Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Újabb szkennelt képek

A tegnapi Chinatown Wars infóáradat után most újabb képek láttak napvilágot. (A képek természetesen kikerülnek majd a galériánkba is, amelyen jelenleg is dolgozunk.) Íme:

 
GTAGTAGTA

GTAGTAGTA

GTAGTAGTA

GTAGTAGTA 

A fotókért/scanekért nagy köszönet a GTA-Xtreme oldalnak, valamint Sp3cK-nek!

UPDATE: Utólag kiderült, hogy a képek szintén a Nintendo Power magazin hasábjairól származnak, így talán számíthatunk még újakra. A hatodik képen jól megfigyelhető az autólopás rendszere: egy csavarhúzót láthatunk, amit nekünk kell "csavarni". Látható továbbá, hogy az alsó kijelzőn kap majd helyet, a GTA IV-re eléggé hasonlító radar és fegyver, valamint az egyéb kiírások. Fény derült egy újabb karakter nevére is, hiszen az utolsó előtti képen egy "Danny" nevű fickó mond valamit. Az első képen jól látható, hogy Dukes negyede például benne lesz a Chinatown Wars-ban, valamint más artworköket is publikáltak a lapban.

A közeljövőben megpróbálunk hozzájutni egy Nintendo Power számhoz, hogy szebb minőségű képeket készítsünk!

2008.09.20 14:07  ▪ Forrás: GTA-Xtreme  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2008. 09. 20. 14:38
Huh ez gyors volt. Ezek is a Nintendo Powerből vannak? Akkor még akár további infók is lehetnek. Akkor maradnak a városrészek is. Dukes pl. Azért az autólopás poén lesz.

mester
Offline
2008. 09. 21. 09:15
Ez mi ? Ez eggy nagy rakás guanó !

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink