Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent a Tiny Racers Adversary Mode

Elérhetővé vált a Tiny Racers Adversary Mode, valamint újabb pénzvisszatérítésekre számíthatnak a PlayStation 4, Xbox One és PC tulajdonosok.

Az új játékmód az első felülnézetes GTA-kat idézi, "top-down view" nézetben versenyezhetünk az ellefeleinkkel. Persze nem csak sima versenyzésről van szó, hanem - ahogy korábban a trailerből is kiderült - különböző power-up-pokat, rakétákat, bombákat, speciális járműveket és más dolgokat is felszedhetünk a pályán, amelyekkel megsemmisíthetjük ellenfeleinket.

GTAGTA

Az új játékmód játszásáért dupla RP és GTA $ jár, valamint minden játékos, aki április 30-ig játszik a GTA Online-nal 425 000 dollár adóvisszatérítést kap a San Andreas State Treasury Department jóvoltából!

2017.04.27 10:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2017. 04. 28. 20:06
Kipróbáltam ezt az új játékmódot. Sokat nem ad hozzá az élményhez a felülnézet, az meg kifejezetten idegesítő, hogy egyetlen hiba és vége a körödnek, mert annyira lassan gyorsul az autó, hogy esély sincs utólérni a többieket és felrobban a járgány. A legtöbb játékos azzal kezdi, hogy megpróbálja kiforgatni már rajtnál a többieket. Undorító szokás.

NikitaDragovich
Offline
2017. 04. 28. 23:34
totyak: Egyetértek totyakkal. Én is kipróbáltam ma este ezt az új módot, és én is ugyanezeket tapasztaltam. De nem lett amúgy olyan rossz. Hangulatos szerintem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink