Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megjelent a Tiny Racers Adversary Mode

2017.04.27 10:25  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Elérhetővé vált a Tiny Racers Adversary Mode, valamint újabb pénzvisszatérítésekre számíthatnak a PlayStation 4, Xbox One és PC tulajdonosok.

Az új játékmód az első felülnézetes GTA-kat idézi, "top-down view" nézetben versenyezhetünk az ellefeleinkkel. Persze nem csak sima versenyzésről van szó, hanem - ahogy korábban a trailerből is kiderült - különböző power-up-pokat, rakétákat, bombákat, speciális járműveket és más dolgokat is felszedhetünk a pályán, amelyekkel megsemmisíthetjük ellenfeleinket.

GTAGTA

Az új játékmód játszásáért dupla RP és GTA $ jár, valamint minden játékos, aki április 30-ig játszik a GTA Online-nal 425 000 dollár adóvisszatérítést kap a San Andreas State Treasury Department jóvoltából!

totyak

Offline
2017. 04. 28. 20:06
Kipróbáltam ezt az új játékmódot. Sokat nem ad hozzá az élményhez a felülnézet, az meg kifejezetten idegesítő, hogy egyetlen hiba és vége a körödnek, mert annyira lassan gyorsul az autó, hogy esély sincs utólérni a többieket és felrobban a járgány. A legtöbb játékos azzal kezdi, hogy megpróbálja kiforgatni már rajtnál a többieket. Undorító szokás.
NikitaDragovich

Offline
2017. 04. 28. 23:34
totyak: Egyetértek totyakkal. Én is kipróbáltam ma este ezt az új módot, és én is ugyanezeket tapasztaltam. De nem lett amúgy olyan rossz. Hangulatos szerintem.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak