Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Előzetesek és képek érkeztek az L.A. Noire Switch és VR változatáról

Egyedülálló élménnyel kecsegtet az L.A. Noire hamarosan debütáló Nintendo Switch, és HTC Vive verziója. A Game Informer és a GameSpot is kipróbálhatta a játék két új változát, előzetesükben pedig kiemeltek néhány fontos újítást, melynek köszönhetően új perspektívából nyomozhatunk a Rockstar Games és az egykori Team Bondi gondozásában készült detektív játékról.

Míg a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X átirat jobbára a 4K felbontás miatt lehet kecsegtető, addig a Nintendo Switch-en a fejlesztők jócskán kihasználták a hibrid konzol nyújtotta opciókat, így például az érintőképernyőn egy régi klasszikus módszerrel bárhová bökhetünk, Cole Phelps, a játék főhőse odavándorol, de ugyanúgy használhatjuk arra is, hogy lapozzunk a hasznos feljegyzéseket tároló noteszünk lapjai között, vagy forgathatjuk a vizsgált tárgyakat.

GTA GTA  GTA

Mindemellett a jobb oldalsó Joy-Con kontroller képes úgy funkcionálni, mint a hagyományos kontrollereken a jobb analóg kar, ergó ahogyan mozgatjuk, úgy fordul az in-game kamera is, és ezt használhatjuk a célzáshoz is. A régi True –Doubt – Lie opciókat pedig az egyértelműbb Good Coop – Accuse – Bad Cop opciókra cserélték, ami jobban tükrözi, hogyan fog reagálni Cole.

Az is kiderült a körülbelül 29 GB méretű Switch verzióról, hogy dokkolva, a TV készülékeken 1080p felbontásban látjuk majd a játékot, mely egyelőre kicsit döcögősen fut, a játék a régi grafikai élményt nyújtja, és az alacsony látótávolság ellenére is előfordulnak később betöltő objektumok. Viszont amint portable módban a kezünkbe veszzük a konzolt és kényelmesen hátradőlünk, 720p-ben jelenik meg a játék, ami viszont összességében stabilan hozza a kívánt minőséget és képkockaszámot.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

VR Case Files

Ami még a Nintendo konzoljához képest is több új élménnyel kecsegtet, az a VR Cases Files kiadás. A menüben néhány kiválasztott bűneset közül választhatunk, akár abból a fejezetből is, amikor Cole még csak egyszeri rendőr. Az HTC Vive szemüvegen keresztül belső nézetben (first-person) játszhatunk, így teljes mértékben farkasszemet nézhetünk a gyanúsítottal, és sokkal több részletet fedezhetünk fel az arcokon, melyek izgalmasabbá teszik kihallhgatásokat. Új animációk is kerültek a játékba.

GTA GTA  GTA

Noha ez a változat csak válogatott eseteket tartalmaz, ugyanúgy tartalmaz akciójeleneteket, vezetést és közelharcot. Több irányítási mód közül is választhatunk: használhatjuk a mozgásvezérlőt, de akár a kezünket használva is sétálhatunk Cole bőrébe bújva.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

A játék idén november 14-én érkezik PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, míg az HTC Vive-ra készülő kiadás valamikor decemberben fog megjelenni.

2017.11.09 22:13  ▪ Forrás: GameSpot  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2017. 11. 14. 13:52
Jól néz ki! A VR megvalósítás kifejezetten jó!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink