Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Saját céggel folytatja karrierjét Leslie Benzies

Új vállalkozásokat indít a Grand Theft Auto széria legnépszerűbb epizódjainak producere. Már egy év telt el azóta, hogy Leslie Benzies távozott a Rockstar North éléről, és jóllehet egykori munkaadóival azóta is perben áll, a jogi perpatvar közepette Benzies számára természetesen nem állt meg az élet.

Míg a Rockstar berkeiben nélküle folytatódnak a Red Dead Redemption 2 munkálatai, a producer saját cégeket alapít, melyek közül egy minden bizonnyal videojátékok fejlesztésével fog foglalkozni, míg egy másik a VR világot látja majd el technológiai munícióval.


Leslie Benzies - Fotó: GTA Rockstar Fan

A brit védjegyek oltalmát szavatoló Intellectual Property Office adatbázisa alapján Benzies egyik vállalata a Royal Circus Games Limited lesz, mely konzolokra, PC-re és mobil platformokra fejleszt játékokat. A cég egyúttal két játékcím bejegyzését is kérte – ezek a "Time for a New World", melyhez a #TFNAW hashtag is kapcsolódik, valamint az "Everywhere".

A Companies House adatai szerint egyébként egy Everywhere Game Limited nevű cég is tartozik Benzieshez, viszont ennek tulajdonjoga nagyrészt a már említett Royal Circus Games Ltd. birtokában van.

VR-Chitect Limited pedig, mint azt a neve sugallja, virtuális valóság projektekkel foglalkozik majd. Az IPO weboldala szerint ez a cég mind hardver, mind szoftver tekintetében szeretné kiszolgálni a VR ipart.

2017.01.23 11:37  ▪ Forrás: Scotsman  ▪ Írta: Visali
2017. 01. 23. 13:34
Viharosan elválik a cégtől, ahol játékokat fejlesztett, majd új céget alapít, amivel nagy dobásra készül? Ő lenne a nyugati Kojima?

dani.szentgali
Offline
2017. 01. 23. 20:22
A mocsok oltalmazója: Úgy látszik, hogy igen. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mit fog kihozni ebből a cégéből és milyen játékokat fognak letenni az asztalra.

MolGabi
Offline
2017. 01. 24. 11:38
Annyira nem vagyok képben ezzel az egész tavalyi nagy összezördüléssel, de úgy gondolom, hogy a Rockstar az ő személyében egy nagyon fontos embert veszített el. Úgy gondolom, hogy ezek után megérezzük majd a játékokon az ő munkájának hiányát. (Az egyik cikk szerint ha ő nincs, akkor a RDR sem jött volna ki, legalábbis időben)

dani.szentgali
Offline
2017. 01. 24. 13:29
MolGabi: Még ha igaz is, amit mondasz és nyilvánvaló, hogy érződni fog a játékokon az ő távozása, reménykedjünk, hogy a játékok minősége nem fog romlani a jövőben. Bár a GTA Online miatt erre már sajnos sok esély van, hogy romlani fog a minőség ha a jövőben is ennyire háttérbe szorítják az egyszemélyes módot az online-nal szemben.

Bence (Visali)
Offline
2017. 01. 24. 22:07
dani.szentgali: Arra még éveket kell várni. Ezeket a cégek tavaly nyáron kerültek bejegyzésre, és a munkához emberek is kellenek a céghez.

dani.szentgali
Offline
2017. 01. 27. 13:13
Bence (Visali): Persze, tudom. Én sem úgy gondoltam, hogy jövőre már a Popstar Games - bocsi a nagyon szar névért... - játékaival fogunk játszani. Nyilvánvalóan hosszú idő lesz még, mire egy olyan biztos csapatot rak össze fix fizetéssel meg mindennel együtt, akik már egy játékkal fognak fellépni a videojátékok világának színpadán. Akkor már valószínűleg a következő GTA is rég kint lesz, mire a Benzies-féle bagázsról kapunk valamiféle játékkal kapcsolatos bejelentést.

STEVEN SMG
Offline
2017. 02. 06. 10:37
Kár hogy elment a Rockstar Games-től

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink