Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dirtring jöhet a GTA Online-ba

Visszatérhet a motoros stadion verseny a GTA Online-ban. DM98xKONATA  egy motoros próbához alkalmas pálya modelljére bukkant a játék fájljaiban.

A városi arénában először a GTA Vice City-ben tudtunk versenyezni, ott a motoros kihívás neve Dirtring volt, majd Kickstart néven a GTA San Andreas-ban is visszatért.


A Dirtring aréna modellje a GTA V-ben

A GTA V féle Los Santosban is van egy hatalmas stadion a reptér felé vezető. A Maze Bank Arena teljesen ideális arra, hogy egy ilyen kialakítású pályának helyet adjon. A Story Mode-ban a Fame or Shame tehetségkutatót forgatására használják.

A játékban egy kapcsolódó hangfájl is van, mely egy szokásos GTA Online telefonhívásra hasonlít. Ezt DomisLive videójában 1:27-től hallgathatjátok meg.

DM98xKONATA egyébként egy új motoros bár és és egy ismeretlen szerelőműhely hasonlóan félkész modelljére is felfigyelt.

2015.06.29 10:03  ▪ Forrás: DomisLive @YouTube  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2015. 06. 29. 10:15
Ez nagyon állat!
Egyébként a hangfájlban hallható férfi nem Dom Beasley lenne?

Bence (Visali)
Offline
2015. 06. 29. 10:22
Nekem is ő jutott eszembe

Stan98
Offline
2015. 06. 29. 12:33
Ez jó lenne,de story módban inkább...

Arminho
Offline
2015. 06. 29. 17:19
Tetszene az ilyen, bát a SA-ban se ment igazán.

NikitaDragovich
Offline
2015. 06. 30. 10:53
Bence (Visali): Épp azon gondolkodtam a napokban, hogy Domnak lesz-e még szerepe a GTA Online-ban, mert igazából semmi értelme sincs, hogy benne legyen. Nagyon ritkán hív fel téged, és akkor is csak az ejtőernyőzésekkel zaklat. Emellett Brucie-nak sincs semmi értelme, hogy szerepeljen az Online-ban, mert csak tesztoszteront tudsz venni tőle.

dani.szentgali
Offline
2015. 06. 30. 11:04
Stan98: Hát igen, én is jobban örülnék ennek a motorpályának, ha sztori módba is beraknák... de mindegy, már lassan hozzászoktam a GTA Online uralkodásához és a singleplayer háttérbe szorulásához, így nem zavarna az sem, ha kizárólag Online-ban lenne elérhető, csak akkor jöjjön ki!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink