Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megérkezett az e heti GTA Online frissítés!

2017.08.08 22:38  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Megérkezett az újabb frissítés, ami már a megszokott módon egy autót, egy Adversary Mode-ot és néhány kedvezményt foglal magában.

Az új Overtime Shootout Adversary Mode nem csak a nevében emlékeztet a korábban megismert Overtime Rumble-re. Itt is egy autó volánja mögött kell pontokat szerezünk, azonban nem csak egy céltáblára kell érkeznünk, hanem különböző platformokon landolhatunk, amelyek eltérő pontszámmal bírnak, ezért itt is törekednünk kell a minél precízebb irányításra. Az új játékmódért szokás szerint dupla RP és GTA$ jár.

Még mindig érkeznek tartalmak a Gunrunning frissítéshez, ezen a héten egy teljesen új járművet kaptunk HVY Nightshark néven, ami leginkább a Heist update-tel érkezett Insurgent-re emlékeztet. A páncélozott SUV első lökhárítójára gépfegyvereket is szereltek, valamint tovább módosítva a járművet akár az ablakokra is vehetünk páncélzatot, így remek választás lesz azok számára, akik szeretik írtani a békés játékosokat, de túl gyávák ahhoz, hogy korrekt módon harcoljanak. A neve elég találóra sikerült, ugyanis mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha meg akarjuk szerezni. Egészen pontosan 1 245 000 dollárt kell leszurkolni a Warstock Cache & Carry oldalán.

Bónuszok és kedvezmények:

  • Mobile Operations Center-ek - 25% kedvezmény
  • Mobile Operation Center Renovations - 25% kedvezmény
  • Járművek fegyverzetének módosítása - 25% kedvezmény
  • Mk II típusú lőszerek (Incendiary, Tracer) - 25% kedvezmény
  • Dewbauchee Vagner - 25% kedvezmény
  • Dupla GTA$ fizetések: Bodyguards, Associates

Az új prémium verseny a "Mountain Drop", az új Time Trial pedig a "Maze Bank Arena".

A bónuszok és kedvezmények augusztus 14-ig érvényesek!

Franklin

Offline
2017. 08. 08. 23:02
Nemhogy adnának ki valami játékot. Ezt a sz@rt kell fejlesztgetni..
Arminho

Offline
2017. 08. 09. 09:54
Franklin: Ezt még fejlesztgetésnek sem lehet nevezni. Tulajdonképpen lemásoltak egy pályát az Overtime Rumble játékmódból, és eladták újként. Plusz még dobtak hozzá egy méregdrága autót. Nekem még azok a kis frissítések is bejöttek, amiket először adott ki a Rockstar, amiknek témájuk volt. Strandos, hipszteres, bizniszes; nem tudom, egyáltalán emlákszik-e még ezekre valaki. Most lehetne azzal jönni, hogy ezeket ingyen adják, és ajándék lónak ne nézzük a fogát. Ez OK is lenne, ha mellette időben kijönne a RDR 2, vagy nem vetnék el az Agent-et. De így már nem igazán. A Rocksatar 2013 óta nem adott ki új játékot, kevesebb, mint 1 hónap múlva már 4 éve. Most már itt az ideje váltani egy kicsit, és első prioritásnak mást helyezni, mint a GTA Online-t. Vagy ha marad az, akkor normális tartalmakat hozzáadni.
Franklin

Offline
2017. 08. 11. 00:05
vagy adjanak ki fizetőset, de az normális legyen.
dani.szentgali

Offline
2017. 08. 12. 13:17
Ne adjanak ki semmilyen hülye DLC-t, adjanak ki elsőre egy tökéletes játékot, amiben benne van minden jármű, játékmód, sztoris küldetés meg minden szar, az új részeket meg ne csúsztassák, hanem másfél/két évente jöjjön egy spin off vagy egy teljesen új rész, amit nem csúsztatgatnak össze-vissza. Egyszóval: térjen vissza a régi, PlayStation2 érás Rockstar Games, marketingpolitikával és játékminőségével együtt, a hülye csúsztatott megjelenések és a szar, unalmas, túlhájpolt, érdektelen Online módok nélkül. A grafikán kívül minden sokkal jobb volt a PS2-es érában, mint most.
NylonStar

Offline
2017. 08. 13. 16:13
Sziasztok!
Lehet, hogy ez fórum téma bocsi, hogy ide írom.
PC-n tolom a GTA V-öt, legutóbbi frissítést annyiszor letölti ahányszor újra belépnék a játékba... Nagyon frusztráló és idegesítő...
Mi lehet a gond???
Köszönöm előre is a segítségeteket!

B.
Rockstar69

Offline
2017. 08. 14. 22:14
NylonStar: Szia! Szerintem inkább itt tedd fel a kérdésed, nagyobb eséllyel kapsz választ. http://gtaplace.hu/forum/....php?f=26&t=740
NylonStar

Offline
2017. 08. 16. 07:03
Köszi!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak