Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elérhető a Halloween Surprise frissítés!

A Rockstar Games a mai napon tette elérhetővé a Halloween Surprise nevű frissítést, amellyel az angolszász kereskedelmi ünnepet, a Halloweent elevenítik meg a fejlesztők.

Az update részeként számos újdonság, például új autók, maszkok és egy zseblámpa is elérhetővé vált, amelyekhez november 16-ig juthatnak hozzá a PlayStation®4, XboxOne és PC tulajdonsok. Az addig megszerzett tárgyak megmaradnak az Invertoryban az esemény lejárta után is.

A frissítés tartalma:

  • Két új autó: Lurcher Hearse, Franken Stange

GTA GTA

  • 20 új bábu a lowriderek műszerfalára
  • 30 új arcfestés, valamint új maszkok, amelyek november 16-ig minden heistnál kiválaszthatók és a maszkárusnál is megvásárolhatók

GTA GTA

  • Slasher Adversary Mode, amelyben a támadó játékosnak (Slasher) egy shotgun-al kell levadásznia a sötétben bujkáló játékosokat, akik csak egy zseblámpát kapnak. A rejtőzködőknek 3 percig kell túlélniük.

 

2015.10.29 16:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 és Visali

kekesi
Offline
2015. 10. 29. 17:27
Ne vegyetek maszkokat!!! Sokan panaszkodnak, hogy megvették mindet drága pénzért (1 millió) és amint session-t váltottak eltűnt mind, aztán se maszk, se pénz. Zseblámpa szintén hajlamos eltűnni, többszöri vásárlás ellenére is. úgyhogy vigyázzatok!!!

Amúgy aki próbálta frissítést, még mindig jól fut a játék, mert a Lowrider Update után sokat javult a játék (magasabb FPS, élesebb grafika ugyanazon a beállításon), nem lenne jó ha elcsesznék.

Amúgy hidegen hagy, most minden új tartalom, mert lowrider-re gyűjtök. Legalább egy dupla RP és GTA $ event lehetne... Na jó az ú játékmód még jó is lehet.

CsabCharger
Offline
2015. 10. 29. 17:44
most néztem meg. hatalmas.
más:kekesi: olyan volt már,hogy tűntek el az embernek cuccai,autói. de mind visszakerült. nekem volt,hogy 1 rahedli fegyver és pont a drágábbak tűntek el. hirtelen újra meg akartam venni de aztán inkább vártam. és visszakerült mind.. szerintem a maszkoknál is így van. 1 kis bug,de amit megveszel az megmarad.
2015. 10. 29. 18:22
Engem érdekel az update. A lowrider marad, ezek viszont nem. már el is kezdtem gyűjteni a pénzt ez új autókra. 550 000 és 650 000 $ az áruk, szóval emberes összeg (durván egy lowrider vásárlása és felújítása).

kispocak
Offline
2015. 10. 29. 19:19
kis kiegészítés: az új hotroad-ra (Albany Franken Stange Insured)is lehet babát tenni a Los Santos customs-nál.A hullaszállítót nem vettem meg,azt nem tudom.
A zseblámpa okozott egy sírva nevetős poént az imént: bankrablásból kommandózunk kifelé,amikor egyik német jóember elővette és szigorúan rávilágított a rendőrre. Nemtom mire számított,talán sok Jamie és a csodalámpát nézett,de zokon vette hogy lelötte a rendőr.
Ja igen,még valami: aki a hotroad-ot veszi,vásárláskor kiválaszthatja milyen matricával kéri,és miután megjött,arra már így nem kell költeni.

bond71
Offline
2015. 10. 29. 23:00
Egy Láncfűrész jól jött volna már!!

Mr.Vercetti
Offline
2015. 10. 30. 13:24
Gondolom ez is csak az online-t érinti, single-re megint semmit nem adnak

Geri
Offline
2015. 11. 13. 23:16
Baromi lehangoló , hogy ilyen szinten letettek a last gen-ről a rockstarban.
Nonszensz, hogy azok akik az elsőként vásárolták meg a GTA V-öt, tehát az eredeti régi motorosok ennyire ki fognak maradni ezentúl az újdonságokból.
Csalódtam Rockstar. És nekem ne mondja senki, hogy a last gen ezt nem bírná meg azt nem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink