Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

További GTA Online frissítések jönnek a tavasz folyamán!

2014.04.02 20:04  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Folytatja a Grand Theft Auto Online bővítését a Rockstar Games, a következő hónapokban legalább három új letölthető tartalom érkezik majd a multihoz, az év végéig pedig Single Playert érintő DLC-ket is ígérnek.

A srácok a Newswire-on jelentették be, hogy a jövőhéten érkezik a Capture Creator, mellyel saját capture the flag pályákat szerkeszthetünk, de nem ez lesz az egyetlen kiegészítő a közeljövőben.

Hamarosan érkezik majd a The High Life Update is, ami vadi új sportkocsik, motor és ruhák mellett új megvásárolható luxusapartmanokat is hozzáad a multihoz, valamint lehetővé teszi, hogy egyszerre két ingatlant is birtokoljunk. Az új autók között lesz a Super kategóriájú Pegassi Zentoro és a Dewbauchee Massacro, a motort Dinka Thrustnak hívják majd, és lesz egy új erős fegyver is, a Bullpup Rifle.

GTA GTA GTA

A fejlesztők tudják, hogy ki vagyunk áhezve az online Heist küldetésekre, most azt ígérik, ezt is megkapjuk a tavasz folyamán, de az infókra továbbra is várnunk kell. Az év folyamán pedig lesznek még ünnepi tartalmak is, néhány nagyon izgalmas Story Mode DLC-t is ígérnek.

Újabb patch is jön

Ahogy megszoktuk, a soron következő update is egy javítócsomaggal együtt érkezik majd. Korábban kikapcsolták a motorok levegőben történő irányítását, mert az bugos volt, viszont ezzel számos trükköt lehetetlenítettek el, ami miatt felháborodott a GTA stunter közösség, ezért a patchcsel visszahozzák az eredeti levegőbeni motor és bicikli fizikát. Leszögezték, hogy szívesen megtartják azokat az úgynevezett glitcheket, amik nem befolyásolják negatívan a játékélményt, és szeretik a játékosok.

A fenti mellett várhatóan a következő változásokat, újdonságokat iktatják be a multiplayerbe:

  • A nem GTA Race típusú versenyeknél elérhető lesz egy Non-Contant opció. Ennek lényege az, hogy a futam során nem tudunk majd összeütközni a vetélytársakkal, azok félig áttetszően jelennek majd meg. Természetesen a civil forgalomra ez nem vonatkozik, azok továbbra is akadályt jelentenek majd a verseny során. Ezzel a móddal elkerülhetjük azokat a versenyeket, ahol az a "buli", hogy az ellenfelek kilöknek a pályáról

  • Újabb szívességet kérhetünk majd Lestertől, konkrétan azt, hogy egy rövid ideig szemet hunyjanak tevékenységünk felett a rendőrök, ezzel elkerülve a kelletlen körözéseket

  • Motivácóként bónusz RP jár majd, ha lájkolunk vagy dislájkolunk egy Online küldetést

  • Nagyobb lesz a GTA$ jutalom ejtőernyős ugrásoknál, versenyeknél deathmatcheknél és last team standingseknél, ha négynél kevesebb a játékosok széma

  • Folytatják a cheaterek elleni harcot, ezúttal a csalással szerzett RP-ket szabályozzák majd.

  • Javítják a hibát, ami miatt csak 10 000 GTA dollárért tudták eladni autójukat azok a játékosok, akik azt az 1.10-es patch előtt fejlesztették.
Arminho

Offline
2014. 04. 02. 20:46
Erre csak azt tudom mondani: HURRÁ!!!
Anonymus565

Offline
2014. 04. 02. 21:10
Ez jó. Ez tetszik.
PawahDani

Offline
2014. 04. 02. 21:33
Még jó, hogy rutinná vált, hogy ahányszor megnyitom az internetet, akkor egyből megnézem legalább napi 3x a Gtaplace-t, mert már mentem volna aludni, és láttam, hogy új cikk van, aminek örülök főleg a tartalmassága, és a hír miatt is! És persze, másnap is megnézhettem volna, de ez így jobb, hogy szinte szűz még a "hozzászólások" terület, így nem hangol le, egy, nem ide illő megjegyzés sem! És most se szeretném látni, hogy "bezzeg a pc-s port", bennem ez a téma le van zárva!
Neil

Offline
2014. 04. 02. 21:56
PawahDani:
Most speciel te hoztad fel. Tudjuk, a kurva anyánk, amiért lassan fél éve várjuk a PC-s verziót...
bond71

Offline
2014. 04. 02. 21:59

vicces ez a Heist elhúzása... casinot meg nem is említenek ha már egész évről beszélnek...
Franklin

Offline
2014. 04. 02. 22:23
Én leginkább az autókat és a ruhákat várom, de a többi is jó.
LaciCRM

Offline
2014. 04. 02. 22:29
Végre lesz két garázsom Pörgessék lassan a dolgokat mert kicsit kezd unalmassá válni az online !
PawahDani

Offline
2014. 04. 03. 14:12
Neil: Igen, felhoztam, de nem vitáért, vagy káromkodásért, és amúgy én is eléggé várom! Sokkal színvonalasabb PC-n ezt még a konzol-b*zi is tudja!
És nem, nem küldök el senkit a k*rva anyjába!
Neil

Offline
2014. 04. 03. 15:34
PawahDani:
Elhiszem, hogy várod a PC-s portot is, de Te már játszottad a GTA V-öt, míg a PC-sek nagy része még az oldalt is alig nézi, nehogy spoilerbe fusson. Mások meg már a megjelenés napján a videókat bújták, és pár nap múlva tudták a teljes sztorit. Nehéz a várakozás fél év után. Én kb. egy éve olvasom az oldalt, regisztrálni valamivel később regisztráltam. A megjelenést is nehéz volt várni, de tudtunk egy konkrét időpontot. a PC-verzióval kapcsolatban viszont "nincs semmi mondanivalója" a R*-nak, és ez rohadtul felhúz. a GTA IV PC-bejelentésére anno kb. 3-4 hónapot kellett várni. A GTA V viszont már fél éve kijött. Leszarom, mi az a pénzhajhász, kapzsi indok, ami miatt ennyire elhúzzák a számítógépes portot, játszani akarok vele...
Atlas

Offline
2014. 04. 03. 15:58
Azért ezeket az új járműveket és a fegyvert igazán berakhatnák story-ba is.
totyak

Offline
2014. 04. 03. 18:06
Nem akarom kirobbantani a vitát a konzolos és pc-s tábor között, végül is nem a konzolos játékosok tehetnek róla, hogy nekik már megjelent a játék, nekünk meg még nem, csak valahol nagyon bosszantó, mikor olyan hozzászólásokat olvasok néha a fórumon, hogy már dög unalom a multi és jöhetne valami frissítés (single ugye már rég el lett felejtve, mert kb. mindenki a kiadás után egy hónappal túljutott rajta, még csiga tempóban is), miközben mi, PC-sek meg csak reménykedhetünk, hogy nemsoká hozzánk is megérkezik. Teljesen inkorrekt hozzáállás ez a R*-tól. És a legzavaróbb az egészben talán az, hogy ettől függetlenül nekik ebből semmi problémájuk nem fog adódni, ha kegyeskednek végre kiadni, akkor millióan megveszik a PC-sek közül is. Természetesen én is. Bevallom őszintén, ennyi szivatás után nekem nagy elégtétel lenne, ha valami pofára esés lenne a cégnél (tudom, legszebb öröm a káröröm, de akkor is így érzem).
Neil

Offline
2014. 04. 03. 18:27
totyak:
Más pofára esést nem tudok elképzelni, "csak", hogy megint elcseszik a PC-portot. Azt meg nem akarom.
totyak

Offline
2014. 04. 03. 18:31
Neil: Valami olyan pofára esésre gondoltam, ami a játékot nem érinti. Magamnak nem akarok rosszat
PawahDani

Offline
2014. 04. 03. 20:32
totyak: Igazad van, én is várom a PC-s megjelenést, és én várom a Online-os frissítéseket, de azt nem akarom, hogy kihatással legyen a PC-s port megjelenésére, nekem megvan konzolra a GTA V, és lehet, hogy várom a frissítéseket, de azt szeretném, hogy párhuzamban menjenek a dolgok, mert mind a kettőt várom, a sok konzolostól(pár kivétellel) elvenném a konzoljukat, és adnék egy viszonylag erős PC-t, hogy futhasson rajta a GTA V és azt mondanám, hogy várjanak a popsijukon! Úgy utálom, hogy a konzolosok(többsége) és a PC-sek(többsége) egymást okolják olyan dolgokért, aminek semmi köze a másik táborhoz! Kezdek úgy érezni, hogy direkt ugrassza össze a R* a PC-s és a konzolos oldalt, hogy szórakozzanak egy jót!
Visali

Offline
2014. 04. 03. 20:40
Atlas: Minden új fegyver és jármű elérhető a Story Mode-ban is. A fegyverek bekerülnek a fegyverválasztóba és az Ammu-Nationbe, a járműveket pedig a karakterek saját garázsában lehet lekérni.
PSP

Offline
2014. 04. 04. 19:51
Nem semmi. Kíváncsi vagyok a kocsikra (mondjuk így eléggé idiótán néznek ki, de már most látom, hogy a dlc megjelenés napján a 80%-nak és többek között nekem is ezek lesznek, mert "jó" ), ellenben a fegyvert is tuti kipróbálom, de nem várok sokat tőle. Nem tűnik nagy dolognak így ismerve a típust.
A két ingatlannak viszont iszonyatosan örülök, végre egy korrekt lépés. Remélem az autóknak is 2x akkora hely lesz ezek alapján...
bond71

Offline
2014. 04. 07. 16:27
Elkövetkezendő hónapokban.. Hát ez k@!!!
norcsez

Offline
2014. 04. 08. 13:52
Egyszer MAJD ki is jön, aztán adhatom el a Jesteremet,hogy legyen még 1 házra pénzem
balint747

Offline
2014. 04. 08. 15:12
Ma egy update-tel jött nekem a capture mód, de még nem lehet használni...
bond71

Offline
2014. 04. 10. 23:06

A játékban miért nincs egy erdő? vagy hol vannak a motoros rendőrök???? San Andreasba volt télleg minden!!!
Atlas

Offline
2014. 04. 11. 15:00
bond71: Vannak benne erdők és a motoros rendőrök speciális helyeken szoktak lenni pl.: Sandy Shores felé tartó autópálya mellett, ott kukkol a távcsőn keresztül.
A játék múlt évben jött ki... szerintem idő múlva ez is tökéletes lesz.
Visali: Köszönöm az infót
bond71

Offline
2014. 04. 11. 16:13
Atlas: Rendes sűrű kis erdőféle nincs, mint pl: SA-ban csak szétszórva fák.
Srácok a mai nap rájöttem egész véletlen hogy nekem a víz megszűnt létezni online singleben még nem néztem xD

Bár élvezem mert bejárom az egész tengerfenéket ami meglep milyen részletes
Valakinek hasonló?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak