszek, az android meg nagyon távol áll tőlem

zapo
Offline
2012. 11. 17. 01:58
Kisdave: Kösz az infót!

Adam Yahya
Offline
2012. 11. 17. 08:44
rovoo:

Mondasz valamit, én is így vagyok ezzel. Most állok mobil vásárlás előtt. Jó lenne valami olyat ami viszi a GTA-kat, de iPhone-t a sok gyökér miatt biztos nem vennék, az android meg nekem sem a világom. Inkább egy BlackBerry vagy Windows Phone. De azokra valamiért eddig nem készült GTA.

ATi0021
Offline
2012. 11. 17. 10:19
Adam Yahya: Nem tudom mi a bajotok az Androiddal. Soha nem vennék BlackBerry-t ami szerintem túlértékeltebb, mint az iPhone(pedig távol áll tőlem az is). Vagy ott van a WP ami még rendben lenne csak a támogatottsága egyenlő a nullával. Alapból nem is értem miért is kér akkora összeget a fejlesztői eszközért az MS, mikor látja sehol nincsenek és az Androidból is több pénzt látnak. És ne haragudjatok meg érte, de amit a Nokia és az MS csinált szerintem elég undorító volt. Új Nokiák kb 4 hónap alatt elavultak lettek mikor bejelentették a WP8-at és, hogy az új Nokiákra nem lesz.

Szóval ezek után és a népszerűségi adatok alapján nem kell csodálkozni, ha a Rockstar nem foglalkozik ezekkel a rendszerekkel.

GTA 5:)
Offline
2012. 11. 17. 12:02
kár nagyon:I

rovoo
Offline
2012. 11. 17. 12:08
végülis nincs bajom az andrioddal... Régebben volt amikor mindenhonnan azt lehetett hallani, h akadozik, szaggat, stb. Akkor meg volt a véleményem, de mára kijavították és a SGS III szerintem perpill a legjobb androidos teló... Csak nekem nem jön be a rendszer, ennyi az egész :/ és nekem vmiért a wp 8 sokkal barátságosabbnak tűnik. És azért egy Lumia 920-ra szorgosan gyűjtögetnék és az alatt már olyan HW van, h vígan futtatnia kellene a GTA 3-at. (amúgy a wp 7.5-öt tényleg kinyírták) nem csodálkozok rajta, ha tényleg nem foglalkozik vele a R* de azért én meg rajtam kívül szerintem elég sokan örülnének neki a wp8 perpill egy elég jó és feltörekvő rendszer.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 11. 18. 14:51
PC Guru-n ezt írták:
"Ideiglenesen elérhetetlenné vált a GTA: Vice City a különböző internetes áruházakban. Az ok: a Rockstar Gamesnek jogi gondjai támadtak Michael Jackson Wanna be Startin’ Something című dalával. A dolog nem érinti a közelgő mobilos megjelenést, noha az említett szám minden valószínűség szerint kimarad a repertoárból."

ezek szerint a mobilos verzióban nem lesz benne ez a szám? de a steam-esben meg továbbra is benne lesz??? vagy csak a pcguru-nál már megint találgatásokat és spekulációkat írnak le tényként???

rovoo
Offline
2012. 11. 18. 15:03
áááh, én a pcgurura már nem alapozok a GTA-s híreknél. Kezdem őket meggyűlölni. Méghogy nincs fejlődés? Pfff! Az egyetlen ok amiért még nézem az oldalukat, hogy ott viszonylag jól össze van szedve minden játék. De az újságot többé nem fogom megvenni.

Bence (Visali)
Offline
2012. 11. 18. 16:33
Mr.Vercetti: Nem valószínű, hiszen csak a PC platformon van licenc probléma, a többi verziót nem érinti. És ugye az, hogy nem érinti az iOS megjelenést, szerintem azt is magában foglalja, hogy ott nincs vele probléma, és benne lesz.

Adam Yahya
Offline
2012. 11. 19. 11:12
Remélem a kézikonzolokra is visszatér a Rockstar. A Liberty meg a Vice City Stories annyira odatett, hogy azt muszáj fokozni. - Én annak is örülnék ha a régi San Andreas világba csinálnának egy San Andreas Stories-t, a PS Vita már 100%, hogy nem problémázna vele. De szerintem ez biztos nem fog bekövetkezni. Valószínűleg majd lesz új játékuk az V után PS Vitára, legalábbis nagyon remélem. Az okot adna, hogy kicseréljem a PSP-met egy Vitára.

coldcue
Offline
2012. 11. 21. 21:18
Adam Yahya:
Szerintem okostelefonokom meg a tableteken is bőven elfutna az összes stories rész, az nagyon adná!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink