Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - PC információk, az olasz TGM-től

A múltkori Grand Theft Auto IV PC-s előzetese után, újabb információval leptek meg minket az olasz „The Game Machine” szerkesztői. Mivel a játékot első kézből próbálhatták ki, sikerült egy kisebb listányi újdonságot is elrejteniük legújabb számukban, melyeknek listáját mi leközöljük nektek!

  • A játékban újonnan felhasznált visszajátszási rendszer ismételten az utolsó 30 másodpercben általunk végrehajtott eseményekről készít felvételt. Ezt a későbbiekben egy beépített alkalmazás segítségével elláthatjuk különböző fény és beúsztatási effektekkel, valamint a Montage Editor névre keresztelt kis szerkesztőprogram felhasználásával egybefűzhetjük többi felvételünkkel, vagy akár a játékban fellelhető zenét felhasználva, még a nekünk legjobban tetsző számokat is felhasználhatjuk visszajátszásainkban. Amint úgy érezzük, felvételünket muszáj megosztani az internetes Grand Theft Auto közösséggel, a Rockstar Social Club segítségével publikálhatjuk is őket.

  • A konzolos verziótól kicsit eltérően, a GPS is igen hasznos funkciókat kapott. A PC verzióban ugyanis nem csak kijelölhetsz megadott helyeket a térképen, hanem akár képeket, vagy megjegyzéseket is hozzácsatolhatsz ezen helyszínekhez.

  • Mióta a sorozat átlépett a harmadik dimenzióba, minden egyes játékosnak szembetűnővé vált az a furcsa jelenség, mikor az általunk vezetett jármű sokkal többször fordul elő a környékünkön, mint bármelyik más. Ezúttal a fejlesztők erre is figyeltek, és a mai processzorok teljesítményét figyelembe véve sokkal kifinomultabb lesz a játék betöltési rendszere is. Ebből adódóan nem csak számítógépünk virtuális memóriáját kímélik majd meg, de sokkal több jármű és gyalogos lesz az utcákon, mint a PlayStation 3-mas és Xbox360 verziókban.

  • A tesztverzió kipróbálása alatt semminemű változást nem véltek felfedezni a magazin szerkesztői, a játék által felsorakoztatott küldetések által nyújtotta élményben.

  • Természetesen mivel a PC verzió a Games for Windows Live címke alatt jelenik meg, támogatást nyújt majd mind a vezetékes és vezeték nélküli Xbox 360 kontrollerek számára. Ez azért fontos, mert a jelenlegi állás szerint, az egérhasználat nem elég kifinomult. Tehát például vezetés közben a kamera nem ugrik vissza alaphelyzetbe, ha elmozdítjuk kis kézi eszközünket bármely irányba, hanem abban a pozícióban marad, ahogy mi azt hagytuk. Ez a fejlesztés során még javításra kerül, szóval nincs ok az aggodalomra.


A szkennekért és információkért hálás köszönet jár, a GTA-Series.com szerkesztőgárdájának!

2008.09.27 20:26 ▪ Írta: Shotgun

walczviktor
Offline
2008. 09. 27. 21:03
érdekes, meglátjuk milyen lesz ez a mégnagyobb részletesség amivel újra jönnek.

Off: Ma játszottam legelőször a gta4el x360on egy hd ready tv-vel. hát nagyon kiábrándítóan ronda volt a grafika. főleg a fák. iszonyat recés széles stb.. az irányításról inkább nem beszélek mert abból ugyis csak flame lenne.
Én a HDmi hábel hiányának tudom be, de azért mégis kicsit kiábrándító volt.

Skatefield
Offline
2008. 09. 27. 21:22
Az 1ik képen, ha jól látom pálmafa van! LC-ben pálma? Mondjuk mmég nem játszottam a gammel, de nem hinném hogy van benne.

felho123
Offline
2008. 09. 27. 22:07
Istenem de várom már..

Leone
Offline
2008. 09. 27. 22:11
walczviktor: Makaveli, a játék alapjában nem recés, csak megfelelő csatlakozó kell hozzá. Nálam pl mikor HDTV-n próbáltam, könnyfakasztóan gyönyörű volt a játék

Bence (Visali)
Offline
2008. 09. 28. 06:33
Skatefield: : Az a kép egy másik játékból van. Azért került oda, mert az is Rockstar játék, és hamarosan kiadásra kerül (Midnight Club: Los Angeles a neve)

gyorgyricsi
Offline
2008. 09. 28. 08:19
Leone: Nekünk is mióta meg van a GTAIV és sajna még nincs Mo-n HD adás azóta az apám folyton ezt mutogatja minden vendégnek (ma is elkerülhetetlen lesz)

walczviktor
Offline
2008. 09. 28. 08:47
kiki de jó dolgod van

de tényleg mondom a hd kábel hiányzott, s-videonál volt összekapcsolva vagy mi.
és a tévé meg egy bitangnagy cucc volt, méretéből adódóan simán kezelnie kellett volna a full hd-t tehát nem csoda hogy rosszul nézett ki rajta.
off:
Most egy 24es lcd-re szeretnék majd idővel beujítani, ami kezelné a full hd-t, le is szedtem hozzá 80 giga 1080p-s planet earth-öt

nkbalint
Offline
2008. 09. 28. 12:36
Amikor nyár elején megvettem a PS3 GTA IV Bundle Packet amihez ugyebár járt a GTA IV, na már előre elképzeltem milyen szép lesz, de az SD TVn nagyon kaki volt, főleg az zavart hogy a feliratok olvashatatlanok. Annyira nem bírta a szemem, hogy nyár végén vettem egy samsung 16:9es hd lcd monitort, és klasszisokkal szebb a játék. Igaz a monitor csak 720ps ezért a távolban nagy homály van (nem olyan festék pacás mint a képeken, más) de 1080pben már tökéletes. Makaveli: TV meg lehet 200colos is, de attól még nem biztos hogy HD felbontást tud megjeleníteni.

lesliebuz1977
Offline
2008. 09. 28. 16:10
Ez a végső döfés azoknak a konzolbuziknak akik állandóan azt mondják a pc-s megjelenés hír óta, hogy pc-n sokkal szarabb lesz.

gyorgyricsi
Offline
2008. 09. 28. 17:54
lesliebuz1977: Szerintem senki nem mondott ilyet

lesliebuz1977
Offline
2008. 09. 28. 18:52
Nem feltétlenül erre a fórumra írtak azok

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink