Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Banshee róhatja majd a valós utakat

2013.08.22 20:37  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Rockstar Newswire

Kicsit lelassult az események forgása a Rockstar következő sikerjátéka körül, azonban ez nem gátolja meg őket abban, hogy mégis gőzerővel hajtsanak marketingszempontból...

Ezúttal a Newswire hasábjain hirdették meg legújabb promóciós lépésüket a játékkal kapcsolatban, mely keretein belül meg kívánják alkotni a GTA egyik ikonjává vált autójának, a GTA V-ös Banshee mását.A nem hétköznapi kezdeményezés mellett kiemelkedő érdekességként merülhet fel, hogy ezt nem máshogy akarják megvalósítani, mint a méltán híres West Coast Customs csapatával karöltve.

Aki nem tudná, a WCC egy olyan csapat, mely autók komplett felújításával és tuningolásával foglalkozik, és megrendelésre akár nagyobb cégeknek is készítenek teljes mértékben testre szabott járműveket. A hab a tortán azonban mégis az, hogy a West Coast Customs ezen folyamatokat egy ugyanazon nevű televíziós műsor keretein belül tálalja a nézőközönség számára.

Arról egyelőre nem tudni, hogy mikor érkeznek az első infók a járgányról, illetve hogy készül-e majd erről is televíziós adás, de az biztos, hogy a Rockstar kreatív ötlettel rukkolt elő.

Hasonló fába vágta fejszéjét annak idején a csapat, amikor is a Mario Kart egy-két járművének valós mását készítették el, természetesen azt a Nintendo megrendelésére.

Fr4nkl1n

Offline
2013. 08. 22. 20:46
De szerettem a Pimp my ride-ot az volt a legjobb az MTV-n de sajna leszedték a f@css0pók és most tiszta trágya a MUSIC TV amin én életembe nem hallottam zenét :/
Challenger02

Offline
2013. 08. 22. 21:16
Fr4nkl1n: Én életemben nem néztem MTV-t, de ezek szerint nem sok mindenről maradtam le

Hát reméljük jól fog elsülni a dolog, és további kocsikat is láthatunk majd 1:1 arányú működő "modellben" Egy VC-s Cometre azért kíváncsi lennék
Carl_Johnson

Offline
2013. 08. 23. 00:07
Vagy egy SA-s buffalora
Mr.Vercetti

Offline
2013. 08. 23. 01:48
Egy Stallion ikonikusabb lenne, de ez a banshee sem kis dobás Kíváncsi leszek, mi lesz belőle.
dani.szentgali

Offline
2013. 08. 23. 11:13
Fr4nkl1n: Megértem, miről beszélsz, én is alapból utáltam és utálom az MTV-t, egyedül a Pimp my ride volt az egyetlen, amit nagyon szerettem.

Egyébként ezek a WCC-s srácok totál betegek (nemegyszer volt olyan, hogy plazmatévéket, kétméteres hangfalakat meg hasonlókat szereltek egy verdába), úgyhogy a R* a legjobbakra bízta egy videojátékban megalkotott kocsi valóéletbeli elkészítésének feladatát.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak