Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Nosztalgiára és fegyvercsempészetre fókuszál nyárig a Rockstar

2017.03.02 17:08  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Különleges stunt pályákkal és régi klasszikus GTA járművekkel lesz gazdagabb ebben a hónapban a GTA Online. Várható a következő nagy kiegészítő is, mely a katonai technológiákra fókuszál majd, és megújult hivatalos oldalon böngészhetünk a rajongói pályák között.

A fejlesztők a Newswire-on fedték fel terveiket az év körülbelül első felére vonatkozóan. Nem véletlenül emelik ki két héten át a stunt versenyeket, ugyanis még márciusban érkeznek speciális pályák, melyeket az Import/Export frissítés egyedi járműcsodáira terveztek. Izgalmas futamokat szabnak a Rocket Voltic-hoz, földön-vízen versenyezhetünk majd a Blazer Aqua-val, vagy szabadon ugrálhatunk a Ruiner 2000-rel. A készítők saját ötletein túl a játékosok is készíthetnek majd pályákat a Creator segítségével.


Egyedi stunt race pálya, amely a Rocket Voltic kocsikhoz készül

Mivel az adversary módok bizonyulnak a legnépszerűbb kategóriának a GTA Online-ban, a tavasz folyamán újabb típusokra is számíthatunk. Kettőt neveztek meg a készítők: az egyik a Resurrection lesz, egy másik pedig a Top Down. Utóbbi ígéretük szerint a felülnézetes GTA epizódokat idézi majd.

A nosztalgikus hangulatot régi ismerős járművekkel fogják tetézni. Közkívánatra hozzáadnak a játékhoz néhányat az egykori kedvencekből, például érkezik a Turismo Classic és a GTA3 béli Infernus. Bár a Rockstar ezt nem említette, mivel március 6-tól megszűnik a karakterek migrálása a PlayStation 3 és Xbox 360 verzióból a feljavított változatba, úgy tippeljük, hogy egyúttal a visszatérő játékosok számára exkluzív Stallion, Dukes és Blista Compact most már minden játékos számára elérhető lesz a multiplayerben.

Lesznek ugyanakkor teljesen új kocsik is, például a Progen GP1.


Az izmos Progen GP1 hamarosan bekerülhet a garázsunkba

A Rockstar csepegtetett némi infót a következő masszív GTA Online tartalomról is. A középpontba a fegyvercsempészet kerül majd, felfegyverzett járművek, különböző hadi eszközök és izgalmas küldetések jönnek majd. A kiegészítőt a tervek szerint még nyár végéig megkapjuk.

Egyúttal egy szép új weboldalt is kapott a GTA Online. Innen értesülhetünk a legfrissebb hírekről, olvashatunk a játékmódokról, böngészhetünk a rajongói pályák, képek, videók és csapatok (crew) között, de saját ötleteinket, kívánságainkat is megoszthatjuk a készítőkkel a Feedback menüpont alatt.

CsabCharger

Offline
2017. 03. 02. 18:44
Remélem,hogy nem jól tippeltek!
Visali

Offline
2017. 03. 02. 19:00
CsabCharger: Mert?
ProgenXL

Offline
2017. 03. 03. 12:06
Arról lehet tudni hogy mi alapján kapunk néha 250.000$ pénzt online-ba lépéskor? Mert az tuti hogy nem kap egyszerre mindenki.
CsabCharger

Offline
2017. 03. 03. 22:06
Visali: Félreértés ne essék. Senkitől sem irigylek semmit sem, de ugye megajándékozták a visszatérő játékosokat ezzel-azzal. Személy szerint én büszkén autózom az egyedi dukes-ommal az online-ban. Már láttam,más játékost is az autóval és egyből eszembe jutott. Na nézd csak, még 1 visszatérő játékos. Ha boldog-boldogtalannak meglesznek ezek a járművek elvész a varázs. Sorry,hogy így gondolom.
Rockstar69

Offline
2017. 03. 03. 23:40
CsabCharger: Van benne valami.
dani.szentgali

Offline
2017. 03. 03. 23:43
Ez még semmi. A R* állítólag közölte, hogy ebben az évben egy rakat DLC-t tervez kiadni a GTA Online-hoz, szóval ez még csak a kezdet. Remélem ezt a nagy Online fejlesztgetést nem azért harangozták be előre ilyen látványosan, mert az RDR2-be meg szarnak bele és vagy hónapokat - neadjisten éveket - fog késni a játék, vagy pedig majd azt is a GTA Online folyamatosan bővülő segge mögé fog szorulni a háttérbe.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 7 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak