Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kijött az új iCEnhancer, ezzel együtt vége a modnak

Többször posztoltunk a GTA IV-et valóságossá tevő iCEnhancer grafikai módosításról. Most a készítője kiadott egy újabb frissítést hozzá, és nem folytatja tovább az őt ért támadások miatt.

Igen, még az olyan ártalmatlannak tűnő műfajban is létezik a cyberbullying kifejezés, mint a modding. Hayssam Keilany, a mod készítője ugyanis megelégelte, hogy a modding közösségben nem túl népszerű az ENBSeries mellett.

Mi azért megköszönjük neki az eddigi munkáját, hiszen az iCEnhancer az amúgy ocsmány nem szép GTA IV-et ilyen széppé tudja varázsolni:

Aki még aktívan tolja a GTA IV-et és erős PC-vel rendelkezik, próbálja ki!

2014.08.04 02:27  ▪ Forrás: Facebook  ▪ Írta: Gege

Cube Head
Offline
2014. 08. 04. 09:44
Szerintem sokkal szebb mint az ENB

Arminho
Offline
2014. 08. 04. 09:55
Ezt aztán igazán kipróbálnám, de se GTA IV-gyel, se erős PC-vel nem rendelkezem!

Gege
Offline
2014. 08. 04. 12:47
Cube Head:
+1

dani.szentgali
Offline
2014. 08. 04. 22:57
Arminho: Nekem a GTA IV megvan, de csak X360-ra, az erős PC-m meg annyira "erős", hogy a GTA San Andreas/Vice City/GTA3 sem fut rajta még low beállításokon sem, szóval nekem is kimarad ez a mod. Mindenesetre sajnálom a srácot, hogy abbahagyja, meg a sok bunkózást sem érdemelte ki szerintem, legalábbis ez alapján a mod alapján, ugyanis tényleg nagyon széppé teszi az ocsmánynak semmiképp sem mondható, hanem inkább régi és egyre elavultabbnak nevezhető GTAIV-et.
2014. 08. 05. 08:31
Azért nem nevezném a GTA IV -et ocsmánynak. Határozottan tiltakozom ez ellen a személyes vélemény ellen.

AngelHeart
Offline
2014. 08. 05. 11:10
A GTA 4 a maga idelyében igenis szépnek számított és szerintem még mai szemmel sem mondható csúnyának és mindenek előtt tartsuk már szem előtt hogy egy 6 éves játékról van szó így aki le ocsmányozza szerencsétlen játékot azt nagyon tudom sajnálni szűklátókörüsége és csőlátása miatt.

Challenger02
Offline
2014. 08. 07. 09:05
The Cleansing Fire: AngelHeart:
A félreértések elkerülése végett szerintem dani.szentgali nem azt írta, hogy ocsmány a játék, hanem épp az ellenkezőjét.
Tény, hogy amit ki tudnak hozni még ebből a motorból, azt ki is hozzák, még így hat év után is.

Dancsy
Offline
2014. 08. 08. 20:58
Nem igazan tamadtak az emberek, legalabb is kb masfel eve kovetem a facebook oldalat a mod-nak, es nem mondanam, hogy tamadjak. Amiert a srac beragott, az az, hogy rengetegen nagyon sok idiota es egyertelmu valaszu kerdesekkel zaklatjak egyfolytaban.
Az egyik posztjaban viszont irja, hogy amiert abbahagyja a projektet, az egyreszt a GTA V megjelenese miatt van, masreszt, mert mar unja ezt a projektet.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink