Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Speciális hétvégével ünnepli a hálaadást a Rockstar!

A hálaadás és az új Adversary Mode megjelenésének alkalmából, különleges hétvégét tart a Rockstar Games, amelyen számos kedvezményhez és bónuszhoz juthatunk.

Bónuszok és kedezmények:

  • Dupla GTA$ és RP jár minden platformon (beleértve az Xbox 360-at és a PS3-at is) az Adversary Mode-okért
  • Dupla GTA$ és RP jár a PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n elérhető Running Back Playlist végigjátszásáért
  • A Black Friday alkalmából kizárólag pénteken az ingatlanokhoz 40% a járművekhez pedig 25% kedvezménnyel juthatunk mind az öt platformon

A Rockstar Warehouse-ban is számos termékhez juthatunk 40% százalék kedvezménnyel november 27 és 30 között. Az új termékek mellett, mint például az Epsilon Programos levélnehezék, vagy a Merryweather-ös polók, a GTA V is olcsóbban vásárolható meg, amelyhez (a digitális és lemezes változathot egyaránt) 500 000 GTA Online-ban felhasználható GTA$ is jár.

2015.11.26 09:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69
2015. 11. 26. 10:20
Alig várom, hogy a normális munkákért kapjak megint dupla jutalmakat.

CsabCharger
Offline
2015. 11. 26. 18:51
The Cleansing Fire: Úgy-úgy.Emlékszem,hogy volt 1 alkalommal olyan 7vége(még ps3 alatt játszottam)amikor minden job-ért dupla $ járt.Simán összejött pár milla. Azóta sem volt ilyen.

dani.szentgali
Offline
2015. 11. 27. 15:53
Nah, jön ez az ingatlanokra kiterjesztett nagyszabású kedvezmény, erre pont múlt héten vertem el a pénzem nagy részét járműtuningra... Pedig most nagy lehetőségem lett volna arra, hogy az egyik Low-End apartmanomat kicseréljem egy második High-End apartmanra. Na de mindegy. Annak viszont én sem örülök, hogy csak az Adversary módos feladatokért jár a dupla jutalom. Sokkal jobb lenne, ha normális jobokért (főként versenyekért) járna a dupla jutalom. Akkor talán még ma össze tudnám hozni a második High-End apartman árát. Így is megpróbálom, viszont nem valószínű, hogy így is menni fog.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink