Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Special Edition és Collectors Edition bejelentve + infók

A Rockstar Games ma bejelentette, hogy nem egy, de rögtön két speciális kiadással is készülnek a hardcore rajongók számára, melyeket már mától elő lehet rendelni a részt vevő boltoknál.

Azok, akik előrendelik a játékot (legyen az a Special, Collectors vagy a sima játék) szeptember 17-ig, a játékban irányíthatják majd a több képen is látott Atomic léghajót. (Az Atomic egy játékbeli abroncsgyártó cég, termékeiket az LS Customs tuning garázsaiban meg lehet találni.)

 
Special Edition tartalma:
  • Grand Theft Auto V játék

  • Fém fedelű könyv exkluzív artworkökkel
    Benne kétoldalú, eddig még nem látott rajzokkal a három főhősről.

  • Blueprint Térkép
    54 cm × 68 cm méretű kék színű térkép Los Santosról és Blaine County vidékéről, rajta jópár fontosabb hely és pénzszerzési lehetőség bejelölve.

  • Special Ability Boost
    A három karakter speciális képességei 25%-kal gyorsabban regenerálódnak.

  • Stunt Plane Trials
    Single player-ben különféle mutatványok és versenyek egy erre alkalmas géppel Los Santos és Blaine County felett.

  • Extra ruhák, tetoválások, stb.
    Michael, Franklin és Trevor egyedi ruhákat kapnak, rájuk jellemző tetkókat vehetnek a szalonokban, és további különleges ajánlatokkal találkozhatnak városszerte a boltokban.
  • Extra fegyverek
    A játékbeli Ammunation fegyverboltokban ingyen hozzájuthatsz néhány exkluzív fegyverhez: Pistol .50, Bullpup Shotgun és egy kalapács.
Grand Theft Auto V Special Edition. Katt ide a nagy méretért.
 
A Grand Theft Auto V Collectors Edition tartalmaz mindent, amit a Special Edition, és még a következőket is:
  • Grand Theft Auto V-ös zárható táska logós kulccsal
    A játékbeli rablások mintájára egy zárral biztosított táska, és mellé egy GTA V logóval ellátott kulcs. A táska hátulján R* logó van.
  • Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY™ márkájú sapka
    Egy exkluzív New Era 9FIFTY™ baseball sapka Los Santos logóval az elején, Rockstar logóval a bal oldalán és GTA V logóval a jobb oldalán.
  • Egyedi karakterek a Grand Theft Auto multijában
    Klasszikus, választható karakterek a korábbi részekből a Multiplayeres karakterkészítő képernyőn (hasonlóan a Max Payne 3-hoz).
  • Egyedi járművek és garázsok
    A játékos azonnal kap egy garázst, ahol egyedi járműveit tárolhatja. Single-ben egy 1930-as stílusú Hotknife hotrod és a CarbonRS sportmotor lesz a garázsban, multiban pedig a modern Khamelion elektromos autó. 
Grand Theft Auto V Collectors Edition. Kattints ide a nagyobb képért
 
Grand Theft Auto V Collectors Edition egy egyedi díszdobozban tartalmazza a játékot. Végül pedig az árak: a Collectors Edition 149,99 dollár (kb 34 000 Ft), míg a Special Edition "mindössze" 79,99-ért (kb 18 000 Ft) rendelhető elő amíg a készlet tart.
 
Előrendelési linkek a http://www.rockstargames.com/V/preorder oldalon, vagy a magyar boltoknál.

Összegzés, avagy mit tudtunk meg a játékról?

  • A Rockstar folytatja a Red Dead Redemption óta bevált taktikát, és ahogy a Max Payne 3-nál is, lehet, hogy a GTA V-höz is ontani fogják a kisebb nagyobb DLC-ket, letölthető és exkluzív tartalmakat.

  • 4 új jármű neve: Hotknife hotrod (lásd a képen), CarbonRS motor, Khamelion elektromos autó, Stunt Plane (lásd a képen).

  • 3 új fegyver: Pistol .50, Bullpup Shotgun (lásd a képen), és a kalapács is használható lesz közelharci fegyverként.
  • A léghajót lehet vezetni (egyelőre csak annak aki előrendel, de később biztos mindenki számára elérhető lesz.

  • West Coast Customs mintájára LS Customs lesz a tuninggarázsok neve, talán a Destructoid.com egyik cikke szerint a jó öreg Pay n Spray garázsokat váltják le ezzel.

  • Niko, CJ és valószínűleg több korábbi GTA-s karakter választható lesz a Multiplayer módban, ahol a Max Payne-hez hasonló módon saját karaktert is készíthetünk.

  • Visszatérnek a garázsok: a GTA IV után végre újra ilyen módon menthetjük el kedvenc járműveinket. Valószínűleg itt nem lesznek olyan korlátozások, mint eddig, tehát ha befér egy autó mellé 3 motor, akkor ott is marad.

  • Részlet a hivatalos térképből (már ami látszik a képeken). A GTAForums.com-on persze máris felbukkant az összevágott verzió: katt ide.

Q: De én már előrendeltem a simát!!!

A: Ne aggódj, mivel nem lehetett tudni, hogy jön a gyűjtői változat, ha változtatni szeretnél a rendeléseden, a legtöbb bolt készségesen segít ez ügyben. Csak vedd fel velük emailben a kapcsolatot!

Q: Már megint fizethetek minden vacakért...

A: Nos, úgy néz ki igen, ha teljes egészében élvezni akarod a GTA V in-game tartalmait, akkor jelenleg négy lehetőséged van:

  1. Előrendelsz valamelyik változatból
  2. Megvárod, míg külön meg lehet őket venni. (A Max Payne 3-nál pont így volt, volt egy rakás előrendelői extra, amiket utána egyenként vagy egy csomagban be lehetett szerezni.)
  3. Fizetsz minden további DLC-ért, amit esetleg később kiadnak.
  4. Megvárod a PC verziót, yarr!

Az is várható, hogy megint kiadnak egy Rockstar Pass névre hallgató "jogosítványt", amit ha megveszel, olcsóbban kijössz, mintha egyenként vennéd a későbbi DLC-ket. Így volt ez a Max Payne 3 és az L.A. Noire esetében is.

De ha extrém türelmes vagy és lecsengett a GTA V hype, akkor valószínűleg kiadnak majd egy Game of the Year Editiont (hasonlóan a RDR-hez és az LA Noirehoz), ami minden kiadott DLC-t és extra tartalmat magában foglal az alapjátékon felül.

UPDATE: A magyarországi boltok újra elérhetőek a hivatalos oldal előrendelési szekciójában.

2013.05.23 15:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

KillZZZzonee
Offline
2013. 05. 23. 15:11
Amint lehet, előrendelem a Collectors Edition-t PS3-ra! Kell nekem, erre vártam.

PSP
Offline
2013. 05. 23. 15:13
))

DOGG
Offline
2013. 05. 23. 15:15
34000ft azért nagyon sok pénz.

PSP
Offline
2013. 05. 23. 15:17
DOGG: Egyetértek sajnos...

kokain2000
Offline
2013. 05. 23. 15:17
Majd linkeltek magyar boltokat?

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 23. 15:18
Biztos nem veszek sem special, sem collector's editiont, nekem erre nincs keresetem, de most már tuti előrendelem a játékot, nagy valószínűséggel a Konzolvilágban. Vezetnem kell azt a léghajót!

Rockstar69
Offline
2013. 05. 23. 15:21
Ezt a játékot is feldarabolják és részenként adják el.

Miért kell ezt csinálni a GTA-val?

Amúgy jó kis csomag, de 34 rugó túl sok érte. Szerintem egyenlőre elég lesz a Special Edition. Később majd megveszem a Collectors Edition-t ha lejjebb ment az ára.

Miiiééééért????

Davekoma
Offline
2013. 05. 23. 15:22
dani.szentgali: Srácok mér lett drágább a sima GTAV is a magyar boltokban?
Eddig a konzolvilág csak 13.500Ft-t kért, most már 14.500Ft-t(ez nem sok, de akkor is)...az 576 eddig 13990Ft-t kért, most már 15.999Ft-t kér...ez mi???
Akkor így mennyi lesz hazákban a külön kiadások ára? A Spec. 25.000Ft? A Collect. 40.000Ft???

Challenger02
Offline
2013. 05. 23. 15:27
Fain borsosra sikeredett De azért van benne nem egy jó cucc
A Hotknife az tetszetős (*.*), és lehet hogy Niko (is) irányítható lesz a multiba (a hármas kis képecskén, amin ő van, ahhoz van írva a spec. karakterek)

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 23. 15:33
Davekoma: NEHOGYMÁR FLEVIGYÉK AZ ÁRÁT!!!!! EZ SZEMÉTSÉG!!! ÉS AKI MÁR ELŐRENDELTE AZ ADOTT ÖSSZEGÉRT, AKKOR MOST EGY EZRESSEL TÖBBET FIZET?!!! EZ ÍGY NEM HELYES!

DOGG
Offline
2013. 05. 23. 15:34
A térképet viszont faszául megcsinálták a gtaforumson

Mr.Vercetti
Offline
2013. 05. 23. 15:34
Ne szórakozzatok már, most komolyan a GTA-t is felvágják millió darab DLC-re? Az a helyzet, hogy most nem kaptunk egy pozitív hírt sem. Remélem a GTA VI-ra már megjön az eszük és elfelejtik a sok "megreformálós" ötletüket Ez már nem a minőségre, az "örök játékra" hajtás, mint a vice city-nél vagy a san andreasnál, ez már a minden centre hajtás mint a COD-oknál

Davekoma
Offline
2013. 05. 23. 15:35
dani.szentgali: Hát sajnos ez ilyen...

M3RC3N4RY
Offline
2013. 05. 23. 15:37
hmm. a bullpup shoti gondolom KSG lesz,a .50 Pistol pedig remélem hogy a Taurus Raging bull,vagy valami ahhoz hasonló,és nem a Desert Eagle.

negyven2
Offline
2013. 05. 23. 15:40
És is azt mondom hogy ezekért szerintem sok a 70 dolláros felár a sima Special-hoz képest. Ha megmarad 25k alatt akkor az lesz beszerezve lemondtam így a CE-röl. Amúgy aki eddig előrendelte pl a konzolvilágnál a sima GTA V-öt azok azon az áron kapják majd meg.

Rockstar69
Offline
2013. 05. 23. 15:41
Mr.Vercetti: Egyet értek. Engem most nagyon elkeserített ez a hír!


dani.szentgali
Offline
2013. 05. 23. 15:41
Davekoma: Elmennek a magyar boltok is a francba... de meg kell mondjam az őszintét, most már a R*-ból is kezd nem kicsit elegem lenni!


Offline
2013. 05. 23. 15:42
Most ezek az extrák (tetkó stb) már benne lesznek a játékban, vagy kapok kódokat és a netről kell majd leszedni?
34000?! Kinek néznek ezek engem?! Roman Abramovicsnak?!

Gege
Offline
2013. 05. 23. 15:46
Davekoma: megkérdeztük a magyar boltokat, ha kapunk választ, kiírjuk. valszeg a kiadótól (Take-Two?) kaptak egy új ajánlott fogyasztói árat, ami alá nem mehetnek, tehát nem a magyar boltok hibája. nos az 576-ról meg ne beszéljünk ilyen téren...

Többiek: A 34ezer a dollárról átszámított ár, meg kell várni a hivatalos magyar árat is, ami reméljük hogy ennél kevesebb lesz, ha el is akarnak belőle adni valamennyit. (úgy tudom anno a GTA IV Special se nagyon fogyott, sőt sok bolt nem is rendelt belőle mert minek)

xXCsabiXx
Offline
2013. 05. 23. 15:50
Én előrendeltem a játékot már rég, és tegnap küldtek egy e-mailt, hogy a játék ára változott, de mivel garanciát vállaltak rá, így én a 13 ezer körüliért kapom meg(szerencsére)

Davekoma
Offline
2013. 05. 23. 15:51
Gege: Kösz az infót!

negyven2
Offline
2013. 05. 23. 15:55
A kérdés még az is, hogy 34k azért sok (vagy ha ennyi akkor járjon mellé a RS Pass is) a másik meg majd a európai (és így közvetlen a Mo.-i) forgalmazok tarják-e a sokászos $ = € árfolyamot mert azért 150€ az már marha sok lenne.Gege:

totyak
Offline
2013. 05. 23. 16:19
Írva van itt a cikkben, hogy valószínűleg majd kisebb-nagyobb DLC lavina jön a játékhoz? Én nem igazán követtem anno ezt a Max Payne-nél, ott hogy nézett ki? Gondolom csak ilyen ingame tartalmakat lehetett vásárolni (ruhák, fegyverek, multi pályák). Vagy volt valami olyan kiegészítő is, mint anno az EfLC részek, aminek úgymond értelme is volt?
Mert, ha semmi komoly tartalmat nem adnak, akkor szerintem felesleges mérgelődni ezen, meg szapulni a Rockstart, hogy feldarabolják a játékot.
Most őszintén, a leírt ingame tartalmak közül melyiknek van valami komolyabb értelme is?

- Special Ability Boost: Pont leszarom, hogy 25% gyorsabban regenerálódjanak
- Stunt Plane Trials: Mutatványok és versenyek, jól hangzik, de megvagyok nélkülük
- Extra ruhák, tetoválások: Ezek aztán tényleg fontosak, megérnek több ezer plusz forintot
- Extra fegyverek: Ingyen hozzájuthatok, de minek? Lesz pénzem és megveszem, nem kell ingyen. Ha meg annyira exkluzív lesz, hogy normál kiadásokban nem is lesz benne, akkor gyilkolok más fegyverekkel.
- Egyedi karakterek a Grand Theft Auto multijában: Persze ez is jól hangzik, de megint csak megkérdem, hogy megéri a plusz ezreseket? Ha Nico-val akarok rohangálni, feltelepítem a IV-t. Jó lesz nekem a sima multi karakter is.
- Egyedei járművek és garázsok: Ez is szép, de ugyanoda visz a többi 50-100 fajta jármű a játékban, mint ezek az extrák.
- Léghajó vezetése: Szórakoztatónak tűnik, de ha kimarad az életemből, nem vágok eret.

Olyan extra tartalmakért kérnek sok ezreket, amiket józan ésszel nézve ingyen kéne adniuk, együtt a játékkal. És, ha jobban belegondol az ember, akkor ezekért nem érdemes ennyit fizetni. Legalább is szerintem nem.

Ezekben a csomagokban egyedül a materiális tartalom ér valamit, de biztosan nem 34 ezer forintot. Nekem is nagyon tetszik a CE kiadás, de nagyon elrugaszkodtak a valóságtól.

Egyébként ezek csak előrendeléssel érhetőek el? Vagy később a boltban is lehet majd kapni ilyen CE kiadást és ahhoz is adják az ingame szarokat? Vagy lehet kani majd boltban, de az ingame cuccok csak előrendelőknek vannak?
Gondolom a PC-s kiadás semmi extrát nem fog kapni újfent. Ha jól rémlik, akkor a IV-ből sem volt. Örülhettünk a karton díszdoboznak, aztán csókolom.

Mellesleg az a pénzes szütyő zárható lesz a kulccsal, vagy minek a kulcs? Mert, ahogy nézem, a tatyó cipzáros, nem értem minek a kulcs?
Illetve az összevágott térkép nagyon profi lett, legalább már ennyit látunk belőle.

Rockstar69
Offline
2013. 05. 23. 16:21
: Kapsz egy kódot, amit olyan matricával ragasztan, hogy mikor leszeded róla, feljön vele egy kis papír is, hogy ne tudd elolvasni az utolsó két számot. De ha még is sikerülne Xbox Market-ről tudod majd letölteni.

Americanviking
Offline
2013. 05. 23. 16:53
34 rugó az tényleg sok, de szerencsére éppen gyűjtök. Megveszem majd a collectors edition PC-re, ha lesz elég pénzem.

aruha
Offline
2013. 05. 23. 16:55
Megnyugodtam,ez még így sem a teljes térkép ! Jó nagy lesz ez Ha belevesszük a hegyeket, a hegységet, a sivatagot stb,tuti h bazi nagy lesz
Amúgy meg én sem örülök h elkezdenek DLC-zni ..de előbb utóbb úgyis minden tartalomelérhető lesz....csak győzzük kivárni

Master P
Offline
2013. 05. 23. 17:40
Egy gyors kérdés:

Az egyedi tartalmak mint pl a +25%-os regenerálódás és a léghajó vezetése elérhető lesz a sima GTA V-bek is? Vagy kifejezetten CSAK az ilyen Edition-os GTA-ba lesz elérhető?

Gege
Offline
2013. 05. 23. 17:40
totyak: max payne 3 dlc-k (asszem nincs mind felsorolva): http://gtaplace.hu/cikkek...37/dlc-k-extrak

szóval igen, fizess kb mindenért mert a "dlc a játékok jövője"

totyak
Offline
2013. 05. 23. 17:53
Gege: Nem akarok csúnyákat írni, de ha csak ennyi és ilyesfajta letölthető tartalom lesz a GTA-hoz is, akkor az lóf@sz, nem is érdemes miatta aggódni senkinek. HA teszem azt plusz küldetések lesznek elérhetőek single módban, vagy plusz területekkel bővül a térkép (mondjuk a másik két várossal), akkor azt mondom, hogy lehet mérgelődni és érdemes elgondolkodni a vásárláson, de így nekem ezek semmit nem érnek. Fegyverek, skinek, multi pályák, ez mind nem ér semmit.
Mellesleg továbbra is él a kérdésem, meg ahogy nézem Master P kolléga is ezt kérdezi: vajon csak az előrendeléssel kapható majd meg az a sok extra, vagy ha beballagok a boltba és ott veszek később egy CE-t, ahhoz is adják? Esetleg nem adják, de később, ha szeretném megvehetem?

Gege
Offline
2013. 05. 23. 18:06
totyak: te nyilván nem vagy egy potenciális DLC vevő. van aki viszont szereti, ha nem marad ki semmiből ha már megvan neki a játék, és azt maximálisan szeretné élvezni, illetve kimaxolni amit lehet, kipróbálni amit lehet.

igen, a boltban is lehet majd kapni SE-t és CE-t, feltéve ha marad addig a készleten és a magyar boltok is rendeltek belőle.

szerk: ja, a kérdésedet értelmezve: igen minden csomaghoz járnak ezek az extrák, de az előrendelőknek a léghajó is jár pluszban.

Master P
Offline
2013. 05. 23. 18:11
igen én úgy értem, hogy az alapjátékhoz is kapni e majd? Mert ugyebár egyértelmű, hogy ezek az Edition változatok limitáltak és nyilván nem juthat hozzá bárki valamilyen úton módon, vagy pénz vagy a limit miatt. Ezért nem lenne fear a többi vevőre nézve, ha csak azok kapnak pl 25% boost-ot akik ennyi pénzt rááldoztak.

wantoo
Offline
2013. 05. 23. 18:11
Az árak emelkedéséről annyit, hogy a shoppok eddig csak az eddig tapasztalatok alapján lőtték az árakat. Viszont a múlt héten tartott a Rockstar egy konferenciát a viszonteladóknak, ahol többek között az árat is közölték,

totyak
Offline
2013. 05. 23. 18:13
Gege: Valóban nem vagyok a DLC híve, kifejezetten utálom, amikor ilyen apróságokért pénzt mernek kérni. Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy vajon kapható lesz-e, nincs konzolom, így maximum a gyönyörű belső tartalom miatt lenne érdemes vennem (persze ennyiért nem veszek). Várok egy PC bejelentést és majd meglátom ott mit adnak. De nekem gyanús, hogy eljátsszák azt, mint a IV-gyel és PC-re nem is lesz extra kiadás.

Master P
Offline
2013. 05. 23. 18:17
azt én se szeretem mikor a konzolos verziókba van 1-2 apróság míg azok a PC-s verziókból kihagyják. Lásd GTA VC. A konzolosba volt könnygázt míg a PC-sbe nem.

simon7109
Offline
2013. 05. 23. 18:21
A Special Edition jó volna a térkép végett, de szerintem az MO-n 20 000 lesz, és inkább más játék gyűjtői kiadását veszem ősszel. De majd még meglátom.

Master P
Offline
2013. 05. 23. 18:29
csúnyát mondok, de én szebb térképre számítottam... :/

Rockstar69
Offline
2013. 05. 23. 18:44
Master P: Csak a PS2-es változatban volt könnygáz gránát!

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 23. 18:52
Master P: Ez még nem az egész térkép, hisz ha jobban megnézed a képen láthatod, hogy össze van tekerve. A fórumon látott térkép pedig csak az ebből látható részletekből van összerakva. Tehát szinte biztos, hogy nem így néz ki a teljes térkép. Ha jobban megnézed, a nagy részén igazából csak LS, azaz a főváros van rajta és még abból is hiányoznak darabok. A terület többi része meg még nem is látszik, csak még a fővárosnál is minimálisabban. Szóval lehet még szebb a térkép.

Master P
Offline
2013. 05. 23. 18:55
Rockstar69: Értem, de nekem valamiért benne volt egy mentésbe

dani.szentgali: igen azt láttam, csak én magára a jellegére gondoltam, hogy olyan kék simán. Na mind1

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 23. 19:10
Master P: Hát azért a GTAIV térképszíne sem volt a legjobbak között azzal a szürkészöldes nyomasztó színnel, ahhoz képest nekem sokkal jobban tetszik ez a kék térkép. Bár a legjobb szerintem az lenne (tudom, hogy nehéz meg fárasztó lenne, de meglehetne csinálni), ha az egész In-game térkép követné a sokat emlegetett Google Earth-ot, az nagyon jól nézne ki! De én meg vagyok elégedve ezzel a kék színnel, a GTAIV térképénél jobb szerintem.

Master P
Offline
2013. 05. 23. 19:24
dani.szentgali: jaja de pl anno a másik trilógiának jól néztek ki a térképei

Rockstar69
Offline
2013. 05. 23. 19:25
De nem is biztos, hogy így fog kinézni. Lehet csak a nyomtatvány lesz ilyen.

http://3.bp.blogspot.com/..._aerial_map.jpg tényleg jobb lett volna. Mármint a nyomtatott változatban. Játékközben zavaró lenne, mert nem lehet rendesen látni az utakat.

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 23. 19:26
Rockstar69: Ez mondjuk könnyen megeshet, a GTAIV nyomtatott térképe sem volt azonos színű a játékban lévő digitálissal.

Bence (Visali)
Offline
2013. 05. 23. 20:16
Ez a kékes térkép nem véletlen, hiszen ilyen volt a kaszinó tervrajza a GTRA San Andreas-ban, most pedig az egyik képen az ékszerbolt térképe is ilyen, ez csak egy utalás erre.

Viszont a Max Payne 3 féle kicsi DLC-k abszolút nem biztosak, ez csak spekuláció!

totyak
Offline
2013. 05. 23. 20:37
Bence (Visali): Teljesen igazad van. De a térkép nem azért lesz kék, mert a kaszinó, meg az ékszerbolt tervrajza is kék. Pontosabban mégis. Arra akarok kilyukadni, hogy a tervrajzok amerikában kék alapon vannak és fehér vonalakkal jelzik a falakat, egyebeket. Így lett a játékbeli tervrajz is kék alapú (mivel a valóságban is olyan) és emiatt lesz kék a térkép is. Kár, hogy nincs méretarány a térkép látható részein, lehetne kalkulálni.

Bence (Visali)
Offline
2013. 05. 23. 20:40
totyak: Igen, így.

james
Offline
2013. 05. 23. 20:43
Am a CE-hez h lehet hozzá jutni tud majd valaki linket küldeni h hol rendeljem elő persze magyarból!
Meg vajon a Baseball sapi az fullcap vagy snapback csak mert ha nem jó a fejre akr h akarják ezt kiadni mindenkinek méretben vagy ha jó a fejedre akr jó ha nem akr így jártál
Meg mi az a kis szütyő a GTA 4hez legalább egy frankó sporttáskát széfet kulcstartót cdt artwork kis könyvet meg magát a játékot adták
Itt meg díszdoboz maga a játék térkép artwork füzet sapi szütyő meg sok netes szar hú de nem bírom ezeket a tölsd le dolgokat inkább adnának egy normál táskát cd-t meg kézzel fogható dolgokat 34eftért rem nem megy még magasabbra az ár!!

Master P
Offline
2013. 05. 23. 20:47
Bence (Visali): Na így már mindjárt jobban tetszik a térkép

negyven2
Offline
2013. 05. 23. 20:48
Azert ilyen a terkep mivel (ahogy a neveben is benne van) ez egy Blueprint, ami magyarul tervrajzot jelent. Olyat amiken az epuletek alaprajza van rajta. Es mivel tudjuk hogy bankrablasokra epul a jatek story-a igy konnyen ertheto hogy miert ilyen.
2013. 05. 23. 21:20
Figyelem!
Ha valaki megrendeli a COLLECTOR'S EDITION-t én hajlandó vagyok megvenni tőle a LOS SANTOS snapbacket !!!

Gaby86
Offline
2013. 05. 23. 21:22
james: Azt írják hogy snapback. Amúgy nekem csak a baseball sapkáért fáj a szívem, a többi nem érdekel. Ezért nekem nem ér meg ennyit.

james
Offline
2013. 05. 23. 21:33
Hát ha 34eft akr jó és akr kell csk hol lehet hozzájutni az a kérdésem mert sehol nem találom még vagy annyira ügyes és szemfüles a GTAplace csapata h a boltok még nem is tudják
Ha valaki valaki tud nekem segíteni az jó lenne


Maccs
Offline
2013. 05. 23. 21:43
james: A Konzolok Szervizében már elő lehet rendelni ( hivatalos Rockstargames oldalon is feltüntett üzlet volt!), csak az ár még nincs megadva! Am a léghajó irányítás az hogy működik, hol lehet irányítani!?

james
Offline
2013. 05. 23. 21:45
hát az alján van egy kis kabin ott am köszi a választ

Kiscserko
Offline
2013. 05. 23. 21:46
Mondjuk egy soundtrack CD tényleg jó lett volna.

Maccs
Offline
2013. 05. 23. 21:53
james: Nem gyengén félreértelmeztem a léghajó irányításáról szóló mondatot! De már tiszta minden! A bolt egyébként Gta V Launch Party-t is említett! És ott már éjféltől átvehető lesz a Game ( ha minden jól megy)!

Benyo98
Offline
2013. 05. 23. 22:09
A SPECIAL EDITON ba ingyenesek lesznek a DLC ?

Neil
Offline
2013. 05. 23. 22:30
Elnézést, hogy ilyet kérdezek, de a GTA IV Special Edition-jét lehet még venni újonnan Magyarországon? Vagy esetleg külün-külön? Mert nekem csak az a bankrablós sporttáska kéne

sylva07
Offline
2013. 05. 23. 23:06
légyszi segítsetek! még sose volt dolgom dlc-és cuccokkal, az lenne a kérdés hogy a se és a ce tartalmait le kell tölteni vagy csak beteszem a lemezt és.... ha valaki felvilágosítana azt megköszönném

Bence (Visali)
Offline
2013. 05. 23. 23:10
sylva07: Elvileg a lemezen lesz.

Egyébként ez a léghajó egyébként csak érdekesen hangzik, de amúgy nem nagy dolog, én szerintem csak egyszer szállnék fel vele, hogy kipróbáljam, mert biztos böhömlassú.

Viszont akkor ezek szerint teljesen fizikai objektum lesz, és majd lövöldözhetek rá rakétavetővel.

sylva07
Offline
2013. 05. 23. 23:26
köszi, hát ha tényleg a lemezen lesz akkor aztmondom lehet róla szó, csak mert szeretném "egybe tudni" a játékot és nem töltögetni...

dvflls
Offline
2013. 05. 24. 01:31
Miért sokalljátok a 34 ezret érte?

Játék: 15 000 - (Fém tokban!)
Sapka: 7-8000 - A New Era gyártja az MLB baseballcsapatok sapkáit, elég neves brandről beszélünk, lásd a NY Yankees sapkák, azok is ilyen áron vannak. Nem mellesleg szerintem a pakkban ez a legjobb, Ryder sapija volt ilyen jellegű csak SA felirattal.
Táska: 8-10 000 Szintén minőségi cuccnak tűnik innen képről, így érthető, ha belegondoltok ma egy nyomorult iPad tokért 20 ezreket kérnek...
Térkép, Artwork-ök és az egyéb extra tartalmak: A maradék apró, ha még így sem mi jártunk volna jobban.. Mellesleg az a matt fekete színű doboz is elég ütős, amiről a cikk nem tesz említést.


Szerintem ez így teljesen rendben van, én rendelni fogok, bár nem mondom egy pólót még hozzácsaphattak volna.
2013. 05. 24. 12:44
Los Santos jó kicsi lesz. Liberty City nagyobb volt. A Rockstar hazudott, nem lesz a terület nagyobb, mint az eddigi játékaikban az összes térkép

james
Offline
2013. 05. 24. 12:47
a polo tenyleg jo lett volna am en is tuti elorendelem csk dobjak ki melle az arat mert jo lenne tudni h biztos 34e vagy majd valtozik.

sylva07
Offline
2013. 05. 24. 12:52
mindenki a térkép miatt aggódik? ez korántsem az egész, mert ez tényleg kicsi lenne, a ha jól megnézed van folytatása csak mivel igy volt összetekerve ezt a részt lehetett így kivágni....

DOGG
Offline
2013. 05. 24. 12:54
2013. 05. 24. 12:56
sylva07: Rajta van egy kis rész kivételével az egész város. Az pedig jóval kisebb, mint LC. Ez a rész kb. a harmada. Tehát még lesz ugyanennyi vidék és tenger. Tehát ez a rész majdnem a fele a játéknak

Jogos az aggódás

sylva07
Offline
2013. 05. 24. 12:58
http://pic.lg.ua/x/17/699...1/84647228.jpg, valami ilyesmire számíthatunk

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 24. 13:00
Hüblookohelimedion: Bocs, hogy elkeserítelek, de ha nem tűnt volna föl eddig, az csak egy térképrészlet, amit ott látsz. Nyilván azért szerepel ott olyan piciben, mert nem akarják elárulni a teljes méreteket, hogy a játékban meglepetés legyen.

sylva07
Offline
2013. 05. 24. 13:02
...köszönöm végre valaki
2013. 05. 24. 13:05
dani.szentgali: és én miről írtam? arról, hogy ez a játék egy része

http://i2.minus.com/j7UO2tEyLF1JQ.jpg

Nézd meg ezt. Látszik rajta, hogy ez a játék harmada kb. Jóval kisebb lesz ez, mint ígérték

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 24. 13:30
Hüblookohelimedion: Ebben én még a te helyedben nem lennék olyan biztos. Ismered a R*-t, a játékaik nagy részénél igyekeznek a megjelenés előtt minél kevesebbet mutatni. De majd a megjelenéskor kiderül, viszont meg kell mondjam, most már én is sokkal kevésbé bízom a R*-ban.

totyak
Offline
2013. 05. 24. 13:30
dvflls: Amit itt leírtál árakkal, bizonyítva, hogy mennyire korrekt a 34 ezres ár, egyáltalán nem helytálló. Ne gondold már, hogy ha ők 34 ezerért adnak valamit, akkor az nekik 34 ezerbe került! Akkor hol lenne a hasznuk. Le merem fogadni, hogy az egész pakkot fele annyiba sem kerül előállítani, mint amennyiért adják. Ettől függetlenül lehet, hogy neked megéri az ára és nem is akarlak emiatt megszólni, csak jelezném, hogy ez üzlet, nem jótékonyság. A haszonra mennek, nem arra, hogy nekünk jó legyen.

FreDDy
Offline
2013. 05. 24. 13:52

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 24. 13:54
FreDDy: Új kép! Köszi, hogy szóltál!

FreDDy
Offline
2013. 05. 24. 14:00
dani.szentgali: Azt hittem csak én vagyok lemaradva, de akkor tényleg új. Igazán nincs mit Ha találok még ide rakom

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 24. 14:29
FreDDy: Köszönjük szépen!

aruha
Offline
2013. 05. 24. 14:32
Srácok, állj !!! Láttunk egy csomó képet, bent van a galériában, a képek, a 3 trailer , mind-mind hatalmas eltérő területeket mutatnak ! Ezen kívül az összes újságíró azt nyilatkozta, hogy 5x nagyobb a térkép, mint a RedDead Redemption !! Hát ők csak nem hazudnak !!!

Kiscserko
Offline
2013. 05. 24. 14:44
Nekem akkor jobban megérné, ha ugyanezért az árért (34000) még adnának valami Soundtrack CD-t és egy, mindhármukat tartalmazó "szobrot". (Mint ami Max Payne-el volt) Így is megveszem, de 34000-t nagyon sokallom. Ezekkel a dolgokkal jobban megérné. Valamint a Special Edition jó vételnek tűnik, viszont nem értem, hogy ami a Collector's-ban van, mi kerül abban majdnem 2* annyiba, mint a SE?

aruha
Offline
2013. 05. 24. 14:51
Azt írják, hogy a térkép "Los Santos-t és Blaine Country-t" tartalmazza.. Van még ezen kívül másképp elnevezett terület???

Am valaki linkelt olyat, hogy gta5 official map...namost azon a térképen,se a beígért farmok, se a katonai bázis, se a homokos tengerpart nincs rajta...plusz hol a sivatagos terület, plusz azt mondták még, hogy a karakterváltás lehetősége azért is van így, mert "lehet h unalmas lenne a térkép egyik pontjából a másikba autózni, mert hatalmas"....

Kiscserko
Offline
2013. 05. 24. 17:17
Ez csak Los Santos egy részét tartalmazza. A többi, általad leírt dolog nincs még rajta a hivatalos térképen. Mert ez csak egy TÉRKÉPRÉSZLET! 100* leírtuk/leírtátok már!

aruha
Offline
2013. 05. 24. 18:18
ne legyél ideges ..nem azért írtam ,köszönöm az infót...csak azért bizonytalankodom, mert a leírásban az van hogy a térkép Los Santost és Blaine Country-t is tartalmazza..és a leírásban nincs "részlet" szó...

james
Offline
2013. 05. 24. 22:21
Most láttam h 44990Ft CE kiadás úristen hát az már rengeteg a 34e még azt mondom h okés de majdnem 50e mennyenek már a P-be

M3RC3N4RY
Offline
2013. 05. 25. 00:44
Amúgy meg az a térkép részlet nagyon kicsinek tűnik tényleg,de mi van,hogyha azon csak a főbb utak vannak jelölve?mert akkor simán kijön az hogy nagyobb mint liberty.

sylva07
Offline
2013. 05. 25. 00:46
a térképen lehet látni egy ovális utat,(jobb oldalt, felül, közel a tengerparthoz) lehetséges, hogy ez egy nascar, vagy valami hasonló versenypálya lesz..., és ha igen akkor nascar autókra is számíthatunk

danilewis
Offline
2013. 05. 25. 00:56
a gta v alap hoz kapuk térképet mint a gta 4 hez???
a gta v alaphoz milyen ajándékot adnak???
a gta v alapot aki megrendelte az is vezetheti a lég hajót???

dani.szentgali
Offline
2013. 05. 25. 11:14
danilewis:
A: Az alap GTAV-höz nem kapsz ajándékokat, de ha előrendeled, akkor vezetheted a léghajót, nem kell hozzá egyik különleges kiadás sem, elég az alapjáték is, csak az a lényeg, hogy rendeld elő, mert akkor vezetheted csak a léghajót.
B: Nem tudom, szerintem semmilyent, max a játékboltok kitalálják, hogy adnak hozzá posztert, ez sokszor előfordul más játékoknál is, de ennél nagyobb ajándékot nem hinném, hogy kapunk az alapjátékhoz.
C: Mint már leírtam, aki előrendeli a játékot bármilyen kiadásban, az vezetheti a léghajót annak ellenére, hogy a drága, gyűjtői kiadások mellett dönt-e, vagy csak az alapjáték kell neki.

Gaby86
Offline
2013. 05. 25. 11:57
Konzolvilág: http://www.konzolvilag.hu...l-edition/11191 24.900Ft
http://www.konzolvilag.hu...s-edition/11195 39.000Ft

Konzolok szervize: http://www.konzolokszervi...-poszterrel-ps3 29.900Ft
http://www.konzolokszervi...-poszterrel-ps3 44.900Ft

A többi boltban egyenlőre nincs ár!

Azért kemény árak ezek főleg ha nézzük a pénznem átváltásokat is.
Én biztos csak a sima kiadást veszem meg, mert még konzolt is vennem kell.


sylva07
Offline
2013. 05. 25. 12:23
aki tud alapjáték árat mondani bolttal együtt, azokat gyűjtsük össze, így mindenki láthatja, hol lesz a legolcsóbb...

dvflls
Offline
2013. 05. 25. 12:55
totyak: Olvasd el akkor még egyszer amit írtam, én nem azt írtam le, hogy a R*-nak ezek mennyibe fájnak, hanem azt, hogy ezeket máshonnan egyenként ugyan ennyiért kapnád meg. Nyilván valóan tisztában vagyok azzal, hogy ez nekik töredékében van, de úgy egyébként is nem csak erről de sajtburgert amit a mekiben betömsz, a ruhát amit hordasz vagy a toalet papír amibe a valagad törlöd, azoknak az előállítási költsége sem korántsem annyi amiért a boltban kapod meg, ezt talán már felfogtam a gazdasági főiskolás végzettségem révén. Persze ezt nyilván nem tudhattad, de ezek annyira alapvető tudnivalók, hogy mindenki tudja, még a 10 éves korosztály alatt is. Nah de így már azt hiszem a lista így már teljességgel helytálló.


totyak
Offline
2013. 05. 25. 17:35
dvflls: Csak azt felejted el, hogy ezek exkluzív tartalmak, nem lesznek külön kaphatóak ellentétben a sajtburgerrel, meg a szarpapírral, amit bármelyik boltban megvásárolhatsz, sőt még válogathatsz is a márkák és árak között. Hiába gyárt az XY cég ugyanilyen sapkákat 8-9 ezerért, azon nincs rajta a GTA meg a Rockstar logo, tehát nem szerezhetők be máshonnan ugyanennyiért. Ráadásul azóta már tudjuk, hogy a 34 ezer forint inkább 40 ezer, így tehát ezeknek fényében azt hiszem a lista egyáltalán nem helytálló.

dvflls
Offline
2013. 05. 25. 21:08
totyak: Még most sem érted.. Én azt mondom, hogy hasonló cuccokat itthon nagyjából ezen az áron szerzel be. Nem gondoltam volna hogy megint magyarázkodnom kell. Frissen megjelenő konzol játék 14-15ezer... és így tovább...

Az első hozzászólásom időpontjában pedig még nem ismertük a magyar előrendelői árat, így a legutolsó gondolatod ennek fényében már csak szimpla kötekedés. Ahogy te is említetted exkluzív cuccokról van szó amit nem kapsz meg mindenhol, ez csak növeli az (eszmei ?) értékét így bőven megéri a 34 ezret de még a 40-et is különösképpen a kiemelt fanoknak.

laroy
Offline
2013. 05. 26. 02:08
mInddenki basszóódjon ktetté hát mikrva istefasza folyikittmá HOVAMÉGY AZ ÁRAKAL ?!!! aretek kutyafas zát mán

asd14asd
Offline
2013. 05. 26. 09:50
Ezek normálisak? 40.000 Ft a Special Edition? A Max Payne 3 gyűtői kiadása volt 30.000 Ft, amiben bábu is volt, amit én azért többre értékelek, mint egy sapkát meg táskát...

Kiscserko
Offline
2013. 05. 26. 22:57
laroy: Na, ebből most semmit sem értettem...

asd14asd= Egy figura tényleg jobb lenne, mint a sapka. Meg kevésnek tartom a plusz játékbeli tartalmat. És az árat meg soknak!

danilewis
Offline
2013. 05. 26. 23:53
a gta v alap hoz kapuk térképet mint a gta 4 hez??? nem a kék szinü térképre gondoltam amit adnak a ajándéknak hanem a mit minden gta hoz kaptuk térképet pl gta v gta san adreas gta 3

koponya2099
Offline
2013. 05. 27. 15:45
danilewis: Még nemtudni.Biztos adni fognak de ha még meg se jelent akkor honnan tudjuk??

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink