Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Még több érdekesség?

Újabb érdekességekről rántotta le a leplet egy spanyol weboldal, melynek szerkesztősége állítja, hogy az eddigi információk mellett a Famitsu számos más érdekességgel is szolgált a GTA V rajongók számára.

Íme az új információk -- tessék szépen őket egy kevés szkepticizmussal fogadni, mert bizony kiderülhet róluk, hogy kacsák:

  • Járműveid benzintartályát meglékelheted -- ez feltételezhetően nem szó szerint értendő, majd behajthatsz ellenfeleid közé, és tisztes távolságból meggyújthatod a hátrahagyott benzincsíkot, ami az autó felrobbanását eredményezi. Ezt már a CVG-s srácok is megerősítették egy videójukban.
  • Több száz kiegészítő érhető el Chop számára.
  • Ha Chop elveszik, vagy meghal, akkor vehetsz új kiskedvencet a kisállatkereskedésben. A gameplay videóban látható is volt egy ilyen üzlethelység, de egyelőre nem vehetjük készpénznek az információ hitelességét.
  • A levadászott állatok húsát eladhatod farmoknak/gyáraknak, melyek tulaja a Burger Shot. Ez jellemző a Rockstar szatirikushumorára, de nem megerősített.
  • Autódat leparkolhatod parkolóórák mellett is, azonban ha nem fizetsz a parkolásért, akkor elszállítják kocsidat a városi telephelyre, ahonnan csak pénz fejében válthatod ki szeretett járműved. (Ennek nagyon kacsa szaga van.)
  • A vízalatti küldetéseket a Rockstar különálló játékként emlegeti.

Egyelőre ennyi lenne. Amint kiderül, hogy hiteles forrásból származó információkról van szó, leközöljük nektek. 

2013.07.18 01:05  ▪ Forrás: AreaJugones  ▪ Írta: Shotgun

Gyuriniteforce
Offline
2013. 07. 18. 01:45
Ott irja hogy nem biztos hogy papagàj a hirek!

De sztem biztos hogy flamingó szaga van ami nagyon pelikàn

Gondoljàtok hogy a gamerek arra bsszak el az idejuket hogy allatboltokba fognak rohangalni új kutyàt venni?

Am sztem mind kamu

dvflls
Offline
2013. 07. 18. 02:25
Ez az! Mindig is ezt vártam a GTA-k történetében! SARCOK! Eddig csak gyűlt értelmetlenül a sok pénz és semmi kiadásunk nem volt. Most végre lesz, bár volna még pár ötletem! Nagyon jó volna még ha tankolni kéne az autót, és minden kútnál eltérő árak lennének, több fajta oktánszámúak természetesen

Ami a gyújtogatást illeti, szerintem ez teljes mértékig biztosra vehető, mivel már régóta tudvalevő hogy Trevor 'szakterülete' és már korábban is volt szó róla hogy házat és autókat lehet kannával felgyújtani.

Telephelyről pedig már volt szó a CVG-s interjúban, szerintem elképzelhető és zseniális ötlet!
2013. 07. 18. 10:34
Hát ez szuper! Pénz fejében kiváltható jármű? Ne hallottak még a fegyveres rablásról?

vunit12
Offline
2013. 07. 18. 11:24
És mikor lehet megtudni, hogy melyik infó hivatalos?

Davekoma
Offline
2013. 07. 18. 11:25
vunit12: Nem tudjuk, majd ha valaki megerősíti!

PSP
Offline
2013. 07. 19. 00:32
dvflls: A gyújtogatás biztosan benne lesz. Már csak a CVG-s megerősítés miatt is...

Szerintem korrekt infók, de kicsit kételkedek. Én nem hinném, hogy a Chop megtudna majd halni. Biztosan meglehet ölni valamilyen módon (na jó, belegondolva ez sem biztos) - ha meg nem, akkor nem csodálnám. Simán lehet hogy a célkeresztet ha rávisszük a kutyára, nem engedi majd lelőni... vagy pl. arrébb megy a dög. Mondjuk jó kérdés, hogy mi van, ha más lövi le, vagy pl. belefullad a Dunába vízbe... hát meglátjuk.
Kíváncsi vagyok arra az animációra is, hogy a kutya hogy száll majd be egy autóba, egy hajóra fel (hogyan úszik, hogyan jön ki a vízből), vagy a buszra hogy száll fel...

Prtygbr
Offline
2013. 07. 19. 10:45
A gyújtogatós cucc jó eséllyel igaz, és nagyon jó lenne, ha így működne. Chop többszáz kiegészítője viszont abszolút baromság. A kiegészítő, pl más színű vagy világítós nyakörv jó lenne, meg póráz, hogy ne kószáljon el amikor elmegyek jetski-zni, de a többszáz nagy hülyeségnek tűnik. Ha eltűnik/meghal a kutya, akkor tényleg jó lenne, hogy lehet másikat venni, de ez szerintem nem lesz benne. A lelőtt állatok eladása simán lehetséges, különben mi értelme lenne vadászni.
Parkolóórás cucc is nagyon jó lenne(és nem hiszem hogy nagy feladatot jelentene nekik kivitelezni), és ha a dollárezrekért tuningolt, majd elhagyott autót megtalálhatjuk a telephelyen, akkor a szabálytalanul parkolt autóinkkal is megtörténhet ugyanez. Remélem ezutóbbi tényleg benne lesz a játékban.
A búvárkodás meg király lesz, ennyi.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink