Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Hadat üzent a Take-Two a hamis GTA V béta siteoknak

2013.03.23 11:42  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Fusible

Szinte a játék bejelentése óta terjengenek a neten különféle scamek és fake oldalak, ahol "béta" kódokat ígérnek a GTA V-höz. Ilyen természetesen nem létezik, de mégis sokan bedőltek már. Most a Take-Two megtesz mindent ez ellen, ami jogilag lehetséges.

A Rockstar régebben tisztán kijelentette, hogy a Grand Theft Auto V-nek sem demó, sem semmiféle béta változata nem nyilvános és nem is létezik, tehát aki hozzáférést ígér a játékhoz, hazudik.

Először két ilyen oldalt, a "getgtavbeta.com"-ot és a "betagtav.com"-ot sikerült bezáratni, de már a "gta5betacode.com" és a "grandtheftauto5beta.com" sem elérhetőek. Ezek az oldalak a béta kódért annyit kértek cserébe, hogy terjeszd őket a közösségi médián — adathalászatra tökéletes koncepciók voltak.


Seems legit...

Ha sikeresen megosztotta valaki a siteot, letölthetett egy fájlt. Hogy ez mit tartalmazott, azt nem tudni, de hogy nem a GTA V demóját, az biztos. Ha találkoztok még ilyen oldallal, ne foglalkozzatok vele, csak az a biztos a játékkal kapcsolatban, ami a Rockstar blogján megjelenik.

MateL

Offline
2013. 03. 23. 12:00
Hihetetlen hogy még mindig vannak ilyen tudatlan emberek. Akinek egy ilyen nem esik le, az megérdemli. Ami a lerosszabb, hogy ezt mennyien használják ki.
dani.szentgali

Offline
2013. 03. 23. 12:27
Én egy percig sem hittem ezeknek a bétaoldalaknak, főleg amióta a GTAPlace-nek meg a tapasztalataimnak hála kiismertem (már amennyire lehet) a R* marketingpolitikáját. Egyébként nagyon helyes, hogy a T2 (habár már jóval hamarabb is léphetett volna érzésem szerint) most végre leszámol ezekkel az adathalászokkal egyszer s mindenkorra. Viszont az azért egy kicsit érdekel, hogy vajon mit tartalmazhattak azok a fájlok. Talán a GTAIV-et? Vagy egy régebbi GTA-t? Vagy egy vírust? Vagy csak egy "átbasztunk lúzer" feliratot?
Visali

Offline
2013. 03. 23. 14:33
MateL: Aki nem nagy GTA rajongó, és csak a név hallatán, hírek olvasása utén ki szeretné próbálni, az bizony könnyen bedől. Gondolj egy friss játékosra.
hunnicobellic

Offline
2013. 03. 23. 19:10
PC-re nincs is bejelentve de már beta kódokat osztogatnának?! Hogy dőlnek be ilyennek?!
PSP

Offline
2013. 03. 24. 00:33
hunnicobellic, ez nem a PC verziótól függ.

Egyébként örülök, hogy van valami hír, nagy volt a csend. Alig bírok várni a megjelenésig, legalább egy kép, vagy neadjisten egy trailer kijönne...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak