Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bárki garázsába bekerülhet a Dukes és a Stallion a GTA Online-ban


Beigazolódott korábbi tippünk, mostantól mindenki számára elérhető az összes exkluzív jármű és fegyver, ami eleddig csak az Xbox 360 és PlayStation 3 platformokról visszatérő játékosok kiváltsága volt a GTA Online-ban.

Olyan nagyszerű verdák kerülhetnek most már bárki garázsába, mint a Dukes és Duke O'Death, az örökzöld Stallion vagy a Blista Compact, de bárki megvásárolhatja a Dodo Seaplane hidroplánt, a Kraken tengeralattjárót, a Marshall Monster Truckot és a baltát is.

A visszatérő játékosok számára ezek most ingyenesek lettek, akik pedig korábban már megvásárolták valamelyik kocsit vagy fegyvert, a jövő hét folyamán visszatérítést kapnak.


A Liberty City utcáin megismert Dukes (balra) Los Santosban

Egyúttal kezdetét vette a legújabb bónusz ciklus. Rég volt már szorzó a hagyományos missziókra, ezt pótolandó május 1-ig most minden contact mission teljesítéséért dupla pénz és RP jár. Ezen kívül a CEO különleges szállítmányaival lehet jól keresni, ugyanis minden special cargo leszállításáért 25 százalékkal több zöldhasút kapunk.

Ha valaki csak most kóstolna bele a maffiabizniszbe, bővítené a hálózatát vagy csak új munkakörnyezetre vágyik, 25 százalékkal olcsóbban vásárolhat CEO irodát, valamint féláron raktárat a zugáruknak. A kedvezmények sorának itt nincs vége, ugyanis egy halom drága kocsira, fejlesztésre is akciók vannak érvényben. Két héten át 25 százalékkal olcsóbbak a következő cuccok:

  • Progen Itali GTB
  • Truffade Nero
  • Dewbauchee Specter
  • Karin Armored Kuruma
  • HVY Insurgent
  • Karin Technical
  • Benefactor Turreted Limo
  • Benny járműfejlesztéseire
  • Golyóálló mellény
  • Minden lőszer

Egy hétig a kiemelt prémium verseny pedig a "Surf and Turf" futam.

2017.04.18 17:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

CsabCharger
Offline
2017. 04. 18. 18:58
Ha már a Stallion mindenki számára elérhető lett akkor ennyi erővel a RDR is jöjjön pc-re, leszarom,hogy ps exkluzív volt anno. Heeeeeey! Legalább a duke o' death freeben van. Legalább ennyi legyen.

tatec
Offline
2017. 04. 18. 20:21
CsabCharger: A RDR nem volt PlayStation Exclusive Games.

CsabCharger
Offline
2017. 04. 18. 21:33
tatec: igaz.bocs. akkor konzol exkluzív..

Nemohalacska
Offline
2017. 04. 19. 01:07
A single player visszatérős excluzivitásai is elérhetőek lettek?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink