Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Félmillió dollárral fizeti le a játékosokat a Rockstar

Kárpótlásul az október eleje óta tartó GTA Online hibákért a Rockstar Games még ebben a hónapban 500 000 GTA dollárt ír jóvá a játékosok ingame számláján.

A félmilliós összeget két részletben fogják a játékosoknak adni. Az első felét, azaz 250 000 GTA$-t nagyjából a jövő hét végére ígérik, a második rész pedig a hónap végéig fog megérkezni. A Rockstar ezt az eltűnő karakterek, pénzek és egyéb progress hiánypótlásául szánják.

A pénzek utalása a következőképpen fog történni:

  • Legalább egyszer játszanod kell a Grand Theft Auto Online-nal októberben, csak így kapod meg az összesen 500 000 dollárt.

  • Jövő héten jön ki az 1.04-es update, melyet kötelezően fel kell telepíteni. Ez javítani fogja többek között a járművek és a pénzek eltűnését, illetve lehetővé teszi, hogy a félmilliót átutalhassák minden játékos játékbeli bankszámlájára.

  • A Rockstar Newswire-ön fogják bejelenteni, hogy pontosan mikor utalják a pénzeket.

  • Az update letöltésén kívül semmilyen más kötelezzettsége nincs senkinek.
2013.10.11 16:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

Adam Yahya
Offline
2013. 10. 11. 16:17
Nemár! Nekem ingyen nem kell fél milla. Én meg akarok érte dolgozni! Csak annak adják akinek eltűnt a karaktere!
Pont az tetszik, hogy az elején olyan nehéz pénzt keresni. Boltokat kell rabolni meg autókat lopni. Van mit csinálni. Erre kiosztanak fél millió $-t aztán egyből mindenki beköltözik majd valami luxus villába? Hol itt az értelem. Engem kárpótoljanak a single bug-ok kiirtásával és mindent megbocsátok.

DereX
Offline
2013. 10. 11. 16:21
Nem tudom, hogy mennyire lehet könnyen pénzt szerezni a játékban, de ha nehezen, szóval több nap ennyit összekaparni, az szerintem nem igazán fair play azokkal akik később fognak játszani a játékkal. Pl. Aki majd PC-n akar játszani, az nem fog kezdésként ennyi összeget kapni. Valijuk be alig lehetett még játszani a sok hiba miatt, szóval nagyjából mindenki az elején van. Nem a magam boldogulását féltem egyébként, hanem unblock mindenkiét, akinek nem xbox és ps-e van.

bond71
Offline
2013. 10. 11. 16:27
Nekem semmi problémám eltünésekkel szerencsére mindig vártam ha elérhetelen volt a szerver és soha nem veszett el karakterem csak kocsim és kevés pénzem de ez jól jön

negyven2
Offline
2013. 10. 11. 16:42
DereX: : Neked milyen hátrányod is származna abból, hogy PC-n játszol majd vele? Ugyanis nem lesznek összeeresztve a PC-s és konzolos játékosok. Még statisztikákban se. Majd ha kijön pécére ott valószínűleg nem fognak már ilyen kezdeti problémák lenni (ha most trollkodni akarnék írhatnám, hogy pár 100 ezer embertől nem omlik össze a SC, de ez csak vicc nem kell komolyan venni!!!! )

DereX
Offline
2013. 10. 11. 18:07
Gondolj csak bele. Ők abból a fél millióból már sokkal előrébb fognak járni. most ne azt nézd, hogy a platformok külön vannak. Mondjuk nekem jobban meg kell majd szenvedni egy drága kocsiért. Vagy másnak. Több játékidőt igényel. Itt nem arról van szó, hogy sajnálom a pénzt előlük, hanem arról, hogy ez azokkal nem fair, akik majd más platformon akarnak játszani. Egyébként meg nem tudhatod, hogy hányan fogják megvenni PC-re a játékok, simán elképzelhető, hogy ott is összeomlások lesznek. xbox és ps eladásokhoz számítva lehet, hogy kevés volt a GTA IV PC-s eladása, viszont ugyanannyian játszottak vele. Torrentről persze. Na most a GTA IV multijában semmi nagy cucc nincs, lehet, hogy az V multija miatt többen megveszik majd. Egyébként mielőtt kitérnél arra, hogy na torrent, csak szólok, hogy konzolokon is megy.

kispocak
Offline
2013. 10. 11. 18:47
örülés
most jártam ask-on,ezért inkább kifejtem bővebben a véleményem:én örülök a GTA pénznek,azért ülök le hogy játsszak,szórakozzak,jól érezzem magam.Ha adnak ehhez valami pluszt ami megkönnyíti a játékot akkor szerintem az jó.Ha nagyobb kihívásra vágyok akkor majd csinálok még egy karaktert.Amit meg adnak azt szerintem semmi perc alatt el lehet verni,akit zavar az ilyenfajta "kártérítés" annak szivesen felajánlom hogy utalja át nekem,én imádok sok pénzzel gazdálkodni (és garázdálkodni),legalább játékban

balint747
Offline
2013. 10. 12. 14:57
Üdv! GTA Online 747 Crew-ba várunk embereket,Xbox-on vagyunk,party is van,social club-on,LIVE-on elértek balint747

Geri111
Offline
2013. 10. 12. 22:13
További érdekesség hogy ha sietősen szállunk ki egy autóból akkor ha nyitva maradt az ajtó csipog! Hogy csukjuk be nekem is pont az ilyen apróságok miatt tetszik

danilewis
Offline
2013. 10. 13. 01:12
akoris meg kapon 500000dolárt ha lejár az xbox360 live gold??????

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink