Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA Online: Látogasd meg North Yanktont Online!

2013.12.11 00:50  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku

A Kotaku oldalának kedves szerkesztői, illetve egészen pontosan a CVG GTA V-ös videóiért felelős duó vette a fáradságot, hogy egy apró tutorial keretében mutassa be, hogyan is érhető el North Yankton a játék Online módján belül, köszönhetően egy olyan glitchnek, amit a Rockstaros arcok legújabb, 1.07-es patchében is ki lehet használni.

A dolog szép, és jó, hiszen így barátainkkal szabadon barangolhatunk a -- félkész -- havas tájakon, viszont szankciókat vonhat maga után, úgyhogy minden rajongó csak a saját felelősségére próbálja ki az itt leírtakat.

Lépések:

  1. Először is szükséged lesz egy beavatott haverodra, aki majd meghív téged egy IOS (Invite Only Session)-re.
  2. Ha ez megvan, tölts be egy olyan mentett állást, ahol már teljesítetted az első, lundendorff-i (North Yankton) küldetést.
  3. Juss el a prológusban egészen addig a pontig, amíg kijuttok a felnyíló garázsajtón, és ahogy kimész, fordulj el balra a pénzszállító mellett, és indulj el a homokbucka irányába. Ezen a ponton kérd meg a barátodat, hogy végezze el a meghívást egy zárt sessionre.
  4. Amint belépsz az Online módba, szerezned kell egy helikoptert. Erre a leggyorsabb mód az, ha megcsörgöd a Merryweatherösöket, de ez nem az egyetlen módja ennek.
  5. Ha megvan a helikopter, navigálj el vele a térkép jobb alsó sarkához (ezt a videón is jelölik, érdemes megnézni). Ha mindent jól csináltál, a távolból látható lesz a kisvárost körülvevő havas táj, illetve a környező hegyek sokasága.
  6. ...?
  7. Profit!

bond71

Offline
2013. 12. 11. 07:37
De ilyenekre hogy lehet rájönni??????????????

Am szerintem amiről sejtelmesen beszéltek régebben hogy idővel új területeket adunk a játékhoz az szerintem akkor ez a helyszín lesz.. am jó is meg nem is!
Kiscserko

Offline
2013. 12. 11. 14:49
Még láttam tegnap a videót. Mindenképpen kipróbálnám. Péntek du 5 után ki ér rá? Ps3

Most olvastam el a szöveget. Hogy érted, hogy szankciókat vonhat maga után? Ezt akárhogyan vissza tudják egyáltalán keresni, hogy ki volt ott? Nem hiszem, hogy büntetnének ezért. Csak abban reménykedem, hogy nem javítják ki a hibát, mert ez a jó fajta bug, mint a hinta a IV-ben.
Rockstar69

Offline
2013. 12. 11. 14:54
Kiscserko: Szerintem én ráérek.
PawahDani

Offline
2013. 12. 11. 15:13
Kiscserko: Én szívesen kipróbálnám, a nevem csuccsi11, vegyél fel
Kiscserko

Offline
2013. 12. 11. 15:57
Kis javítás= a jobb alsó sarokba kell menni, nem a balba.
WeeFeeri

Offline
2013. 12. 11. 18:28
Nem értem mért nem tették bele alapból és akkor lenne több értelme annyi repülőtérnek
Shotgun

Offline
2013. 12. 11. 19:33
Kiscserko: Köszönet! Megint a fáradtságra fogom.

Amúgy nem lehet tudni. Szerintem ha jelentenek live-on keresztül, hogy cheatelsz, akkor szankciókat vonhat maga után. Elvégre másoknak a levegőben repkedsz, mert nem jelenik meg az a táj.
Kiscserko

Offline
2013. 12. 12. 18:09
Ez igaz. Viszont, ha mint a videóban, invite only szerveren megyek, úgy ezt is ki lehet kerülni. Holnap akkor 5 körül online leszek. (Ha AC IV-et ír, ott, ahol a játszott játékot írja, akkor tesóm játszik, előbb-utóbb leváltom majd a GTAV-el.)
VinnieGray

Offline
2013. 12. 13. 07:43
Megcsinaltuk tobben is egyszerre, mukodik minden alkalommal Vicces Tenyleg jo lenne ha kidolgoznak ezt a kis teruletet es beletennek egy kulon kis szigetkent.
Am ne lepodjetek meg ha ott a mechanic nem akarja egybol hozni a kocsitok, nekem sokszor perceket kellett varnom mire hajlando volt ra de aztan hozza rendesen es lehet kocsikazni. A befagyott alient senki ne hagyja ki! Ja es a rendoroket is oda lehet csalogatni egy kis csetepatera a buzzardal,eloszor csak helikopterekkel de, ha vartok egy kicsit jonnek kocsival is!
ZoliHCW

Offline
2013. 12. 13. 13:53
Én is csatlakoznék. Ugyan ez a PSN nevem.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak