Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett az e heti GTA Online frissítés!

Megérkezett az újabb frissítés, ami már a megszokott módon egy autót, egy Adversary Mode-ot és néhány kedvezményt foglal magában.

Az új Overtime Shootout Adversary Mode nem csak a nevében emlékeztet a korábban megismert Overtime Rumble-re. Itt is egy autó volánja mögött kell pontokat szerezünk, azonban nem csak egy céltáblára kell érkeznünk, hanem különböző platformokon landolhatunk, amelyek eltérő pontszámmal bírnak, ezért itt is törekednünk kell a minél precízebb irányításra. Az új játékmódért szokás szerint dupla RP és GTA$ jár.

Még mindig érkeznek tartalmak a Gunrunning frissítéshez, ezen a héten egy teljesen új járművet kaptunk HVY Nightshark néven, ami leginkább a Heist update-tel érkezett Insurgent-re emlékeztet. A páncélozott SUV első lökhárítójára gépfegyvereket is szereltek, valamint tovább módosítva a járművet akár az ablakokra is vehetünk páncélzatot, így remek választás lesz azok számára, akik szeretik írtani a békés játékosokat, de túl gyávák ahhoz, hogy korrekt módon harcoljanak. A neve elég találóra sikerült, ugyanis mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha meg akarjuk szerezni. Egészen pontosan 1 245 000 dollárt kell leszurkolni a Warstock Cache & Carry oldalán.

Bónuszok és kedvezmények:

  • Mobile Operations Center-ek - 25% kedvezmény
  • Mobile Operation Center Renovations - 25% kedvezmény
  • Járművek fegyverzetének módosítása - 25% kedvezmény
  • Mk II típusú lőszerek (Incendiary, Tracer) - 25% kedvezmény
  • Dewbauchee Vagner - 25% kedvezmény
  • Dupla GTA$ fizetések: Bodyguards, Associates

Az új prémium verseny a "Mountain Drop", az új Time Trial pedig a "Maze Bank Arena".

A bónuszok és kedvezmények augusztus 14-ig érvényesek!

2017.08.08 22:38  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Franklin
Offline
2017. 08. 08. 23:02
Nemhogy adnának ki valami játékot. Ezt a sz@rt kell fejlesztgetni..

Arminho
Offline
2017. 08. 09. 09:54
Franklin: Ezt még fejlesztgetésnek sem lehet nevezni. Tulajdonképpen lemásoltak egy pályát az Overtime Rumble játékmódból, és eladták újként. Plusz még dobtak hozzá egy méregdrága autót. Nekem még azok a kis frissítések is bejöttek, amiket először adott ki a Rockstar, amiknek témájuk volt. Strandos, hipszteres, bizniszes; nem tudom, egyáltalán emlákszik-e még ezekre valaki. Most lehetne azzal jönni, hogy ezeket ingyen adják, és ajándék lónak ne nézzük a fogát. Ez OK is lenne, ha mellette időben kijönne a RDR 2, vagy nem vetnék el az Agent-et. De így már nem igazán. A Rocksatar 2013 óta nem adott ki új játékot, kevesebb, mint 1 hónap múlva már 4 éve. Most már itt az ideje váltani egy kicsit, és első prioritásnak mást helyezni, mint a GTA Online-t. Vagy ha marad az, akkor normális tartalmakat hozzáadni.

Franklin
Offline
2017. 08. 11. 00:05
vagy adjanak ki fizetőset, de az normális legyen.

dani.szentgali
Offline
2017. 08. 12. 13:17
Ne adjanak ki semmilyen hülye DLC-t, adjanak ki elsőre egy tökéletes játékot, amiben benne van minden jármű, játékmód, sztoris küldetés meg minden szar, az új részeket meg ne csúsztassák, hanem másfél/két évente jöjjön egy spin off vagy egy teljesen új rész, amit nem csúsztatgatnak össze-vissza. Egyszóval: térjen vissza a régi, PlayStation2 érás Rockstar Games, marketingpolitikával és játékminőségével együtt, a hülye csúsztatott megjelenések és a szar, unalmas, túlhájpolt, érdektelen Online módok nélkül. A grafikán kívül minden sokkal jobb volt a PS2-es érában, mint most.

NylonStar
Offline
2017. 08. 13. 16:13
Sziasztok!
Lehet, hogy ez fórum téma bocsi, hogy ide írom.
PC-n tolom a GTA V-öt, legutóbbi frissítést annyiszor letölti ahányszor újra belépnék a játékba... Nagyon frusztráló és idegesítő...
Mi lehet a gond???
Köszönöm előre is a segítségeteket!

B.

Rockstar69
Offline
2017. 08. 14. 22:14
NylonStar: Szia! Szerintem inkább itt tedd fel a kérdésed, nagyobb eséllyel kapsz választ. http://gtaplace.hu/forum/....php?f=26&t=740

NylonStar
Offline
2017. 08. 16. 07:03
Köszi!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink