Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Két új GTA V artwork a borítóról

Két GTA V grafikát tettek közzé a fejlesztők nagyfelbontásban. A rajzokat már láthattuk a borítón, de most már külön is letölthetjük őket háttérképnek. Az artwörkök a Cash and Carry címet kapták, ami a játék alaphangulatát megadó rablásokra utal. Az egyik "By Sea", azaz a tengeren, a másik "By Land", azaz a szárazföldön illusztrál egy akciót.

2013.04.16 00:18  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

PSP
Offline
2013. 04. 16. 00:28
Köszönjük, hogy még ilyenkor is publikáltok! ))

laroy
Offline
2013. 04. 16. 02:17
speedophile xDD

Luszie
Offline
2013. 04. 16. 06:47
még mindig szépek

Davekoma
Offline
2013. 04. 16. 06:49
Nekem nagyon tetszik a Jet-skis kép, alig várom, hogy a játékban repesszek a hullámokon.

james
Offline
2013. 04. 16. 07:18
A jet-skis képen Michaelen nagyon úgy néz ki mintha golyóállómellény lenne

tatec
Offline
2013. 04. 16. 07:52
Tök san andreas feeling,de várom azt a septembert!

Adam Yahya
Offline
2013. 04. 16. 11:47
A motorosnak van igazi San Andreas hangulata. Az a tipikus Los Angeles-i folyócsatorna a naplementével. Nagyon szép. Most neki is ugrottam még egyszer a San Andreas-nek.

dvflls
Offline
2013. 04. 16. 13:03
Még mindig idegesít, hogy nem tudjuk mire költhető el majd a rablásokból származó pénzt... Az már ugye világos hogy ingatlant ugye nem vehetünk fakultatívan, illetve nem lesz fodrász, tetkós... Viszont potenciális SA utódról beszélünk, így az étkezés lehet ismét kap egy kis hangsúlyt, bővebb kínálat lesz gyorséttermekből, bódékból, a 24/7-es supermarketben is végre lehet talán venni kacatokat és ott lesz az ammunation is. Végül feltételezem, hogy ruhák széles tárháza is visszatér, most már három embert kell öltöztetni, valamint kocsmák, bárok, kurvák és miegymás, ami ugye eddig is volt... De itt sajnos a sornak vége, megint ott vagyunk egyelőre, van egy rablásra kihegyezett játék, és nem tudni mire költhetjük el a pénzt(GTAIV).. Márpedig több 10- vagy 100 ezer dolláros nagyságrendben megy majd a meló a nagylóvéért, így pedig értelmét veszti a játék,... Valószínűnek tartom hogy autót ezután sem kell venni pedig így volna reális, és a tuningról sem esett szó..


FreDDy
Offline
2013. 04. 16. 14:45
laroy: Nem értem, tessék már elmagyarázni!

Kiscserko
Offline
2013. 04. 16. 15:57
Én örülnék, ha lenne legális sportautóbolt, ahogy volt a IV-ben, de most vásárolni is lehessen. Elvileg pénzköltésre egy VC-étől eltérő, de mégis az ott található cégekhez hasonlítható dolgok lesznek. Illetve bár a fodrász nem hiszem, hogy visszatér, azért nem mondták, hogy nem lesz. Az étkezést remélhetőleg nem rakják vissza kötelezőbe, de élettöltésre maradjon csak. Ruhaboltból remélem rengeteg, és rengeteg fajta lesz. Biztosítottak minket, hogy nem lesz könnyű pénzt szerezni, viszont sok dologra lehet majd költeni. Hiszek bennük.

Elég egyértelmű, hogy épp egy rablás után vannak. Valószínűleg lehet majd választani a rablás végeztével, Michaellel menekülsz a vízen keresztül(felső kép), vagy épp Franklinnel a földön keresztül(alsó kép). Talán Trevor is részt vesz a rablásban, ebben az esetben lehetséges, hogy jön majd még egy része a "Cash and Carry" sorozatnak, mégpedig "by air" címmel.

DanielBellic
Offline
2013. 04. 16. 17:09
engem az egész GTAV-tel kapcsolatban is csak ez az egy dolog zavar, hogy ingatlant nem tudunk venni..(bár gondolom e bejelentés után kaptak annyi rajongói levelet, hogy ezt átgondolják, hátha)
Jó lenne a megszerzett százezrekből, milliókból saját kis birodalmat kiépíteni, ami magába foglalhat házakat, éttermeket, bárokat, szőlősbirtokot stb stb.
ezzel lenne teljes a game

isti1998
Offline
2013. 04. 16. 17:41
DanielBellic: szerintem a sztori miatt nem lehet majd házakat venni

DanielBellic
Offline
2013. 04. 16. 17:48
Úgy gondoltam, hogy pl adott karakterrel adott ingatlan vehető meg, mint pl. az egyénekre szabott cselekvések (Trevorral felgyújthatunk dolgokat, Franklinnel pedig elmehetünk haverokkal bulizni)..És a karakterváltás után az a ház, amit előzőleg mással vettünk meg, zárva lenne
Szinte ugyanúgy mint a GTA4-ben volt a 3különböző játékmenetben.
2013. 04. 16. 18:03
Én is remélem, hogy a pénzt majd lesz mire költeni. Nem csak annyi lesz, hogy veszünk fegyvert, gyors kaját meg 4-5 ruhát, mint az IVben

DanielBellic ötletét is szívesen láttam volna benne

totyak
Offline
2013. 04. 16. 18:56
Nem akarok bántani senkit, de miért vagytok oda annyira a pénzköltésért? Eddig sem volt és ha ezután sem lesz, akkor is ugyanúgy játszotok a játékkal. Ha meg lesz, akkor meg lehet örülni. Ez a brand nem a Sim City, hogy házakat vehetsz, építkezhetsz, meg bárokat-klubokat irányíthatsz. Ahogy a játék címe is mutatja, itt csak a balhék kerülnek a középpontba, nem az, hogy az ott szerzett javakkal mi lesz végül.

tataisrác84
Offline
2013. 04. 16. 19:10
Az majd egy másik történet lesz és GTA World lesz a címe

james
Offline
2013. 04. 16. 19:52
Hát azért jó lenne ha a végére Los Santos a mi kezünkben lenne bár tuti nem erre élezik ki. Am nekem ezért is jött be történetileg nagyon a Vice City mert a végén tiéd volt minden.Míg a GTA 4 nagyon hajaz a GTA 3 ra h küzdesz és egy nagy semmi a vége mert egy senki maradsz rem ezen változtatnak

Gege
Offline
2013. 04. 16. 19:58
ez a Cash & Carry úgy hangzik, mintha valami side mission név lenne.

dani.szentgali
Offline
2013. 04. 16. 21:12
Gege: Most, hogy mondod, elképzelhető. Kb. olyan lehet, mint ami anno a SA-ban is volt, hogy éjszaka betörsz valahová. Csak itt mondjuk bármikor lehet, nem csak este. Pl. lennének nevezetesebb üzletek (bankok, különböző boltok) és mindegyiket sorra kilehetne fosztani. Nem lenne rossz ötlet szerintem sem.
totyak: Én vitatkoznék veled, mint szinte mindig. Annyiban igazat adok, hogy akár lehetne sok jó dologra költeni a ropogós cash-t, akár nem, így is-úgy is játszanánk a játékkal, ámde felmerül a kérdés, hogy meddig. Pl.: a GTAIV-et a sztori végigjátszása után egy-két régebbi részhez képest (SA) sokkal hamarabb meg lehet unni pont amiatt, mert nincs annyi lehetőséged benne. Az V-ben ha több dologra lehetne költeni a pénzed, akkor az azért jóval kitolná a játékidőt, mert legalább elvagy valamivel. Én sem azt várom, hogy a GTA Sim City legyen, mert ez valóban nem lenne jó, csak az azért elég hülyén nézne ki, hogy van egy játék, aminek története a dollármilliók megszerzésére fókuszál, és akkor nem lehetne benne elkölteni őket, csak 5$-os hamburgerre meg piára. Ergo felmerülne a kérdés, miért rabolnak a küldetések nagy részében a főszereplők bankokat meg ékszerboltokat, ha úgyse tudják elkölteni a pénzüket?! Mert a bankár csúnyán nézett rájuk? Vagy mert Los Angelesben 1 000 000$ egy hamburger? Ez nagyon de nagyon hülyén jönne ki, kiütné, sőt, kiradírozná a sztorit. A GTAIV-ben is mekkora marhaság volt, hogy elmentünk, kiraboltuk a bankot, majd ott volt egy csomó pénzünk, amit jobb híján az éhező csöveseknek adtunk, mert már meguntuk a hamburgerzabálást. Egy műfajvezető játéknál ez hogy néz ki?
Szóval legyen csak sok dolog, amire elkölthetjük a pénzünket, a fodrász nyugodtan visszajöhetne ahogyan a kondizás is és még sok más olyan dolog, ami azért nem Sims szintű, tehát illik a GTA-ba, mégsem a hamburgerzabálásra meg egy-két bowling meccsre korlátozódik.


Ragnar
Offline
2013. 04. 16. 22:45
Elnézve a Rockstar oldalát is, a szöveget...szerintem biztos hogy ez egy küldetés. A szajrá meg többféleképp szállítható, Michael, Franklin szintén cuccol valamit.

DanielBellic
Offline
2013. 04. 16. 22:52
A motoros képet nézve rájöttem milyen jó lenne az évek
alatt már megkopott, régi Groove Streetes vagy Ballasos graffitikkel találkozni

Bence (Visali)
Offline
2013. 04. 16. 23:42
DanielBellic: Van a második trailer-ben egy Ballas graffiti a padon, amin Michael ül.

Egyébként mindkét képből csináltam avatárt, ott vannak a 40 új között, amit most töltöttem fel, úgyhogy lehet válogatni.

Gege
Offline
2013. 04. 17. 08:54
DanielBellic: ilyen utalások az eredeti SA-ra szinte biztos, hogy lesznek.

Adam Yahya
Offline
2013. 04. 17. 11:05
Az egyetlen igazi csalódás nekem is az volt, hogy az ingatlanvásárlás még mindig nem tér vissza. De azért bízom benne, hogy ennek ellenére jól megoldják a dolgot. Ha mondjuk végre nem csak lopni lehetne az autókat hanem lenne saját névre írt autónk, ahogy Kiscserko is mondta "legális boltból". Egy Grotti Turismo pl. biztos hamar leszívná a bankszámlánkat. Tényleg jó lenne ha motiválna a játék arra, hogy menjünk csak rabolni különben nem lesznek szórakoztató cuccaink. Ez nem Sim City kérdés, egyszerűen csak ha egy játéknak nincs célja akkor nem köt le.

paradicsoma13
Offline
2013. 04. 17. 13:53
Ez tuti, hogy küldetés! Valószínű a 6 közül az egyik és Kiscserko: valószínú tényleg így lesz a menekülés ahogy elmondtad. Ugyanis Michael-en is és Franklin-en is van egy sporttáska amiben valszeg "cash" van

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink