Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Ismertette az Ill-Gotten Gains Part 1 hétvége részleteit a Rockstar

2015.06.10 11:19  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Több játákosnak már elérhető az Ill-Gotten Gains Part 1 kiegészítő csomag a Grand Theft Auto V-höz, a Rockstar Games pedig ígéretéhez híven különleges hétvégét tart a GTA Online-ban, mely során dupla pénz és dupla RP szerezhető.

A multis esemény pénteken kezdődik, és vasárnap estig tart. A hétvége alatt dupla pénzjutalmat kapunk minden Adversary módban, és dupla RP jár minden földi, vízi és légi versenyért.

Ha a betöltőképernyőn csatlakozunk az Eventhöz, a játék automatikusan az Adversary módokba dob majd. Ha pedig teljesítjük a teljes playlistet, akkor golyóálló melényt és extra fegyvereket is kapunk, mint sticky bombok, molotov koktélok és aknák.

A high-end apartmanokra és garázsokra 25 százalékos kedvezmény jár majd, így olcsóbban juthatunk hozzá a heistok szervezéséhez elengedhetetlen luxuslakásokhoz, valamint a több jármű tárolására alkalmas épületekhez.

A speciális crate dropok 10 000 GTA dollár mellett különleges, exkluzív pólókat is tartalmaznak majd. A ládák most a versenypálya (kaszinó) a yachtklub és Rocksford Hills környékén fognak landolni.


A ledobott csomagokban lévő pólókkal a Portola Drive luxusmárkáival feszíthetünk

Lesz Snapmatic fotóverseny is – a képeken az új luxuscuccok nyújtotta gazdag életet kell megörökíteni, majd #illgottengains1 címkével kell feltölteni a Social Clubra. A legjobbak 1 millió GTA dollárt kapnak.

Az eseményt pénteken este 23 órától lehet majd követni a Rockstar saját élő közvetítésén, melybe a Fanhaus is becsatlakozik majd.

danilewis

Offline
2015. 06. 10. 12:51
na letölttötem a gta dlc! csak az a baj hogy le fagy a stori betöltésnél de ha le törlöm a dlc akkor meg el indul a stori mod!
ha a xbox 360 deashboard töltöm le a gta dlc akkor a stori betöltésnél fagy le!
ha meg gta stori start menü néltöltömle akkor meg 99 százaléknál fagy le!
na ilyenkor mi van?
Kaeres0212

Offline
2015. 06. 10. 14:12
Nekem ugyanez van...
dani.szentgali

Offline
2015. 06. 10. 14:34
Én még nem próbáltam, de a fentieket olvasva inkább várok még estig a letöltéssel, vagy az is lehet, hogy ma le se próbálom tölteni a DLC-t.
Franklin

Offline
2015. 06. 10. 15:56
Na letöltöttem, nekem semmi gond nem volt a single-vel. Online-ban miért 10.000.000$ az arany shamal? 2.000.000$ az új super kocsi? A Hydra jobban megéri az árát. Ezeket az árakat igen eltúlozta a R*. Az új kocsik sztem elég jók. Bár a több száz ruhából sem lett semmi.
Visali

Offline
2015. 06. 10. 16:00
Franklin: Én ezt a problémát máshonnan közelítettem meg a bejelentéskor: Egyáltalán miért új jármű egy Shamal, ami egyszerűen csak arany színű.
danilewis

Offline
2015. 06. 10. 17:08
na most már jó a dlc!!!
kispocak

Offline
2015. 06. 10. 18:05
PS4-en tipp-topp minden(az utolsó 1 GB majd egy óráig jött lefele,az első 4 giga pikk-pakkra lejött).Én meg se néztem az új dolgokat,valahol azt olvastam,Rockstar szeretné ha lenne mire elkölteni a pénzt,ezért drága néhány dolog.Gyakorlatilag lehet "villantani" a drága cumókkal,azon kívűl nem sok haszna van.Jobban örültem volna olyanoknak mint pl.ulzáló neon a kocsik aljára,sötétíthető szélvédő(ezt nem is értem miért nincs most,még a gépet is kímélné hogy nem kell mutogatnia a vezetőt,nem?),új minták a járművekre(csak a minták,a szinekből elég)esetleg plusz fényszórók,összkerekes személyautók,(ralizni),a pálya készítőjének legyőzéséért plusz RP és $,sokkal magasabb szintű játékos legyőzéséért szintén (eddig 7633-as volt a legnagyobb https://plus.google.com/u...738203733578721 ), és még volna sok ötletem...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak