Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Miért van Kölnben Rockstar logó?

Valahányszor eljön egy nagy médiaesemény a videojáték-iparban, a játékosközösség szemében felcsillan a remény, hogy talán végre a Rockstar Games is készül valami meglepetéssel. Akik az idei Gamescomon felkeresik a Take-Two Interactive egyébként nem kicsi standját, a 2K Games emblémája mellett hasonlóan szép, nagy Rockstar logókra is felfigyelhetnek a falon.

A népszerű YouTuber, oChaotic az egyik videójában meg is mutatja a helyszínt (kb. 30 másodpercnél):

Mielőtt még szabadjára engednénk az örömkönnyeket, ácsi, hiszen természetesen ez még nem jelent semmit. Ahogy oChaotic is rámutat, egyáltalán nem biztos, hogy a bazi nagy R* logókon kívül bárki vagy bármi is kint van a kölni rendezvényen, aminek köze van a Rockstarhoz.

Nagy konferenciák idén sincsenek, miután a Sony és a Microsoft inkább egy későbbi vagy saját médiaeseményt preferál jobban, a fejlesztők pedig rendszerint már a Gamescom előtt vagy az első napokon elsütik, milyen játékokkal szórakoztatják a látogatókat.

Ami még lehetséges, hogy zárt ajtók mögött mutatnak valamit az újságíróknak a fejelsztők, hiszen a cég anyavállalata folyton azzal húzza az agyunkat, hogy nagy projektek bejelentésére készül a Rockstar, ami igazából bármi lehet néhány új játéktól kezdve egy túlságosan felfújt GTA Online kiegészítőig.

Az esélyeket rontja, hogy a 2K Games nagyon lefoglalja a helyszínt. Ha megnézzük a programot, gyakorlatilag minden nap reggeltől legalább délig ők buliznak a standban, újságíróknak szánt szolídabb rendezvényre csak ezután jut idő.

Egy szó mint száz, kevés az esélye, hogy a Rockstar bármivel is készült a Gamescomra. Ha igen, arról is csak később szerzünk majd tudomást, miután valamilyen más formában tesznek hivatalos bejelentést. Egy jobb újságíró nyilván a több hatalmas logó nélkül is odatalálna a standhoz, főleg ha zárt eseményt keres, a cégéreket leginkább azért akaszthatták ki, hogy ne felejtsük el, ez a cég is ott van még a játékpiacon.

2016.08.19 09:56  ▪ Forrás: oChaotic @YouTube  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2016. 08. 19. 12:45
Én sem hiszem igazán, hogy a Rockstar logó bármi számunkra érdekes dolgot jelentene. A Rockstar évek óta nem jelentett be semmit egyetlenegy nagyobb gamer rendezvényen se (se E3-mon, se GamesComon, se satöbbin), sőt igazából meg se jelent a logót leszámítva. A legtöbb E3-mon eddig kint volt a logójuk, mégsem jelentett semmi egyebet, még csak fel se tűntek nagyon, néha ott voltak, kicsit sétálgattak, megnézték a többi standot majd a show végén megint megmutatták a logójukat és kb. erről szólt az egész. Persze örülnék, ha hosszú idő után végre csinálnának is valamit egy ilyen gamer eseményen, de szinte semmi esélyt nem látok rá, főleg hogy a 2K Games mindig is erősebb hypevonata robog folyamatosan, teljesen háttérbe szorítva a Rockstart (aminek a Rockstar feltételezhetően örül, mert így legalább nem ostromolják őket azonnal, ha meglátnak egy R* logót). Szóval ez az egész szerintem sem jelent semmi többet annál, minthogy a Rockstar azt üzeni a gamereknek és rajongóknak, hogy - Michael szavaival élve - : "I'm still alive, in case you're wondering."

NikitaDragovich
Offline
2016. 08. 19. 14:12
Igen, egyetértek Danival. Szerintem sem fog semmit bejelenteni a Rockstar a Gamescomon, pedig már itt lenne az ideje...

Shotgun
Offline
2016. 08. 19. 22:04
viszont zárt ajtók mögött mutathatnak valamit a sajtónak. Ami már félsiker.

dani.szentgali
Offline
2016. 08. 20. 18:10
Shotgun: Igen, de mivel zárt ajtók mögött jelentenék be, mi nem tudnánk róla, ergo amíg be nem jelentik hivatalosan vagy fel nem hatalmazzák a sajtót, hogy elmesélhessék nekünk, hogy mit láttak, addig a mi szempontunkból olyan, mintha nem jelentett volna be semmit a Rockstar. Jó, aláírom ez így kicsit túlzás, de amíg csak a GTA Online frissítéseit jelentik be, addig nekünk mindegy, hogy másoknak mit mondanak. Persze már eléggé esedékes is lenne, hogy nemcsak a sajtónak, hanem nekünk játékosoknak is mutasson valamit a Rockstar, hisz' lassan már három éve nem adtak ki semmi igazán értékelhetőt a kezük közül.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink