Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: A Rockstar kommentál és türelmet kér

Posztolt egyet a Rockstar Games, amiben reflektál a GTA Offline Online indításával kapcsolatos mizériára, tömeghisztire, pokolra.

A lényeg:

  • PlayStation 3: a PlayStation Networkön felszínre került egy hiba, ami limitálta az egyidejűleg online lévő userek számát – kvázi túl sokan akartak felmenni. Emiatt viszont szinte senki nem tudott felmenni, de reggelre javították a problémát a Sony-val karöltve.

  • Xbox 360 és PS3: Mindkét platformon van egy hiba, ami miatt az első tutorial küldetésen nem lehet túljutni, vagy csak sokadszorra enged tovább. Dolgoznak a fejlesztők ennek a javításán is.

  • További instabilitási problémák kerültek felszínre ma reggel azoknál is, akik a tutorialon túljutottak. Javítják ezt is, türelem.

  • Amíg el van szarva az egész, addig kikapcsolták a GTA$ cash pack vásárlását (valódi pénzért GTA pénz). Játékpénzt persze a Jobok és egyéb feladatok teljesítésével továbbra is lehet szerezni. Amúgy ki a franc fog venni ingame casht? Ti tervezitek?

Ha tudsz angolul és up-to-date akarsz lenni, iratkozz fel erre a cikkre, mert folyamatosan frissül. Ha fel vagy iratkozva, emailt is kapsz frissítéskor és nem kell F5-öt nyomkodni a gép előtt vagy körmöt rágva a konzol kontrollerét idegesen és periodikusan földhöz vágni.

A Rockstar továbbá udvariasan türelmet kér mindenkitől, és elmondták hogy egy egész csapatot állítottak az ügyre, akik túlórázva dolgoznak azért, hogy a pénzedért a fotelből kényelmesen szétzúzd Los Santost a haverjaiddal online.

További support infók és kérdések a hivatalos oldalon vagy a Rockstar twitterén találhatók. Meg mi is szólunk, ha van valami.

2013.10.02 23:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

addam
Offline
2013. 10. 03. 07:01
Ámen.
Tegnap 3 karaktervesztés, 2 fagyi, egy első küldetés átugrás utáni város mellől indulás után sikerült játszani.
Nem olyan rossz ez, csak sok még a nyomorult. Amúgy nem úgy volt, hogy online alatt nincs auto aim? Vagy csak másik playerre nem aimol, de NPC-kre igen?

Kisbolt rablás mókás volt, már befele menet az utcán kotorászott egy nő a táskájában gyanúsan, nagyban pakoltatom a kasszát, erre bejön a nyanya stukerrel és kapásból fejbelő Kicsit mintha nehezebb lenne, de lehet megszoktam, hogy single-be fullon van minden karakter.

bond71
Offline
2013. 10. 03. 07:04
Csak ügyesen gyorsan

Egyébként van olyan Barom ismerősöm aki a darkorbit böngészős FOS játékra kell nekem segíteni sms -el heti 8000ft -forintért tölteni neki meg amit ő még plusz töltet havi 50ezerből kijön neki... na most nézzétek meg a neten mi is ez a netes szar fos játék???!!!! darkorbit.hu egy tetris többet ér esküszöm,, csak röhögök és fetrengek haverokkal mikor megláttuk mire töltet velem évek óta!! de kifizeti nekem úgy hogy engem nem érdekel xD
Na ha erre vannak ilyen barmok akkor szerintetek a GTAV- re?? Simán lesz aki minden nap képes fizetni játékpénzért!!!!!!!!!!!!!!

Halboy78
Offline
2013. 10. 03. 08:28
Szerintem az a barom aki más zsebébe turkál, nekem pl a 4200as kártyák átváltásából lett kártyánként kb 2000ft-om. Egy 200ezres kártya 400 pontnak felel meg kb 1200ft.
Az már más tészta, hogy a megvett házam eltünt meg persze a pénz is, ticketet irtam és folyamatosan tájékoztatnak eddig.

azureknight91
Offline
2013. 10. 03. 10:13
K*rvára idegesítő... Tegnap sikerült eljutni a death match tutoriárig és nem töltötöd be. Oké újra akartam kezdeni. Eltünt a karakterem.... Újra csináltam, eltűnt a verseny tutorial jelzés. Ma reggel megint újracsináltam és most meg a verseny nem indul. Létezik hogy a verseny 30 percen keresztül töltödjön? Mert nem vártam végig..

Geri
Offline
2013. 10. 03. 10:40
Kicsit csalódott vagyok iszonyat vártam a multi mókázásokat... remélem hétvégére javul kicst a helyzet :/

bond71
Offline
2013. 10. 03. 13:10
Halboy78: "Szerintem az a barom aki más zsebébe turkál,"

Nem jó a kifejezésed ugyanis nem turkálok senki zsebébe leírtam a kérdésre egy értelmes választ!!
Amúgy szerinted az nem barom akiről írtam?? : PS3 játékok BF3 Premium, GTAIV, Infamous, GT5, stb. ezekre azt mondja semmi gyenge játékok,, és azt mondja állítsam be neki a böngészőt a PS3- on mert csak a darkorbit érdekli az a jóó game Erre eladja a PS3 - t és gépen ezt a fost töltögeti már több mint 500ezer forintja van benne... Nézd már meg mi a szar ez: http://www.youtube.com/wa...h?v=8YxFYHKJLxw

Szerinted NORMÁLIS aki ekkora összeget beleöl??????

Carl_Johnson
Offline
2013. 10. 03. 22:49
Ne szóld le a DO-t kérlek -___- , van aki el tud vele játtszani Igaz mostanában sajnos a végét járja

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink