Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ez lesz a GTA Online-ban – Összefoglaló a cikkekből

UPDATE: Kész a magyar felirat a videóhoz, élvezzétek! (Ha nem jelenik meg a felirat, alul kapcsold be.)

Lehullt a lepel GTA Online-ról, melyben a fejlesztők a sorozat szabadságát, küldetésekre és melléktevékenységekre épülő játékmenetét integrálják egy online világba.

A trailer és az előzetesek alapján összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amikből kiderül, miben áll a GTA V-höz tervezett többjátékos mód. Vigyázat, erős kontent.

Általános

  • A GTA Online október 1-től lesz elérhető, és különáll a GTA V-től, mindössze csak annak a motorjára épül. A multiplayert egy kód letöltésével aktiváljuk majd. A játékvilág folyamatosan növekszik újabb lehetőségekkel, amiket a Rockstar fejlesztget majd (majdnem mint egy MMO).
  • A GTA Online röviddel a GTA V történései előtt "játszódik".
  • Egyszerre 16 játékos játszhat egymással egyidőben konzolon. (Ha lesz PC, valószínűleg ez a szám 32, vagy akár 64 is lehet – szerk)
  • A multiplayerbe a karakterválasztó alsó figuráját kiválasztva léphetünk. (Fun fact: az első gameplay videóban itt a "83 days" felirat szerepelt, ami pont október 1-jét jelentette onnan számolva.)
  • Költhetünk majd a karakterünk fejlesztésére, tuningolhatunk kocsikat, vásárolhatunk ingatlanokat (házakat, garázsokat, stb), és erősíthetjük a statisztikánkat. A statisztikába beletartozik a Reputation Point (RP), azaz hírnév pont (RP), a pénzünk és az anyagi javaink.

  • Mindezzel növelhetjük a hírnevünket, és új lehetőségeket nyithatunk meg, hogy növeljük a kriminális rangunkat. Minél többet játszunk, annál több új karaktert, jutalmat és lehetőségeket ismerhetünk meg.

  • A fejlesztők nem dobnak be minket rögtön a GTA Online világába, eleinte segítséget kapunk. Ahogy az egyjátékos módban, itt is megtanuljuk, hogy mi micsoda, és hogyan, mire kell használni, viszont másképp épül fel, mint egy a sztori alapú single player.

  • A "Feed" egy twitterhez hasonló program lesz, és a képernyőn megjelenik, amikor a Social Club-on üzenetet vagy emailt kapsz. (A Max Payne 3 PC-hez hasonlóan itt is számíthatunk ilyen overlay-es Social Club menüre – szerk)

Content Creator (Tartalomszerkesztő)

  • Megtervezhetjük majd saját versenyeinket és deathmatchünket a Content Creator-ban.

  • Ha kész vagyunk a saját pályánkkal, egy gombnyomással feltölthetjük a Social Club felhőbe, így bárki számára elérhető lesz.

  • Megadhatunk teljesítendő időt és pontszámokat, a játékosok pedig értékelhetik a többiek küldetéseit.

  • Akár fel is iratkozhatsz egy kedvenc játékosra, hogy figyelemmel kísérd a posztolt küldetéseit.

Csapat, haverok, multi

  • Saját kis online világunk lesz, ahol nyomulhatunk a haverokkal bandában vagy egyedül, küldetéseket, feladatokat és eventeket csinálhatunk meg, rabolhatunk, versenyezhetünk klasszikus játékmódokban vagy csak úgy, minijátékokat és egyéb tevékenységeket végezhetünk.

  • Éppen játszó barátainkat a friend list alapján a telefonon keresztül invitálhatjuk egy kis online játékra, akár single-ben is. Ha nincs haver, toborozhatunk megfelelő tapasztalatú NPC-t is. Csapatos rablásnál a csapattagok választhatják meg hogy mennyi pénzt osztanak meg a többiekkel.

  • A rablás során szerzett javakat pénzben, fegyverben és lőszerben is meg lehet fizetni a többieknek. Ha ők kevéslik a kapott osztalékot, megpróbálhatják ellopni tőled.

  • Bevezetésre kerül a Bad Sport Stat, ami figyeli a viselkedésünket, így megválogathatjuk, kikkel szeretnénk játszani, és kikkel nem.

  • Osztozkodáskor ha átvágtak, megölheted vagy üldözheted az illetőt, vagy hogy tiszta maradjon a kezed, felbérelhetsz egy bérgyilkost. A játék számon is tartja, hogy kikkel vagy ellenséges viszonyban, így amikor feljönnek, értesít.

Egyéb

  • Aktiválhatunk egy Passzív módot, amivel nem lőhetünk le senkit, és minket sem tudnak lelőni. (Hasonló a RDR "Friendly" módjához.)

  • Rengeteg megvásárolható ingatlan lesz különböző árakon a kilátástól és a helyüktől függően. Használhatod a házban lévő kamerarendszert, hogy meglesd ki áll az ajtódban, zuhanyozhatsz hogy lemosd magadról a vért egy rablás után, netezhetsz, ruhát cserélhetsz és nézheted a játék rengeteg TV csatornáját. (Ne feledjétek, még mindig a GTA V-ről beszélünk – szerk.)

  • Ha tönkrement a kocsid, biztosítással telefonálhatsz egy csereautóért.

  • Fizethetsz saját szerelőt, aki automatikusan megjavítja a járműveid vagy leszállítja őket bárhova.

  • Vásárlás előtt megnézheted az adott jármű statisztikáit (sebesség, irányítás, stb), mielőtt kiadod érte a pénzt.

  • Az egyedi autóid a radaron is jelezve vannak, és egy telephelyre szállítják el őket ha túl sokáig hagyod ott. Innen pénz ellenében visszakaphatod őket.

  • Ha épp egy másik játékos elől menekülsz, felhívhatod egy haverodat, hogy segítsen meglépni. Ilyenkor a radarról eltűnsz az üldöző számára.

  • Az utasok is váltogathatnak a járműben szóló rádióadók között.
  • A játékos manuálisan kontrollálhatja és állíthatja majd a kameranézetet, kicsit továbbfejlesztve a GTA IV cinematic módját.

  • Lesz egy saját táblánk a tervezéshez az apartmanunkban, hasonlóan az egyjátékos módhoz. Hívd át a haverjaid, hogy megtervezzétek a következő rablást.

Beszarsz-kategória

  • A headset-be beszélve a játékbeli karakterünk szája nagyjából hasonlóan mozog. Az AI vezette emberek ennek alapján viselkedhetnek, azaz ha üvöltesz, ők sietve pakolják majd a zsákba a moneyt.

  • A TV-ben real-time történéseket is nézhetsz, például ha egy játékost köröznek, te otthon a Weazel-en (Fox News GTA-megfelelője) figyelheted az autós üldözést a fölöttük lévő hírszerző helikopternek köszönhetően. Ez teljesen real-time, akár a házad előtt is elmehetnek, és az ablakból kinézve ott látod őket...

  • Bármikor berakhatod a bankba a pénzed, amire szükség is lesz, hiszen ha egy játékos megöl téged, a nálad lévő casht elviheti. Be is fektetheted a pénzt ingatlanba, tőzsdére, versenyeken fogadhatsz, stb.

  • A saját kocsinkat nem tudják mások ellopni, esetleg vezetni, ha mi kiszálltunk belőle. Ha le van zárva, akkor le van zárva.

  • Ha ellopunk egy autót, át kell festenünk és le kell cserélnünk a rendszámtáblát (!), különben ha észrevesznek a rendőrök, körözni kezdhetnek.

  • Leslie Benzies szerint Los Santos csak a kezdet – bár folyamatosan újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg, egy ponton majd új területekre is beléphetünk a GTA Online-ban.

  • Manipuláld a tőzsdét! Fektess be egy csomó pénzt egy autógyártó papírjaiba, majd az adott típus kocsijait szisztematikusan pusztítsd el, bármerre jársz. A tőzsde reagálni fog, a papírok zuhannak majd, és a gyártó új típusokat indít az utcára. (!!!)

Az infókhoz felhasználtuk a CVG videójátcikkét, a Leslie Benzies interjút, és a Gamespot cikkét.

2013.08.15 18:43  ▪ Forrás: CVG  ▪ Írta: Visali és Gege

MOB662
Offline
2013. 08. 15. 19:42
De durvaa!

Robbanto1
Offline
2013. 08. 15. 19:43
Ez azért durva,kb egy SAMP RP Szerver lesz
Egyébként még sem tudják majd lógatni a lábukat a rockstaros fiúk,mert azért kell majd mit fejleszteni

Fr4nkl1n
Offline
2013. 08. 15. 19:44
Én télleg beszarok O öcsém az a headset dolog úristen meg a real TV OMG hát mostmár télleg minden CoD ,BF lóf@sz fan beismerheti hogy GOTY a GTA 5

Robbanto1
Offline
2013. 08. 15. 19:46
Egyébként először annyira túlzásnak éreztem,mert annyira mondogatták hogy ez nagyon jó lesz,egyedi meg minden és tényleg mindenre azt mondod hogy azta k*va

asd14asd
Offline
2013. 08. 15. 19:46
Jézusom, ezek betegek. Jó értelemben.

Robbanto1
Offline
2013. 08. 15. 19:49
Majd olyan jó rablásokat fogunk tervezni hogy Ahhj!

Roland02
Offline
2013. 08. 15. 19:49
Leslie Benzies szerint Los Santos csak a kezdet – bár folyamatosan újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg, egy ponton majd új területekre is beléphetünk a GTA Online-ban
Egy las Venturas városkát el tudnék majd viselni!
Haverokkal elmenni kaszinózni,de jó is lenne!!

mark74
Offline
2013. 08. 15. 19:49
Fr4nkl1n: Na ezt semmi az égvilágon nem fogja felülmúlni az hétszentség!!!!
Elképesztő!!!!

tomspl
Offline
2013. 08. 15. 19:52
ISZONYAT LESZ! )
De ez fizetős lesz?????
A multiplayert egy kód letöltésével aktiváljuk majd.
Válaszoljatok pls!!!

MOB662
Offline
2013. 08. 15. 19:53
De nagy csapatások lesznek itt!

Nexus
Offline
2013. 08. 15. 19:54
Na mondtam éna forumókon ,hogy lesznek majd idővel új területek!

Gege
Offline
2013. 08. 15. 19:56
tomspl: Nem, ingyenes lesz, a GTA V-tel együtt érkezik. Pusztán csak 1-jétől indul el, onnantól lehet kvázi belépni és használni.

tomspl
Offline
2013. 08. 15. 19:58
Gege:
Gondolom az lesz a 2. lemez pl. Rem. úgy lesz ahogy mondod! EZ AZ ÉV JÁTÉKA MÁR MOST!

Robbanto1
Offline
2013. 08. 15. 19:59
Xboxosok 3 lement kapnak akkor?

Gege
Offline
2013. 08. 15. 20:03
tomspl: Igen, úgy hogy ez a 2. lemez (mint az RDR GOTY-nál, 1. RDR, 2. a multi + UN).

azureknight91
Offline
2013. 08. 15. 20:04
szuper! Na mindenki aki ps3-on fogja tolni. Vegyetek fel psn-en: azureknight91 azt megalkotjuk majd egy jó kis magyar csapatot. Gondolom a csapatokban azért lesznek problémák hogy nem osztják el egyenlően a pénzt stb szal mi legyünk kívételek azt szerezzük meg együtt a hírnevet Los Santosban
2013. 08. 15. 20:04
Hú.

M3RC3N4RY
Offline
2013. 08. 15. 20:05
ahha fasza lesz és ha mondjuk suttogok mit csinálnak?

aruha
Offline
2013. 08. 15. 20:11
Csak ne legyen túl bugos...

KillZZZzonee
Offline
2013. 08. 15. 20:16
azureknight91: Nem lesz osztozkodás, lelőlek és kész. A pénz az enyém lesz, készüljetek fel. Az lenne még jó ha az ember lelőné az egyik társát a pénzt miatt akkor fel lehetne venni biztonságiakat hogy védjenek a többiek elől.

realostew
Offline
2013. 08. 15. 20:20
Ezek tényleg őrültek. Ebben rohadt sok munkájuk lehetett... Ez már egy MMORPG lesz lassan és ROHADT JÓ

brenor
Offline
2013. 08. 15. 20:21
A GTA Online röviddel a GTA V történései előtt "játszódik".

Hát én mindjárt összesz.rom magam! R* le kalappal!

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 15. 20:26
A R* ezek alapján fényéveket fejlődött a GTAIV-es multiplayer után. Míg ott látszott, hogy elég zöldfülűek voltak és ez nem kevésszer a multi kárára ment, itt egyszerűen zseniális munkát végeztek! Le a kalappal! Azt hiszem, a GTAIV-re már nem is lesz szükségem, fontolgatom az eladását.

Mircinko
Offline
2013. 08. 15. 20:30
Ez de durva! Úristen! Már kezdek örülni, hogy nincs PS-em mert ha lenne tuti játszanák vele, és vége lenne a tanulásnak . Valami eszméletlen, mind maga a játék mind maga a multi... Nagyon odab@sz!!!

aruha
Offline
2013. 08. 15. 20:31
Még egy kis érdekesség a térképpel kapcsolatban (angolosok előnyben)

We still get a lot of feedback from people saying the map isn't that big...

It's big, and the level of detail in there is ridiculous. It's really quite impressive what the artists have managed to do; to squeeze it all on to this machine.

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 15. 20:35
aruha: Nem csodálom, hogy szegény R*-osok is unják már a sok földrajzzseni aggodalmát és okoskodását a játékterület méretével kapcsolatban, mert egy időben engem is fárasztottak ezzel bőven. A lényeg, hogy a R* ezzel is megerősítette, hogy a térkép NAGY lesz!

Gyuriniteforce
Offline
2013. 08. 15. 20:46
Gyerekek én magam alà szartam......ilyen jàtékot még aaaaaaaaaaaa uristeeeeeennnnnnn pfffff ez vmi bszott jó te jo isten...

AUTO tőzsde befektetés uristeeen uj autod dobnak a piacra...headset..real time..tv ben nézem h a haverom uldozik...ahh elélveztem

xxpcbo
Offline
2013. 08. 15. 20:51
És ez a headset-es dolog ez úgy lesz,hogy amit mondasz a headsetbe azt a karaktered utánad ismétli az ő hangján?

Gyuriniteforce
Offline
2013. 08. 15. 20:55
xxpcbo: ugy mozog a szàja ahogy neked

aruha
Offline
2013. 08. 15. 20:56
xxpcbo: nem hiszem hogy ennyire komplexen megcsinálnák...dee ha pl ordítassz azt érzékeli és ő is ordít az ő hangján...szóval valami hangerő, hangszín felismerő rendszer bele lesz építve...hát nem félnek kísérletezni az tuti

Az is érdekes,hogy folyamatosan új tartalamakat illetve , újabb földrészeket akarnak hozzá adni a meglevő térképhez...ez nagyon arra utal, hogy a GTA világát egy komplex MMORPG felé akarják sodorni.

Master P
Offline
2013. 08. 15. 20:58
A GTA V csak is azért nem lesz az Évtized játéka, mert mire az lenne, addigra már kijön a GTA 6 Ennyi (Y)

aruha
Offline
2013. 08. 15. 21:01
Master P: Túlszárnyalni nehéz lesz...bár most tényleg jól teszik hogy pl a Multit folyamatosan figyelni fogják, meg a játékosok visszajelzéseit...így majd tudják, hogy a jövőben min változtassanak.

Viszont az állatokról még mindig nem hallottunk semmit

dvflls
Offline
2013. 08. 15. 21:04
A "Beszarsz Kategória" és az "Egyéb" részben olvasottaknak a jó része megtalálható lesz a Single-ben is szerintetek?! Mit gondoltok erről?

Aruha

Nagyon jó észrevétel, ott a pont. Bár én ettől tartok mert nem feltétlenül jó, emlékezzünk vissza hogy a Call Of Duty első része is single-ként indult és az év játéka is lett egyből döbbenetes siker volt,.. Már már az is inkább csak a multiplayerre van kihegyezve és egyre inkább háttérbe kerül az egyjátékos mód.

És még valami ami ehhez kapcsolódóan, ha most a Rockstar a GTA V világát fogja még jó ideig bővítgetni akkor mi lesz a következő fő epizóddal, (aminek fejlesztése szerintem legkésőbb jövő év végétől indul - GTA VI.) nem maradhat ez a RAGE motor már jócskán elavult lesz 2018 környékére amikor kijön a GTA VI. Nem mondom van még kraft ebben a RAGE motorban de a next gen konzolokra elég nagy öngól volna még egy RAGE-es GTA epizód... Tudom tudom hülyeség foglalkozni ez még a (relatíve) távoli jövő, de akkor is érdekes.

És véleményem szerint a GTA mindig is Single játék marad annak minden szépségével együtt.

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 15. 21:08
aruha: Hallani akarsz az állatokról??? Majd hallgathatod a nyüszítésüket, amikor agyonlövöd őket egy AK-val!

Alcatraz
Offline
2013. 08. 15. 21:44
aruha: De hallottunk,Igaz csak legnagyobb állatról...Trevorról

bond71
Offline
2013. 08. 15. 21:45
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Küldjétek a Gamet xD Ez Brutális lessz Erről régen is írtak hogy területeket öszze tudnak kapcsolni más területekkel új részekben,, és igen DLC - be tegyék be San Fierrot, , Las Venturas-t egy kis Casinozással xD szerintem ezek után ez jön

Young Buck
Offline
2013. 08. 15. 21:46
RDR-be hogy rüheltem a medvéket... na majd most bosszút állok rajtuk AK-val

Franklin
Offline
2013. 08. 15. 21:55
Igen jó lesz ez a játék ! Köszönjük a fordítást, és a többi adatot !

cj8900
Offline
2013. 08. 15. 21:55
Te szent atya úr isten .!! Ez ku**a jó lesz saját lakás,versenyek,headset !! Èn visìtani fogok . :") . Ès Xbox ra fizetős lesz?? Mert ha igen kb 4 darab 12 month os kártyát veszek!!

azureknight91
Offline
2013. 08. 15. 22:06
Vajon a kedves szomszéd mit fog hinni akkor, ha majd olyanokat fogok kiabálni headsetbe hogy:" Siessetek bazdmeg! Pakoljátok a pénzt mert jönnek a rendőrök!" Pedig ha tényleg a hang alapján fognak reagálni az npc-k lesznek ilyenek xD

aruha
Offline
2013. 08. 15. 22:06
dani.szentgali: neeeeem, én nem leszek ilyen kegyetlen...csak megkergetem kicsit őket nyerges kamionnal
Alcatraz: Ott a pont Nem értem Trevort miért nem bírjátok, sztem hatalmas arc, azt leszámítva, hogy egy igazi vadállat XD

aruha
Offline
2013. 08. 15. 22:07
azureknight91: Nem biztos, hogy érteni fogja, mert vlsz. angolul kell ezeket az utasításokat adnod

MateL
Offline
2013. 08. 15. 22:16
Az agyam most a túlterhelést megelőzendő tartalékra kapcsolt. Ajánlott a csökkentett módú indítás....Reboot in progress......REBOOT FAILED: ERROR 69: MIND BLOWN.
Bennem most valami ilyesmi zajlott le.
Meghaltam.

Fr4nkl1n
Offline
2013. 08. 15. 22:24
Asszem találtam egy új http://www.kepfeltoltes.h...ltoltes.hu_.jpg hát elég pici de az van odaírva ECHO ROCK

cj8900
Offline
2013. 08. 15. 22:35
Na légyszives . Ingyenes lesz a multi xbox on? Ès akkor most 2 lemezen lesz a GTA V XBOX RA ?

Dreezzd
Offline
2013. 08. 15. 22:36
Nagyon elõre tervezek mert egy jó bandát kéne szervezni PS3-ra!!! akkit érdekell vegyen fel ps3-an: Dreezzd a pénz elosztást majd megbeszéljük

NikitaDragovich
Offline
2013. 08. 15. 22:36
Áhhh!!! Ez egy remek hír!
Basszus, hogy mik lesznek! Azt sem tudom, hogy a sztorit vagy a multit fogom nyomatni . Ez lesz az ÉV JÁTÉKA! BF4, COD, AC4, Watch Dogs senkit sem érdekel! GTA V a legjobb .
Már alig várom, hogy a multiban bankot raboljunk a haverokkal (PS3-mas GTA Placesek) . Én KillZZZzonee-al megosztom a pénzemet .

Dreezzd
Offline
2013. 08. 15. 22:38
szerintem való színü mert kapsz majd a játékhoz passt cj8900:

KillZZZzonee
Offline
2013. 08. 15. 22:56
NikitaDragovich: Lesz egy jó kis csapat, aztán küldjük mint állat PS3-on! Ha menekülünk a rendőrök elől akkor kamionnal megyek, hogy megtisztítsam az utat, valaki pedig helikopterrel fog menni. Jó lesz, már nagyon várom

UI.: Akkor mindenkinek kellene egy Headset is... sokkal jobb lenne úgy játszani, nem pedig egyfolytában Chat-elni... Egyébként akinek van PS3-hoz headset-e, milyet használ? Mivel nekem jelenleg nincs, és ezért beszeretnék egyet szerezni. Csak hát nem tudom hogy melyik a legjobb.. persze 40000-50000 Ft nem fogok egy Headset-ért adni.

cj8900
Offline
2013. 08. 15. 23:02
Köszi Dreezzd

Mircinko
Offline
2013. 08. 15. 23:06
Űzném énis veletek, de nincs PS-em...
Na majd PC-n!

NikitaDragovich
Offline
2013. 08. 15. 23:13
KillZZZzonee: Igen, nagyon jó lesz . Csinálunk majd rablásokat, meg meggyilkoljuk a rendőröket is . Illetve, nyomatunk pár küldetést is . Tehát, már nagyon várom! Csak sajnos, még nem rendeltem elő a GTA V-öt . Valószínűleg, augusztus végén fogom...

Dreezzd
Offline
2013. 08. 15. 23:20
KillZZZzonee: én helikopterezek a kess en oztozunk majd ha nem psröl leszek linkelem a hedsetet 7k ért vettem full sony bluetooth os 4óra játék idõt bír

insanity06
Offline
2013. 08. 15. 23:48
a multizást egy csoportos ejtőernyőzéssel kell kezdenünk

minkerno
Offline
2013. 08. 15. 23:49
cj8900: gondolom 1 cd lesz de mint más játékoknál adnak hozá egy kis papirt amin lesz egy kód azt berírod a reedem cod - ba és letoltod. De ha elobb toltod le a gta onlinét akor gondolom azt fogja kiirni hogy server not found vagy ilyenek

Dreezzd
Offline
2013. 08. 15. 23:50
Aki bandázni akkar vegyen fel ps3on : Dreezzd mostis ps rölvagyok

minkerno
Offline
2013. 08. 15. 23:52
azureknight91: Szerintem kihivja a rendorséget

cj8900
Offline
2013. 08. 16. 00:02
Ugytudom 2 cd s lesz. Eggyik az instaláció.amúgy kössz.

geriwtp
Offline
2013. 08. 16. 00:48
ps3on vegyetek fel és alakítunk egy jó kis csapatot mekkora lenne már. a nevem gerilaci94 vagy mondjatok neveket és fel veszlek én ha úgy akarjátok
irjatok üzit

Niko Bellic1300
Offline
2013. 08. 16. 03:19
Az igen beszartam meg hogy örültem főleg a headteNet meg a TV-et.Most jelöljetek be Xbox 360-on pls.Nevem Niko Bellic1300 hozzuk össze Magyarország legjobb Xbox 360 csapatát pls jelöljetek be

Robbanto1
Offline
2013. 08. 16. 07:10
Xboxosok 3 lemezt kapnak akkor? Mert elvileg az alap játék náluk 2 lemezes + 1 a multi.

cj8900
Offline
2013. 08. 16. 08:37
2 cd s lesz.visszanéztem a korábbi hireket .egyi az instalácio másik meg a játék.az online egy cd lesz a játékkal. Lásd: http://www.geek.com/games...ox-360-1560868/

Robbanto1
Offline
2013. 08. 16. 08:42
Jah értem
Egyébként tök jó lesz mikor a haverom üldözik,én meg valami nagy döggel háturról kilököm a zsarukat

cj8900
Offline
2013. 08. 16. 08:50

vigo1
Offline
2013. 08. 16. 10:28
Sziasztok! Ha vlaakinek van kedve vegyen fel (ps3) GTAV a nevem vigoaone.

adamant
Offline
2013. 08. 16. 11:30
bazzeg mekkora osztogatások lesznek,egy rohadt jó psn csapatot összekéne hozni psn nevem: Adam_THE_BIGGEST

xxpcbo
Offline
2013. 08. 16. 11:42
Engem is felvehet aki akar PSN-re. A nevem: tweerf25
Mindenkinek fel kéne venni mindenkit akinek a van PSN-je és akkor össze hozhatnánk egy ütős csapatot .

negyven2
Offline
2013. 08. 16. 12:13
Szerintem lehetne egy szekció itt a gtaplace.hu-n, ahol aki akkarja megadhatja a PSN/Xbox/GfWL/Social Club-os nevét. Tudom, hogy a profilba is meg lehet adni, de ez egy regisztrációhoz kötött rész lenne. Ahol könnyben lehetne csapattagokat találni a multi partykhoz.
Amúgy sikerült megváltoztatnom a Xbox/GfWL gamertagemet. Most már az is negyven2 (és ez a socialcub nevem is).

NikitaDragovich
Offline
2013. 08. 16. 12:33
Dreezzd, geriwtp, vigo1, adamant, xxpcbo: Felvettelek benneteket PSN-re!

Mr.Vercetti
Offline
2013. 08. 16. 13:02
Mondjuk az online nem nagyon érdekel, de a videóból kiderül hogy visszatér a fodrászat! talán megint a kopaszból mikrofonhajat csináltatás lesz (már csak easter egg-ként is)?

Rockstar69
Offline
2013. 08. 16. 13:25
Az Én PSN ID-m: Rockstar69_1995

mark74
Offline
2013. 08. 16. 14:44
negyven2: Nem jó a link!

Dreezzd
Offline
2013. 08. 16. 14:50
NikitaDragovich: Oké a lóvén ossztozunk én ölök, ki vezet? nekem dupla lóvé jár

Robbanto1
Offline
2013. 08. 16. 15:18
Vigyázzatok,mert ha nem tisztességesen oszzátok el akkor aztán lesz DM xD
Egyébként mindig az kap többet szerintem majd egy KICSIVEL,aki elkezdte megtervezni a rablást tehát a főnök.

BBc
Offline
2013. 08. 16. 16:13
még jó hogy nekem elő van rendelve xboxra már alig várom direkt ezért vettem goldot hogy tudjam neten a haverokkal tolni ha valakit érdekel akkor a gamertagom: Beci HUN

LaCyee
Offline
2013. 08. 16. 16:56
PSN ID : LaCyee

Young Buck
Offline
2013. 08. 16. 17:32
XBOX gamertag: TK9093

Americanviking
Offline
2013. 08. 16. 18:20
mark74: Milyen link??

mark74
Offline
2013. 08. 16. 18:27
Americanviking: Már ki lett törölve, valami link volt beillesztve.

aruha
Offline
2013. 08. 16. 19:40
Ezt nézzétek hatalmas poén !!! PC-seknek főleg !!!

http://www.funnyjunk.com/...gamers/rGjsGeT/


cj8900
Offline
2013. 08. 16. 20:10
Ez nagy XD.

isti1998
Offline
2013. 08. 16. 21:00
nekem kevés ez a 16 ember.. de nagyon fasza lesz D ezek a rockstar-os srácok nagyon tudnak valamit, amit a EA meg az ubisoft nem tudD

Dreezzd
Offline
2013. 08. 16. 21:32
Az a 6 ember aki bejelölt ps3 an (Dreezzd). kezdhet gondolkodni ki melyik posztot választja és persze a banda neven

KillZZZzonee
Offline
2013. 08. 16. 22:08
Dreezzd: Én még nem jelöltelek be, vagy nem is tudod hogy fenn vagy már e a barát listámon... na mindegy, a fő az, hogy én leszek a főnök a csapatban. Ehhez szokjatok hozzá srácok. Szóval munkára fel, megyünk rabolni, és ne aggódjatok, mindenki sok "cash"-t fog haza vinni és megyünk utánna partizni! Ha esetleg nem tetszik, akkor is tetszen mert így lesz.

realostew
Offline
2013. 08. 17. 00:49
Ha eddig tetszett volna is ez a ps-es bandázós dolog, eddig tartott. Ez az utasítgatós én megmondom, hogy lesz ez elvette a kedvem... Szórakozni akarok nem parancsokat lesni.

zombieland
Offline
2013. 08. 17. 01:37
Vegyetek fel ps3-mon Dani1kw majd kirabolunk pár bankot

PRaShEnKaZ
Offline
2013. 08. 22. 10:48
A Bekakilsz kategória nagyon tetszetős!!!! Hát azt hiszem most vagy besz*rtam vagy Ürített a szervezetem egy kis apatejet

FlavahzDante
Offline
2013. 08. 24. 13:27
Külön csak azért regisztráltam, hogy ide kommentelhessek. Magáról az online-ról az a véleményem, hogy olyan szinten real-life kezd lenni, hogy nem csak hogy megkapjuk talán mindenidők legjobb játékát, viszont külföldön kis mértékben megnő a bűnözők száma. Gondoljatok bele: Gyakorlatilag annyira real-life már az egész, hogy azok, akiknek kicsit kevesebb sütni valójuk van mint az átlag embernek, annyira janinak fogja magát érezni a játékban, hogy a való életben is bepróbálkozik.

Viszont ha azt nem nézem, az biztos hogy az év játéka, és imádni fogom. Annyi mindent várok rajta.. közös golfozást, teniszezünk majd, bandaháború, külön banda ruhánk lesz, agyon tuningolt fegyverek, stb.

viszont ahogy néztem a kommenteket, mások is tervezgetnek előre, ami szintén szép, és jó, viszont ez a főnökösködés tényleg nem állja meg a helyét :/ Például én apummal, kollégájával, és még néhány normálisabb fazonnal fogunk ÚGY játszani, hogy nem lesz főnök, hanem kiterveljük a rablást közösen, mindenki olyan posztra megy amilyenre akar, és akkor nem lesz főnökösködés. Mert azért az már tényleg túlzás, főleg egy játéknál...

Szóval Sep17, már várlak.

Robbanto1
Offline
2013. 08. 27. 16:21
SAMP RPG szervereknek is ez a nagy baja,minden idióta tulaj,admin akar lenni vagy mégrosszab,leader hogy ő legyen ott a főgoré aki osztja az észt és nem lesz soha baráti társaság,egy bandában meg főleg nincs értelme ilyeneknek hanem a haverok össze fognak,és kitervelik a tervet! Persze nem árt ha van egy ilyen vezetőbb tipus aki ismerteti hogy mit hogy,de főnök nem kell!

Egyébként azt röhögném még,hogy nem tudnák leszállítani Magyarországra a lemezeket,mert sajnos elfogyott a készlet

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink