Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Bázisok, stunt kiegészítők hoznak új élményt idén a GTA Online-ban

2016.05.09 23:51  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Rövidesen teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat a GTA Online-ban, ugyanis saját bázisról irányíthatjuk majd a bűnszervezeteinket, az új stunt kiegészítőkkel pedig a mutatványok határa szó szerint a csillagos ég lesz.

A tematikus hetek és az új Adversary módok megjelenése után a Rockstar Games hétfőn ismertette jövőbeli terveit a GTA Online fejlesztését illetően. Megerősítették, hogy továbbra is lesznek bónusz jutalmak, valamint kedvezmények néhány új és régi tartalomra, de azt is elárulták, hogy az év végig legalább két nagy frissítéssel tervezik meglepni a multiplayer kedvelőit.

Bűnszervezeteink hamarosan kereskedni is tudnak majd

Az egyik voltaképp az Executive and Other Criminals kiegészítése lesz. A bűnszervezetek számára (organizations) új különleges ingatlanokat vásárolhatunk majd, ahonnan különböző illegális tevékenységeket menedzselhetünk. Kereskedhetünk majd narkotikumokkal, ékszerekkel, de akár még orvosi eszközökkel is, miközben ügyelnünk kell a minőségre és a profitra. A HQ egyúttal raktárként is szolgál majd, amit a többi játékos megtámadhat.

Rengeteg stunt objektummal bővül a Creator

Aki lemaradt a San Andreas Multiplayer varázslatos stunt világáról, az hamarosan pótolhatja az élményt. Nemsokára ugyanis elkészülnek az új objektumok, amelyekkel a Creatorban elképesztő stunt pályákat gyárthatunk majd. Az új cuccok nem csak a stunt és egyszerű versenyeket teszik izgalmasabbá, de új játékmódokhoz is kellékként szolgálnak majd.

Az játékmódok palettája tovább bővül. Először újabb In and Out adversary mód pályákat kapunk, de ezek mellett több új, izgalmas, csapatjákon alapuló kompetetív móddal fog kiegészülni a GTA Online kínálata.

Arminho

Offline
2016. 05. 10. 09:50
Szerintem a R* is ráébredt, hogy változtatni kell. Lehetnének kicsit kreatívabbak a frissítések, de nem vagyok telhetetlen.
Egyébként a GTA Online-ban már van egy Stunt Race szűrő a Job-ok között, úgyhogy a stuntos cucc, már biztosan benne lesz, csak idő kérdése.
NikitaDragovich

Offline
2016. 05. 10. 15:41
Végre! Végre valami normális tartalom! Mondjuk, az egy kicsit kiábrándító, hogy ebben az évben még csak két nagy frissítés lesz.
CsabCharger

Offline
2016. 05. 10. 18:40
Ezt már szeressük..
2016. 05. 10. 21:12
Végre valahára a Rockstar valami kreatívat is tervez, nem csak a könyökömön kijövő Lowrider autókat. Remélem ezúttal nem csalódunk ebben az ígéretes frissítésben.
bond71

Offline
2016. 05. 10. 21:25
Semmi jó.. épületeket kéne kinyitni Billiárdot betenni játék gépeket, kaszinót Night klubbokat Discot nyitni lo versenyeket, guggolni földre feküdni úgy lehessen lőni végre!! Állatokat betenni ... szarok már erre az 5-re nem várhat az ember semmit... 1 év alatt most is csak 2 nagyobb update???....pfff GTA6-ot szar már ez.
Rockstar69

Offline
2016. 05. 10. 21:45
bond71: Egyetértek! Egyébként ez a saját bűnszervezet nem lenne rossz ötlet, de gondolom nem lesz túl részletesen kidolgozva. Például a crew rendszerrel gondolom eszükbe nem jut összekapcsolni, nehogy valami értelme is legyen a csapatoknak.
pisti52011

Offline
2016. 05. 11. 13:51
Mikor jön ki ?
Rockstar69

Offline
2016. 05. 11. 15:09
pisti52011: Még nem közölték.
dani.szentgali

Offline
2016. 05. 11. 19:14
Én sem vagyok túl elégedett. Mondjuk én kimaradok belőle, de ha nem így lenne, akkor sem tudnék többet mondani erre az egészre azon kívül, hogy legalább egy picit kreatívabbak. DE szerintem ez sem lesz elég. Az viszont, hogy idén is ilyen "nagy" terveik vannak a multiplayer móddal, az azt jelenti, hogy idén is csak az Online-nal fognak majd törődni, az egyszemélyes mód meg megint elmehet a jó büdös picsába az original GTA rajongók táborával együtt. Ezzel a hírrel végképp egyértelművé vált számomra, hogy a GTAV sztori módjához semmilyen szinten nem kíván fejlesztést kezdeményezni és véghez vinni a Rockstar. Nagyon szomorúnak és túlzásnak tartom, hogy ennyire a multiplayeres irányba kanyarodtak a sorozattal.
Gonzales

Offline
2016. 05. 11. 20:48
Állitólag kedden, 17-én jön valami.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak