Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Előzetesek és képek érkeztek az L.A. Noire Switch és VR változatáról

2017.11.09 22:13  |  Írta: Visali  |  Forrás: GameSpot

Egyedülálló élménnyel kecsegtet az L.A. Noire hamarosan debütáló Nintendo Switch, és HTC Vive verziója. A Game Informer és a GameSpot is kipróbálhatta a játék két új változát, előzetesükben pedig kiemeltek néhány fontos újítást, melynek köszönhetően új perspektívából nyomozhatunk a Rockstar Games és az egykori Team Bondi gondozásában készült detektív játékról.

Míg a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X átirat jobbára a 4K felbontás miatt lehet kecsegtető, addig a Nintendo Switch-en a fejlesztők jócskán kihasználták a hibrid konzol nyújtotta opciókat, így például az érintőképernyőn egy régi klasszikus módszerrel bárhová bökhetünk, Cole Phelps, a játék főhőse odavándorol, de ugyanúgy használhatjuk arra is, hogy lapozzunk a hasznos feljegyzéseket tároló noteszünk lapjai között, vagy forgathatjuk a vizsgált tárgyakat.

GTA GTA  GTA

Mindemellett a jobb oldalsó Joy-Con kontroller képes úgy funkcionálni, mint a hagyományos kontrollereken a jobb analóg kar, ergó ahogyan mozgatjuk, úgy fordul az in-game kamera is, és ezt használhatjuk a célzáshoz is. A régi True –Doubt – Lie opciókat pedig az egyértelműbb Good Coop – Accuse – Bad Cop opciókra cserélték, ami jobban tükrözi, hogyan fog reagálni Cole.

Az is kiderült a körülbelül 29 GB méretű Switch verzióról, hogy dokkolva, a TV készülékeken 1080p felbontásban látjuk majd a játékot, mely egyelőre kicsit döcögősen fut, a játék a régi grafikai élményt nyújtja, és az alacsony látótávolság ellenére is előfordulnak később betöltő objektumok. Viszont amint portable módban a kezünkbe veszzük a konzolt és kényelmesen hátradőlünk, 720p-ben jelenik meg a játék, ami viszont összességében stabilan hozza a kívánt minőséget és képkockaszámot.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

VR Case Files

Ami még a Nintendo konzoljához képest is több új élménnyel kecsegtet, az a VR Cases Files kiadás. A menüben néhány kiválasztott bűneset közül választhatunk, akár abból a fejezetből is, amikor Cole még csak egyszeri rendőr. Az HTC Vive szemüvegen keresztül belső nézetben (first-person) játszhatunk, így teljes mértékben farkasszemet nézhetünk a gyanúsítottal, és sokkal több részletet fedezhetünk fel az arcokon, melyek izgalmasabbá teszik kihallhgatásokat. Új animációk is kerültek a játékba.

GTA GTA  GTA

Noha ez a változat csak válogatott eseteket tartalmaz, ugyanúgy tartalmaz akciójeleneteket, vezetést és közelharcot. Több irányítási mód közül is választhatunk: használhatjuk a mozgásvezérlőt, de akár a kezünket használva is sétálhatunk Cole bőrébe bújva.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

A játék idén november 14-én érkezik PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, míg az HTC Vive-ra készülő kiadás valamikor decemberben fog megjelenni.

dani.szentgali

Offline
2017. 11. 14. 13:52
Jól néz ki! A VR megvalósítás kifejezetten jó!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak