Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: Látogasd meg North Yanktont Online!

A Kotaku oldalának kedves szerkesztői, illetve egészen pontosan a CVG GTA V-ös videóiért felelős duó vette a fáradságot, hogy egy apró tutorial keretében mutassa be, hogyan is érhető el North Yankton a játék Online módján belül, köszönhetően egy olyan glitchnek, amit a Rockstaros arcok legújabb, 1.07-es patchében is ki lehet használni.

A dolog szép, és jó, hiszen így barátainkkal szabadon barangolhatunk a -- félkész -- havas tájakon, viszont szankciókat vonhat maga után, úgyhogy minden rajongó csak a saját felelősségére próbálja ki az itt leírtakat.

Lépések:

  1. Először is szükséged lesz egy beavatott haverodra, aki majd meghív téged egy IOS (Invite Only Session)-re.
  2. Ha ez megvan, tölts be egy olyan mentett állást, ahol már teljesítetted az első, lundendorff-i (North Yankton) küldetést.
  3. Juss el a prológusban egészen addig a pontig, amíg kijuttok a felnyíló garázsajtón, és ahogy kimész, fordulj el balra a pénzszállító mellett, és indulj el a homokbucka irányába. Ezen a ponton kérd meg a barátodat, hogy végezze el a meghívást egy zárt sessionre.
  4. Amint belépsz az Online módba, szerezned kell egy helikoptert. Erre a leggyorsabb mód az, ha megcsörgöd a Merryweatherösöket, de ez nem az egyetlen módja ennek.
  5. Ha megvan a helikopter, navigálj el vele a térkép jobb alsó sarkához (ezt a videón is jelölik, érdemes megnézni). Ha mindent jól csináltál, a távolból látható lesz a kisvárost körülvevő havas táj, illetve a környező hegyek sokasága.
  6. ...?
  7. Profit!

2013.12.11 00:50  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Shotgun

bond71
Offline
2013. 12. 11. 07:37
De ilyenekre hogy lehet rájönni??????????????

Am szerintem amiről sejtelmesen beszéltek régebben hogy idővel új területeket adunk a játékhoz az szerintem akkor ez a helyszín lesz.. am jó is meg nem is!

Kiscserko
Offline
2013. 12. 11. 14:49
Még láttam tegnap a videót. Mindenképpen kipróbálnám. Péntek du 5 után ki ér rá? Ps3

Most olvastam el a szöveget. Hogy érted, hogy szankciókat vonhat maga után? Ezt akárhogyan vissza tudják egyáltalán keresni, hogy ki volt ott? Nem hiszem, hogy büntetnének ezért. Csak abban reménykedem, hogy nem javítják ki a hibát, mert ez a jó fajta bug, mint a hinta a IV-ben.

Rockstar69
Offline
2013. 12. 11. 14:54
Kiscserko: Szerintem én ráérek.

PawahDani
Offline
2013. 12. 11. 15:13
Kiscserko: Én szívesen kipróbálnám, a nevem csuccsi11, vegyél fel

Kiscserko
Offline
2013. 12. 11. 15:57
Kis javítás= a jobb alsó sarokba kell menni, nem a balba.

WeeFeeri
Offline
2013. 12. 11. 18:28
Nem értem mért nem tették bele alapból és akkor lenne több értelme annyi repülőtérnek

Shotgun
Offline
2013. 12. 11. 19:33
Kiscserko: Köszönet! Megint a fáradtságra fogom.

Amúgy nem lehet tudni. Szerintem ha jelentenek live-on keresztül, hogy cheatelsz, akkor szankciókat vonhat maga után. Elvégre másoknak a levegőben repkedsz, mert nem jelenik meg az a táj.

Kiscserko
Offline
2013. 12. 12. 18:09
Ez igaz. Viszont, ha mint a videóban, invite only szerveren megyek, úgy ezt is ki lehet kerülni. Holnap akkor 5 körül online leszek. (Ha AC IV-et ír, ott, ahol a játszott játékot írja, akkor tesóm játszik, előbb-utóbb leváltom majd a GTAV-el.)

VinnieGray
Offline
2013. 12. 13. 07:43
Megcsinaltuk tobben is egyszerre, mukodik minden alkalommal Vicces Tenyleg jo lenne ha kidolgoznak ezt a kis teruletet es beletennek egy kulon kis szigetkent.
Am ne lepodjetek meg ha ott a mechanic nem akarja egybol hozni a kocsitok, nekem sokszor perceket kellett varnom mire hajlando volt ra de aztan hozza rendesen es lehet kocsikazni. A befagyott alient senki ne hagyja ki! Ja es a rendoroket is oda lehet csalogatni egy kis csetepatera a buzzardal,eloszor csak helikopterekkel de, ha vartok egy kicsit jonnek kocsival is!

ZoliHCW
Offline
2013. 12. 13. 13:53
Én is csatlakoznék. Ugyan ez a PSN nevem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink