Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Kijött az új iCEnhancer, ezzel együtt vége a modnak

2014.08.04 02:27  |  Írta: Gege  |  Forrás: Facebook

Többször posztoltunk a GTA IV-et valóságossá tevő iCEnhancer grafikai módosításról. Most a készítője kiadott egy újabb frissítést hozzá, és nem folytatja tovább az őt ért támadások miatt.

Igen, még az olyan ártalmatlannak tűnő műfajban is létezik a cyberbullying kifejezés, mint a modding. Hayssam Keilany, a mod készítője ugyanis megelégelte, hogy a modding közösségben nem túl népszerű az ENBSeries mellett.

Mi azért megköszönjük neki az eddigi munkáját, hiszen az iCEnhancer az amúgy ocsmány nem szép GTA IV-et ilyen széppé tudja varázsolni:

Aki még aktívan tolja a GTA IV-et és erős PC-vel rendelkezik, próbálja ki!

Cube Head

Offline
2014. 08. 04. 09:44
Szerintem sokkal szebb mint az ENB
Arminho

Offline
2014. 08. 04. 09:55
Ezt aztán igazán kipróbálnám, de se GTA IV-gyel, se erős PC-vel nem rendelkezem!
Gege

Offline
2014. 08. 04. 12:47
Cube Head:
+1
dani.szentgali

Offline
2014. 08. 04. 22:57
Arminho: Nekem a GTA IV megvan, de csak X360-ra, az erős PC-m meg annyira "erős", hogy a GTA San Andreas/Vice City/GTA3 sem fut rajta még low beállításokon sem, szóval nekem is kimarad ez a mod. Mindenesetre sajnálom a srácot, hogy abbahagyja, meg a sok bunkózást sem érdemelte ki szerintem, legalábbis ez alapján a mod alapján, ugyanis tényleg nagyon széppé teszi az ocsmánynak semmiképp sem mondható, hanem inkább régi és egyre elavultabbnak nevezhető GTAIV-et.
2014. 08. 05. 08:31
Azért nem nevezném a GTA IV -et ocsmánynak. Határozottan tiltakozom ez ellen a személyes vélemény ellen.
AngelHeart

Offline
2014. 08. 05. 11:10
A GTA 4 a maga idelyében igenis szépnek számított és szerintem még mai szemmel sem mondható csúnyának és mindenek előtt tartsuk már szem előtt hogy egy 6 éves játékról van szó így aki le ocsmányozza szerencsétlen játékot azt nagyon tudom sajnálni szűklátókörüsége és csőlátása miatt.
Challenger02

Offline
2014. 08. 07. 09:05
The Cleansing Fire: AngelHeart:
A félreértések elkerülése végett szerintem dani.szentgali nem azt írta, hogy ocsmány a játék, hanem épp az ellenkezőjét.
Tény, hogy amit ki tudnak hozni még ebből a motorból, azt ki is hozzák, még így hat év után is.
Dancsy

Offline
2014. 08. 08. 20:58
Nem igazan tamadtak az emberek, legalabb is kb masfel eve kovetem a facebook oldalat a mod-nak, es nem mondanam, hogy tamadjak. Amiert a srac beragott, az az, hogy rengetegen nagyon sok idiota es egyertelmu valaszu kerdesekkel zaklatjak egyfolytaban.
Az egyik posztjaban viszont irja, hogy amiert abbahagyja a projektet, az egyreszt a GTA V megjelenese miatt van, masreszt, mert mar unja ezt a projektet.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak