Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nagytakarítás a GTA Online-on

Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar Games komoly lépéseket tett a GTA Online-ban jogtalanul megszerzett pénzek eltávolítására. A support oldalon legalábbis elég sokan panaszkodnak, hogy egyik napról a másikra eltűnt a (kemény munkával megszerzett?) pénzük, és ez az üzenet fogadja őket belépéskor:

A támogatói oldalon megjelent egy rövidke cikk is a témával kapcsolatban:

Kérdés: Miért kapok figyelmeztetést  a GTA Online-ba belépés során, hogy jogtalanul megszerzett pénzt távolítottak el a fiókommból?

Válasz: Ahhoz, hogy igazságos környezetet biztosítsunk a játokosoknak, eltávolítottuk a jogtalanul megszerzett pénzeket a fiókokból.  Ha ilyen üzenetet kaptál, az azt jelenti, hogy a te fiókod is érintett volt.

 

Kérdés: Ha engem is érintett, akkor mi történik azzal a pénzzel, amit Shark Card formájában vettem meg?

Válasz: A Shark Card formában vásárolt pénzeket ez nem érinti, a fiókból nem kerültek eltávolításra.

Elég sokan panaszkodnak viszont arra is, hogy olyan pénz tűnt el, amelyet legálisan szereztek meg. Ebben az esetben egy support ticket nyitását javasolják az alábbi adatokkal:

  • Gamertag / PSN ID / Social Club azonosítója a fióknak
  • mikor történt
  • részletes leírása a problémának, mi veszett el, és honnan tudod, hogy elveszett

Kérdés, hogy miért lett ez ilyen sürgős dolog, hiszen az elmúlt 3 évben nem sokat tettek a dolog ellen..

2016.10.25 14:57  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: wantoo

kispocak
Offline
2016. 10. 25. 20:54
Sürgős? Mitől? Csak most kerítettek rá sort.

totyak
Offline
2016. 10. 25. 21:30
Ez a dolog azért érdekes, mert sokaktól olvastam már, hogy nekik megmaradt a lopott pénz. És attól is tartok, hogy olyanok is áldozatul esnek, akik egy centet sem loptak. Aztán majd a játékos járjon utána, nyisson ticketet, hogy visszakapja a nehezen, legálisan megszerzett pénzét. Gyönyörű. Arról meg szó sincs, hogy a lopott, de elköltött pénzzel mi van. Gondolom a házakat, járműveket, fegyvereket nem veszik el tőlük. Holnap belépek én is, megnézem mi a helyzet a fiókommal, de nem is emlékszem mennyi pénzem van.

wantoo
Offline
2016. 10. 25. 21:32
Olyant is olvastam, hogy valakinek tárgyai tűntek el, szóval akár ez is előfordulhat. Inkább a hiba okát kellene már végre megtalálniuk..

totyak
Offline
2016. 10. 26. 16:37
Megnéztem, nálam szerencsére minden rendben. Mondjuk ennek így is kell lennie, mert soha még csak egy cheat-et sem próbáltam ki a játékban. Szépen jelezte a játék azt is, hogy hozzámvágnak majd 250 ezer dollárt.

Gonzales
Offline
2016. 10. 26. 19:17
Oh igen? ennek örülök.

PSP
Offline
2016. 10. 27. 01:04
Szerencsére itt sem tűnt el semmi. Egyébként nem hirtelen lett ilyen sürgős, emlékszem hogy volt nagytakarítás anno, már akkor is szemelőtt tartották ezeket, plusz nem véletlenül van/volt cheaters pool.

Gonzales
Offline
2016. 10. 27. 06:36
Hmmm, a socialclub szerint nekem még minden pénzem megvan.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink