Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hadat üzent a Take-Two a hamis GTA V béta siteoknak

Szinte a játék bejelentése óta terjengenek a neten különféle scamek és fake oldalak, ahol "béta" kódokat ígérnek a GTA V-höz. Ilyen természetesen nem létezik, de mégis sokan bedőltek már. Most a Take-Two megtesz mindent ez ellen, ami jogilag lehetséges.

A Rockstar régebben tisztán kijelentette, hogy a Grand Theft Auto V-nek sem demó, sem semmiféle béta változata nem nyilvános és nem is létezik, tehát aki hozzáférést ígér a játékhoz, hazudik.

Először két ilyen oldalt, a "getgtavbeta.com"-ot és a "betagtav.com"-ot sikerült bezáratni, de már a "gta5betacode.com" és a "grandtheftauto5beta.com" sem elérhetőek. Ezek az oldalak a béta kódért annyit kértek cserébe, hogy terjeszd őket a közösségi médián — adathalászatra tökéletes koncepciók voltak.


Seems legit...

Ha sikeresen megosztotta valaki a siteot, letölthetett egy fájlt. Hogy ez mit tartalmazott, azt nem tudni, de hogy nem a GTA V demóját, az biztos. Ha találkoztok még ilyen oldallal, ne foglalkozzatok vele, csak az a biztos a játékkal kapcsolatban, ami a Rockstar blogján megjelenik.

2013.03.23 11:42  ▪ Forrás: Fusible  ▪ Írta: Ben Dover

MateL
Offline
2013. 03. 23. 12:00
Hihetetlen hogy még mindig vannak ilyen tudatlan emberek. Akinek egy ilyen nem esik le, az megérdemli. Ami a lerosszabb, hogy ezt mennyien használják ki.

dani.szentgali
Offline
2013. 03. 23. 12:27
Én egy percig sem hittem ezeknek a bétaoldalaknak, főleg amióta a GTAPlace-nek meg a tapasztalataimnak hála kiismertem (már amennyire lehet) a R* marketingpolitikáját. Egyébként nagyon helyes, hogy a T2 (habár már jóval hamarabb is léphetett volna érzésem szerint) most végre leszámol ezekkel az adathalászokkal egyszer s mindenkorra. Viszont az azért egy kicsit érdekel, hogy vajon mit tartalmazhattak azok a fájlok. Talán a GTAIV-et? Vagy egy régebbi GTA-t? Vagy egy vírust? Vagy csak egy "átbasztunk lúzer" feliratot?

Bence (Visali)
Offline
2013. 03. 23. 14:33
MateL: Aki nem nagy GTA rajongó, és csak a név hallatán, hírek olvasása utén ki szeretné próbálni, az bizony könnyen bedől. Gondolj egy friss játékosra.

hunnicobellic
Offline
2013. 03. 23. 19:10
PC-re nincs is bejelentve de már beta kódokat osztogatnának?! Hogy dőlnek be ilyennek?!

PSP
Offline
2013. 03. 24. 00:33
hunnicobellic, ez nem a PC verziótól függ.

Egyébként örülök, hogy van valami hír, nagy volt a csend. Alig bírok várni a megjelenésig, legalább egy kép, vagy neadjisten egy trailer kijönne...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink