Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hároméves születésnapját ünnepli a GTA Online

Egyelőre vége a Red Dead Redemption 2 körüli láznak, és újra az időközben 3 évet megélt GTA Online kerül a középpontba. Ismételten lesz számos kedvezmény valamint új járművek és kiegészítők érkeztek és érkeznek.

Péntektől (október 28-tól) elérhető

Halloween alkalmából a hosszú hétvégére további újdonságok is érkeznek az előző évben elérhető dolgok pedig visszatérnek. A motorkínálat tovább bővül az LCC Sanctus-al, és érkezik egy új Adversary mód is Lost vs Damned névvel. Utóbbiban két csapat küzd meg egymással (ördökög és angyalok). A furfang annyi a játékban, hogy a nappalok és az éjszakák 60 másodpercenként váltogatják egymást, és sötétben az ördögök, világosban pedig az angyalok jutnak előnyhöz  – erősebb páncél és fegyverzet, több életerő. 

LCC Sanctus
LCC Sanctus
Pegassi Vortex
Pegassi Vortex

Mai naptól elérhető

Új kétkerekűvel bővült a Southern San Andreas Super Autos kínálata, a Pegassi Vortex 356 000 GTA$-ért vásárolható meg.

Azok a játékosok, akik október 31-ig belépnek a GTA Online-ba Xbox One-on, PS4-en vagy PC-n, 250 000 GTA$ jutalomban részesülnek a játék 3. születésnapja alkalmából.

Október 31-ig a Nightlife prémium versenyben jár triple RP jutalom az első három helyezettnek

A kedvezmény ezúttal 30% a lista pedig igen hosszú lett, a Beach Bum frissítéstől kezdve szinte minden DLC-ből tartalmaz valamit:

2016.10.25 20:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: wantoo

tatec
Offline
2016. 10. 26. 16:01
ujabb pletykák a GTA online-rol
http://www.neogaf.com/for...d.php?t=1299720

totyak
Offline
2016. 10. 26. 16:35
tatec: Annyira nem új ez már, csak megint felkapták, mert a Bikers dlc bejött a jóslatból. A GTAForums-on jóideje fennvan már ez. Figyelni kell, ha a rendőrös, meg a luxus dlc is bejön, akkor lehet esélye a dolognak.

kfj-kapa19
Offline
2016. 10. 26. 18:44
Én be léptem a játékba online és nem írtak jóvá 250 000 dollárt :/ ! Vagy csinálni kell valamit ha tudtok segítsetek! Köszönöm !

totyak
Offline
2016. 10. 26. 18:52
kfj-kapa19: Ha az online részbe belépsz, akkor töltés közben feldob egy képet, hogy köszönik, hogy online játszol és a 3. születésnap alkalmából 250 ezret hozzádvágnak majd. Nem rögtön aktiválódik.

PSP
Offline
2016. 10. 27. 01:03
kfj-kapa19: Le van írva ugyanazon a screen-en, hogy november 4-ig kapják meg a játékosok.

kfj-kapa19
Offline
2016. 10. 27. 10:21
Köszönöm szépen az infót , nem vettem észre semmit de biztos így van köszi még egyszer !

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 27. 16:46
Isten éltessen GTA Online! Remélem, hogy már nem sokáig fogsz "élni" és megrohadhatsz azért, mert miattad szívnak már három éve az igazi GTA-rajongók, és többek közt miattad lett elbaszva az eddigi legígéretesebb GTA-játék sztori módja is. Úgyhogy nagyon boldog szülinapot, de remélem, hogy többet már nem nagyon fogsz megélni!

totyak
Offline
2016. 10. 27. 17:26
dani.szentgali: Nem értem miért szidod mindig. Én pl. igazi rajongónak érzem magam és nem gondolom, hogy szívnék. Azt sem hiszem, hogy az online elrontotta volna a játékot, bár azt aláírom, hogy kellene plusz egyjátékos tartalom. Egy darabig még egészen biztosan élni fog, jobb ebbe beletörődnöd. És az új résznél, amikor majd jön, ugyanez lesz, online szinte semmiből nem marad ki.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 27. 17:42
totyak: Azért szidom, mert lejön róla, hogy a sztori meg az egyszemélyes játékmód azért lett hiányosabb, mert az Online-nal törődtek/törődnek. Ráadásul már kezd kicsit unalmassá is válni szerintem. Meg a GTA-nak véleményem szerint a sztoriról meg az egyszemélyes módról kéne szólnia, nem pedig az Online-ról. Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell Online vagy hogy baj hogy van, de nem azzal kéne mindig foglalkozni, hogy most vajon milyen hülye pólót vagy autót kéne belerakni az Online-ba, amiért a játékosoknak érdemes lesz Shark Card-ot venniük. Én is igazi rajongónak tartom magam és meggyőződésem, hogy te is az vagy, ezért is fura számomra, hogy nem látod át ezt az egészet, csak az érem egyik felét látod. Nem arról van szó, hogy nem kell Online. Arról van itt szó, hogy ha a kettő között választani kéne, akkor már inkább a sztorival foglalkoznának, mint az Online-nal, vagy legalább a sztori is kapna valamilyen szintű tartalmat.

CsabCharger
Offline
2016. 10. 27. 18:18
dani.szentgali: Nagyon sok igazságot leírtál, de az tény, hogy az online nagyon sokáig élni fog. Főleg ha bejön az amit terveznek. Map dlc-k, stb, stb. Ha pedig eljön a gta6 ideje akkor a 6-os onlineba megy át minden amit a mostani multiban már elért az ember. Legalábbis volt 1 ilyen pletyka.

totyak
Offline
2016. 10. 27. 18:26
dani.szentgali: Az online-ból jön a pénz, nyilván azzal foglalkoznak. Nekik a maximális profit az érdekük. És elég sűrűn jön új tartalom, időről-időre mindig vissza lehet kapcsolódni egy kicsit az online játékba (kivéve persze az előző generációs konzolosok). Szerintem neked sem három éves probléma ez, mert gondolom PS4-en, vagy One-on játszol, elvégre azokon frissül az online, tehát maximum 2 éve lehet ez gond. Ha előző generáción játszol, akkor elhiszem, hogy nem élvezed már az onlinet, semmi frissítést nem kap. Mivel én Pc-n játszom, nekem még nincs 2 éves sem a játék és egyáltalán nem érzem át, amit írsz és nem is unom a játékot. Vannak nagyobb kihagyásaim, de pont az újdonságok miatt visszatérek. Ott voltak a stunt versenyek, visszamentem játszani, most itt vannak ezek a motoros, klubházas dolgok, meg a papírhamisítás, drogkészítés, megint viszzamentem. Ráadásul, ha egyjátékos kiegészítés érkezne, szinte biztos, hogy fizetős lenne, mert egyébként mi haszna lenne belőle a cégnek. Akkor meg azon menne a problémázás.

PSP
Offline
2016. 10. 28. 18:42
dani.szentgali: Én azt mondanám neked, hogy semmi nem kötelező, és ezért nem is érdemes szidni. Én imádom az online-t a mai napig, önerőből és minden "segítség" nélkül 130-140-es szinten lennék, de mivel anno én is engedtem a csábításnak (és nem tettem senki játékát ezzel tönkre, sőt), így 500+, vagyok, lassan inkább 600-as. A mai napig szeretek heist setupokat és heisteket, contact mission-öket csinálni, mert ebből van rp és pénz (hozzáteszem egyébként, hogy tőlem is elvettek anno minden pénzt, $50.000-em volt a nagytakarítás után, ez volt kb. 2-2.5 éve...), és mindenkinek segítek, élvezem a játékot a 12-es szintűekkel is. Az új freeroam eventek és a SecuroServ is nagyon bejön. Oké, néha unalmas, de az ember fel tudja találni magát, ha szeretné.. vagy van célja egy ilyen játékban (új dolgok megvétele, segíteni másoknak, stb). Ha a story nem tetszik és emiatt a R* a hibás, teljesen mindegy, mert változtatni nem lehet rajta. Miért rohadjon meg egy ekkora szabad világ amiben a többség élvezi amit csinál?

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 30. 21:29
PSP: Jó, oké, igazatok van. Nem kell megrohadnia. Ettől függetlenül azért fájó nézni, hogy a multiplayer láz a GTA-t is elkapta, aminek vannak előnyei és hátrányai is. Mert abban igazat adok nektek, hogy bizony sok pozitívuma van ennek a nagy multiplayer centrikusságnak, de hátrányai is vannak bőven. Néha napján én is belépek az Online-ra, csak én a sok hipszter hülye gyerek miatt gyorsan abba hagyom. Meg eszembe jut, hogy ehhez mind az kellett, hogy a sztori módot háttérbe szorítsák, és egyszerűen ettől felfordul a gyomrom. Sajnálom, de egyszerűen ez van. Nem utálom az Online-t, de azzal nem tudok megbékélni, hogy ennek a nagy világnak a sztori teljes leszarása és elfelejtése lett az ára.

PSP
Offline
2016. 10. 31. 12:55
dani.szentgali: Egyetértek veled. Többször kezdtem újra a sztorit (legutóbb a PS4-re átállás miatt, ahol egyébként szembetűnő volt a sok újdonság a PS3-hoz képest, de még így sem volt már akkora élmény), és érezhetően lejött amit írtatok, néhol kidolgozatlan, elég rövid ahhoz képest, na meg persze tényleg ígértek boviteseket anno... egyébként a mai napig nem értem, hogy hol van az a ficsőr, amivel a hullákat csomagartóba lehet tenni? A kezdeti híreknél ez felmerült, aztán ennyi volt.. és gondolom nem ez az egyedüli ilyen, ami végül nem készült el a játékhoz. Sőt lefogadom a GTAO-ban a karaktereknek azért nincs hangja, mert arra sem volt már idejük. Ez viszont gond. Más kérdés hogy a fenét sem érdekli, de azért így mégsem teljes, ahogy a Single sem.

fogorvos321
Offline
2016. 11. 01. 13:44
Helló! Kérlek segítsetek. Vettem egy meth labort a biker dlc kiegészítőben. Megvettem hozzá az személyzetet és a security upgrade et is. Ennek ellenére nem kezdi el lassan már 1 hete a termelést, nem hoz pénzt. mi lehet a baj? Kérlek help

CsabCharger
Offline
2016. 11. 06. 18:38
te rokszar!! hol a bónusz lóvém?! ember!! tele vagy agyááááááááááá!!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink