Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bázisok, stunt kiegészítők hoznak új élményt idén a GTA Online-ban


Rövidesen teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat a GTA Online-ban, ugyanis saját bázisról irányíthatjuk majd a bűnszervezeteinket, az új stunt kiegészítőkkel pedig a mutatványok határa szó szerint a csillagos ég lesz.

A tematikus hetek és az új Adversary módok megjelenése után a Rockstar Games hétfőn ismertette jövőbeli terveit a GTA Online fejlesztését illetően. Megerősítették, hogy továbbra is lesznek bónusz jutalmak, valamint kedvezmények néhány új és régi tartalomra, de azt is elárulták, hogy az év végig legalább két nagy frissítéssel tervezik meglepni a multiplayer kedvelőit.

Bűnszervezeteink hamarosan kereskedni is tudnak majd

Az egyik voltaképp az Executive and Other Criminals kiegészítése lesz. A bűnszervezetek számára (organizations) új különleges ingatlanokat vásárolhatunk majd, ahonnan különböző illegális tevékenységeket menedzselhetünk. Kereskedhetünk majd narkotikumokkal, ékszerekkel, de akár még orvosi eszközökkel is, miközben ügyelnünk kell a minőségre és a profitra. A HQ egyúttal raktárként is szolgál majd, amit a többi játékos megtámadhat.

Rengeteg stunt objektummal bővül a Creator

Aki lemaradt a San Andreas Multiplayer varázslatos stunt világáról, az hamarosan pótolhatja az élményt. Nemsokára ugyanis elkészülnek az új objektumok, amelyekkel a Creatorban elképesztő stunt pályákat gyárthatunk majd. Az új cuccok nem csak a stunt és egyszerű versenyeket teszik izgalmasabbá, de új játékmódokhoz is kellékként szolgálnak majd.

Az játékmódok palettája tovább bővül. Először újabb In and Out adversary mód pályákat kapunk, de ezek mellett több új, izgalmas, csapatjákon alapuló kompetetív móddal fog kiegészülni a GTA Online kínálata.

2016.05.09 23:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Arminho
Offline
2016. 05. 10. 09:50
Szerintem a R* is ráébredt, hogy változtatni kell. Lehetnének kicsit kreatívabbak a frissítések, de nem vagyok telhetetlen.
Egyébként a GTA Online-ban már van egy Stunt Race szűrő a Job-ok között, úgyhogy a stuntos cucc, már biztosan benne lesz, csak idő kérdése.

NikitaDragovich
Offline
2016. 05. 10. 15:41
Végre! Végre valami normális tartalom! Mondjuk, az egy kicsit kiábrándító, hogy ebben az évben még csak két nagy frissítés lesz.

CsabCharger
Offline
2016. 05. 10. 18:40
Ezt már szeressük..
2016. 05. 10. 21:12
Végre valahára a Rockstar valami kreatívat is tervez, nem csak a könyökömön kijövő Lowrider autókat. Remélem ezúttal nem csalódunk ebben az ígéretes frissítésben.

bond71
Offline
2016. 05. 10. 21:25
Semmi jó.. épületeket kéne kinyitni Billiárdot betenni játék gépeket, kaszinót Night klubbokat Discot nyitni lo versenyeket, guggolni földre feküdni úgy lehessen lőni végre!! Állatokat betenni ... szarok már erre az 5-re nem várhat az ember semmit... 1 év alatt most is csak 2 nagyobb update???....pfff GTA6-ot szar már ez.

Rockstar69
Offline
2016. 05. 10. 21:45
bond71: Egyetértek! Egyébként ez a saját bűnszervezet nem lenne rossz ötlet, de gondolom nem lesz túl részletesen kidolgozva. Például a crew rendszerrel gondolom eszükbe nem jut összekapcsolni, nehogy valami értelme is legyen a csapatoknak.

pisti52011
Offline
2016. 05. 11. 13:51
Mikor jön ki ?

Rockstar69
Offline
2016. 05. 11. 15:09
pisti52011: Még nem közölték.

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 11. 19:14
Én sem vagyok túl elégedett. Mondjuk én kimaradok belőle, de ha nem így lenne, akkor sem tudnék többet mondani erre az egészre azon kívül, hogy legalább egy picit kreatívabbak. DE szerintem ez sem lesz elég. Az viszont, hogy idén is ilyen "nagy" terveik vannak a multiplayer móddal, az azt jelenti, hogy idén is csak az Online-nal fognak majd törődni, az egyszemélyes mód meg megint elmehet a jó büdös picsába az original GTA rajongók táborával együtt. Ezzel a hírrel végképp egyértelművé vált számomra, hogy a GTAV sztori módjához semmilyen szinten nem kíván fejlesztést kezdeményezni és véghez vinni a Rockstar. Nagyon szomorúnak és túlzásnak tartom, hogy ennyire a multiplayeres irányba kanyarodtak a sorozattal.

Gonzales
Offline
2016. 05. 11. 20:48
Állitólag kedden, 17-én jön valami.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink