Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Take-Two - Az EA visszavonta ajánlatát

2008.09.15 21:05  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: StarTribune

Bizonyára már mindegyikőtök tud a Take-Two Interactive és az Electronic Arts között hónapok óta húzódó herce-hurcáról, mely az EA által indítványozott felvásárlási ajánlat körül forog és eleddig nem került megoldásra. Nos, kedvenc játéksorozatunk kiadójának hosszasan tartó ellentmondása meghozta gyümölcsét, ugyanis a szórakoztató szoftverek nagyágyúi, visszavonták a kiadó felvásárlására szánt ajánlatukat…

A Strauss Zelnick döntése által elvetett, eleinte 2 milliárd dollárt magába foglaló ajánlat után az EA még tovább próbálta ostromolni, a nála jóval kisebb kiadót, de bizonyos okokból kifolyólag, a Take2 vezetősége nem tartotta elfogadhatónak, az általuk kevésnek tartott pénzösszeget. Sőt mi több! A későbbiekben bekövetkező agresszív jellegűnek mondható ajánlatot is megpróbálták elhessegetni, majd később még részvényeseiket is felkérték, hogy saját részüket semmiképp se bocsájtsák áruba, mert az sem nekik, sem pedig a cég szemszögéből nem jelenthet jót.

Az ok a következő, Zelnick még nem is oly régen bejelentette, hogy nagy tervei vannak a vállalattal, mely főként az egész világra való kiterjedést, valamint a kiadó portfóliójának növelését jelenti, tehát egyáltalán nem tervezte a cég más kezei alá való adását.

Valószínűleg ennek hatására történt az, hogy az EA elnöke és ügyvezető igazgatója, John Riccitiello bejelentette, az ajánlat elévült és nem hajlandók ismételten meghosszabbítani. Azt még egyelőre nem tudni, hogy ez pozitívum-e a GTA franchise számára vagy sem, de annyi biztos, hogy egy jó ideig még a jó öreg Rockstar Games – Take-Two esszencia marad meg a játéksorozat jövőben kiadott részeinek.

 

felho123

Offline
2008. 09. 15. 21:48
Hmm..
razor

Offline
2008. 09. 16. 14:00
Zelnick helyében én sem adtam volna el
jana4

Offline
2008. 09. 16. 14:59
ezaz
NikoBellic13

Offline
2008. 09. 16. 16:10
A zenészeket még megértem,de azt már nem tudom,hogy a kiadók mint pampognak annyira a sok torrent miatt.Ha olyan szar lenne a helyzet akkor nem dollármilliárdokkal dobálóznának.
Gege

Offline
2008. 09. 16. 19:51
Ennyi.
Vinnie

Offline
2008. 09. 17. 12:13
Helyes. Nem kérünk az Electronic Arts-ból!
walczviktor

Offline
2008. 09. 17. 18:37
igazi örömhír.
persze itt is a pénz döntött nagyrészt, gondolom. ez azt jelenti hogy még rengeteg ötletük van amiben pénzt látnak, többet mint amit az ea ajánlott.
Meg ilyen jó kis sorozatot vétek lenne az ellenség kezére bocsátani. - pénztől függetlenül

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak