Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - PC információk, az olasz TGM-től

2008.09.27 20:26  |  Írta: Shotgun

A múltkori Grand Theft Auto IV PC-s előzetese után, újabb információval leptek meg minket az olasz „The Game Machine” szerkesztői. Mivel a játékot első kézből próbálhatták ki, sikerült egy kisebb listányi újdonságot is elrejteniük legújabb számukban, melyeknek listáját mi leközöljük nektek!

  • A játékban újonnan felhasznált visszajátszási rendszer ismételten az utolsó 30 másodpercben általunk végrehajtott eseményekről készít felvételt. Ezt a későbbiekben egy beépített alkalmazás segítségével elláthatjuk különböző fény és beúsztatási effektekkel, valamint a Montage Editor névre keresztelt kis szerkesztőprogram felhasználásával egybefűzhetjük többi felvételünkkel, vagy akár a játékban fellelhető zenét felhasználva, még a nekünk legjobban tetsző számokat is felhasználhatjuk visszajátszásainkban. Amint úgy érezzük, felvételünket muszáj megosztani az internetes Grand Theft Auto közösséggel, a Rockstar Social Club segítségével publikálhatjuk is őket.

  • A konzolos verziótól kicsit eltérően, a GPS is igen hasznos funkciókat kapott. A PC verzióban ugyanis nem csak kijelölhetsz megadott helyeket a térképen, hanem akár képeket, vagy megjegyzéseket is hozzácsatolhatsz ezen helyszínekhez.

  • Mióta a sorozat átlépett a harmadik dimenzióba, minden egyes játékosnak szembetűnővé vált az a furcsa jelenség, mikor az általunk vezetett jármű sokkal többször fordul elő a környékünkön, mint bármelyik más. Ezúttal a fejlesztők erre is figyeltek, és a mai processzorok teljesítményét figyelembe véve sokkal kifinomultabb lesz a játék betöltési rendszere is. Ebből adódóan nem csak számítógépünk virtuális memóriáját kímélik majd meg, de sokkal több jármű és gyalogos lesz az utcákon, mint a PlayStation 3-mas és Xbox360 verziókban.

  • A tesztverzió kipróbálása alatt semminemű változást nem véltek felfedezni a magazin szerkesztői, a játék által felsorakoztatott küldetések által nyújtotta élményben.

  • Természetesen mivel a PC verzió a Games for Windows Live címke alatt jelenik meg, támogatást nyújt majd mind a vezetékes és vezeték nélküli Xbox 360 kontrollerek számára. Ez azért fontos, mert a jelenlegi állás szerint, az egérhasználat nem elég kifinomult. Tehát például vezetés közben a kamera nem ugrik vissza alaphelyzetbe, ha elmozdítjuk kis kézi eszközünket bármely irányba, hanem abban a pozícióban marad, ahogy mi azt hagytuk. Ez a fejlesztés során még javításra kerül, szóval nincs ok az aggodalomra.


A szkennekért és információkért hálás köszönet jár, a GTA-Series.com szerkesztőgárdájának!

walczviktor

Offline
2008. 09. 27. 21:03
érdekes, meglátjuk milyen lesz ez a mégnagyobb részletesség amivel újra jönnek.

Off: Ma játszottam legelőször a gta4el x360on egy hd ready tv-vel. hát nagyon kiábrándítóan ronda volt a grafika. főleg a fák. iszonyat recés széles stb.. az irányításról inkább nem beszélek mert abból ugyis csak flame lenne.
Én a HDmi hábel hiányának tudom be, de azért mégis kicsit kiábrándító volt.
Skatefield

Offline
2008. 09. 27. 21:22
Az 1ik képen, ha jól látom pálmafa van! LC-ben pálma? Mondjuk mmég nem játszottam a gammel, de nem hinném hogy van benne.
felho123

Offline
2008. 09. 27. 22:07
Istenem de várom már..
Leone

Offline
2008. 09. 27. 22:11
walczviktor: Makaveli, a játék alapjában nem recés, csak megfelelő csatlakozó kell hozzá. Nálam pl mikor HDTV-n próbáltam, könnyfakasztóan gyönyörű volt a játék
Visali

Offline
2008. 09. 28. 06:33
Skatefield: : Az a kép egy másik játékból van. Azért került oda, mert az is Rockstar játék, és hamarosan kiadásra kerül (Midnight Club: Los Angeles a neve)
gyorgyricsi

Offline
2008. 09. 28. 08:19
Leone: Nekünk is mióta meg van a GTAIV és sajna még nincs Mo-n HD adás azóta az apám folyton ezt mutogatja minden vendégnek (ma is elkerülhetetlen lesz)
walczviktor

Offline
2008. 09. 28. 08:47
kiki de jó dolgod van

de tényleg mondom a hd kábel hiányzott, s-videonál volt összekapcsolva vagy mi.
és a tévé meg egy bitangnagy cucc volt, méretéből adódóan simán kezelnie kellett volna a full hd-t tehát nem csoda hogy rosszul nézett ki rajta.
off:
Most egy 24es lcd-re szeretnék majd idővel beujítani, ami kezelné a full hd-t, le is szedtem hozzá 80 giga 1080p-s planet earth-öt
nkbalint

Offline
2008. 09. 28. 12:36
Amikor nyár elején megvettem a PS3 GTA IV Bundle Packet amihez ugyebár járt a GTA IV, na már előre elképzeltem milyen szép lesz, de az SD TVn nagyon kaki volt, főleg az zavart hogy a feliratok olvashatatlanok. Annyira nem bírta a szemem, hogy nyár végén vettem egy samsung 16:9es hd lcd monitort, és klasszisokkal szebb a játék. Igaz a monitor csak 720ps ezért a távolban nagy homály van (nem olyan festék pacás mint a képeken, más) de 1080pben már tökéletes. Makaveli: TV meg lehet 200colos is, de attól még nem biztos hogy HD felbontást tud megjeleníteni.
lesliebuz1977

Offline
2008. 09. 28. 16:10
Ez a végső döfés azoknak a konzolbuziknak akik állandóan azt mondják a pc-s megjelenés hír óta, hogy pc-n sokkal szarabb lesz.
gyorgyricsi

Offline
2008. 09. 28. 17:54
lesliebuz1977: Szerintem senki nem mondott ilyet
lesliebuz1977

Offline
2008. 09. 28. 18:52
Nem feltétlenül erre a fórumra írtak azok

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak