Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Beindult a mítoszvadászat, csatlakozz te is!

2013.09.17 07:49  |  Írta: Shotgun


Úgy tűnik, hogy néhány rajongó gyanúja beigazolódni látszik, a játékban esetlegesen megtalálható mítoszokról és néhol már rémisztő részletességgel kidolgozott összeesküvés-elméletekről. A játékban található útmutatáson kívül, a CE és SE tulajdonosok külön meglepetésben részesülhetnek...

Nem akarunk minden poént lelőni, így csak a lehető legeldugottabb dolgokra „világítunk rá” – so clever, hogy a rajongók saját maguk tudják felfedezni a Grand Theft Auto V rejtett dolgait.

Az egyik ilyen érdekesség a Mount Chiliadre feljuttató sífelvonó magasabbik állomásán található, és igen erősen felkeltheti az emberek érdeklődését. Nem hiába...

GTA GTA

A képeken látható „falfestés” nem csak kozmetikai célokat szolgál, hanem egy nagyobb „konspiráció” felfedezését. Hogy miről van szó, azt ti magatok kell, hogy kiokoskodjátok.

A második ilyen meglepetés a játék CE, illetve SE verzióinak tulajait érdekelheti, ugyanis azt már játékon kívüli, és igen szépen kivitelezte a Rockstar.

GTA GTA

Ha megfogjuk a csomagokhoz mellékelt blueprint térképet, és megvilágítjuk egy UV lámpával, akkor láthatók rejtett üzenetek, melyek segíthetnek megoldani a fentebb eszközölt rejtélyt. További képek itt.

Hogy mi sülhet ki ebből? Egyelőre nem tudni, viszont említésre méltó, hogy az első két képen, az ábra jobb alsó részén egy jetpacket használó emberforma rajzolódik ki.

Véletlen lenne? Véleményeteket várjuk ebbe a fórumtémába, és a továbbiakban kellemes játékot kívánunk!

gyuszaa

Offline
2013. 09. 17. 08:06
Remélem sok meglepetés lesz benne, a blueprint térképen lévő easter egg nagyon ötletes, kinek jutott eszébe UV fénnyel rávilágítani...
csontii13

Offline
2013. 09. 17. 08:15
Igen, tényleg nagyon ötletes.
Alig várom hogy, megjöjjön már.
kokain2000

Offline
2013. 09. 17. 11:48
Aki a standardel játszik annak is elérhető a CE, SE rejtélyek?
simon7109

Offline
2013. 09. 17. 11:52
Mos komolyan, hogyan jött valaki eszébe, hogy rávilágítson UV-val a térképre?
Gondolt egyet, hogy "áh, mi lenne ha rávilágítanék UV-val?" vagy mi? XD
Geovanny

Offline
2013. 09. 17. 18:02
Volt hozzá UV lámpa vagy mi ? XD Mert ha én rendeltem volna meg biztos nem az lett volna az első dolgom hogy UV-val végigvilágítsak mindent. XD
totyak

Offline
2013. 09. 17. 18:22
Nem hiszem, hogy valamelyik játékos jött rá erre a dologra. Szerintem a Rockstar szellőztette meg a dolgot, vagy valami sajtóeseményen mutatták be. A linkelt oldalon, ahol további képek vannak, ott az utolsónál van egy GTA V UV toll. Azt meg tudomásom szerint nem adnak a játékhoz, viszont biztos nem véletlenül van rajta a játék logo-ja.
Robbanto1

Offline
2013. 09. 17. 19:36
Mért? Olyan fúú furák vagytok,játékos nem jöhet rá erre? Mert a játékos idióta hülye vagy mi? Csak mondom hogy UV lámpa alatt jobban meg tudod nézni a térképet.Ki lehet próbálni bármilyen térképnél.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 37 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak