Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elkezdődött a következő tematikus hét!

Április 12-én egy új Adversary Mode érkezik és a Vapid Minivan tuning alkatrészei is elérhetők lesznek Benny-ék műhelyében. Április 8-tól 14-ig pedig számos kedvezmény és bónusz lesz érvényben.

Az új Adversary Mode, gyakorlatilag egy Capture. A játszama kezdetekor megjelenik egy csomag a kezdőkörben, amiért meg kell küzdeni a két csapatnak, és le kell azt vinni a kijelölt helyre, ám akinél a csomag van nem használhatja a fegyvereit, viszont gyorsabban mozoghat, így nagy hangsúlyt kap a csapatmunka, ami (mint azt a Heist frissítések után megtapasztaltuk), remekül működik a GTA Online világában.

Akinek nem keltette fel az érdeklődését az új játékmód, az se csüggedjen. Kedden ugyanis megérkeznek a játék fájljai közt már megtalálható Vapid Minivan alkatrészei, amiket valószínlűeg horribilis áron vásárolhatunk majd meg Benny-ék műhelyében, így lesz mire elköltenünk a hekkerektől kapott pénzt.

A pénzporszívóval április 12-től meríthetjük le a bankszámlánkat

Április 8-tól 14-ig az alábbi kedvezmények lesznek érvényben:

  • Dupla GTA$ és RP jár a következő Playlist-ek végigjátszásáért:
    • Április 8-9 - Adversary Modes 1
    • Április 10-11 - Adversary Modes 2
    • Április 12-14 - Inch by Inch 1
  • 25% kedvezmény jár a Sniper-ekre
  • 50% kedvezmény jár a Sniper-ek kiegészítőire
  • 40% kedvezmény jár a Shotgun-okra
  • 30% kedvezmény jár a Shotgun-ok kiegészítőire
  • 50% kedvezmány jár a golyóálló mellényekre
2016.04.08 19:09  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69
2016. 04. 08. 20:39
Úgy érzem, hogy célzol valakire itt: "így lesz mire elköltenünk a hekkerektől kapott pénzt". Egy khm-khm a végére csak segítene rajta

Gonzales
Offline
2016. 04. 08. 20:48
Rockstar.. Még több ilyen hírt szeretnék olvasni.

Rockstar69
Offline
2016. 04. 08. 20:49
The Cleansing Fire: Gondoltam, hogy ez most félreérthető lesz, de ezzel inkább arra akartam célozni, hogy egyre több a csaló a GTA Online-ban.
2016. 04. 09. 14:45
Szép autó, de remélem nem fogják ezt eljátszani, mint a Tornado-nál, hogy maga az autó nagyon sexy, de a sebessége meg annyi, mint egy kukából szökött hajléktalan. Hackerekkel sajnos nem találkozom PS4-en... pedig nem ártana egy kis zsetonnal megajándékozni.

dvflls
Offline
2016. 04. 10. 13:16
Ultra genyóság volt kihagyni a Single-ből Benny műhelyét, ebből adódóan a Willard-ot is, látva most, hogy még egy évig biztosan frissítgetik a Benny-féle Dlc-t külön apróságokkal. Biztosan vagyunk még azért jó páran akiknek még mindig több izgalmat tartogat a single. De úgy látom most már a korábbi tematikus dlc-kről is letettek mint a High Life vagy az Ill Gotten Gains és társai.

Fuck it, most már csak a GTA VI. bejelentésre várok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink