Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: A Rockstar embere a PC verzióról

2014.02.07 16:33  |  Írta: EyeInTheSky  |  Forrás: GTAForums.com

A jelenlegi hivatalos álláspontból kiindulva, nincs semmilyen információnk sem egy esetleges Grand Theft Auto V PC portról. Az ez által okozott űrt betölteni kívánók azonban ne csüggedjenek, ugyanis most egy Rockstar dolgozó Twitter bejegyzéssorozata ad reményt ezt illetően...

John R Diaz, a Rockstar San Diego egyik játéktervezője egy pár Twitter bejegyzésen belül utalt arra, hogy jelen pillanatban már zajlanak a GTA V személyi számítógépekre írott portján folynak ugyan a munkálatok, de a megjelenés csak és kizárólag akkorra várható, ha az elérte a cég által megszokott és kívánt minőségi szintet. Mindezt természetesen egy kicsit általánosabban megfogalmazva persze.

A twit nem sokkal később törlésre került.

"Amíg azok el nem készültek egy olyan minőségi szinten, amit ti, és mi is elvárunk magunktól. Ez az én álláspontom." -- John R Diaz (@ElKingpin) January 31, 2014

Emellett más érdekes válasz is érkezett, ami talán a fejlesztőcsapat azon szándékára hivatott utalni, hogy a játék akár Mac-re is érkezhet. Ez nem lenne meglepő, hiszen a Max Payne 3 is rendelkezett egy Mac kompatibilis verzióval.

"John, ha eljuttok addig a pontig, hogy kiadjátok a GTA V-öt PC-re, kérlek gondoljátok át a #Mac-re portolást ... mert van egy pár éhes játékos OS X-en :D" -- Stanly

 

"Elhiszem, hogy vannak éhes játékosok azon a platformon. Érdekelne, vajon hány Mac felhasználó egyben #GTA fanatikus is?" -- John R Diaz (@ElKingpin) February 5, 2014

Az utóbbi twit ugyan lehet csak egyfajta személyes érdeklődéssel egybekötött válasz, az viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy Diaz szinte egyértelműen utalt a PC verzión zajló munkálatokra. A kérdés már csak az, hogy mikor engedi ki a Rockstar Games macskát a zsákból, és jelenti már be azt hivatalosan?

mark74

Offline
2014. 02. 07. 16:52
Mézesmadzag,már nem tudok örülni ennek sem,ki tudja nem e kamu? A f....ért nem lehet már bejelenteni,vagy mondják meg az igazat,mit szenvednek vele?
Kisprobegt

Offline
2014. 02. 07. 16:57
Na végre. Jöjjön már
mark74

Offline
2014. 02. 07. 17:32
Győzzük kivárni! Szerintem csak jövőre HA lesz.
KevinSipos979

Offline
2014. 02. 07. 17:41
Ha lesz, lesz ha nem, nem.
totyak

Offline
2014. 02. 07. 18:47
mark74: Február van, beb*szna, ha csak jövőre lenne. Ha nem jönne PC-re, akkor nem mellébeszélést kapnánk mindig, hanem kerek perec megmondanák, hogy nem fog jönni.
Kiscserko

Offline
2014. 02. 07. 19:03
Na, most én fogom eljátszani azt, amit eddig a PC-sek:

Ki nem szarja le a PC verziót? Hol van már az ezernyi DLC, amit beígértek, és amivel üressé varázsolják a rajongók pénztárcáját? Nincsenek Heistek, egy csomó játékmód hiányzik az amúgy sem túl jó állapotban lévő onlineból, a singlere magasról szarnak, a content creator is elég kevés lehetőséget tartalmaz, mellesleg még nagyon béta verzióban van!!! Mi ez a nagy kussolás a Rockstar részéről??? Mostmár elmehetnek a *****ba!!!!44!!4
Mr.Vercetti

Offline
2014. 02. 07. 19:27
Kiscserko: Azért az, hogy magát a játékot egyenlőre ki sem adják, nem ugyanaz, mint amikor nem jön időben pár DLC a már megjelent játékra Azt mondjuk én is remélem, hogy a single-t nem fogják lesz@rni a továbbiakban, mert én meg az online-t sz@rom le, azzal már foglalkoztak eleget
Kisprobegt

Offline
2014. 02. 07. 19:29
Kiscserko: Teljesen megértelek, csak abba gondolj bele hogy míg te játszhatsz a játékkal mi még azt se tehetjük.
mark74

Offline
2014. 02. 07. 19:41
totyak: Ha idén jönne már rég be lenne jelentve!
2014. 02. 07. 19:43
Kiscserko: Most eljátszom a rosszmájú konzolost a PC -sek szenvedése láttán, idegesítő, kioktató stílusban.
Mivel csak a vásárlók hetven százaléka játszott eddig az online -nal valamennyit, ennél is lényegesen kevesebben játszanak rendesen sokat, nem hiszem, hogy olyan sürgős lenne a hibák kijavítása, hiszen nem éri meg. Remélem nem fogják kijavítani a hibákat!
Másrészről az "onlineból" szót kötőjellel kell elválasztani, látszik, hogy csak konzolos vagy ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
Kiscserko

Offline
2014. 02. 07. 20:16
The Cleansing Fire: Nem, nincs igazad! Mert nincs! És buta is vagy!
Wanderer

Offline
2014. 02. 07. 20:25
Olvastam egyszer egy fórumot. Ott is állandóan a PC vs Konzol ment, mint bármelyik másik fórumon általában.
Az egyik felhasználó írt egy ilyet: "Nem igaz, hogy itt is megállás nélkül megy a háború PCsek és a konzolosok között! Nem tudnátok egyszer végre abbahagyni?"
Erre egy másik azt írja: "VICCELSZ?! MÉG CSAK MOST KEZDŐDIK!"
PawahDani

Offline
2014. 02. 07. 22:20
Elmesélem az én álláspontomat is!
Én a konzolosok táborát erősítem mert nem csak, hogy ott nincs SOHA akadás, vagy 20 FPS, tartsa a folyamat 40FPS-t, de már a 30 is folyamatosnak tűnik!Kiscserko: K*rvára igazad van! A PC-sek folyton-folyvást rinyálnak! Alig látni pár konzolost aki azért bőg, hogy brühühü, hol van a DLC! De a két tábor közt olyan különbségek vannak, de ezt most nem hangsúlyozom! Perszee, hogy nem örülünk, hogy késik szinte úgy minden, de PC-sek, á azok épp, hogy ne merényik meg a Houser tesókat! Aztán egy fórumnál engem oktat ki a türelemről egy olyan gyerkőc, akinél látom, hogy az utolsó 5 válasza az volt, hogy hol van a GTA V PC!!! Nem tudom mit éreznek a PC-sek, hogy szőrmebundában, ők azok akik rinyálnak, mint a hisztis dívák, úgy beszélnek, mintha íratlan törvény lenne kiadni PC-re...most igen sok ellenséget szereztem, de szeretek vitázni, de nem dühösen, hanem érveléssel!
Shotgun

Offline
2014. 02. 07. 22:28
PawahDani: Azért látogass el egy külföldi fórumra. A GTAForums.com-on jóval több konzolos júzer hisztizik a DLC-k miatt. Pl.: a beígért Online heist-ek miatt is.

Az FPS számot meg próbáld már érvekkel alátámasztani, mert bizony nálam, és nagyon sok másik játékosnál jó párszor megesett már, hogy lelassult a játék iszonyat módon. Főleg, hogy 25-30 FPS a konstans.. nem tudom, neked mégis hogy lehet 40.

Abba már bele sem megyek, hogy néhány játékosnak EL SEM indul a játék töltés után.
Corelighter

Offline
2014. 02. 07. 23:42
Én kb így jellemezném most a Rockstart : Sokat akarsz a szarka, de nem bírja a farka.

" Ha jól emlékszem első fő indokuk az volt hogy ne adják ki PC-re mert lekalózkodnák. "

Ám, ha eddig nem jelentették be hogy nem adják ki PC-re, és eltelt ennyi idő, akkor biztos hogy kiadják VAGY nincs bennük annyi gerinc mert má hadával várják és vitáznak hogy legyen már PC-re is, és inkább ilyen sunyi dolgokat csinálnak mert nem akarnak "botrányt és vitát" uszítani, ami már megvan...
Kiscserko

Offline
2014. 02. 08. 00:43
PawahDani: Te nagyon félreértettél. Nem konzol-pc vitát indítani akartam, hanem csak a PC-s kiírásokat figuráztam ki. Poén volt, sorry. Azt megértem, hogy várják már ők is a játékot, mi is vártuk. Csak amikor elcsúsztatták a kiadás időpontját, akkor én (és még sokan mások) nem hisztiztem a miatt, hogy később jön ki a játék, mert tudtam, hogy tökéletesítgetik és tartalmat adnak hozzá. A PC-seknek meg kell érteniük, hogy jelenleg ugyanez történik, csak nem mondják ki, hogy ne veszítsenek pénzt. Jelenleg a Rockstar portolással foglalkozó részlege azon munkálkodik, hogy minél kevesebb legyen a hiba a portban, minél jobban legyen optimizálva, minél jobb grafikája legyen, és hozzáadnak valószínűleg olyan tartalmakat, mint a video editor, meg a saját rádió berakása.
Azt tudom cáfolni, hogy vannak laggek a játékokban konzolon is. Az AC III például városban rendszeresen beszaggat, a GTA IV-nek meg szokása, hogy több nagy robbanásnál, hatalmas karambolnál ledobja az FPS számot.
Még vissza a PC-s ügyre. Nekem nincs bajom vele, ha egyszer-kétszer kiírjátok, hogy hol a PC-s verzió, de amit itt korábban csináltatok, az már erős túlzás. De ez szerencsére észrevételeim szerint nem aktuális téma, szóval zárjuk le, egy poént nem kell ennyire felfújni.
dvflls

Offline
2014. 02. 08. 02:22
Nekem teljesen mindegy, de mire kijön csak azt a TETVES arcade irányítást, meg szégyenletes "törésmodellt" felejtenék el! Nem tudom megfigyeltétek e de az autóknak típustól és súlytól függetlenül konkrétan NINCS fordulóköre, tulajdonképp egy helyben megfordulsz vele amikor éppen csak gurulsz... Ez még 15 évvel ezelőtt a Midtown Madness-ben még elment, de az ember ma már többet vár el az ostoba játéktermi színvonalnál, főleg ilyen franchise és büdzsé mellett. Nem kell azzal takarózni, hogy ez nem autós játék, mert IGEN az, a címében is benne van és ha tetszik hanem a játék 2/3-madát vezetéssel töltjük, mindig is ettől volt vonzzó a GTA. Ez főleg annak tudatában fájó pont, hogy a IV-ben egy végletekig finomhangolt irányítás került megvalósításra egyszer már.

-Továbbá nem értem miért tűntek el teljesen az éttermek, és a kocsi motorját sem lehet járva hagyni.

Az igaz egyébként, hogy nincsen crouch mód sem (amikor quasi félig guggolva "osonsz")?
Shotgun

Offline
2014. 02. 08. 03:40
dvflls: Igen, igaz. Tényleg nincs...

Egyébként a kalózkodás nem ok a kiadás ellen. A IV PC-s verziója is igen erős cím volt.
totyak

Offline
2014. 02. 08. 16:44
mark74: Aha, mert 10 hónap nem elég nekik, hogy kiadják. Ne viccelj már.
Shotgun

Offline
2014. 02. 08. 17:17
totyak: Attól függ. Ha esetleg egyszerre akarnák kiadni PC-re, Xbox One-ra, és PS4-re, lévén hogy be akarják pakolni az X360 és PS3 korlátozásai miatt kihagyott tartalmakat, akkor lehet többről van szó, mint egyszerű portról. Ebben az esetben pedig ki tudja...
kekesi

Offline
2014. 02. 08. 17:47
Shotgun: Valószínű, hogy nem egy szimpla portról van szó hanem egy kibővített és megszépült GTA V-t kapnak a PC és PS4/Xbox One tulajok. Amibe belekerülnek a gyorsé termek, konditermek, videó editor, saját rádió, nagyobb forgalom, jobb autó irányítás, szebb törés és grafika.
halalzolee

Offline
2014. 02. 09. 08:51
kekesi: nem fognak a pc-seknek új játékot csinálni, esetleg a grafika lesz jobb, illetve saját zenék lesznek esetleg
Shotgun

Offline
2014. 02. 09. 10:43
halalzolee: Szerintem ezen felesleges vitatkozni.
PawahDani

Offline
2014. 02. 11. 20:32
Kiscserko: Az előző megjegyzésemet én se írtam túl komolyan, ezt csak azért nem jeleztem, hogy ha valaki nem veszi észre, hogy viccelek, akkor úgy átérezze, a rinyálás fejfájását! Én sem azt akartam kifejezni, hogy a PC-sek megba**hatják, hanem, hogy térjenek észhez(tisztelet a kivételnek)!
Shotgun: Még jó, hogy! Mindenhol csak a rinya megy, bár amit a PC-sek összehoztak, az valami őrület! És nekem, nem szaggat, nem laggol, pedig volt olyan eset, hogy 20 kocsit sikerült egyszerre robbantanom, szóval ha az nem, akkor semmi sem laggoltat! Az, hogy másnak rossz, az már nem engem érint!
És azért már milyen videókártya kellhet hozzá, gondolom!
totyak: Ha nem tetszik ahogy csinálják, akkor menj oda, és portold egyedül!
megaone6

Offline
2014. 02. 12. 15:14
PawahDani: Te meg "mennyél" iskolába, az alapvető helyesírási készségek nincsenek meg ahogy látom.
PawahDani

Offline
2014. 02. 12. 20:55
megaone6: Jó, oké, nem teljesen helyes az írásom! De ez kutya p*cse ahhoz képest a 10 évesekéhez, akik így írnak: "hadjál már te fasszopó buzerás"! Komolyan, egyetlen hiba miatt le kell b*szni! Főleg nem ilyen hosszú szövegeknél, éppen 1 egyszeri hiba, és már le kell b*szni! Fogadjunk már, hogy te sem írsz, teljesen hibátlan nyelvtan dolgozatokat, mindig, mindenhol! És a kedvedért még ki is javítottam, remélem teljes lett az életed! És a kedvedért még ki is javítottam, remélem teljessé tettem az életed! Ja, és attól még, hogy egyszer én is beleesek ebbe a hibába, attól még meg vannak az "alapvető helyesírási készségeim"!
Egyébként 13 éves vagyok, hogy tudd mennyire lehetek tanult!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak