Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 második trailere!

Új traileren láthatjuk a Red Dead Redemption 2-t! A játék főhőse Arthur Morgan lesz, akinek a bőrébe bújva a Van der Linde bandát ismerhetjük meg, amint harcolnak, rabolnak, fosztogatnak. 1:13-nál maga Dutch Van der Linde is feltűnik, amiből a Red Dead Redemption rajongóknak világossá válhat, hogy az új rész az előző epizód történései előtt fog játszódni.


2017.09.28 17:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2017. 09. 28. 23:14
Nagyon ütős kis Trailer! Így első blikkre a főhős is szimpatikus. Az, hogy előzménysztori lesz, eddig is valószínű volt, hiszen már az előző rész is a vadnyugat "haldoklásának" idején játszódik, így nyilvánvaló, hogy nem az urbanizáció korában fognak majd egy újabb western játékot csinálni. A Dutch van der Linde bandájával kapcsolatosan is felröppentek a múltban különböző pletykák, úgyhogy ez sem akkora meglepetés, viszont biztosan érdekes lesz a történet. Eddig meg vagyok elégedve maximálisan, remélem nem csúsztatják tovább és még jön egy-két infó ebben az évben.

Luszie
Offline
2017. 09. 29. 08:14
Valószínűleg fog is, azért még elég sok van az évből hátra...

Bence (Visali)
Offline
2017. 09. 29. 10:30
Én azért remélem, októberben még picit pihentetik, és a GTA sorozat 20. évfordulójával foglalkoznak picit. A legvalószínűbb egyénként, hogy pár héten belül megérkeznek az első RDR2 magazin előzetesek.

NikitaDragovich
Offline
2017. 09. 29. 15:19
Szerintem nem fogják tovább csúsztatni az RDR 2-t. Azért gondolom ezt, mert mostanában nagyon ritkán jönnek ki frissítések a GTA Online-hoz. Úgy vettem észre, hogy már csak 2 hónaponta adnak ki DLC-t, és ez valószínűleg amiatt van, mert most az RDR 2-vel jobban foglalkoznak. Talán nem is baj. Elég volt már ennyi a GTA Online-ból egy életre. Szerintem ha megjelenik az új RDR, a GTA Online-hoz nem lesz több frissítés.

Rockstar69
Offline
2017. 09. 29. 16:38
NikitaDragovich: Ha jól emlékszem eddig se nagyon jöttek sűrűbben. De az RDR-t amúgy a San Diego fejleszti, a GTA-t meg a North.

CsabCharger
Offline
2017. 09. 29. 19:58
Én már azt is leszarom, hogy nem lesz PC-re. Majd a gyerek kap egy konzolt pár év múlva. Azon kitolom.. XD

dani.szentgali
Offline
2017. 09. 30. 20:53
Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem, kedves Adminisztrátorok/Oldalvezetők, de lesz esetlegesen egy trailer-kivesézős cikk, amiben a tőletek megszokott precizitással és szakértelemmel bemutatjátok az új trailer minden fontosabb képkockáját?

Maccs
Offline
2017. 10. 01. 14:35
dani.szentgali: Ez egy nagyon jó kérdés uram! Ez engem is érdekelne! Hisz ez egy profi oldal! Én csak titeket nézlek ha Rockstar játékokról van szó!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink