Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Drága cuccokkal bővül a GTA Online!

Két nagy ingyenes kiegészítő pakk kiadását tervezi a nyáron a GTA Online-hoz a Rockstar Games. Az első csomag már a jövő héten érkezik!

Az ILL-GOTTEN GAINS Part 1 újabb lehetőséget nyújt majd a pénzköltésre, ugyanis drága luxus autókat, erős és díszes fegyvereket ad hozzá a multihoz, mindemellett pedig több száz ruhát és kiegészítőt tesz elérhetővé a boltokban.

GTA GTA GTA

Megvásárolható lesz többek között:

  • Egy arany színű Buckingham Swift Deluxe helikopter (1. kép)
  • Egy arany színű Buckingham Luxor Deluxe repülő (2. kép)
  • Egy Pegassi Osiris szuperautó (3. kép)
  • Egy Benefactor Stirling GT szuperautó (4. kép)
  • Egy Enus Windsor autó nyolcféle festéssel (9. kép)
  • Visszatér az Albany Virgo (6. kép)
  • Egy Combat PDW (Personal Defense Weapon) fegyver (7. kép)
  • Többszáz új ruha és kiegészítő (8. kép)

GTA GTA GTA GTA GTA GTA

Mivel a Rockstar külön erre nem hívta fel a figyelmet, a frissítés valószínűleg minden platformon elérhető lesz.

2015.06.01 17:59  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Arminho
Offline
2015. 06. 01. 18:19
Nem elég, hogy a heistes cuccokat sem sikerült megvennem, már erre is pénzt kell áldozni? Örülök a frissítésnek. Mindig kell valami új, még ha nem is olyan nagy dolog.

vunit12
Offline
2015. 06. 01. 19:38
Nekem szimpatikus ez az Update,de én és szerintem sokan mások nagyon örülnének,hogy ha lehetne már több, mint 3 ingatlant vásárolni majd. Bár nem hiszem, hogy ezt beleteszik sajnos. :/
2015. 06. 01. 20:06
Végre stricis cuccok. Évek óta várok rájuk

Stan98
Offline
2015. 06. 01. 20:54
na végre ez az update elég királyul néz ki,jó cuccoknak tűnnek,de ezt is hamar meg fogjuk unni,mert az alaptéma ugyanaz: új kocsik,új fegyók,új ruhák. Lehetne már valami komolyabb,akár a fentebb említett ingatlanos dolog...de én még mindig a kaszinóra várok

CsabCharger
Offline
2015. 06. 01. 20:55
akko gyücssünk!! Stan98: a kaszinóban én is bízok a mai napig. szerintem ahogy nekünk játékosoknak úgy a fejlesztőknek is kurva sok ötletük van még a játékkal kapcsolatban. és abban is biztos vagyok,hogy még annyi sok tartalmat kapunk mind a single részben mind pedig az onlineban,hogy 1 ideig még nem is lesz gta 6. a kaszinós hírekkel valamikor 1időben még szó volt különböző kisebb szigetek megnyitásáról ahol érdekes dolgok várnának ránk. a kaszinóban el tudnék képzelni akár real moneys pókerversenyeket. de ha kedvünk tartaná akkor pedig csak a gta dollárral szállhatnánk be nagy poker csatákba. na az háborodott lenne. simán lehetne akár 1 pkr poker-es kinézete is a dolognak.

vunit12
Offline
2015. 06. 01. 21:28
Igen, a kaszinó lenne talán az egyik legvárvavártabb
Persze jó, hogy kiadják az Update-eket,de több mint másfél éve van kinn a játék és igazából eddig a Heist-updaten kivül tényleg csak fegyver-ruha-kocsi kiegészítések voltak.
Jó lenne már ingatlanozást,akár tőzsdézés, KASZINÓ, új sportok(persze, nem egy FIFA-ra gondolok,csak ami megvalósítható), vagy esetleg legalabb, hogy a fizikuma változzon legalább egy minimális szinten a karakternek.
2015. 06. 02. 07:57
Én örülök egy ilyennek. Még több ruhát tudok venni, amiket soha nem fogok hordani, ugyanúgy a kocsikkal
Bár ahhoz pénzt kellene szereznem, ahhoz pedig rakhatnának be valamennyi új küldetést. A régieket nem éppen unom, csak már mindenki túl jól ismeri őket, és hat kurumával jönnek oda.
Én inkább annak örülnék, ha a karaktert magát is jobban lehetne testreszabni, legalább egy kicsivel (magasság, súly, izomzat), illetve ha beraknának egy rendes szakállat Online -ba is.
És persze az árak is lehetnének normálisak végre, kicsit olyanok, mint a szingliben (soha nem lesz).
De örülök ennek, szeretek tollászkodni

MateL
Offline
2015. 06. 02. 11:23
Az 5. képen a kocsira a Habony márkanév jobban illett volna.

Benito1994
Offline
2015. 06. 02. 13:27
Ezek a cuccok szerintem egy jó kis RPG szerveren jók lennének. Az a baj, hogy ezeknek a cuccoknak nagyon nincs jelentőségük azon kívül, hogy jól néznek ki. Ezért lenne jó ha lennének olyan szerók mint pl. egy RPG szerver ahol tényleg lehetne vele villogni.

dani.szentgali
Offline
2015. 06. 02. 15:13
Here we go again. Egy újabb autókat és fegyvereket tartalmazó pakk, ami néhány napig, esetleg egy hétig tök izgalmaz lesz, a képernyő előtt fog tartani mindenkit, aztán meg miután már mindenki kiökörködte magát a sztorimódban és mindenki megvette az új cuccokat Onlineban, ez a mini-DLC is a feledés homályába vész. Félreértés ne essék, semmi bajom ezekkel az ingyenes kis apróságokkal, de itt lenne az ideje, hogy valami hosszabb távú szórakozást biztosító tartalmat is belerakjanak végre a játékba.

kekesi
Offline
2015. 06. 02. 15:38
Őszintén ez mind szép és jó, de így is alig van pénzem, mert minden rettenetesen drága, már ami az autókat és a tuning alkatrészeket illeti, a pénzszerzési lehetőségek pedig nem a legjobbak, na mind1, azért spórolok, mert a Kuruma és az Elegy mellé kéne még pár kocsi. A Zentorno-t kinéztem, de a képek elbizonytalanítottak, megéri szerintem várni. A ruhák is jöhetnek, mert azokból nevetségesen kevés van.

Amúgy nem tudjátok hol lehet megnézni, hogy mennyibe kerülnek a Shark bankkártyák?

NikitaDragovich
Offline
2015. 06. 02. 16:17
Nem azt mondom, hogy nem örülök neki, DE már itt lenne annak is az ideje, hogy végre kiadjanak a sztorihoz is egy DLC-t! Egy és fél éve van kint a játék, és még most sem tudom elhinni, hogy ennyi idő alatt nem tudták bővíteni a GTA V-öt, csak a szar Online-t...!

Nem tudom, de szerintem az Online nagyon unalmas, még a rablásokat sem tudtam megcsinálni - csak az első kettőt -, de már nem is fogom, mert PS3-on kurva szar az egész.

Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de már nem is érdekel a GTA V. Nem is szeretem már annyira. Sohasem lesz North Yanktonos DLC, csak szar ruhák, fegyverek meg autók, amit az ember pár óra alatt megun, hiába van ingyen...

Stan98
Offline
2015. 06. 02. 21:54
Ezt magyaráztam én is fentebb. Körülbelül egy hete be se kapcsoltam a Ps-t,egyrészt idő hiányában,másrészt meg unalmas már tényleg a játék. Persze szeretem elütni az időmet vele,de egy pár óra után uncsi. Nekem sincsenek meg a Heistek és úgy érzem nem is lesznek...Sokkal nagyobb durranások kellenének ide és az Online mellet haladhatna végre párhuzamosan a Story bővítése is mert már nincs semmi móka single-ben. Pedig időnként jobb mint a csalókkal és aljas köcsögökkel teli Online. Kéne már valami új helyszín a játékhoz,új klubok,bejárható épületek mert lassan szart se fog érni ez a GTA sem...

Bence (Visali)
Offline
2015. 06. 03. 20:44
Azért mégis egy lassan két éves játékról beszélünk, az a csoda, hogy még foglalkoznak vele. Nekem nem nagyon jönnek be ezek a strici ruhák, meg a díszes fegyverek, egyedül a Virgo érdekel, ennek ellenére tök jó, hogy van még ingyenes update.

Rockstar69
Offline
2015. 06. 04. 08:16
Bence (Visali): Egyetértek. Amíg ingyen adják ezeket, nincs miért panaszkodni.

CsabCharger
Offline
2015. 06. 04. 20:55
Ráadásul azt se felejtsük el,hogy kurva sokan használják a creatort.Én speciel nem vagyok oda ezekért az égig érő extrém pályákért és ugratókért de tény,hogy sokan foglalkoznak új versenyek, deathmatch-ek létrehozásával.És a R* még jön nekünk 1 job creatorral is.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink