Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Szerdán jön az Ill-Gotten Gains Part 1 frissítés


A Rockstar Games bejelentette, hogy június 10-től lesz elérhető a nemrég felfedett Ill-Gotten Part 1 Update a GTA Online-hoz, mely a két nyárra tervezett kiegészítő csomag első része.

A letölthető tartalom mind az öt platformon, tehát az előző generációs konzolokon is elérhető lesz. A fejlesztők újra terveznek Social Club multis hétvégét, mely péntektől vasárnapig tart majd – ezen bónusz RP, pénzjutalom szerezhető majd.

A frissítés megjelenése után csütörtök hajnali 2-től pedig a HEALTH játékát közvetítik majd a Rockstar Twitch csatornáján. Ők szerezték a Max Payne 3 zenéit, és a GTA V egyik számát.

Az update csomag tartalmáról előző hírünkben találsz képeket és információt.

2015.06.06 09:13  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Mr.Vercetti
Offline
2015. 06. 06. 09:55
A "Forgotten Story Mode" DLC mikor várható? Elég már ezekből a ruha DLC-kből, tök jó hogy ingyenesek de inkább dolgozzanak valami tartalmason, inkább legyen fizetős de tartalmas.

dani.szentgali
Offline
2015. 06. 06. 11:34
Mr.Vercetti: "Forgotten Story Mode DLC"... Ezen szakadtam!
Hát igen, én is annak örülnék már, ha valami hosszabb távú szórakozást biztosító DLC-t adnának, mert ezeknek a mini DLC-knek az időtartama nálam kb. egy, de maximum másfél hét. Csak reménykedni tudunk, hogy a Rockstar nem fog a végtelenségig csak ezekre az apró megoldásokra támaszkodni, hanem a jövőben kicsit leállnak ezekkel a DLC-kkel és tartalmasabb, nagyobb és érdekesebb DLC-ket adnak a népnek.

Stan98
Offline
2015. 06. 06. 12:42
én is ugyanezt gondolom mint dani. Hamar meg lehet unni az új cuccokat,főleg Onlineban...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink