Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Jön a Smuggler’s Run a GTA Online-ba!

2017.08.24 16:22  |  Írta: MateL és Luszie  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games továbbra sem tud leállni a GTA Online bővítésével, az új frissítésben légi úton bővíthetjük érdekeltségeinket, amely a Rockstar egy korábbi játéka előtt tisztelegve a Smuggler’s Run nevet viseli.


A frissítés, amely augusztus 29-én érkezik, számos új repülőgépet és helikoptert tartalmaz, sőt, a kínálatot ultrakönnyű gépek és sárkányrepülők is színesítik majd, amelyekkel számos új módon szállíthatjuk nem éppen legális úton szerzett áruinkat, és likvidálhatjuk riválisainkat.


Mindehhez egy hangárt kell majd vásárolnunk, amelyben tárolhatjuk és fejleszthetjük gépeinket, valamint irányíthatjuk az áruszállítást. Természetesen nem egyedül leszünk a vállalkozásban, segítségünkre fog sietni Trevor hűséges szolgája barátja, Nervous Ron, valamint Charlie, az új gépészünk.

Őszi újdonság: Verseny földön, vízen, levegőben

A játék a nyár végével sem ér véget, ősszel még egy új frissítést kapunk majd, amelyben több fronton tesztelhetjük versenyzői képességünket: Bizonyos checkpointok érintése után automatikusan új járműbe kerülünk, amely lehet földi, vízi, vagy akár légi jármű is, tovább fokozva az izgalmakat.

Az év továbbbi részében a Rockstar ígérete szerint kapunk további négykerekűeket, adversary módokat, valamint érkeznek a szokásos halloweeni és karácsonyi frissítések, és még több minden, amit nem részleteztek.

NikitaDragovich

Offline
2017. 08. 24. 19:54
Hát nem tudom, hogy örüljek-e ennek a frissítésnek, vagy pedig ne. Nekem még rengeteg minden nincsen meg az előző frissítésekből, mert egyszerűen minden rohadt drága ebben a játékban. Nem is valószínű, hogy mindent meg tudok majd venni. Hát ez van. De most már igazán jó lenne, hogy ha a Rockstar befejezné a GTA Online-t, és inkább az RDR 2 lenne a középpontban.
Joci2003

Offline
2017. 08. 25. 09:20
Második világháborús repülők. Mi az isten?
UnNarrator

Offline
2017. 08. 25. 11:05
Joci2003:
Hát, ha már így megszólítottál, fiam:
A Föld bolygó felszínét érintő, általad elkövetett, ránehezedési-, illetőleg mozgás közben történő taposó-folyamatának helyet adó terület átlagosnál gyorsabban történő megváltoztatását elősegítő, és azt a levegőben végrehajtó szárnyas jármű, mely ezen művelet terén komoly szakmai múlttal, és egyéb, kiegészítő feladatokra is kiterjedő tapasztalattal rendelkezik. Legutóbbi ismert lakóhelye a múzeum.
Remélem, kérdésedre minden igényt kielégítő válaszra leltél szavaimban.
Arminho

Offline
2017. 08. 25. 12:46
Ó, csak nem még egy ugyanarra a sémára épülő frissítés, amihez milliók kellenek, hogy egyáltalán játszhassunk vele? Gyerünk, R*, képes vagy te jobbra is. Én még mindig a heistes meg VIP-s cuccokra gyüjtögetem a pénzem, de azok is milliókba kerülnek. Legalább lenne egy olyan módszer, amivel sok pénzt lehetne szerezni. Az előző héten dupla lóvét kaptunk a fegyver eladásért, most meg a kocsik leszállításáért. Ez maradhatna így, mert így viszonylag gyorsan össze lehet szedni a pénzt. Én tegnap pl 4 autó eladásával közel 500 ezret kaszáltam.
Gonzales

Offline
2017. 08. 25. 12:51
Az én drága szívemet egyébként a retrósabb dolgok kimaradása nyomja. Ezalatt az igazán retrós dolgok alatt gondolok a Crate drop-okra, Akciódúsabb Freemode eventek-re, mert hát igazán ritkán látok ilyeneket. Ládákat amiket a Néma Isten szokott dobni véletlenszerűen például évek óta nem szúrták ki szemeim. (UnNarrator. ) Szomorú.
Rockstar69

Offline
2017. 08. 25. 19:30
Gonzales: PS3-on szokott lenni, de semmi speckó nincs benne, csak a szokásos (pénz, rp, páncélmellény, minigun). Pedig valóban jó móka volt annó megküzdeni a ládákért.
dani.szentgali

Offline
2017. 08. 25. 19:51
NikitaDragovich: Igazad van, egyetértek veled, de ez sajnos nem fog megtörténni. Ez van. Mindenesetre azért ezek a repülők biztosan elég jók lesznek. Az RDR2 hájpolása meg majd ezekkel az online frissítésekkel párhuzamosan jönnek majd valószínűleg, csak kérdés ugye, hogy mikor. Mert ha ennyire kussolnak, az azt jelenti, hogy megint nagy csúszásban vannak a játékkal. Ahogy egy másik poszt alatti hozzászólásomban is mondtam, ha legkésőbb október elejéig nem fúj semmi szél a vadnyugat felől, az kb. egyenértékű lesz azzal, hogy jövő tavasszal sem fog senki játszani az új RDR-rel. És akkor megint leghamarabb csak szeptemberben jelenik meg, mint anno a GTAV.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak