Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Lamarral éri meg nyomulni csütörtökig a GTA Online-ban

Lamar segít feltölteni a bankszámlánkat egy hétig a GTA Online-ban.  A Rockstar Games ismét a pénzszerzésre helyezte a hangsúlyt, csütörtökig a Lowriders Update küldetéseiért lehet dupla pontot és pénzt gyűjteni, de az Entourage adversary módokra és a kiemelt stunt verseny playlistre is kétszeres szorzót aktiváltak a fejlesztők.

A legnépszerűbb futamokból szemezgettek,  a nagyobb jutalom a Plummet, a Chiliad, a Canyon Crossing és a Vespucci pályákon zsebelhető be. Mind a négyre szuperautókkal lehet nevezni.  Ha még nincs meg hozzá a tuti verda, ebben is segítenek a készítők; a T20, az ETR1 és a Zentorno árának negyedét engedik el a Legendary Motorsport oldalán,  amivel esetenként több százezer dollárt spórolhatunk. 

Lamar gettós misszióihoz és az Entourage küldetésekhez a sima vagy a páncélozott Ballert javasolja a Rockstar, melyek szintén 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg Simeontól. 

Akik pedig már meggazdagodtak az elmúlt hónapok különleges ajánlatainak köszönhetően, a Buckingham luxusrepülőivel és helikoptereivel feszíthetnek. Féláron kapható a Volatus, a Swift, a Swift Deluxe, a Luxor és a Luxor Deluxe az Elitas Travel webáruházában.

A bónusz hét szeptember 29-ig tart. A kedvezményekkel és a szorzókkal együtt a premium race is frissült, csütörtökig az East Coast a kiemelt futam. 

2016.09.25 04:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink