Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Banshee róhatja majd a valós utakat

Kicsit lelassult az események forgása a Rockstar következő sikerjátéka körül, azonban ez nem gátolja meg őket abban, hogy mégis gőzerővel hajtsanak marketingszempontból...

Ezúttal a Newswire hasábjain hirdették meg legújabb promóciós lépésüket a játékkal kapcsolatban, mely keretein belül meg kívánják alkotni a GTA egyik ikonjává vált autójának, a GTA V-ös Banshee mását.



A nem hétköznapi kezdeményezés mellett kiemelkedő érdekességként merülhet fel, hogy ezt nem máshogy akarják megvalósítani, mint a méltán híres West Coast Customs csapatával karöltve.

Aki nem tudná, a WCC egy olyan csapat, mely autók komplett felújításával és tuningolásával foglalkozik, és megrendelésre akár nagyobb cégeknek is készítenek teljes mértékben testre szabott járműveket. A hab a tortán azonban mégis az, hogy a West Coast Customs ezen folyamatokat egy ugyanazon nevű televíziós műsor keretein belül tálalja a nézőközönség számára.

Arról egyelőre nem tudni, hogy mikor érkeznek az első infók a járgányról, illetve hogy készül-e majd erről is televíziós adás, de az biztos, hogy a Rockstar kreatív ötlettel rukkolt elő.

Hasonló fába vágta fejszéjét annak idején a csapat, amikor is a Mario Kart egy-két járművének valós mását készítették el, természetesen azt a Nintendo megrendelésére.

2013.08.22 20:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun

Fr4nkl1n
Offline
2013. 08. 22. 20:46
De szerettem a Pimp my ride-ot az volt a legjobb az MTV-n de sajna leszedték a f@css0pók és most tiszta trágya a MUSIC TV amin én életembe nem hallottam zenét :/

Challenger02
Offline
2013. 08. 22. 21:16
Fr4nkl1n: Én életemben nem néztem MTV-t, de ezek szerint nem sok mindenről maradtam le

Hát reméljük jól fog elsülni a dolog, és további kocsikat is láthatunk majd 1:1 arányú működő "modellben" Egy VC-s Cometre azért kíváncsi lennék

Carl_Johnson
Offline
2013. 08. 23. 00:07
Vagy egy SA-s buffalora

Mr.Vercetti
Offline
2013. 08. 23. 01:48
Egy Stallion ikonikusabb lenne, de ez a banshee sem kis dobás Kíváncsi leszek, mi lesz belőle.

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 23. 11:13
Fr4nkl1n: Megértem, miről beszélsz, én is alapból utáltam és utálom az MTV-t, egyedül a Pimp my ride volt az egyetlen, amit nagyon szerettem.

Egyébként ezek a WCC-s srácok totál betegek (nemegyszer volt olyan, hogy plazmatévéket, kétméteres hangfalakat meg hasonlókat szereltek egy verdába), úgyhogy a R* a legjobbakra bízta egy videojátékban megalkotott kocsi valóéletbeli elkészítésének feladatát.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink