Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Frissítés érkezett a GTA Online-hoz

Tegnap egy kisebb frissítés keretében új tartalmakkal bővült a GTA Online. A Drop Zone névre keresztelt új Adversary Mode mellett Benny's műhelye is újdonságokkal vár.

Az új játékmód lényege, hogy 4 csapatnak egy Cargobob-ból kiugorva kell a kijelölt területen landolni, majd megvédeni azt. Az a csapat győz, aki előbb tudja 2 percen át (nem folyamatosan) birtokolni a területet.

Benny's műhelyében a Sultan-unkból csinálhatunk Sultan RS-t és a Banshee-nkból Banshee 900R-t, amihez persze mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A fejlesztők állítása szerint a módosított autók teljesítménye megközeleíti a Zentorno és a T20 tulajdonságait, ám ezt a játékosok cáfolják.

GTAGTA

A Rockstar szokás szerint a frissítés alkalmából szervez egy speciális hétvégét, amiről később közölnek részleteket, valamint azt is elhintették a fejlesztők, hogy (meglepetés szerűen) hamarosan érkeznek valentinapi cuccok is, amiktől biztosan szerelembe esünk...

2016.01.29 13:28  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

CsabCharger
Offline
2016. 01. 29. 15:29
Ha jól emlékszem tavaly a Valentin nap elmaradt. Mármint a frissítés. Lehet,hogy azért mert nagyon a pc-s verzió megjelenésére koncentráltak.

Bence (Visali)
Offline
2016. 01. 29. 19:08
Azt hittem, valami zsír cucc lesz, de szerintem mindkét kocsi tuningja gecironda. Na jó, a Banshee még so-so.

tatec
Offline
2016. 01. 30. 08:23

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink