Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nosztalgiára és fegyvercsempészetre fókuszál nyárig a Rockstar


Különleges stunt pályákkal és régi klasszikus GTA járművekkel lesz gazdagabb ebben a hónapban a GTA Online. Várható a következő nagy kiegészítő is, mely a katonai technológiákra fókuszál majd, és megújult hivatalos oldalon böngészhetünk a rajongói pályák között.

A fejlesztők a Newswire-on fedték fel terveiket az év körülbelül első felére vonatkozóan. Nem véletlenül emelik ki két héten át a stunt versenyeket, ugyanis még márciusban érkeznek speciális pályák, melyeket az Import/Export frissítés egyedi járműcsodáira terveztek. Izgalmas futamokat szabnak a Rocket Voltic-hoz, földön-vízen versenyezhetünk majd a Blazer Aqua-val, vagy szabadon ugrálhatunk a Ruiner 2000-rel. A készítők saját ötletein túl a játékosok is készíthetnek majd pályákat a Creator segítségével.


Egyedi stunt race pálya, amely a Rocket Voltic kocsikhoz készül

Mivel az adversary módok bizonyulnak a legnépszerűbb kategóriának a GTA Online-ban, a tavasz folyamán újabb típusokra is számíthatunk. Kettőt neveztek meg a készítők: az egyik a Resurrection lesz, egy másik pedig a Top Down. Utóbbi ígéretük szerint a felülnézetes GTA epizódokat idézi majd.

A nosztalgikus hangulatot régi ismerős járművekkel fogják tetézni. Közkívánatra hozzáadnak a játékhoz néhányat az egykori kedvencekből, például érkezik a Turismo Classic és a GTA3 béli Infernus. Bár a Rockstar ezt nem említette, mivel március 6-tól megszűnik a karakterek migrálása a PlayStation 3 és Xbox 360 verzióból a feljavított változatba, úgy tippeljük, hogy egyúttal a visszatérő játékosok számára exkluzív Stallion, Dukes és Blista Compact most már minden játékos számára elérhető lesz a multiplayerben.

Lesznek ugyanakkor teljesen új kocsik is, például a Progen GP1.


Az izmos Progen GP1 hamarosan bekerülhet a garázsunkba

A Rockstar csepegtetett némi infót a következő masszív GTA Online tartalomról is. A középpontba a fegyvercsempészet kerül majd, felfegyverzett járművek, különböző hadi eszközök és izgalmas küldetések jönnek majd. A kiegészítőt a tervek szerint még nyár végéig megkapjuk.

Egyúttal egy szép új weboldalt is kapott a GTA Online. Innen értesülhetünk a legfrissebb hírekről, olvashatunk a játékmódokról, böngészhetünk a rajongói pályák, képek, videók és csapatok (crew) között, de saját ötleteinket, kívánságainkat is megoszthatjuk a készítőkkel a Feedback menüpont alatt.

2017.03.02 17:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

CsabCharger
Offline
2017. 03. 02. 18:44
Remélem,hogy nem jól tippeltek!

Bence (Visali)
Offline
2017. 03. 02. 19:00
CsabCharger: Mert?

ProgenXL
Offline
2017. 03. 03. 12:06
Arról lehet tudni hogy mi alapján kapunk néha 250.000$ pénzt online-ba lépéskor? Mert az tuti hogy nem kap egyszerre mindenki.

CsabCharger
Offline
2017. 03. 03. 22:06
Bence (Visali): Félreértés ne essék. Senkitől sem irigylek semmit sem, de ugye megajándékozták a visszatérő játékosokat ezzel-azzal. Személy szerint én büszkén autózom az egyedi dukes-ommal az online-ban. Már láttam,más játékost is az autóval és egyből eszembe jutott. Na nézd csak, még 1 visszatérő játékos. Ha boldog-boldogtalannak meglesznek ezek a járművek elvész a varázs. Sorry,hogy így gondolom.

Rockstar69
Offline
2017. 03. 03. 23:40
CsabCharger: Van benne valami.

dani.szentgali
Offline
2017. 03. 03. 23:43
Ez még semmi. A R* állítólag közölte, hogy ebben az évben egy rakat DLC-t tervez kiadni a GTA Online-hoz, szóval ez még csak a kezdet. Remélem ezt a nagy Online fejlesztgetést nem azért harangozták be előre ilyen látványosan, mert az RDR2-be meg szarnak bele és vagy hónapokat - neadjisten éveket - fog késni a játék, vagy pedig majd azt is a GTA Online folyamatosan bővülő segge mögé fog szorulni a háttérbe.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink