Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Elérhető a Halloween Surprise frissítés!

2015.10.29 16:27  |  Írta: Rockstar69 és Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games a mai napon tette elérhetővé a Halloween Surprise nevű frissítést, amellyel az angolszász kereskedelmi ünnepet, a Halloweent elevenítik meg a fejlesztők.

Az update részeként számos újdonság, például új autók, maszkok és egy zseblámpa is elérhetővé vált, amelyekhez november 16-ig juthatnak hozzá a PlayStation®4, XboxOne és PC tulajdonsok. Az addig megszerzett tárgyak megmaradnak az Invertoryban az esemény lejárta után is.

A frissítés tartalma:

  • Két új autó: Lurcher Hearse, Franken Stange

GTA GTA

  • 20 új bábu a lowriderek műszerfalára
  • 30 új arcfestés, valamint új maszkok, amelyek november 16-ig minden heistnál kiválaszthatók és a maszkárusnál is megvásárolhatók

GTA GTA

  • Slasher Adversary Mode, amelyben a támadó játékosnak (Slasher) egy shotgun-al kell levadásznia a sötétben bujkáló játékosokat, akik csak egy zseblámpát kapnak. A rejtőzködőknek 3 percig kell túlélniük.

 

kekesi

Offline
2015. 10. 29. 17:27
Ne vegyetek maszkokat!!! Sokan panaszkodnak, hogy megvették mindet drága pénzért (1 millió) és amint session-t váltottak eltűnt mind, aztán se maszk, se pénz. Zseblámpa szintén hajlamos eltűnni, többszöri vásárlás ellenére is. úgyhogy vigyázzatok!!!

Amúgy aki próbálta frissítést, még mindig jól fut a játék, mert a Lowrider Update után sokat javult a játék (magasabb FPS, élesebb grafika ugyanazon a beállításon), nem lenne jó ha elcsesznék.

Amúgy hidegen hagy, most minden új tartalom, mert lowrider-re gyűjtök. Legalább egy dupla RP és GTA $ event lehetne... Na jó az ú játékmód még jó is lehet.
CsabCharger

Offline
2015. 10. 29. 17:44
most néztem meg. hatalmas.
más:kekesi: olyan volt már,hogy tűntek el az embernek cuccai,autói. de mind visszakerült. nekem volt,hogy 1 rahedli fegyver és pont a drágábbak tűntek el. hirtelen újra meg akartam venni de aztán inkább vártam. és visszakerült mind.. szerintem a maszkoknál is így van. 1 kis bug,de amit megveszel az megmarad.
2015. 10. 29. 18:22
Engem érdekel az update. A lowrider marad, ezek viszont nem. már el is kezdtem gyűjteni a pénzt ez új autókra. 550 000 és 650 000 $ az áruk, szóval emberes összeg (durván egy lowrider vásárlása és felújítása).
kispocak

Offline
2015. 10. 29. 19:19
kis kiegészítés: az új hotroad-ra (Albany Franken Stange Insured)is lehet babát tenni a Los Santos customs-nál.A hullaszállítót nem vettem meg,azt nem tudom.
A zseblámpa okozott egy sírva nevetős poént az imént: bankrablásból kommandózunk kifelé,amikor egyik német jóember elővette és szigorúan rávilágított a rendőrre. Nemtom mire számított,talán sok Jamie és a csodalámpát nézett,de zokon vette hogy lelötte a rendőr.
Ja igen,még valami: aki a hotroad-ot veszi,vásárláskor kiválaszthatja milyen matricával kéri,és miután megjött,arra már így nem kell költeni.
bond71

Offline
2015. 10. 29. 23:00
Egy Láncfűrész jól jött volna már!!
Mr.Vercetti

Offline
2015. 10. 30. 13:24
Gondolom ez is csak az online-t érinti, single-re megint semmit nem adnak
Geri

Offline
2015. 11. 13. 23:16
Baromi lehangoló , hogy ilyen szinten letettek a last gen-ről a rockstarban.
Nonszensz, hogy azok akik az elsőként vásárolták meg a GTA V-öt, tehát az eredeti régi motorosok ennyire ki fognak maradni ezentúl az újdonságokból.
Csalódtam Rockstar. És nekem ne mondja senki, hogy a last gen ezt nem bírná meg azt nem.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak